Homoilun kokeilu keski-iässä?

ernos.

Olen keski-ikäinen mies, joka on rakastellut ainoastann naisten kanssa thän asti. Aina olen kyllä ollut mielestäni myös hiukan miehiin päin -- ehkä siis hiukan bi?

Voisitteko antaa vinkkiä miten kokeilisin miesuhdetta...haluaisin ainoastaan kokeilla rakastelua, ja sitäkin ehkä vain suuseksin ja runkkaamisen muodossa, ja antajapuolella. Mistä haen tälläistä kokeiluseuraa? Josta sitten pääsee eroon kokeilun jälkeen, ja voi esiintyä ingognito.

103

9695

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sama keski-iän tunne

      täällä, mutta haluni tyydytän aika pitkälle katselemalla kuvia. Olen osin kiinnostunut myös naiseksi pukeutumisesta seksuaalisessa mielessä. Joskus käytän esim. sukkahousuja ja peppudildoa. Uskallus kahden miehen väliseen juttuun on vielä aika kaukana, koska mielikuvissa homma lähtee enemmän mahdolliseen kaveriin tutustumisesta. Iskuri.fi on aika hyvä paikka, jos aiot edetä...

      • 48m

        Mulla ihan samanlaisia kokemuksia. Miehet haluttais ja voisin pukeutua naiseksikin, mutta kaveria ei löydy, enkä ole oikein uskaltanut etsiäkään. Netistä löytyy kyllä kuvia ja filmejä, ne on riittäneet tähän asti. Jonkun kans ois kiva kokeilla miesten välistäkin. Olen ihan kiva ja fiksu mies, hieman alle viisikymppinen.


      • Anonyymi

        Ai näin:


      • Anonyymi
        48m kirjoitti:

        Mulla ihan samanlaisia kokemuksia. Miehet haluttais ja voisin pukeutua naiseksikin, mutta kaveria ei löydy, enkä ole oikein uskaltanut etsiäkään. Netistä löytyy kyllä kuvia ja filmejä, ne on riittäneet tähän asti. Jonkun kans ois kiva kokeilla miesten välistäkin. Olen ihan kiva ja fiksu mies, hieman alle viisikymppinen.

        Vanhoja kirjoituksia mutta aihe vielä vsnhempi. Sama tapahtui mullekin. Ensin mulla tuli kiinnostus pukeutua naiseksi, sitten luulin olrvani bi mutta kun olen tutkinut itseni taidan olla pohjimmiltani homo. Vaikka se on uinunut minussa tunnen ettei seksuaalisuuteni toteudu kokonaisena kuin miehen kanssa.


    • Keski-ikäinen,Tre

      myös täällä ja on alkanut kiihottaa ajatus kiihkeestä rakastelusta toisen kokeilunhaluisen miehen kanssa.Heti kun kohdalle tulee,olen päättänyt kokeilla.

      • a aimo

        Nii mut saattaa päästä eduskuntaa ja siitä aina mihin vaan. Upeeta, mahtavaa!


      • Telakointihan

        on hotinta hottia heteromiesten kesken ja siitä se sitten lähtee.

        Kuka sitä nalkuttavaa eukkoa jaksaa loputtomiin katsoa, eikä se vaihtamalla parane. En ihmettele yhtään.

        Kyllähän nuo ukkomiesten katseet uimahallin suihkussa väkisinkin huomaa, mutta moni on vaan jättänyt turhan myöhään, kun ei siitä kropastakaan ole tullut pidettyä huolta.


      • Anonyymi

        Mitä luulet että nämä "Suomalaiset Urokset" teki tukkikämpillä tai korsuissa?
        Ihminen kaipaa läheisyyttä. Ja nuori ihminen kaipaa ihon kosketusta.

        Eikä mikään ole muuttunut.
        Muutama vuosi sitten USA marines, kersantti julkaisi kirjan jossa kertoi Irakista ja Afganistanista.

        Lause; "Merijalkaväen sotilaat ovat homoisin heteroporukka maailmassa. Mitä tahansa saattaa tapahtua, kun hormooniensa kanssa taistelevat nuoret miehet eivät edes näe naista kuukausiin, eikä kenellekään tule edes mieleen tehdä sille merijalkaväen naiselle jotain. Tyttö on yksi jätkistä.
        Nainen saattaa jopa olla pahemmassa puutteessa kuin pojat jotka sentään voivat runkata toisiaan".


      • Anonyymi

        Häpeä itse.......meikä saa seksiä oikealta ja vasemmalta.


      • Anonyymi

        Sama täällä Ootko uudeltamaalta 💕


    • kokenuteikäkatunut

      Aika yleistä tuo on, että keski-ikäisenä antaa itselleen luvan ajatella asioita laajemmin. Miehisyys kestää jo vanhempana kohdata ja tunnustaa itsessään myös miehen kaipuuta. Toisilla se on enempi fyysistä, että saisi koskea toiseen mieheen ja juuri rakastella miesten kesken, Toisilla voi olla sellaista luottoystävän tarvetta, jolle voisi paljastaa sisintään ja ajatuksia seksitä miehen kanssa ja muitakin pohtimista vaativia asioita.. Mikä sen paempi kuin löytää hengenheimolainen ja toteuttaa haaveensa ainakin kerran elämässään.

    • Erotic_man

      iskuri.net

    • Tykkää ukkomiehistä

      Helsingissä Keltainen Ruusu. Siellä on video katselu huoneita ja cruisailu alueita ala ja yläkerrassa. Aika moni heterokin siellä käy pitämässä hauskaa ;)

    • Meitä on varmaan aika paljon samassa veneessä. Lisäongelmia syntyy siitä, että ei kuitenkaan pysty heittäytymään täysin toiseen elämäntilanteeseen. Näille tunnusteluille ei tahdokaan löytyä aikaa. Silloin kun haluttaisi, on vähän myöhäistä lähteä tutustumaan. Toisaalta kun pitäisi tutustua toiseen samalla aaltopituudella olevaan ihmiseen, niin silloin tulee monesti muita juttuja eteen. Olenkin miettinyt sitä, että olisi mukava löytää yksin asuva mies, joka olisi vähän kuin aina valmiina :) No, hankaliahan nämä aikataulujutut ovat kaikille. Vielä hankalampaa rakentaa luottamusta toiseen. Itse haluaisin toimia antavana osapuolena, miehet tyydyttävät paremmin sitä henkistä puolta minussa kuin naiset ainakin mielikuvissani.

    • heterohomobihinttari

      voi vittu! kiinnostaa toi muakin, mutta että ihan "rakastelua".. panoa se on! ja enemmän biseksuaalisuutta kun homoutta, paitti tietty jos se on sitä "rakastelua", se on enempi homostelua. ja mikäs siinä sit, antaa palaa..

    • Lievä bi?

      Ei se niin kummoista,olen ottanut parikertaa suihin loppuunasti kimppakivassa vaimon pyynnöstä ja kerran,samoin kimpassa,kun tuuppasin vaimoa "kakkoseen",pyysi kaveri että voisinko panna häntäkin,reikä tuntu samalta kuin vaimon vastaava mutta että kahden kesken miehen kanssa,ei oikein sytytä.

    • kenno1

      Mää en ymmärrä miten jotain voi näin paljo kiinnostaa toisten seksuaalisuus :) mitä ihimeen väliä sillä on ketä kukin haluaa panna? Jos tykkäät lapsista, omista sisaruksista tai vanhemmista, niin siinä tapauksessa mielentilatutkimus ja ehkä lääkitys on paikallaan, mutta miten joku voi olla vielä tänäkin päivänä noin naurettavan kapeakatseinen, että pitää homoseksuaalisuutta jotenkin pahana asiana? vittu mää en tajua näitä tyyppejä, misä teiän oma elämä oikiasti on :s there's no such thing, obviously.

      nimimerkillä 24-vuotias nuori nainen

      • Hampaat

        kun pesee, niin suu on taatusti puhtaampi, kuin naisten alakerta.


    • Fobisti-

      Homofobiaa tai ei, aivan sama, mutta en tiedä mitään ällöttävämpää kuin seksi samaa sukupuolta olevan kanssa.

    • MIES!

      Miksi joku haluaisi tuhlata aikaansa homo-palstalla jatkuvasti mainiten kuinka inhoaa homoja. Okei, selvä juttu, mutta GTFO!

    • mies48m

      Mullakin haluttaisi kokeilla mimmoista ois olla miehen kans,jotenki nykyisin on semmoinen olo,et joku siinä on kun kiihottuu ja mies silloin mielessä haluttaisi kokeilla miltä tuntuu toisen miehen kalu kädessä ja miltä suu homma onnistuu,en tiedä mitä vaimo sanoisi jos tietäisi mun hommista,mut kyl se jotain epäilee et mulla on kiinnostusta miehiin,,ois kiva kokeilla miestä jos saisi vaimolta luvan,oisin heti jonku kans jos ois lupa kiihottaa ajatus toisesta miehestä et se ois kii minussa,ja kopeloisi ja kourisi mua joka paikasta,joskus runkkaan ja fantasioin miehistä,hieroo ohkaisten housujen päältä ihanaa pullotusta,nähdä kalu kovana mun edessä,hirveesti haluaisin kokeilla miltä se tuntuisi rakastella miehen kans,toivottavasti saan joskus kokeilla,se on mun fantasia,,

    • yks kundi kovana

      Juu samat ongelmat itellä olemmahan samanikäisiäkiä.
      Tai ei ongelma mutta on jo aika kauan kiihottanut ajatus tommosesta hommailusta. Tos miesten itsetyydytyspalstalla on jotain vinkkei sullekkin.

    • M49Tre

      Kokeilu kiinnostaisi täälläkin

      • Vaihtakaa nyt

        ihmeessä osoitteita, ettei loppuelämää tarvitse miettiä, miltä se tuntuisi.


      • M46...
        Vaihtakaa nyt kirjoitti:

        ihmeessä osoitteita, ettei loppuelämää tarvitse miettiä, miltä se tuntuisi.

        Vaan missäs vaihdat osoitteita, kun ei tänne ainakaan voi sähköpostiosoitetta laittaa, kun nuo häirikkökirjoittelijat tunkeutuu posteihinkin. Olisin itsekin kiinnostunu, ainakin kirjoittelusta, ehkä lähinnä transun kanssa


      • Voihan käyttää
        M46... kirjoitti:

        Vaan missäs vaihdat osoitteita, kun ei tänne ainakaan voi sähköpostiosoitetta laittaa, kun nuo häirikkökirjoittelijat tunkeutuu posteihinkin. Olisin itsekin kiinnostunu, ainakin kirjoittelusta, ehkä lähinnä transun kanssa

        feikkinimeä, ei tarvitse heti omalla nimellä ja onhan noita seuranhakupalstojakin.
        Parasta käydä kuitenkin jossain paikassa jos uskaltautuu.


    • velu

      se on ihan normia itellä noin kolmikymppisenä alko tulla mielihaluja quntele chatin kautta yhteyksii tuntu et taju lähtee ku jännitti ,kauhee morkkis eka kerran jälkeen mutta lisää teki mieli

    • Kysyvä ei eksy

      Kuulkaahan...

      Tiedän tapauksia, joista selviää mitä homous oikeesti on... Kuullut stooreja, nähnyt sivusta... Chateissa keskustellu homojen kanssa ja kyselly.
      1. Homosuhteet ei kestä
      2. Homous tuo mokkista ja rajua sellasta
      3. Homous ei vain syystä tai toisesta kestä
      4. Yksi gay kertoi, että n. 20v hänellä ollut kamu piti häntä vain naimakohteena. Kohteli kuin eläintä.
      5. Yksi gay kertoi, että häntä inhottaa se, koska homoilusta kerrotaan vaan sitä valheellista onnellisuus- ja luonnollisuuskuvaa. Se on kertomansa mukaan kaikkea muuta. Hänellä oli n. 25 v. suhde.
      6. Homoilua ei kannata kokeilla, sillä siitä tulee aika ansa ja vaikea päästä irti. On kuin "kerrasta koukkuun"-huume
      7. SETA ajaa täysin vääriä arvoja. Kuka meistä on edes syntynyt mistään lesbo- tai homosuhteesta. M N on ainoa oikea arvo.

      • Rakkauden profeetta

        Puhut asiaa, mikä on harvinaista tällä palstalla. Oon ollut miehiin kallellaan koko ikäni. Oon parimetrinen leveäharteinen, isokyrpäinen kolli, ja jos oon haluun jonkun äijän niin oon ottamut sen. Pitkiä parisuhteita takana useampi. Irtosuhteita lukemattomia. Tämän elämäntyylin ylä ja alamäet on nähty. Mietin mikä vielä vois pelastaa mut tästä lihallisuuden rajattomasta halusta. Tuntuu ettei mikään riitä. Oon kallellaan ukkomiehiin, niissä patoutunutta kiimaa niin paljon, että seksin jälkeen pitäisi vaihtaa tapetit. Olen miettinyt naisiin siirtymistä. Vaikka nainen puristelee reittäni, ei heppi värähdä. Tiukkaperseinen ja pullottava farkkuinen mies saa mut puhumaan kielillä. Eli vaikeaa on kokkaa kääntää, kun se on sisään rakennettu ihmiseen. Siis mitä tehdä ?

        Ajattelin mennä valamon luostariin rauhoittumaan. En uskonnon vaan itseni tähden. Olen aina halunnut soittaa valamon kelloja ja kaataa himoissani pari papin kutaletta. Lihallisuus kastui taas päälle !!! Ehkä tämä elämäntapa on itsestään perkeleestä.???


      • Anonyymi

        Ei voi valita onko Gay ja millainen Gay tulee. Chateissä muutenkin liikaa feikkejä.


    • anasrf

      Täällä keskustelu menee aina asiattomaksi. Aloittajalle ja muille samaa pohdiskeleville sanoisin, että kun kerran netillä tännekin pääsitte, menkää seuranhakusivuille. Teidän kaltaisianne on siellä paljon ja he ovat samassa tilanteessa kuin te. Olkaa avoimia ja kertokaa mitä haluatte. Toinen kokeilun haluinen löytyy varmasti. Kokemus voi muuttaa maailmasi tai olla pettymys, mutta jos kerran kiinnostaa, kannattaa kokeilla.

      Ja ensimmäiseen kysymykseesi: olet bi, jos molemmat sukupuolet kiinnostavat.

    • Infoa

      Kuulkaahan...

      Tiedän tapauksia, joista selviää mitä homous oikeesti on... Kuullut stooreja, nähnyt sivusta... Chateissa keskustellu homojen kanssa ja kyselly.
      1. Homosuhteet ei kestä
      2. Homous tuo mokkista ja rajua sellasta
      3. Homous ei vain syystä tai toisesta kestä
      4. Yksi gay kertoi, että n. 20v hänellä ollut kamu piti häntä vain naimakohteena. Kohteli kuin eläintä.
      5. Yksi gay kertoi, että häntä inhottaa se, koska homoilusta kerrotaan vaan sitä valheellista onnellisuus- ja luonnollisuuskuvaa. Se on kertomansa mukaan kaikkea muuta. Hänellä oli n. 25 v. suhde.
      6. Homoilua ei kannata kokeilla, sillä siitä tulee aika ansa ja vaikea päästä irti. On kuin "kerrasta koukkuun"-huume
      7. SETA ajaa täysin vääriä arvoja. Kuka meistä on edes syntynyt mistään lesbo- tai homosuhteesta. M N on ainoa oikea arvo.

      • Lisäinfoa

        Onpas syvällistä tietoutta. Tässä lisäinfoa:
        1. Olen ollut suhteessa ja sitten avioliitossa toisen miehen kanssa 18 vuotta. Toimii ja hyvin. Myös monella tuttavahomoparilla myös.
        2. Homous on tuonut iloa ja rajua sellaista.
        3. Homous on kestänyt ja kestänyt ja kestänyt.
        4. Monta gayta on sanonut, että hyvin on parisuhteessa mennyt.
        5. Homoilusta on monenlaisia kertomuksia, ei vain yhtä epäonnistumisen tai onnistumisen tarinaa.
        6. Homoilua ja kaikenlaista muutakin kannattaa kokeilla. Rikastaa elämää, vaikka homous ei olisikaan itsellä lopulta pysyvää.
        7. Aika moni on Suomessakin syntynyt lesbo- ja homopareille. Seta ajaa monenlaisia arvoja, joten kaikkien niiden teilaaminen kertoo lähinnä tietämättömyydestä. Oletko käynyt Setan tilaisuuksissa ja tapahtumissa - kaikissa niissä hyvin erilaisille ihmisille ja ryhmille suunnatuissa?


      • IsomiesLapista

        Haha... vai oikeen chateissä jutellut. No sittenhän on varmasti niin faktaa ku olla ja voi. Säälittävää, miten asiasta tietämättömät ovat kertomassa "faktoja" täällä. Ja ilmeisesti ei ymmärretä myöskään sitä, että ihmisiä on monenlaisia ja että haemme eri asioita. Luulis olevan jokaisen oma asia miten elämänsä elää. Tollaset totuuden torvet ovat kyllä todella syvältä.

        Mutta sitte noihin faktoihin:

        1, Homosuhteet kestää siinä kuin mitkä tahansa muutkin suhteet, eli oman aikansa.
        2. Homous ei tuo yhtään mitään ylimääräistä "mokkista", jos on sinut itsensä kanssa.
        3. Homous kestää kyllä. Ei kyseessä ole mikään "vaihe" tai "villitys", eikä sitä noin vain saa pois päältä. Bisseillä asia lienee vähän eri.
        4.Kyseinen homo on kyllä itse moista halunnut tai sitten muuten ollut tyhmä kun moiseen suhteeseen jäänyt. Kyllä siinä on pitänyt jo nauttia sen "eläimen" roolista jos noinki kauan sitä jaksaa. Ja toisakseen rakkaus on sokea...
        5. Täyttä bullshittiä sanon ma. Jos kerran on noinki kauan ollut suhteessa niin luulis tietävän mitä todellisuus on. Jos kumppani on 25v. niin luultavasti siinä ei muiden antamat kuvat paljoa paina. Ja tosiaan komppaan "lisäinfoa" tässä asiassa täysin.
        6. Jos luonto ajaa kokeilemaan, niin miksi vastustella ja valehdella itselleen? Siitä jos mistä ne "mokkikset" vasta saakin... nimim. kokemusta on.
        7. Love will conquer all! Sama mitä seta, kirkot, juntit ja muut tietämättömät sanovat. Jos kaksi täysi-ikäistä rakastaa toisiaan, niin siinä ei muiden arvot silloin vaakakupissa paina mitään. Oli kyseessä sitten M M, M N tai N N.


    • JopasNytJothain

      Joko se ap löysi oman tiensä? Oliko vaimoa? Kerroitko suhteesi naiselle mitä tunsit? Kävitkö testaamassa vieraan ja omia ballseja?

    • Anonyymi

      Kuulkaahan...

      Tiedän tapauksia, joista selviää mitä homous oikeesti on... Kuullut stooreja, nähnyt sivusta... Chateissa keskustellu homojen kanssa ja kyselly.
      1. Homosuhteet ei kestä
      2. Homous tuo mokkista ja rajua sellasta
      3. Homous ei vain syystä tai toisesta kestä
      4. Yksi gay kertoi, että n. 20v hänellä ollut kamu piti häntä vain naimakohteena. Kohteli kuin eläintä.
      5. Yksi gay kertoi, että häntä inhottaa se, koska homoilusta kerrotaan vaan sitä valheellista onnellisuus- ja luonnollisuuskuvaa. Se on kertomansa mukaan kaikkea muuta. Hänellä oli n. 25 v. suhde.
      6. Homoilua ei kannata kokeilla, sillä siitä tulee aika ansa ja vaikea päästä irti. On kuin "kerrasta koukkuun"-huume
      7. SETA ajaa täysin vääriä arvoja. Kuka meistä on edes syntynyt mistään lesbo- tai homosuhteesta. M N on ainoa oikea arvo.

      Eikä tässä kaikki...
      8. Homosuhteiden yksi synkkä fakta on se, että itsemurhia homosuhteissa tehdään tilastollisesti huomattavasti enemmä kuin muissa ihmissuhteissa. Tämä synkkä tilasto ei ole muuttunut vaikka homous on laitettu luonnollisuuden pariin.
      9. Alkoholisoituminen on homoseksuuaalipiireissä yleistä
      10. Huumeidenkäyttö on yksi homopiirien ilmiö. Esimerkisi Jari Sillanpää
      11. Mielenterveysongelmat tulee esiin nimenomaan homoseksuaaliryhmissä
      12. Homosuhteet ovat usein kerta/karkuun. Suhteet eivät kestä pitkään. Oman homosuhteensa kehujiahan on aina: "Ovat kestäneet niin ja niin monta vuotta..." Mutta jos ne olisivat tavallisia ja luonnostaan homoseksuaalisuuteen kuuluvia niin niistä ei tarvitsisi edes tehdä numeroa. Tokkopa homotimanttihäitä tullaa koskaan edes näkemään

      Mikä on luonnollista toimii itsestään. Mitään järjestöjä, tukijaliittoja, yhdistyksiä tmv ei tarvita, koska ne ovat luonnollisia. Näin on m n toiminut aina. On kyse kuin veden virtaamisesta luonnossa itsestään. Sen sijaan homoseksuaalisuus, lesbous, trans, bi ym. on aina viety väkisin eteenpäin ja puolusteltu vaikka sun millä.

      Haaaste: silloin homous tulee luontevaksi samoin kuin lesbous, jos kaksi miestä pystyy tekemään jälkeläisiä keskenään ja samoin jos nainen voi siittää naisen. Eli ei ikinä :D

      • Anonyymi

        "On kyse kuin veden virtaamisesta luonnossa itsestään."

        Ei vaan on kyse sinulle joka puolen vuoden välein edellisestä tapahtuvan tuulen ujelluksesta sinun pääsi läpi toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

        Sama pää kesät talvet. Pidä suu kiinni, niin ei telkkä tee sinne pesää.


    • Anonyymi

      Pysykää erossa kuumasta peräsuolesta . Vaikka näettekin Pekan onnellisena hymyilevän .

    • Anonyymi

      Onhan tuolla lesbojen puolella juttua 40-50 vuotiaana myöhäiheränneistä lesboista. Epäilen kuitenkin että ei heterosta tule yhtäkkiä homoa vaan osa itseään bi-seksuaaleina pitäneistä miehistä löytää itsensä ja hyväksyvät olevansa homoja. Ehkä ihmisen seksuaalisuus voi muuttua ajanmyötä tai sitten keski-ikäisenä ihmistuntemus kasvaa. Onhan se toki oman itsen kannalta parempi jos vaikka vasta keski-ikäisenä pääsee kokemaan olevansa kokonainen oma itsensä.

    • Anonyymi

      Kyllä kuuma muna löytää kolonsa. Esim. vankiloissa pitkäkakkulaiset muuntuvat suurin osa homoiksi ja ennen oli homoja armeijassa paljon enemmän kunnes naisten asepalvelus sallittiin ja palattiin heteroiksi.
      Nythän on ukkomiesten hyvä mennä pridekulkueeseen ja loksauttaa vaimon, suvun ja työkavereidet leuat seljälleen.

      • Anonyymi

        Miksi täällä jauhetaan aina ukkomiehistä:D Onhan paljon sinkkuja keski-ikäisiä miehiäkin joilla olisi halua tutustua miesten väliseen rakkauteen. Tämä tuntuukin olevan täällä tabu.


    • Anonyymi

      Jos on keski-ikään asti selvinnyt heterona, ei homoilua kannata enää aloittaa. Miksi tuhlata loppuelämänsä turhuuteen, kun voi olla onnellisesti hetero?

    • Anonyymi

      Niin, mutta nuohan on pelkkiä seksikokeiluja. Miettikääpä, kenen kanssa haluaisitte elää ja asua, tehdä asioita, se kertoo totuuden. Ei ketään pidemmän päälle kiinnosta pelkkä seksi.

    • Anonyymi

      Huomaan katselevani aina vaan enemmän ja enemmän miesten suihinottoja koneella. Jostain syystä se on MUN JUTTU eikä mulla ole tunnetta että muna pitäisi työntää johonkin reikään vaan SUUhun se pitää saada! Kyllähän miehien suihinotto on paljon paljon parempaa katseltavaa kuin naisten jotka lähes aina tekevät sen vähän pakon edessä. Mies kun himoissaan imee koko kyrvän juureen asti ja nielee mielellään koko lastin syvälle kurkkuun niin siinä on seksiä lauantai-illaksi tarpeeksi. Voi pojat kun joskus pääsisi 69:iin jonkun hyvännäköisen ja puhtaan pojan kanssa...
      Oon löytänyt niin kiimaisia suihinottovideoita että ja jossa näkee että sperman nieleminen on elämän ykkösjuttu!

      Sinkku "Hetero" -72

    • Anonyymi

      han normaalia sinun ikäisille. Minäkin rupesin silloin, yli 20v siitä on, ihana aika

    • Anonyymi

      Naisen epänormaali on jo normaalia parikymppisille g-pojille.

    • Anonyymi

      Tiedän tapauksia, joista selviää mitä homous oikeesti on... Kuullut stooreja, nähnyt sivusta... Chateissa keskustellu homojen kanssa ja kyselly.
      1. Homosuhteet ei kestä
      2. Homous tuo mokkista ja rajua sellasta
      3. Homous ei vain syystä tai toisesta kestä
      4. Yksi gay kertoi, että n. 20v hänellä ollut kamu piti häntä vain naimakohteena. Kohteli kuin eläintä.
      5. Yksi gay kertoi, että häntä inhottaa se, koska homoilusta kerrotaan vaan sitä valheellista onnellisuus- ja luonnollisuuskuvaa. Se on kertomansa mukaan kaikkea muuta. Hänellä oli n. 25 v. suhde.
      6. Homoilua ei kannata kokeilla, sillä siitä tulee aika ansa ja vaikea päästä irti. On kuin "kerrasta koukkuun"-huume
      7. SETA ajaa täysin vääriä arvoja. Kuka meistä on edes syntynyt mistään lesbo- tai homosuhteesta. M N on ainoa oikea arvo.

      Eikä tässä kaikki...
      8. Homosuhteiden yksi synkkä fakta on se, että itsemurhia homosuhteissa tehdään tilastollisesti huomattavasti enemmä kuin muissa ihmissuhteissa. Tämä synkkä tilasto ei ole muuttunut vaikka homous on laitettu luonnollisuuden pariin.
      9. Alkoholisoituminen on homoseksuuaalipiireissä yleistä
      10. Huumeidenkäyttö on yksi homopiirien ilmiö. Esimerkisi Jari Sillanpää
      11. Mielenterveysongelmat tulee esiin nimenomaan homoseksuaaliryhmissä
      12. Homosuhteet ovat usein kerta/karkuun. Suhteet eivät kestä pitkään. Oman homosuhteensa kehujiahan on aina: "Ovat kestäneet niin ja niin monta vuotta..." Mutta jos ne olisivat tavallisia ja luonnostaan homoseksuaalisuuteen kuuluvia niin niistä ei tarvitsisi edes tehdä numeroa. Tokkopa homotimanttihäitä tullaa koskaan edes näkemään

      Mikä on luonnollista toimii itsestään. Mitään järjestöjä, tukijaliittoja, yhdistyksiä tmv ei tarvita, koska ne ovat luonnollisia. Näin on m n toiminut aina. On kyse kuin veden virtaamisesta luonnossa itsestään. Sen sijaan homoseksuaalisuus, lesbous, trans, bi ym. on aina viety väkisin eteenpäin ja puolusteltu vaikka sun millä.

      Haaaste: silloin homous tulee luontevaksi samoin kuin lesbous, jos kaksi miestä pystyy tekemään jälkeläisiä keskenään ja samoin jos nainen voi siittää naisen. Eli ei ikinä :D

    • Anonyymi

      Homokokeilu!!!Kuule,teitä heteroita ei todellakaan kaivata homopiireissä!Pysy vain omassa ryhmässäsi.Ällöttää tuollaiset jotka "kokeilevat" millaista se homoilu oikein on!Minua ei koskaan ole kiinnostanut heteroilu,eikä tule kiinostamaan!!

      • Anonyymi

        Ja sitten homot vaatii suvaitsemista itselleen, vaikkeivät siihen pysty itse. Surullista. Onneksi et edusta kaikkia homoja todellakaan, on järkevämpiä joukossa paljon.


    • Anonyymi

      Tiedän tapauksia, joista selviää mitä homous oikeesti on... Kuullut stooreja, nähnyt sivusta... Chateissa keskustellu homojen kanssa ja kyselly.
      1. Homosuhteet ei kestä
      2. Homous tuo mokkista ja rajua sellasta
      3. Homous ei vain syystä tai toisesta kestä
      4. Yksi gay kertoi, että n. 20v hänellä ollut kamu piti häntä vain naimakohteena. Kohteli kuin eläintä.
      5. Yksi gay kertoi, että häntä inhottaa se, koska homoilusta kerrotaan vaan sitä valheellista onnellisuus- ja luonnollisuuskuvaa. Se on kertomansa mukaan kaikkea muuta. Hänellä oli n. 25 v. suhde.
      6. Homoilua ei kannata kokeilla, sillä siitä tulee aika ansa ja vaikea päästä irti. On kuin "kerrasta koukkuun"-huume
      7. SETA ajaa täysin vääriä arvoja. Kuka meistä on edes syntynyt mistään lesbo- tai homosuhteesta. M N on ainoa oikea arvo.

      Eikä tässä kaikki...
      8. Homosuhteiden yksi synkkä fakta on se, että itsemurhia homosuhteissa tehdään tilastollisesti huomattavasti enemmä kuin muissa ihmissuhteissa. Tämä synkkä tilasto ei ole muuttunut vaikka homous on laitettu luonnollisuuden pariin.
      9. Alkoholisoituminen on homoseksuuaalipiireissä yleistä
      10. Huumeidenkäyttö on yksi homopiirien ilmiö. Esimerkisi Jari Sillanpää
      11. Mielenterveysongelmat tulee esiin nimenomaan homoseksuaaliryhmissä
      12. Homosuhteet ovat usein kerta/karkuun. Suhteet eivät kestä pitkään. Oman homosuhteensa kehujiahan on aina: "Ovat kestäneet niin ja niin monta vuotta..." Mutta jos ne olisivat tavallisia ja luonnostaan homoseksuaalisuuteen kuuluvia niin niistä ei tarvitsisi edes tehdä numeroa. Tokkopa homotimanttihäitä tullaa koskaan edes näkemään

      Mikä on luonnollista toimii itsestään. Mitään järjestöjä, tukijaliittoja, yhdistyksiä tmv ei tarvita, koska ne ovat luonnollisia. Näin on m n toiminut aina. On kyse kuin veden virtaamisesta luonnossa itsestään. Sen sijaan homoseksuaalisuus, lesbous, trans, bi ym. on aina viety väkisin eteenpäin ja puolusteltu vaikka sun millä.

      Haaaste: homous (lesbous) tulee luontevaksi vasta silloin kun kaksi miestä (naista) pystyy saamaan jälkeläisiä keskenään. Eli ei ikinä !

      • Anonyymi

        Vuodesta toiseen 2013-2019 Sinua kiihottaa homot... jopa ihan samoin sanoin.

        Taitaa olla semmoinen ensimmäinen pitkäaikainen homosuhde, johon olet pystynyt?

        Nyt teet kuule rohkean uudenvuodenpäätöksen ja 2020 on viimein se vuosi, jolloin aloitat homoelämän. Tai elämän ylipäänsä.

        Onnellista uutta vuotta ihan homona! Ja kaikille keski-ikäisille mukaville miehille terkkuja!

        -bear-


    • Anonyymi

      Pakene homloilua kuin raivoavaa puukottajaa. Sillä kyllä homoilu tunnetaan seurauksistaan. Ja ne kun eivät ikinä ole terveet...

      Naiset on ihania. Ja siksi jätkät homoilee, kun ne ressukat eivät osaa olla naisten kanssa.

      • Anonyymi

        Tuo oli selvä provo.Olet naurettava.


      • Anonyymi

        Jos kerran olet hetero niin miksi tällä Gay sivulla kirjoittelet?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos kerran olet hetero niin miksi tällä Gay sivulla kirjoittelet?

        Eihän palomiehenkään olisi pakko tulla palopaikalle ellei todellista tarvetta olisi.

        Siksi on minulla todellinen tarve heterona varoittaa homoudesta ja sen tuhoavasta, ahdistavasta ja syyllistävästä vaikutuksesta.

        Varo !


    • Anonyymi

      Ehei kiinnosta yhtään naiset.Me homot emme siis ole teidän heterojen kilpailijoita,olkaa siis tyytyväisiä siitä että saatte pitää kaikki naiset itsellänne.

    • Anonyymi

      Voisit jättää kokeilematta,saat vain sekaannusta aikaan.Nuorena se on vitsa väännettävä.

    • Anonyymi

      Muista, että alkohlistitkaan ei puhu koskaan viinaa vastaan. Eikä kukaan viinan orja halua kenenkään raitistuvan. Sama laki pätee myös homoseksuaalien maailmoihin. Ja toki myös bi-seksuaalien. He puhuvat vain valheellsilla kiiltokuvilla. Faktat oan aivan muuta. Tässä niitä:

      Tiedän tapauksia, joista selviää mitä homous oikeesti on... Kuullut stooreja, nähnyt sivusta... Chateissa keskustellu homojen kanssa ja kyselly.
      1. Homosuhteet ei kestä
      2. Homous tuo mokkista ja rajua sellasta
      3. Homous ei vain syystä tai toisesta kestä
      4. Yksi gay kertoi, että n. 20v hänellä ollut kamu piti häntä vain naimakohteena. Kohteli kuin eläintä.
      5. Yksi gay kertoi, että häntä inhottaa se, koska homoilusta kerrotaan vaan sitä valheellista onnellisuus- ja luonnollisuuskuvaa. Se on kertomansa mukaan kaikkea muuta. Hänellä oli n. 25 v. suhde.
      6. Homoilua ei kannata kokeilla, sillä siitä tulee aika ansa ja vaikea päästä irti. On kuin "kerrasta koukkuun"-huume
      7. SETA ajaa täysin vääriä arvoja. Kuka meistä on edes syntynyt mistään lesbo- tai homosuhteesta. M N on ainoa oikea arvo.

      Eikä tässä kaikki...
      8. Homosuhteiden yksi synkkä fakta on se, että itsemurhia homosuhteissa tehdään tilastollisesti huomattavasti enemmä kuin muissa ihmissuhteissa. Tämä synkkä tilasto ei ole muuttunut vaikka homous on laitettu luonnollisuuden pariin.
      9. Alkoholisoituminen on homoseksuuaalipiireissä yleistä
      10. Huumeidenkäyttö on yksi homopiirien ilmiö. Esimerkisi Jari Sillanpää
      11. Mielenterveysongelmat tulee esiin nimenomaan homoseksuaaliryhmissä
      12. Homosuhteet ovat usein kerta/karkuun. Suhteet eivät kestä pitkään. Oman homosuhteensa kehujiahan on aina: "Ovat kestäneet niin ja niin monta vuotta..." Mutta jos ne olisivat tavallisia ja luonnostaan homoseksuaalisuuteen kuuluvia niin niistä ei tarvitsisi edes tehdä numeroa. Tokkopa homotimanttihäitä tullaa koskaan edes näkemään

      Mikä on luonnollista toimii itsestään. Mitään järjestöjä, tukijaliittoja, yhdistyksiä tmv ei tarvita, koska ne ovat luonnollisia. Näin on m n toiminut aina. On kyse kuin veden virtaamisesta luonnossa itsestään. Sen sijaan homoseksuaalisuus, lesbous, trans, bi ym. on aina viety väkisin eteenpäin ja puolusteltu vaikka sun millä.

      Haaaste: homous (lesbous) tulee luontevaksi vasta silloin kun kaksi miestä (naista) pystyy saamaan jälkeläisiä keskenään. Eli ei ikinä !

    • Anonyymi

      Olen 56 vuotias ukkomies turusta ja nyt jo useamman vuoden haaveillut saada kokea toisen miehen kanssa käsi ja suuseksiä. En pääse haaveesta irti kuin hetkeksi ja taas löydän itseni haaveilemasta . Olen sillä tavalla pelkuri , etten suin surminkaan haluaisi kenenkään saavan koskaan tietää bi puolestani ja kai vien haaveeni salaisuutena hautaan asti. Teininä oli pari runkkaus kokemusta hirveessä kännissä kahden eri pojan kanssa ja ne muistot tulee viikottain mieleeni. Avioseksi on ihan ok , mutta kaavoihin kangistunutta . Ehkä sitten seuraavassa elämässä.

    • Anonyymi

      Itse kokeilin heteroilua ja huomasin sen olevan paljon parempaa kuin homostelu.

    • Anonyymi

      Ja aina yksin. Kö, köh, köh.

    • Anonyymi

      Muista, että alkohlistitkaan ei puhu koskaan viinaa vastaan. Eikä kukaan viinan orja halua kenenkään raitistuvan. Sama laki pätee myös homoseksuaalien maailmoihin. Ja toki myös bi-seksuaalien. He puhuvat vain valheellsilla kiiltokuvilla. Faktat oan aivan muuta. Tässä niitä:

      Tiedän tapauksia, joista selviää mitä homous oikeesti on... Kuullut stooreja, nähnyt sivusta... Chateissa keskustellu homojen kanssa ja kyselly.
      1. Homosuhteet ei kestä
      2. Homous tuo mokkista ja rajua sellasta
      3. Homous ei vain syystä tai toisesta kestä
      4. Yksi gay kertoi, että n. 20v hänellä ollut kamu piti häntä vain naimakohteena. Kohteli kuin eläintä.
      5. Yksi gay kertoi, että häntä inhottaa se, koska homoilusta kerrotaan vaan sitä valheellista onnellisuus- ja luonnollisuuskuvaa. Se on kertomansa mukaan kaikkea muuta. Hänellä oli n. 25 v. suhde.
      6. Homoilua ei kannata kokeilla, sillä siitä tulee aika ansa ja vaikea päästä irti. On kuin "kerrasta koukkuun"-huume
      7. SETA ajaa täysin vääriä arvoja. Kuka meistä on edes syntynyt mistään lesbo- tai homosuhteesta. M N on ainoa oikea arvo.

      Eikä tässä kaikki...
      8. Homosuhteiden yksi synkkä fakta on se, että itsemurhia homosuhteissa tehdään tilastollisesti huomattavasti enemmä kuin muissa ihmissuhteissa. Tämä synkkä tilasto ei ole muuttunut vaikka homous on laitettu luonnollisuuden pariin.
      9. Alkoholisoituminen on homoseksuuaalipiireissä yleistä
      10. Huumeidenkäyttö on yksi homopiirien ilmiö. Esimerkisi Jari Sillanpää
      11. Mielenterveysongelmat tulee esiin nimenomaan homoseksuaaliryhmissä
      12. Homosuhteet ovat usein kerta/karkuun. Suhteet eivät kestä pitkään. Oman homosuhteensa kehujiahan on aina: "Ovat kestäneet niin ja niin monta vuotta..." Mutta jos ne olisivat tavallisia ja luonnostaan homoseksuaalisuuteen kuuluvia niin niistä ei tarvitsisi edes tehdä numeroa. Tokkopa homotimanttihäitä tullaa koskaan edes näkemään

      Mikä on luonnollista toimii itsestään. Mitään järjestöjä, tukijaliittoja, yhdistyksiä tmv ei tarvita, koska ne ovat luonnollisia. Näin on m n toiminut aina. On kyse kuin veden virtaamisesta luonnossa itsestään. Sen sijaan homoseksuaalisuus, lesbous, trans, bi ym. on aina viety väkisin eteenpäin ja puolusteltu vaikka sun millä.

      Haaaste: homous (lesbous) tulee luontevaksi vasta silloin kun kaksi miestä (naista) pystyy saamaan jälkeläisiä keskenään. Eli ei ikinä !

    • Anonyymi

      Hei olen 65v ja olin 2 krt aviossa ja sit n. 50v iässä tajusin kun olin aikaisemmin
      kyllä imenyt imettänyt kullia sit naisten alusasuissa annoin peppua ja ainakin
      minulle tuli tunne et parasta seksiä ihanaa oli ja nyt jatkan sillä tiellä eli minä
      ainakin suosittelen jos ei pidä niin se on sitten siinä mutta jos ei kokeile sit
      harmittaa minua se etten nuorena tajunnut et homona on IHANA olla
      t. 65v bottom

    • Anonyymi

      Älkää nyt loukkaantuko mutta naisena pistää ajatteluttamaan mies joka on homo ja haluaa pukeutua naisten vaatteisiin. Vaikka monet kieltävät että eivät todellakaan halua olla nainen niin mistä tämä sitten kumpuaa? Anteeksi vain mutta itselläni tulee mieleen joku homoseksuaali joka inhoaa itseänsä alitajuisesti ja tekeytyy naiseksi..en tiedä. Tämä oli vain omaa ajatustani vaikka psykiatri en olekaan..

      • Anonyymi

        Bottomit korostavat tuolla omaa naismaisuuttaan sekä alistuvuuttaan luulen. Tuo on yllätyävän yleistä homojen keskuudessa.


      • Anonyymi

        Muistetaan etteivät kaikki naiseksi pukeutuvat miehet ole homoja tai koe olevansa väärässä ruumiissa.

        Tuossa kirjoituksessa on kuitenkin myös ripaus totuutta. Mulle on luontevampaa tai helpompaa antaa homoaeksuaalisuuteni tulla esiin naisten vaatteiden ja naisen rooliin eläytymisen kautta. Tai siten se on luontevaa kun olen alistuva.


    • Anonyymi

      Ei tullut homoa, eikä homokammoista vaikka; aikoinaan kävimme useita kertoja orgioissa vaimoni kanssa ja silloin tuli harrastettua seksiä miesten kanssa. Se tapahtui vain niissä tilaisuuksissa, eikä muualla. Tiedettiin jo sinne mennessä, että jos haluaa nautiskella seksistä, ei kannata rajata mitään pois.

    • Anonyymi

      Muista, että alkohlistitkaan ei puhu koskaan viinaa vastaan. Eikä kukaan viinan orja halua kenenkään raitistuvan. Sama laki pätee myös homoseksuaalien maailmoihin. Ja toki myös bi-seksuaalien. He puhuvat vain valheellsilla kiiltokuvilla. Faktat oan aivan muuta. Tässä niitä:

      Tiedän tapauksia, joista selviää mitä homous oikeesti on... Kuullut stooreja, nähnyt sivusta... Chateissa keskustellu homojen kanssa ja kyselly.
      1. Homosuhteet ei kestä
      2. Homous tuo mokkista ja rajua sellasta
      3. Homous ei vain syystä tai toisesta kestä
      4. Yksi gay kertoi, että n. 20v hänellä ollut kamu piti häntä vain naimakohteena. Kohteli kuin eläintä.
      5. Yksi gay kertoi, että häntä inhottaa se, koska homoilusta kerrotaan vaan sitä valheellista onnellisuus- ja luonnollisuuskuvaa. Se on kertomansa mukaan kaikkea muuta. Hänellä oli n. 25 v. suhde.
      6. Homoilua ei kannata kokeilla, sillä siitä tulee aika ansa ja vaikea päästä irti. On kuin "kerrasta koukkuun"-huume
      7. SETA ajaa täysin vääriä arvoja. Kuka meistä on edes syntynyt mistään lesbo- tai homosuhteesta. M N on ainoa oikea arvo.

      Eikä tässä kaikki...
      8. Homosuhteiden yksi synkkä fakta on se, että itsemurhia homosuhteissa tehdään tilastollisesti huomattavasti enemmä kuin muissa ihmissuhteissa. Tämä synkkä tilasto ei ole muuttunut vaikka homous on laitettu luonnollisuuden pariin.
      9. Alkoholisoituminen on homoseksuuaalipiireissä yleistä
      10. Huumeidenkäyttö on yksi homopiirien ilmiö. Esimerkisi Jari Sillanpää
      11. Mielenterveysongelmat tulee esiin nimenomaan homoseksuaaliryhmissä
      12. Homosuhteet ovat usein kerta/karkuun. Suhteet eivät kestä pitkään. Oman homosuhteensa kehujiahan on aina: "Ovat kestäneet niin ja niin monta vuotta..." Mutta jos ne olisivat tavallisia ja luonnostaan homoseksuaalisuuteen kuuluvia niin niistä ei tarvitsisi edes tehdä numeroa. Tokkopa homotimanttihäitä tullaa koskaan edes näkemään

      Mikä on luonnollista toimii itsestään. Mitään järjestöjä, tukijaliittoja, yhdistyksiä tmv ei tarvita, koska ne ovat luonnollisia. Näin on m n toiminut aina. On kyse kuin veden virtaamisesta luonnossa itsestään. Sen sijaan homoseksuaalisuus, lesbous, trans, bi ym. on aina viety väkisin eteenpäin ja puolusteltu vaikka sun millä.

      Haaaste: homous (lesbous) tulee luontevaksi vasta silloin kun kaksi miestä (naista) pystyy saamaan jälkeläisiä keskenään. Eli ei ikinä !

      • Anonyymi

        NIINMUTKU SE ON PATRIARKAATTI!!!!!!! NORMAALISTI 90 % ON HOMOJA TAI AINAKIN BISEKSUAALEJA MUTTA KUN HETERONORMATIIVISUUS JA KIRKKO PAKOTTAVAT IHMISET HETEROMUOTTIIN!!!!!!!!!!!!!11111


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        NIINMUTKU SE ON PATRIARKAATTI!!!!!!! NORMAALISTI 90 % ON HOMOJA TAI AINAKIN BISEKSUAALEJA MUTTA KUN HETERONORMATIIVISUUS JA KIRKKO PAKOTTAVAT IHMISET HETEROMUOTTIIN!!!!!!!!!!!!!11111

        Oikea luku on 2-5 %
        Kun kirkon sateenkaarityö alkoi 20 sitten, aluksi tuli kakkaa niskaan. Nyt tilanne on rauhoittunut ja eduskunta antoi homolain.


    • Anonyymi

      Homous on seksuaaliseen yleisin muunnos. Sitä esiintyy jo pikkukaupungeissa ja joskus maallakin. Suurkaupungeissa on homoille homobaareja. Eräät järjestöt ovat
      erikoistuneet ehkäisemään homojen itsemurhia ja edistämään seksuaaliterveyttä.

      Mike Branson fuck Tom Chase

    • Anonyymi

      Aloittajan kannattaa ensin kokeilla kimpparunkkausta jonkun miehen kanssa ja jos heti tuntuu hyvin synkkaavan niin miksipä ei suuseksiäkin.

    • Anonyymi

      Myöhäistä.
      Ehkä seuraavassa elämässä pinokkiona.

    • Anonyymi

      Vanha aloitus, mutta jos joku mies kutsuu panemista "rakasteluksi", niin kyllä siinä on jo aika feminiinisen bottomin ainesta valmiiksi taustalla.

      • Anonyymi

        Seuraavassa elämässä muiden gaypoikien kanssa homoscenessä luultavasti.


    • Anonyymi

      Ei kannata ainakaan seksitreffien kautta.
      Ei kannata mennä tapaamaan ainakaan alaikäisiä, voi joutua ryöstetyksi ja pahoinpidellyksi. Hesassa ilmeisesti enmmänkin tapauksia missä tyttö tai poika houkutellut miehiä tapaamisiin ja ryöstäneet, miksiköhän eivät ryöstä naisia.
      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5f5aa1d8-6d48-477a-990d-99c5836b482b

    • Anonyymi

      Muista, että alkohlistitkaan ei puhu koskaan viinaa vastaan. Eikä kukaan viinan orja halua kenenkään raitistuvan. Sama laki pätee myös homoseksuaalien maailmoihin. Ja toki myös bi-seksuaalien. He puhuvat vain valheellsilla kiiltokuvilla. Faktat oan aivan muuta. Tässä niitä:

      Tiedän tapauksia, joista selviää mitä homous oikeesti on... Kuullut stooreja, nähnyt sivusta... Chateissa keskustellu homojen kanssa ja kyselly.
      1. Homosuhteet ei kestä
      2. Homous tuo mokkista ja rajua sellasta
      3. Homous ei vain syystä tai toisesta kestä
      4. Yksi gay kertoi, että n. 20v hänellä ollut kamu piti häntä vain naimakohteena. Kohteli kuin eläintä.
      5. Yksi gay kertoi, että häntä inhottaa se, koska homoilusta kerrotaan vaan sitä valheellista onnellisuus- ja luonnollisuuskuvaa. Se on kertomansa mukaan kaikkea muuta. Hänellä oli n. 25 v. suhde.
      6. Homoilua ei kannata kokeilla, sillä siitä tulee aika ansa ja vaikea päästä irti. On kuin "kerrasta koukkuun"-huume
      7. SETA ajaa täysin vääriä arvoja. Kuka meistä on edes syntynyt mistään lesbo- tai homosuhteesta. M N on ainoa oikea arvo.

      Eikä tässä kaikki...
      8. Homosuhteiden yksi synkkä fakta on se, että itsemurhia homosuhteissa tehdään tilastollisesti huomattavasti enemmä kuin muissa ihmissuhteissa. Tämä synkkä tilasto ei ole muuttunut vaikka homous on laitettu luonnollisuuden pariin.
      9. Alkoholisoituminen on homoseksuuaalipiireissä yleistä
      10. Huumeidenkäyttö on yksi homopiirien ilmiö. Esimerkisi Jari Sillanpää
      11. Mielenterveysongelmat tulee esiin nimenomaan homoseksuaaliryhmissä
      12. Homosuhteet ovat usein kerta/karkuun. Suhteet eivät kestä pitkään. Oman homosuhteensa kehujiahan on aina: "Ovat kestäneet niin ja niin monta vuotta..." Mutta jos ne olisivat tavallisia ja luonnostaan homoseksuaalisuuteen kuuluvia niin niistä ei tarvitsisi edes tehdä numeroa. Tokkopa homotimanttihäitä tullaa koskaan edes näkemään

      Mikä on luonnollista toimii itsestään. Mitään järjestöjä, tukijaliittoja, yhdistyksiä tmv ei tarvita, koska ne ovat luonnollisia. Näin on m n toiminut aina. On kyse kuin veden virtaamisesta luonnossa itsestään. Sen sijaan homoseksuaalisuus, lesbous, trans, bi ym. on aina viety väkisin eteenpäin ja puolusteltu vaikka sun millä.

      Haaaste: homous (lesbous) tulee luontevaksi vasta silloin kun kaksi miestä (naista) pystyy saamaan jälkeläisiä keskenään. Eli ei ikinä !

      • Anonyymi

        Homous ja lesbous on tietenkin luonnollista kun se onnistuu luonnostaan, mutta transujen sukupuolen vaihdot eivät ole luonnollista eikä pitäisi sallia, saati kustantaa verovaroin.

        Tyhmyyskin on luonnollista, mutta tyhmät trollit aika rasittavia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Homous ja lesbous on tietenkin luonnollista kun se onnistuu luonnostaan, mutta transujen sukupuolen vaihdot eivät ole luonnollista eikä pitäisi sallia, saati kustantaa verovaroin.

        Tyhmyyskin on luonnollista, mutta tyhmät trollit aika rasittavia.

        Jos täällä nyt kustannetaan verovaroin poikien rituaali ympärileikkaukset, pääministerin biletys ym, niin sukupuolen korjaukset juukuu myös kustantaa samoin verovaroin. Se on yksilönoikeus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos täällä nyt kustannetaan verovaroin poikien rituaali ympärileikkaukset, pääministerin biletys ym, niin sukupuolen korjaukset juukuu myös kustantaa samoin verovaroin. Se on yksilönoikeus.

        Mitään terveiden elimien silpomisia ei tietenkään pidä sallia. Biletys ei liity tähän mitenkään, turhat edut pois ja väärinkäytöksistä rangaistava, mutta marinille naisena näyttää olevan kaikki sallittua.


    • Anonyymi

      Tuu korkkaa mun homo neitsyys

    • Anonyymi

      Muista, että alkohlistitkaan ei puhu koskaan viinaa vastaan. Eikä kukaan viinan orja halua kenenkään raitistuvan. Sama laki pätee myös homoseksuaalien maailmoihin. Ja toki myös bi-seksuaalien. He puhuvat vain valheellsilla kiiltokuvilla. Faktat oan aivan muuta. Tässä niitä:

      Tiedän tapauksia, joista selviää mitä homous oikeesti on... Kuullut stooreja, nähnyt sivusta... Chateissa keskustellu homojen kanssa ja kyselly.
      1. Homosuhteet ei kestä
      2. Homous tuo mokkista ja rajua sellasta
      3. Homous ei vain syystä tai toisesta kestä
      4. Yksi gay kertoi, että n. 20v hänellä ollut kamu piti häntä vain naimakohteena. Kohteli kuin eläintä.
      5. Yksi gay kertoi, että häntä inhottaa se, koska homoilusta kerrotaan vaan sitä valheellista onnellisuus- ja luonnollisuuskuvaa. Se on kertomansa mukaan kaikkea muuta. Hänellä oli n. 25 v. suhde.
      6. Homoilua ei kannata kokeilla, sillä siitä tulee aika ansa ja vaikea päästä irti. On kuin "kerrasta koukkuun"-huume
      7. SETA ajaa täysin vääriä arvoja. Kuka meistä on edes syntynyt mistään lesbo- tai homosuhteesta. M N on ainoa oikea arvo.

      Eikä tässä kaikki...
      8. Homosuhteiden yksi synkkä fakta on se, että itsemurhia homosuhteissa tehdään tilastollisesti huomattavasti enemmä kuin muissa ihmissuhteissa. Tämä synkkä tilasto ei ole muuttunut vaikka homous on laitettu luonnollisuuden pariin.
      9. Alkoholisoituminen on homoseksuuaalipiireissä yleistä
      10. Huumeidenkäyttö on yksi homopiirien ilmiö. Esimerkisi Jari Sillanpää
      11. Mielenterveysongelmat tulee esiin nimenomaan homoseksuaaliryhmissä
      12. Homosuhteet ovat usein kerta/karkuun. Suhteet eivät kestä pitkään. Oman homosuhteensa kehujiahan on aina: "Ovat kestäneet niin ja niin monta vuotta..." Mutta jos ne olisivat tavallisia ja luonnostaan homoseksuaalisuuteen kuuluvia niin niistä ei tarvitsisi edes tehdä numeroa. Tokkopa homotimanttihäitä tullaa koskaan edes näkemään

      Mikä on luonnollista toimii itsestään. Mitään järjestöjä, tukijaliittoja, yhdistyksiä tmv ei tarvita, koska ne ovat luonnollisia. Näin on m n toiminut aina. On kyse kuin veden virtaamisesta luonnossa itsestään. Sen sijaan homoseksuaalisuus, lesbous, trans, bi ym. on aina viety väkisin eteenpäin ja puolusteltu vaikka sun millä.

      Haaaste: homous (lesbous) tulee luontevaksi vasta silloin kun kaksi miestä (naista) pystyy saamaan jälkeläisiä keskenään. Eli ei ikinä !

      • Anonyymi

        Hauskasti kerrottu bissen näkökulmasta mitä mieltä se on homoista, mutta bissen harmiksi se kertoikin bissejen omista ongelmista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hauskasti kerrottu bissen näkökulmasta mitä mieltä se on homoista, mutta bissen harmiksi se kertoikin bissejen omista ongelmista.

        Olipas hauska sekoilu sinulta, kun piti aloittajan teksti kieltää.


    • Anonyymi

      Tuo ei ole viralista tietoa. Kuka tahansa homofobi voi kirjoitella noin nettiin. Kouvolasta sain asiallisen nuorille tehdyn kirjan.

      Bosanko Sue & Evans Joanna 1989: Nuoret kysyvät sukupuolielämästä. Karisto.

      • Anonyymi

        Ei tuo kirjakaan välttämättä totta ole koska kuka tahansa voi kirjoittaa mitä tahansa haluaa koska on sananvapaus.


    • Anonyymi

      ei kannata koska ei ole normaalia että täytyy "kokeilla". jos et ollut homo tai bi jo 18 vuotiaana, et ole homo keski-ikäisenäkään.

      • Anonyymi

        Mitä jos kiinnostusta oli jo tuolloin. Mutta kielsi sen jyrkästi ja laittoi kuin lukittuun laatikkoon ja komeron perälle piiloon näkyvistä.


    • Anonyymi

      Miten homouden hyväksyy. Jos on myöntänyt itselleen jo olevansa kiinnostunut seksuaalisesti vain miehistä. Naisten kanssa seksi ja suhteet ei ole toimineet. Eikä enää ole kiinnostunutkaan naisista. Miettii millaista olisi seurustella miehen kanssa. Mutta jokin on mielessä vielä käsittelemättä. Onko joku kokenut samaa. Miten asia ratkesi. Tunnen voivani vain miehen kanssa kokea vihdoin täyden suhteen. Jossa kiintymys ja seksi sopivat täysin yhteen. Ei miehenkään kanssa suhde nyt varmasti helppo olisi mutta varmaan ainakin ymmärtäisimme paremmin toisiamme. Naiset tunnen vieraiksi ja olen kuin välitulassa miesten ja naisten välillä.

    • Anonyymi

      Mies kuoli äkisti ja löysin häneltä lukitusta salkusta tekopeniksen ja mies pornovideoita. Se kertoi jo paljon.

      • Anonyymi

        Tavallaan...tiesin, mutta tavallaan en.


    • Anonyymi

      Bisse se ap on ei homo.
      Joku naisleski oli sitä mieltä että sen ukko olisi ollut homo, ei se ollut se oli bisse.

    Ketjusta on poistettu 50 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe