Homoilun kokeilu keski-iässä?

ernos.

Olen keski-ikäinen mies, joka on rakastellut ainoastann naisten kanssa thän asti. Aina olen kyllä ollut mielestäni myös hiukan miehiin päin -- ehkä siis hiukan bi?

Voisitteko antaa vinkkiä miten kokeilisin miesuhdetta...haluaisin ainoastaan kokeilla rakastelua, ja sitäkin ehkä vain suuseksin ja runkkaamisen muodossa, ja antajapuolella. Mistä haen tälläistä kokeiluseuraa? Josta sitten pääsee eroon kokeilun jälkeen, ja voi esiintyä ingognito.

62

6949

1Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • sama keski-iän tunne

   täällä, mutta haluni tyydytän aika pitkälle katselemalla kuvia. Olen osin kiinnostunut myös naiseksi pukeutumisesta seksuaalisessa mielessä. Joskus käytän esim. sukkahousuja ja peppudildoa. Uskallus kahden miehen väliseen juttuun on vielä aika kaukana, koska mielikuvissa homma lähtee enemmän mahdolliseen kaveriin tutustumisesta. Iskuri.fi on aika hyvä paikka, jos aiot edetä...

   • 48m

    Mulla ihan samanlaisia kokemuksia. Miehet haluttais ja voisin pukeutua naiseksikin, mutta kaveria ei löydy, enkä ole oikein uskaltanut etsiäkään. Netistä löytyy kyllä kuvia ja filmejä, ne on riittäneet tähän asti. Jonkun kans ois kiva kokeilla miesten välistäkin. Olen ihan kiva ja fiksu mies, hieman alle viisikymppinen.


  • Keski-ikäinen,Tre

   myös täällä ja on alkanut kiihottaa ajatus kiihkeestä rakastelusta toisen kokeilunhaluisen miehen kanssa.Heti kun kohdalle tulee,olen päättänyt kokeilla.

   • a aimo
    pohjoisesta m kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Nii mut saattaa päästä eduskuntaa ja siitä aina mihin vaan. Upeeta, mahtavaa!


   • Telakointihan
    pohjoisesta m kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    on hotinta hottia heteromiesten kesken ja siitä se sitten lähtee.

    Kuka sitä nalkuttavaa eukkoa jaksaa loputtomiin katsoa, eikä se vaihtamalla parane. En ihmettele yhtään.

    Kyllähän nuo ukkomiesten katseet uimahallin suihkussa väkisinkin huomaa, mutta moni on vaan jättänyt turhan myöhään, kun ei siitä kropastakaan ole tullut pidettyä huolta.


   • Anonyymi
    pohjoisesta m kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Mitä luulet että nämä "Suomalaiset Urokset" teki tukkikämpillä tai korsuissa?
    Ihminen kaipaa läheisyyttä. Ja nuori ihminen kaipaa ihon kosketusta.

    Eikä mikään ole muuttunut.
    Muutama vuosi sitten USA marines, kersantti julkaisi kirjan jossa kertoi Irakista ja Afganistanista.

    Lause; "Merijalkaväen sotilaat ovat homoisin heteroporukka maailmassa. Mitä tahansa saattaa tapahtua, kun hormooniensa kanssa taistelevat nuoret miehet eivät edes näe naista kuukausiin, eikä kenellekään tule edes mieleen tehdä sille merijalkaväen naiselle jotain. Tyttö on yksi jätkistä.
    Nainen saattaa jopa olla pahemmassa puutteessa kuin pojat jotka sentään voivat runkata toisiaan".


   • Anonyymi
    perrrrrrrrrrrrrr kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Häpeä itse.......meikä saa seksiä oikealta ja vasemmalta.


  • kokenuteikäkatunut

   Aika yleistä tuo on, että keski-ikäisenä antaa itselleen luvan ajatella asioita laajemmin. Miehisyys kestää jo vanhempana kohdata ja tunnustaa itsessään myös miehen kaipuuta. Toisilla se on enempi fyysistä, että saisi koskea toiseen mieheen ja juuri rakastella miesten kesken, Toisilla voi olla sellaista luottoystävän tarvetta, jolle voisi paljastaa sisintään ja ajatuksia seksitä miehen kanssa ja muitakin pohtimista vaativia asioita.. Mikä sen paempi kuin löytää hengenheimolainen ja toteuttaa haaveensa ainakin kerran elämässään.

  • Erotic_man

   iskuri.net

  • Tykkää ukkomiehistä

   Helsingissä Keltainen Ruusu. Siellä on video katselu huoneita ja cruisailu alueita ala ja yläkerrassa. Aika moni heterokin siellä käy pitämässä hauskaa ;)

  • rarararara

   Meitä on varmaan aika paljon samassa veneessä. Lisäongelmia syntyy siitä, että ei kuitenkaan pysty heittäytymään täysin toiseen elämäntilanteeseen. Näille tunnusteluille ei tahdokaan löytyä aikaa. Silloin kun haluttaisi, on vähän myöhäistä lähteä tutustumaan. Toisaalta kun pitäisi tutustua toiseen samalla aaltopituudella olevaan ihmiseen, niin silloin tulee monesti muita juttuja eteen. Olenkin miettinyt sitä, että olisi mukava löytää yksin asuva mies, joka olisi vähän kuin aina valmiina :) No, hankaliahan nämä aikataulujutut ovat kaikille. Vielä hankalampaa rakentaa luottamusta toiseen. Itse haluaisin toimia antavana osapuolena, miehet tyydyttävät paremmin sitä henkistä puolta minussa kuin naiset ainakin mielikuvissani.

  • heterohomobihinttari

   voi vittu! kiinnostaa toi muakin, mutta että ihan "rakastelua".. panoa se on! ja enemmän biseksuaalisuutta kun homoutta, paitti tietty jos se on sitä "rakastelua", se on enempi homostelua. ja mikäs siinä sit, antaa palaa..

  • Lievä bi?

   Ei se niin kummoista,olen ottanut parikertaa suihin loppuunasti kimppakivassa vaimon pyynnöstä ja kerran,samoin kimpassa,kun tuuppasin vaimoa "kakkoseen",pyysi kaveri että voisinko panna häntäkin,reikä tuntu samalta kuin vaimon vastaava mutta että kahden kesken miehen kanssa,ei oikein sytytä.

  • kenno1

   Mää en ymmärrä miten jotain voi näin paljo kiinnostaa toisten seksuaalisuus :) mitä ihimeen väliä sillä on ketä kukin haluaa panna? Jos tykkäät lapsista, omista sisaruksista tai vanhemmista, niin siinä tapauksessa mielentilatutkimus ja ehkä lääkitys on paikallaan, mutta miten joku voi olla vielä tänäkin päivänä noin naurettavan kapeakatseinen, että pitää homoseksuaalisuutta jotenkin pahana asiana? vittu mää en tajua näitä tyyppejä, misä teiän oma elämä oikiasti on :s there's no such thing, obviously.

   nimimerkillä 24-vuotias nuori nainen

   • Hampaat
    justiinna kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    kun pesee, niin suu on taatusti puhtaampi, kuin naisten alakerta.


  • Fobisti-

   Homofobiaa tai ei, aivan sama, mutta en tiedä mitään ällöttävämpää kuin seksi samaa sukupuolta olevan kanssa.

  • MIES!

   Miksi joku haluaisi tuhlata aikaansa homo-palstalla jatkuvasti mainiten kuinka inhoaa homoja. Okei, selvä juttu, mutta GTFO!

  • mies48m

   Mullakin haluttaisi kokeilla mimmoista ois olla miehen kans,jotenki nykyisin on semmoinen olo,et joku siinä on kun kiihottuu ja mies silloin mielessä haluttaisi kokeilla miltä tuntuu toisen miehen kalu kädessä ja miltä suu homma onnistuu,en tiedä mitä vaimo sanoisi jos tietäisi mun hommista,mut kyl se jotain epäilee et mulla on kiinnostusta miehiin,,ois kiva kokeilla miestä jos saisi vaimolta luvan,oisin heti jonku kans jos ois lupa kiihottaa ajatus toisesta miehestä et se ois kii minussa,ja kopeloisi ja kourisi mua joka paikasta,joskus runkkaan ja fantasioin miehistä,hieroo ohkaisten housujen päältä ihanaa pullotusta,nähdä kalu kovana mun edessä,hirveesti haluaisin kokeilla miltä se tuntuisi rakastella miehen kans,toivottavasti saan joskus kokeilla,se on mun fantasia,,

  • yks kundi kovana

   Juu samat ongelmat itellä olemmahan samanikäisiäkiä.
   Tai ei ongelma mutta on jo aika kauan kiihottanut ajatus tommosesta hommailusta. Tos miesten itsetyydytyspalstalla on jotain vinkkei sullekkin.

  • M49Tre

   Kokeilu kiinnostaisi täälläkin

   • Vaihtakaa nyt

    ihmeessä osoitteita, ettei loppuelämää tarvitse miettiä, miltä se tuntuisi.


   • M46...
    Vaihtakaa nyt kirjoitti:

    ihmeessä osoitteita, ettei loppuelämää tarvitse miettiä, miltä se tuntuisi.

    Vaan missäs vaihdat osoitteita, kun ei tänne ainakaan voi sähköpostiosoitetta laittaa, kun nuo häirikkökirjoittelijat tunkeutuu posteihinkin. Olisin itsekin kiinnostunu, ainakin kirjoittelusta, ehkä lähinnä transun kanssa


   • Voihan käyttää
    M46... kirjoitti:

    Vaan missäs vaihdat osoitteita, kun ei tänne ainakaan voi sähköpostiosoitetta laittaa, kun nuo häirikkökirjoittelijat tunkeutuu posteihinkin. Olisin itsekin kiinnostunu, ainakin kirjoittelusta, ehkä lähinnä transun kanssa

    feikkinimeä, ei tarvitse heti omalla nimellä ja onhan noita seuranhakupalstojakin.
    Parasta käydä kuitenkin jossain paikassa jos uskaltautuu.


  • velu

   se on ihan normia itellä noin kolmikymppisenä alko tulla mielihaluja quntele chatin kautta yhteyksii tuntu et taju lähtee ku jännitti ,kauhee morkkis eka kerran jälkeen mutta lisää teki mieli

  • Kysyvä ei eksy

   Kuulkaahan...

   Tiedän tapauksia, joista selviää mitä homous oikeesti on... Kuullut stooreja, nähnyt sivusta... Chateissa keskustellu homojen kanssa ja kyselly.
   1. Homosuhteet ei kestä
   2. Homous tuo mokkista ja rajua sellasta
   3. Homous ei vain syystä tai toisesta kestä
   4. Yksi gay kertoi, että n. 20v hänellä ollut kamu piti häntä vain naimakohteena. Kohteli kuin eläintä.
   5. Yksi gay kertoi, että häntä inhottaa se, koska homoilusta kerrotaan vaan sitä valheellista onnellisuus- ja luonnollisuuskuvaa. Se on kertomansa mukaan kaikkea muuta. Hänellä oli n. 25 v. suhde.
   6. Homoilua ei kannata kokeilla, sillä siitä tulee aika ansa ja vaikea päästä irti. On kuin "kerrasta koukkuun"-huume
   7. SETA ajaa täysin vääriä arvoja. Kuka meistä on edes syntynyt mistään lesbo- tai homosuhteesta. M N on ainoa oikea arvo.

   • Rakkauden profeetta

    Puhut asiaa, mikä on harvinaista tällä palstalla. Oon ollut miehiin kallellaan koko ikäni. Oon parimetrinen leveäharteinen, isokyrpäinen kolli, ja jos oon haluun jonkun äijän niin oon ottamut sen. Pitkiä parisuhteita takana useampi. Irtosuhteita lukemattomia. Tämän elämäntyylin ylä ja alamäet on nähty. Mietin mikä vielä vois pelastaa mut tästä lihallisuuden rajattomasta halusta. Tuntuu ettei mikään riitä. Oon kallellaan ukkomiehiin, niissä patoutunutta kiimaa niin paljon, että seksin jälkeen pitäisi vaihtaa tapetit. Olen miettinyt naisiin siirtymistä. Vaikka nainen puristelee reittäni, ei heppi värähdä. Tiukkaperseinen ja pullottava farkkuinen mies saa mut puhumaan kielillä. Eli vaikeaa on kokkaa kääntää, kun se on sisään rakennettu ihmiseen. Siis mitä tehdä ?

    Ajattelin mennä valamon luostariin rauhoittumaan. En uskonnon vaan itseni tähden. Olen aina halunnut soittaa valamon kelloja ja kaataa himoissani pari papin kutaletta. Lihallisuus kastui taas päälle !!! Ehkä tämä elämäntapa on itsestään perkeleestä.???


   • Anonyymi

    Ei voi valita onko Gay ja millainen Gay tulee. Chateissä muutenkin liikaa feikkejä.


  • anasrf

   Täällä keskustelu menee aina asiattomaksi. Aloittajalle ja muille samaa pohdiskeleville sanoisin, että kun kerran netillä tännekin pääsitte, menkää seuranhakusivuille. Teidän kaltaisianne on siellä paljon ja he ovat samassa tilanteessa kuin te. Olkaa avoimia ja kertokaa mitä haluatte. Toinen kokeilun haluinen löytyy varmasti. Kokemus voi muuttaa maailmasi tai olla pettymys, mutta jos kerran kiinnostaa, kannattaa kokeilla.

   Ja ensimmäiseen kysymykseesi: olet bi, jos molemmat sukupuolet kiinnostavat.

  • Infoa

   Kuulkaahan...

   Tiedän tapauksia, joista selviää mitä homous oikeesti on... Kuullut stooreja, nähnyt sivusta... Chateissa keskustellu homojen kanssa ja kyselly.
   1. Homosuhteet ei kestä
   2. Homous tuo mokkista ja rajua sellasta
   3. Homous ei vain syystä tai toisesta kestä
   4. Yksi gay kertoi, että n. 20v hänellä ollut kamu piti häntä vain naimakohteena. Kohteli kuin eläintä.
   5. Yksi gay kertoi, että häntä inhottaa se, koska homoilusta kerrotaan vaan sitä valheellista onnellisuus- ja luonnollisuuskuvaa. Se on kertomansa mukaan kaikkea muuta. Hänellä oli n. 25 v. suhde.
   6. Homoilua ei kannata kokeilla, sillä siitä tulee aika ansa ja vaikea päästä irti. On kuin "kerrasta koukkuun"-huume
   7. SETA ajaa täysin vääriä arvoja. Kuka meistä on edes syntynyt mistään lesbo- tai homosuhteesta. M N on ainoa oikea arvo.

   • Lisäinfoa

    Onpas syvällistä tietoutta. Tässä lisäinfoa:
    1. Olen ollut suhteessa ja sitten avioliitossa toisen miehen kanssa 18 vuotta. Toimii ja hyvin. Myös monella tuttavahomoparilla myös.
    2. Homous on tuonut iloa ja rajua sellaista.
    3. Homous on kestänyt ja kestänyt ja kestänyt.
    4. Monta gayta on sanonut, että hyvin on parisuhteessa mennyt.
    5. Homoilusta on monenlaisia kertomuksia, ei vain yhtä epäonnistumisen tai onnistumisen tarinaa.
    6. Homoilua ja kaikenlaista muutakin kannattaa kokeilla. Rikastaa elämää, vaikka homous ei olisikaan itsellä lopulta pysyvää.
    7. Aika moni on Suomessakin syntynyt lesbo- ja homopareille. Seta ajaa monenlaisia arvoja, joten kaikkien niiden teilaaminen kertoo lähinnä tietämättömyydestä. Oletko käynyt Setan tilaisuuksissa ja tapahtumissa - kaikissa niissä hyvin erilaisille ihmisille ja ryhmille suunnatuissa?


   • IsomiesLapista

    Haha... vai oikeen chateissä jutellut. No sittenhän on varmasti niin faktaa ku olla ja voi. Säälittävää, miten asiasta tietämättömät ovat kertomassa "faktoja" täällä. Ja ilmeisesti ei ymmärretä myöskään sitä, että ihmisiä on monenlaisia ja että haemme eri asioita. Luulis olevan jokaisen oma asia miten elämänsä elää. Tollaset totuuden torvet ovat kyllä todella syvältä.

    Mutta sitte noihin faktoihin:

    1, Homosuhteet kestää siinä kuin mitkä tahansa muutkin suhteet, eli oman aikansa.
    2. Homous ei tuo yhtään mitään ylimääräistä "mokkista", jos on sinut itsensä kanssa.
    3. Homous kestää kyllä. Ei kyseessä ole mikään "vaihe" tai "villitys", eikä sitä noin vain saa pois päältä. Bisseillä asia lienee vähän eri.
    4.Kyseinen homo on kyllä itse moista halunnut tai sitten muuten ollut tyhmä kun moiseen suhteeseen jäänyt. Kyllä siinä on pitänyt jo nauttia sen "eläimen" roolista jos noinki kauan sitä jaksaa. Ja toisakseen rakkaus on sokea...
    5. Täyttä bullshittiä sanon ma. Jos kerran on noinki kauan ollut suhteessa niin luulis tietävän mitä todellisuus on. Jos kumppani on 25v. niin luultavasti siinä ei muiden antamat kuvat paljoa paina. Ja tosiaan komppaan "lisäinfoa" tässä asiassa täysin.
    6. Jos luonto ajaa kokeilemaan, niin miksi vastustella ja valehdella itselleen? Siitä jos mistä ne "mokkikset" vasta saakin... nimim. kokemusta on.
    7. Love will conquer all! Sama mitä seta, kirkot, juntit ja muut tietämättömät sanovat. Jos kaksi täysi-ikäistä rakastaa toisiaan, niin siinä ei muiden arvot silloin vaakakupissa paina mitään. Oli kyseessä sitten M+M, M+N tai N+N.


  • JopasNytJothain

   Joko se ap löysi oman tiensä? Oliko vaimoa? Kerroitko suhteesi naiselle mitä tunsit? Kävitkö testaamassa vieraan ja omia ballseja?

  • Anonyymi

   Kuulkaahan...

   Tiedän tapauksia, joista selviää mitä homous oikeesti on... Kuullut stooreja, nähnyt sivusta... Chateissa keskustellu homojen kanssa ja kyselly.
   1. Homosuhteet ei kestä
   2. Homous tuo mokkista ja rajua sellasta
   3. Homous ei vain syystä tai toisesta kestä
   4. Yksi gay kertoi, että n. 20v hänellä ollut kamu piti häntä vain naimakohteena. Kohteli kuin eläintä.
   5. Yksi gay kertoi, että häntä inhottaa se, koska homoilusta kerrotaan vaan sitä valheellista onnellisuus- ja luonnollisuuskuvaa. Se on kertomansa mukaan kaikkea muuta. Hänellä oli n. 25 v. suhde.
   6. Homoilua ei kannata kokeilla, sillä siitä tulee aika ansa ja vaikea päästä irti. On kuin "kerrasta koukkuun"-huume
   7. SETA ajaa täysin vääriä arvoja. Kuka meistä on edes syntynyt mistään lesbo- tai homosuhteesta. M N on ainoa oikea arvo.

   Eikä tässä kaikki...
   8. Homosuhteiden yksi synkkä fakta on se, että itsemurhia homosuhteissa tehdään tilastollisesti huomattavasti enemmä kuin muissa ihmissuhteissa. Tämä synkkä tilasto ei ole muuttunut vaikka homous on laitettu luonnollisuuden pariin.
   9. Alkoholisoituminen on homoseksuuaalipiireissä yleistä
   10. Huumeidenkäyttö on yksi homopiirien ilmiö. Esimerkisi Jari Sillanpää
   11. Mielenterveysongelmat tulee esiin nimenomaan homoseksuaaliryhmissä
   12. Homosuhteet ovat usein kerta/karkuun. Suhteet eivät kestä pitkään. Oman homosuhteensa kehujiahan on aina: "Ovat kestäneet niin ja niin monta vuotta..." Mutta jos ne olisivat tavallisia ja luonnostaan homoseksuaalisuuteen kuuluvia niin niistä ei tarvitsisi edes tehdä numeroa. Tokkopa homotimanttihäitä tullaa koskaan edes näkemään

   Mikä on luonnollista toimii itsestään. Mitään järjestöjä, tukijaliittoja, yhdistyksiä tmv ei tarvita, koska ne ovat luonnollisia. Näin on m+n toiminut aina. On kyse kuin veden virtaamisesta luonnossa itsestään. Sen sijaan homoseksuaalisuus, lesbous, trans, bi ym. on aina viety väkisin eteenpäin ja puolusteltu vaikka sun millä.

   Haaaste: silloin homous tulee luontevaksi samoin kuin lesbous, jos kaksi miestä pystyy tekemään jälkeläisiä keskenään ja samoin jos nainen voi siittää naisen. Eli ei ikinä :D

   • Anonyymi

    "On kyse kuin veden virtaamisesta luonnossa itsestään."

    Ei vaan on kyse sinulle joka puolen vuoden välein edellisestä tapahtuvan tuulen ujelluksesta sinun pääsi läpi toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

    Sama pää kesät talvet. Pidä suu kiinni, niin ei telkkä tee sinne pesää.


  • Anonyymi

   Pysykää erossa kuumasta peräsuolesta . Vaikka näettekin Pekan onnellisena hymyilevän .

  • Anonyymi

   Onhan tuolla lesbojen puolella juttua 40-50 vuotiaana myöhäiheränneistä lesboista. Epäilen kuitenkin että ei heterosta tule yhtäkkiä homoa vaan osa itseään bi-seksuaaleina pitäneistä miehistä löytää itsensä ja hyväksyvät olevansa homoja. Ehkä ihmisen seksuaalisuus voi muuttua ajanmyötä tai sitten keski-ikäisenä ihmistuntemus kasvaa. Onhan se toki oman itsen kannalta parempi jos vaikka vasta keski-ikäisenä pääsee kokemaan olevansa kokonainen oma itsensä.

  • Anonyymi

   Kyllä kuuma muna löytää kolonsa. Esim. vankiloissa pitkäkakkulaiset muuntuvat suurin osa homoiksi ja ennen oli homoja armeijassa paljon enemmän kunnes naisten asepalvelus sallittiin ja palattiin heteroiksi.
   Nythän on ukkomiesten hyvä mennä pridekulkueeseen ja loksauttaa vaimon, suvun ja työkavereidet leuat seljälleen.

   • Anonyymi

    Miksi täällä jauhetaan aina ukkomiehistä:D Onhan paljon sinkkuja keski-ikäisiä miehiäkin joilla olisi halua tutustua miesten väliseen rakkauteen. Tämä tuntuukin olevan täällä tabu.


  • Anonyymi

   Jos on keski-ikään asti selvinnyt heterona, ei homoilua kannata enää aloittaa. Miksi tuhlata loppuelämänsä turhuuteen, kun voi olla onnellisesti hetero?

  • Anonyymi

   Niin, mutta nuohan on pelkkiä seksikokeiluja. Miettikääpä, kenen kanssa haluaisitte elää ja asua, tehdä asioita, se kertoo totuuden. Ei ketään pidemmän päälle kiinnosta pelkkä seksi.

  • Anonyymi

   Huomaan katselevani aina vaan enemmän ja enemmän miesten suihinottoja koneella. Jostain syystä se on MUN JUTTU eikä mulla ole tunnetta että muna pitäisi työntää johonkin reikään vaan SUUhun se pitää saada! Kyllähän miehien suihinotto on paljon paljon parempaa katseltavaa kuin naisten jotka lähes aina tekevät sen vähän pakon edessä. Mies kun himoissaan imee koko kyrvän juureen asti ja nielee mielellään koko lastin syvälle kurkkuun niin siinä on seksiä lauantai-illaksi tarpeeksi. Voi pojat kun joskus pääsisi 69:iin jonkun hyvännäköisen ja puhtaan pojan kanssa...
   Oon löytänyt niin kiimaisia suihinottovideoita että ja jossa näkee että sperman nieleminen on elämän ykkösjuttu!

   Sinkku "Hetero" -72

  • Anonyymi

   han normaalia sinun ikäisille. Minäkin rupesin silloin, yli 20v siitä on, ihana aika

  • Anonyymi

   Naisen epänormaali on jo normaalia parikymppisille g-pojille.

  • Anonyymi

   Tiedän tapauksia, joista selviää mitä homous oikeesti on... Kuullut stooreja, nähnyt sivusta... Chateissa keskustellu homojen kanssa ja kyselly.
   1. Homosuhteet ei kestä
   2. Homous tuo mokkista ja rajua sellasta
   3. Homous ei vain syystä tai toisesta kestä
   4. Yksi gay kertoi, että n. 20v hänellä ollut kamu piti häntä vain naimakohteena. Kohteli kuin eläintä.
   5. Yksi gay kertoi, että häntä inhottaa se, koska homoilusta kerrotaan vaan sitä valheellista onnellisuus- ja luonnollisuuskuvaa. Se on kertomansa mukaan kaikkea muuta. Hänellä oli n. 25 v. suhde.
   6. Homoilua ei kannata kokeilla, sillä siitä tulee aika ansa ja vaikea päästä irti. On kuin "kerrasta koukkuun"-huume
   7. SETA ajaa täysin vääriä arvoja. Kuka meistä on edes syntynyt mistään lesbo- tai homosuhteesta. M N on ainoa oikea arvo.

   Eikä tässä kaikki...
   8. Homosuhteiden yksi synkkä fakta on se, että itsemurhia homosuhteissa tehdään tilastollisesti huomattavasti enemmä kuin muissa ihmissuhteissa. Tämä synkkä tilasto ei ole muuttunut vaikka homous on laitettu luonnollisuuden pariin.
   9. Alkoholisoituminen on homoseksuuaalipiireissä yleistä
   10. Huumeidenkäyttö on yksi homopiirien ilmiö. Esimerkisi Jari Sillanpää
   11. Mielenterveysongelmat tulee esiin nimenomaan homoseksuaaliryhmissä
   12. Homosuhteet ovat usein kerta/karkuun. Suhteet eivät kestä pitkään. Oman homosuhteensa kehujiahan on aina: "Ovat kestäneet niin ja niin monta vuotta..." Mutta jos ne olisivat tavallisia ja luonnostaan homoseksuaalisuuteen kuuluvia niin niistä ei tarvitsisi edes tehdä numeroa. Tokkopa homotimanttihäitä tullaa koskaan edes näkemään

   Mikä on luonnollista toimii itsestään. Mitään järjestöjä, tukijaliittoja, yhdistyksiä tmv ei tarvita, koska ne ovat luonnollisia. Näin on m+n toiminut aina. On kyse kuin veden virtaamisesta luonnossa itsestään. Sen sijaan homoseksuaalisuus, lesbous, trans, bi ym. on aina viety väkisin eteenpäin ja puolusteltu vaikka sun millä.

   Haaaste: silloin homous tulee luontevaksi samoin kuin lesbous, jos kaksi miestä pystyy tekemään jälkeläisiä keskenään ja samoin jos nainen voi siittää naisen. Eli ei ikinä :D

  • Anonyymi

   Homokokeilu!!!Kuule,teitä heteroita ei todellakaan kaivata homopiireissä!Pysy vain omassa ryhmässäsi.Ällöttää tuollaiset jotka "kokeilevat" millaista se homoilu oikein on!Minua ei koskaan ole kiinnostanut heteroilu,eikä tule kiinostamaan!!

   • Anonyymi

    Ja sitten homot vaatii suvaitsemista itselleen, vaikkeivät siihen pysty itse. Surullista. Onneksi et edusta kaikkia homoja todellakaan, on järkevämpiä joukossa paljon.


  • Anonyymi

   Tiedän tapauksia, joista selviää mitä homous oikeesti on... Kuullut stooreja, nähnyt sivusta... Chateissa keskustellu homojen kanssa ja kyselly.
   1. Homosuhteet ei kestä
   2. Homous tuo mokkista ja rajua sellasta
   3. Homous ei vain syystä tai toisesta kestä
   4. Yksi gay kertoi, että n. 20v hänellä ollut kamu piti häntä vain naimakohteena. Kohteli kuin eläintä.
   5. Yksi gay kertoi, että häntä inhottaa se, koska homoilusta kerrotaan vaan sitä valheellista onnellisuus- ja luonnollisuuskuvaa. Se on kertomansa mukaan kaikkea muuta. Hänellä oli n. 25 v. suhde.
   6. Homoilua ei kannata kokeilla, sillä siitä tulee aika ansa ja vaikea päästä irti. On kuin "kerrasta koukkuun"-huume
   7. SETA ajaa täysin vääriä arvoja. Kuka meistä on edes syntynyt mistään lesbo- tai homosuhteesta. M N on ainoa oikea arvo.

   Eikä tässä kaikki...
   8. Homosuhteiden yksi synkkä fakta on se, että itsemurhia homosuhteissa tehdään tilastollisesti huomattavasti enemmä kuin muissa ihmissuhteissa. Tämä synkkä tilasto ei ole muuttunut vaikka homous on laitettu luonnollisuuden pariin.
   9. Alkoholisoituminen on homoseksuuaalipiireissä yleistä
   10. Huumeidenkäyttö on yksi homopiirien ilmiö. Esimerkisi Jari Sillanpää
   11. Mielenterveysongelmat tulee esiin nimenomaan homoseksuaaliryhmissä
   12. Homosuhteet ovat usein kerta/karkuun. Suhteet eivät kestä pitkään. Oman homosuhteensa kehujiahan on aina: "Ovat kestäneet niin ja niin monta vuotta..." Mutta jos ne olisivat tavallisia ja luonnostaan homoseksuaalisuuteen kuuluvia niin niistä ei tarvitsisi edes tehdä numeroa. Tokkopa homotimanttihäitä tullaa koskaan edes näkemään

   Mikä on luonnollista toimii itsestään. Mitään järjestöjä, tukijaliittoja, yhdistyksiä tmv ei tarvita, koska ne ovat luonnollisia. Näin on m+n toiminut aina. On kyse kuin veden virtaamisesta luonnossa itsestään. Sen sijaan homoseksuaalisuus, lesbous, trans, bi ym. on aina viety väkisin eteenpäin ja puolusteltu vaikka sun millä.

   Haaaste: homous (lesbous) tulee luontevaksi vasta silloin kun kaksi miestä (naista) pystyy saamaan jälkeläisiä keskenään. Eli ei ikinä !

   • Anonyymi

    Vuodesta toiseen 2013-2019 Sinua kiihottaa homot... jopa ihan samoin sanoin.

    Taitaa olla semmoinen ensimmäinen pitkäaikainen homosuhde, johon olet pystynyt?

    Nyt teet kuule rohkean uudenvuodenpäätöksen ja 2020 on viimein se vuosi, jolloin aloitat homoelämän. Tai elämän ylipäänsä.

    Onnellista uutta vuotta ihan homona! Ja kaikille keski-ikäisille mukaville miehille terkkuja!

    -bear-


  • Anonyymi

   Pakene homloilua kuin raivoavaa puukottajaa. Sillä kyllä homoilu tunnetaan seurauksistaan. Ja ne kun eivät ikinä ole terveet...

   Naiset on ihania. Ja siksi jätkät homoilee, kun ne ressukat eivät osaa olla naisten kanssa.

   • Anonyymi

    Tuo oli selvä provo.Olet naurettava.


   • Anonyymi

    Jos kerran olet hetero niin miksi tällä Gay sivulla kirjoittelet?


  • Anonyymi

   Ehei kiinnosta yhtään naiset.Me homot emme siis ole teidän heterojen kilpailijoita,olkaa siis tyytyväisiä siitä että saatte pitää kaikki naiset itsellänne.

  • Anonyymi

   Voisit jättää kokeilematta,saat vain sekaannusta aikaan.Nuorena se on vitsa väännettävä.

  • Anonyymi

   Muista, että alkohlistitkaan ei puhu koskaan viinaa vastaan. Eikä kukaan viinan orja halua kenenkään raitistuvan. Sama laki pätee myös homoseksuaalien maailmoihin. Ja toki myös bi-seksuaalien. He puhuvat vain valheellsilla kiiltokuvilla. Faktat oan aivan muuta. Tässä niitä:

   Tiedän tapauksia, joista selviää mitä homous oikeesti on... Kuullut stooreja, nähnyt sivusta... Chateissa keskustellu homojen kanssa ja kyselly.
   1. Homosuhteet ei kestä
   2. Homous tuo mokkista ja rajua sellasta
   3. Homous ei vain syystä tai toisesta kestä
   4. Yksi gay kertoi, että n. 20v hänellä ollut kamu piti häntä vain naimakohteena. Kohteli kuin eläintä.
   5. Yksi gay kertoi, että häntä inhottaa se, koska homoilusta kerrotaan vaan sitä valheellista onnellisuus- ja luonnollisuuskuvaa. Se on kertomansa mukaan kaikkea muuta. Hänellä oli n. 25 v. suhde.
   6. Homoilua ei kannata kokeilla, sillä siitä tulee aika ansa ja vaikea päästä irti. On kuin "kerrasta koukkuun"-huume
   7. SETA ajaa täysin vääriä arvoja. Kuka meistä on edes syntynyt mistään lesbo- tai homosuhteesta. M N on ainoa oikea arvo.

   Eikä tässä kaikki...
   8. Homosuhteiden yksi synkkä fakta on se, että itsemurhia homosuhteissa tehdään tilastollisesti huomattavasti enemmä kuin muissa ihmissuhteissa. Tämä synkkä tilasto ei ole muuttunut vaikka homous on laitettu luonnollisuuden pariin.
   9. Alkoholisoituminen on homoseksuuaalipiireissä yleistä
   10. Huumeidenkäyttö on yksi homopiirien ilmiö. Esimerkisi Jari Sillanpää
   11. Mielenterveysongelmat tulee esiin nimenomaan homoseksuaaliryhmissä
   12. Homosuhteet ovat usein kerta/karkuun. Suhteet eivät kestä pitkään. Oman homosuhteensa kehujiahan on aina: "Ovat kestäneet niin ja niin monta vuotta..." Mutta jos ne olisivat tavallisia ja luonnostaan homoseksuaalisuuteen kuuluvia niin niistä ei tarvitsisi edes tehdä numeroa. Tokkopa homotimanttihäitä tullaa koskaan edes näkemään

   Mikä on luonnollista toimii itsestään. Mitään järjestöjä, tukijaliittoja, yhdistyksiä tmv ei tarvita, koska ne ovat luonnollisia. Näin on m+n toiminut aina. On kyse kuin veden virtaamisesta luonnossa itsestään. Sen sijaan homoseksuaalisuus, lesbous, trans, bi ym. on aina viety väkisin eteenpäin ja puolusteltu vaikka sun millä.

   Haaaste: homous (lesbous) tulee luontevaksi vasta silloin kun kaksi miestä (naista) pystyy saamaan jälkeläisiä keskenään. Eli ei ikinä !

  • Anonyymi

   Olen 56 vuotias ukkomies turusta ja nyt jo useamman vuoden haaveillut saada kokea toisen miehen kanssa käsi ja suuseksiä. En pääse haaveesta irti kuin hetkeksi ja taas löydän itseni haaveilemasta . Olen sillä tavalla pelkuri , etten suin surminkaan haluaisi kenenkään saavan koskaan tietää bi puolestani ja kai vien haaveeni salaisuutena hautaan asti. Teininä oli pari runkkaus kokemusta hirveessä kännissä kahden eri pojan kanssa ja ne muistot tulee viikottain mieleeni. Avioseksi on ihan ok , mutta kaavoihin kangistunutta . Ehkä sitten seuraavassa elämässä.

  • Anonyymi

   Itse kokeilin heteroilua ja huomasin sen olevan paljon parempaa kuin homostelu.

  • Anonyymi

   Ja aina yksin. Kö, köh, köh.

  • Anonyymi

   Muista, että alkohlistitkaan ei puhu koskaan viinaa vastaan. Eikä kukaan viinan orja halua kenenkään raitistuvan. Sama laki pätee myös homoseksuaalien maailmoihin. Ja toki myös bi-seksuaalien. He puhuvat vain valheellsilla kiiltokuvilla. Faktat oan aivan muuta. Tässä niitä:

   Tiedän tapauksia, joista selviää mitä homous oikeesti on... Kuullut stooreja, nähnyt sivusta... Chateissa keskustellu homojen kanssa ja kyselly.
   1. Homosuhteet ei kestä
   2. Homous tuo mokkista ja rajua sellasta
   3. Homous ei vain syystä tai toisesta kestä
   4. Yksi gay kertoi, että n. 20v hänellä ollut kamu piti häntä vain naimakohteena. Kohteli kuin eläintä.
   5. Yksi gay kertoi, että häntä inhottaa se, koska homoilusta kerrotaan vaan sitä valheellista onnellisuus- ja luonnollisuuskuvaa. Se on kertomansa mukaan kaikkea muuta. Hänellä oli n. 25 v. suhde.
   6. Homoilua ei kannata kokeilla, sillä siitä tulee aika ansa ja vaikea päästä irti. On kuin "kerrasta koukkuun"-huume
   7. SETA ajaa täysin vääriä arvoja. Kuka meistä on edes syntynyt mistään lesbo- tai homosuhteesta. M N on ainoa oikea arvo.

   Eikä tässä kaikki...
   8. Homosuhteiden yksi synkkä fakta on se, että itsemurhia homosuhteissa tehdään tilastollisesti huomattavasti enemmä kuin muissa ihmissuhteissa. Tämä synkkä tilasto ei ole muuttunut vaikka homous on laitettu luonnollisuuden pariin.
   9. Alkoholisoituminen on homoseksuuaalipiireissä yleistä
   10. Huumeidenkäyttö on yksi homopiirien ilmiö. Esimerkisi Jari Sillanpää
   11. Mielenterveysongelmat tulee esiin nimenomaan homoseksuaaliryhmissä
   12. Homosuhteet ovat usein kerta/karkuun. Suhteet eivät kestä pitkään. Oman homosuhteensa kehujiahan on aina: "Ovat kestäneet niin ja niin monta vuotta..." Mutta jos ne olisivat tavallisia ja luonnostaan homoseksuaalisuuteen kuuluvia niin niistä ei tarvitsisi edes tehdä numeroa. Tokkopa homotimanttihäitä tullaa koskaan edes näkemään

   Mikä on luonnollista toimii itsestään. Mitään järjestöjä, tukijaliittoja, yhdistyksiä tmv ei tarvita, koska ne ovat luonnollisia. Näin on m+n toiminut aina. On kyse kuin veden virtaamisesta luonnossa itsestään. Sen sijaan homoseksuaalisuus, lesbous, trans, bi ym. on aina viety väkisin eteenpäin ja puolusteltu vaikka sun millä.

   Haaaste: homous (lesbous) tulee luontevaksi vasta silloin kun kaksi miestä (naista) pystyy saamaan jälkeläisiä keskenään. Eli ei ikinä !

  • Anonyymi

   Hei olen 65v+ ja olin 2 krt aviossa ja sit n. 50v iässä tajusin kun olin aikaisemmin
   kyllä imenyt imettänyt kullia sit naisten alusasuissa annoin peppua ja ainakin
   minulle tuli tunne et parasta seksiä ihanaa oli ja nyt jatkan sillä tiellä eli minä
   ainakin suosittelen jos ei pidä niin se on sitten siinä mutta jos ei kokeile sit
   harmittaa minua se etten nuorena tajunnut et homona on IHANA olla
   t. 65v+ bottom

  • Anonyymi

   Älkää nyt loukkaantuko mutta naisena pistää ajatteluttamaan mies joka on homo ja haluaa pukeutua naisten vaatteisiin. Vaikka monet kieltävät että eivät todellakaan halua olla nainen niin mistä tämä sitten kumpuaa? Anteeksi vain mutta itselläni tulee mieleen joku homoseksuaali joka inhoaa itseänsä alitajuisesti ja tekeytyy naiseksi..en tiedä. Tämä oli vain omaa ajatustani vaikka psykiatri en olekaan..

   • Anonyymi

    Bottomit korostavat tuolla omaa naismaisuuttaan sekä alistuvuuttaan luulen. Tuo on yllätyävän yleistä homojen keskuudessa.


  • Anonyymi

   Ei tullut homoa, eikä homokammoista vaikka; aikoinaan kävimme useita kertoja orgioissa vaimoni kanssa ja silloin tuli harrastettua seksiä miesten kanssa. Se tapahtui vain niissä tilaisuuksissa, eikä muualla. Tiedettiin jo sinne mennessä, että jos haluaa nautiskella seksistä, ei kannata rajata mitään pois.

  Ketjusta on poistettu 43 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   202
   4105
  2. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   160
   2399
  3. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   27
   1716
  4. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   128
   1338
  5. Törkeä ryöstö Hyrynsalmella

   Törkeä ryöstö Hyrynsalmella – miehet tunkeutuivat aamuyöllä taloon, otsikoivat lehdet. Kenen sakkija ovat tunkeutujat olleet ja missä??
   Hyrynsalmi
   39
   1162
  6. Martinan vastenmielinen menneisyys

   Martinan kirjasta julkaistujen otteiden perusteella hän on vastenmielinen sarjapettäjä ja epävakaa persoona. Kukaan normaali ihminen ei huuda kuutta t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   965
  7. Joko kadonnut?

   Onko löytynyt jo?
   Hyrynsalmi
   6
   851
  8. Miksi Martina puhuu kirjassaan

   …muunneltua totuutta. Hän ei ole ollut apuvalmentajana hevostallilla nuoruudessaan. Hän on ollut ihan tavallinen tallityttö muiden tallityttöjen jouko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   802
  9. Käynköhän mä vielä siellä

   lähiaikoina.. 🤔 Jaa-a, siinäpä mietittävää meille molemmille.
   Tunteet
   63
   764
  10. Oho! Esko Eerikäinen pisti deitti-ilmoituksen someen - Martina Aitolehden ex on valmis rakkauteen

   Esko Eerikäinen erosi aikansa kohujulkkiksesta Martina Aitolehdestä reilu kymmenen vuotta sitten. Ero jätti rajut arvet. Nyt Esko on valmis rakkaute
   Kotimaiset julkkisjuorut
   22
   741
  Aihe