Huijaataako meitä?

Kyllä teoriassa.

Tv- seiskan parantamisilloissa, paranee 100 tuhansia ihmisiä, mutta jos näin on, niin miksi Suomessa ei ole, suljettu yhtään sairaalaan kun ei ole potilaita?

22

1797

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • käytännössä:ei

   Paranemiskokemuksia on tutkittu väitöskirjassakin, jonka tulos oli, että yhtäkään pysyvää paranemista ei ole syntynyt. Enemmänkin on ollut parantumisillassa koetusta tilapäisestä kivun häviämisestä, jonka ansiosta vaikkapa kainalosauvat on lentäneet nurkkaan. Nuo kivut ovat kuitenkin palanneet. Hypnoosiin verrattavassa tilanteessa voidaan kivut saada häviämään tietyllä osalla ihmisistä.
   Väitöskirjassa havaittiin myös, että parantumiskokemuksia kokeneissa oli jälkikäteisiä itsemurhia luvattoman paljon. Ilmeisesti pettymyksestä siitä, että paraneminen ei ollutkaan pysyvää.

   Näin kertoi psykiatri Lauerma, joka on työkseen tutkinut uskoa, uskomushoitoja ja suggestion vaikutusta.

   • Anonyymi

    Onpa outoa ettei tutkijan kohalle sattunut yhtään oikeasti parantunutta, kun Jeesus ilmestyy ja tulee ihmisen elämään on suurempi ihme jos mitään ei tapahdu, näin on ainakin omassa ja perheeni elämässä käynyt ja koko ajan Jumalan työ menee eteenpäin elämässäni, Jeesus sanoi joka minua seuraa hän tulee tietämään onko tämä oppi Jumalasta vai puhunko minä omiani


  • koettua ja nähtyä

   Veimme aikoinaan kuuron pikkuveljemme Niilo Ylivainion kokoukseen. Kun tuli eteen kutsu siskoni vei hänet Ylivainion eteen rukoiltavaksi että kuulo tulisi. Mitään ei tapahtunut ja kuuro on edelleenkin.

   Erään ystäväni kanssa olimme aikoinaan Lasse Vihantilan kaatumiskokouksessa. Menin ystäväni kanssa eteen itse en hievahtanutkaan ystäväni kaatui, mutta mitään muutosta ei elämään tullut.
   Tänä kesänä ystäväni kanssa keskustellessani otin puheeksi kokouksen jossa olimme hän sanoi minulle että oli kaatanut itsensä tahallaan, että äiti näkisi, että hänkin tuli uskoon.
   Tänäpäivänä hän ei usko uskonasioita Ylivainion Raamatun selitysten tapaan, niinkuin en itsekään.

  • pohdinta

   on niitä oikeasti ihmeparantumisiakin, mutta totta, että usein parannutaan hetkeksi.

   Minusta kaikkea sairautta ym ei tarvitsisi aina ottaa edes niin että on tapahduttava ihme, vaan opittava elämään sen kanssa. ei kaikki sairaus ja kärsimys ole pahasta. lukekaa salme blomsterin kirja kärsimys, hänellä on ohjelma kanavalla, fiksu tyyppi. Ei lupaile ihmeitä kaikille.

   Jumala vaikuttaa monin tavoin, mutta joskus esim juuri rukoillaan kuurolle terveyttä, mutta ehkä hänelle se ei ole edes niin vakava asia.

   juuri sellaisista ihmerukouksista joita toitoteaan, saadaan ihmisille pettymyksiä. Ei ole ehkä edes Jumalan tahto heitä kaikkia parantaa. Kaikella on syynsä.

  • **Yksi on Jumala**

   Kiitän mielelläni Jeesusta, ja hänen Isää. Ainoaa hyvää oikeaa Jumalaa.Ei ole kuin yksi ainoa hyvä Jumala, ja hän on Jeesuksen isä.

  • Jumalalle ei mikään ole mahdotonta,jumpala ei ole napinpainalluksella tekijä.
   Ei ketään väkisin paranna,jeesus kysyi aikoinaan mitä tahdot että minä tekisin sulle,siihen henkilö sitten vastaa.

  • israel

   Viihdettä, ja tv ohlemathan ovat viidettä ja tavallaan myös sitä rahan kerjuuta.

  • Markku Tampio

   Sen vuoksi ei sairaaloita suljeta, koska kaikki eivät parane..

   Ja tällaisesta syystä Isä Jumala katsoo jonkin taudin olevan uskovaiselle hyväksi, ettei uskova parannuttuaan ylpistyisi, vaan pysyisi nöyränä rukouksessa ollessaan..

   Muun muassa Apostoli Paavalilla oli kasvoissaan jokin kasvain, jonka vuoksi hän oli kolmesti rukoillut Jumalaa, että hän ottaisi kasvaimen pois, mutta Isä Jumala ei ottanut. Ja sen Paavali ymmärsi olevan hänelle hyväksi..

   • voi hyvä jysäys

    On se Paapali ollut mielissään, naama muuttaa muotoaan kun peiliin vilkaisee ja onhan siinä saattanut olla kipuakin.
    Ja kaikki vaan se vuoksi, kun Johtajalla on huono päivä. Että kiitti nyt siitä.


  • todellisuus kirvelee

   Ihmeparantamiset eivät ole totta. Ne ovat teatteria ja suggestiota; huijausta.

   Oletko eri mieltä? Tienaa miljoona dollaria! Vie suosikki ihmeparantajasi James Randin luokse ja todista että parantamiset on totta. Tuolta löytyy lisätietoja:

   http://www.randi.org/site/index.php/1m-challenge.html


   Ai miksi et haluakkaan todistaa ihmeparantumisien olevan totta? Eikö jumalaa saa testata? Lässyn lässyn - jos saat todisteet että jumala oikeasta parantaa ihmisiä niin ajattele kuinka moni tulee heti uskoon!!! Plus, muista se miljoona dollaria ;-)

   • Markku Tampio

    Ei pahasta iskiavaivasta paraneminen ainakaan minun omalla kohdallani ollut huijausta, asuessani Outokummun Viruniemessä eräällä maatilalla..

    Minulla oli, jo vuosia sitten Viuruniemessä asuessani, niin paha iskiasvaiva, että kun halusin illalla mennä pötkölleen sänkyyn ja siitä uinauhtaa untenmaille riemukkaille, niin siitä ei meinannut tulla mitään, vaan hirveän kauhean kamalan ähellyksen ja keinottelun jälkeen minä jotenkin pääsin pötkölleen ja urvahdin uneen. Ja aamulla taas herättyäni kovan ähellyksen jälkeen nousin kahvin keittoon. Homma jatkui samoilla sembalosonaateilla kolme viikkoa..

    Sitten eräänä päivänä huomasin lehdessä ilmoituksen, jossa Järvenpään seurakunnan pastori Jukka Vivolin, (ent. Vartija), oli vierailulla Polvijärven helluntaiseurakunnan ja vapaaseurakunnan järjestämässä tettakokouksessa Saarivaarassa. Ja niin minä otin ja lähdin ajaa köröttelemään Polvijärvelle..

    Istua karjotin sitten siinä penkissä kuuntelemassa pastorin saarnaa, kunnes pastori aivan yks'kaks' lopetti saarnansa ja sanoi: "Sinulla, jolla on paha iskiasvaiva, meidän Herramme Jeesus tahtoo parantaa sen". Ja sen sanottuaan pastori jatkoi saarnapuhettaan..

    No samana iltana kokouksen jälkeen ei tapahtunut mitään, vaan iskiasvaiva jatkui entisellään..

    Mutta aamulla, kun nousin reippaasti sängystä ylös ja keitin kahvit ja syyä märsysin ruisleivänsiivun juustolla ja lenkkimakkaralla ja juua horasin ison kupin mustaa kahvia palanpainikkeeksi, minulle välähti vasta sen jälkeen se iskiasvaiva. Ja niin minä siinä aloin tavuttelemaan itseäni ens'alkuun varovasti ja iskiasvaivaa potematta sitten reippaammin, kunnes painoin lopuksi polvet suorina kämmenet lattiaan ja totesin tapahtuneeseen tosiasiaan näin: "Sinä, Herra Jeesus, olet parantanut minun iskiasvaivani kertakaikkiaan, enkä minä ole vielä älynnyt edes kiittää Sinua, Herra". Ja siitä paikasta minä polvistuin lattialla sänkyni viereen polvilleen ja kiitia asiasta Herraani Jeesusta Kristusta..

    Asian pointti on tämä, että älkää enää juoksennelko kaikenmaailman "parantajien" luokse, vaan uskokaa asianne Herrallemme Jeesukselle uskossa ollenkaan epäilemättä, niin hän vastaa itsekullekin häneen luottavalle ajallaan..


  • tosinentosi 7

   Nyt liikutaan henkilökohtaisten asioiden parissa. Kyse on uskosta, siis pelkästään uskomisesta ja tämä uskomis tunne saattaa sukkestion tavoin parantaa ihmisen hetkeksi.Totuus kuitenkin palaa pikku hiljaa ja samat vaivat tulevat taas esiin.Vahva uskominen ja saarnaajan suorittama sugerointi vaikuttavat kokemisen uskomiseen, että jokin ihmeellinen tapahtui ja minä ikäänkuin paranin vaikka syövästä.Pyytäisinkin parantuneita kirjoittamaan näille palstoille tai avatkaa parantuneiden palsta niin saamme kaikki iloita parantumisista ja kiittää Jumalaa ja Jumalan poikaa Jeesusta Kristusta hyvistä teoista.Aamen ja hallelujaa.

   • Markku Tampio

    Justiinsa niin..

    Jokainen Jeesukseen uskova ihminen on asetettu jumalattomain keskelle todistamaan Jeesuksen teoista nykyajanmuodossamme, ja jokainen uskova on näin ollen myös velvollinen antamaan oman todistuksensa Jeesuksen elämästä julkisesti uskovien ja myös jumalattomain keskuudessa..

    Rakkaudesssa ei ole pelkoa, sillä täydellinen rakkaus karkottaa pelon. Jeesus on täydellinen rakkaus jokaisessa uskovassa, vaikka uskova ei olekaan täydellinen..


  • Infaliitti

   Uskon toki että Jumala joitakin ihmisiä tahtoo parantaa,ja sen minkä tahtoo on voimallinen tekemään.Sitä en usko ,että Jumala tahtoo parantaa kaikki sairaat.Monilla ihmisillä on ristinsä kannettavana,ja se on kannettava,muutoin ei ole Jumalalle mieleinen.Kun joku teistä ihmeen kautta saa terveyden,paranee vakavastakin vammasta tai sairaudesta,älkää juosko eri seurakunnan tilaisuuksissa siitä kerskumassa,sillä semmoinen aiheuttaa katkeruutta niissä useimmissa jotka eivät rukouksella parane.Kerskuminen on myös ylpeyttä ja ehkä saittekin terveyden jotta teidät koeteltaisiin.Kiittäkää terveydestänne Jumalaa,ja tehkää se mihin uskova on velvoitettu,niinkuin raamattu kehoittaa.Jättäkää keskumiset pois.

  • Vehreämpi ei-tyhmä

   Mene ja tierä.
   Puhua voidaan sadoisttuhansist, mutta kun tulee näytön paikka niin sormi voi mennä suuhun. Huomenna 21.12.Kello 20.00 ohjelmassa Isännän Pöydässä, väitetään ennakkofilmissä parantumisen tapahtuvan kamerain näyttämänä. Näinkö on vaiko ei. Onko lääkärien todistuksia vaiko vain trikkiä ja puhetta. Se nähdään. On siis syytä kattoa että kuins on ja kuins ei, ihan selvityksenm vuoks. Ohan se eka kerta kun suoraan kamerain edes suomes tuollaista tapahtuu, joten silmät tarkkana ettei vaan olisi kuvatrikki tai muuta sellaista.

  • Anonyymi

   Kyllä teitä huijataan ja törkeästi huijataankin. Miettikääpä millainen kansainvälinen kohu nousisi jo yhdestäkin ihmeparantumisesta. Kohu saisi nousta myös näistä huijauksista, mutta ellei niihin liity suoranaista rikosta, saa huijarit jatkaa moraalitonta toimintaansa.

   Uskonnonvapauden nimissä huijaaminen on siis sallittua :-(

  • Anonyymi

   TV7:n esirukousohjelmiin lähetetään viikoittain jopa tuhansia rukous aiheita. Ohjelman jälkeen saamme TV7:lle myös iloisia viestejä siitä että Jumala on vastannut rukouksiin. Julkaisemme tässä nimettömänä esirukousohjelmiin sekä ohjelmantekijöille lähetettyjä kiitosaiheita. Rohkaiskoon nämä meitä kaikkia luottamaan entistäkin vahvemmin Jeesuksen nimessä lausuttuun rukouksen voimaan. TV:n lehdessä oli 24 nimetöntä, parantuneita. Petetäänkö meitä?

   • Anonyymi

    Aulikki Hartikainen profetoi toukokuussa 2014, että kolmen päivän päästä tulee valtava herätys, niin että kirkot tulevat ihan täyteen. Ei tullut. Tällä videolla on tämä surkeasti pieleen mennyt "profetia", mitä ei ollut antanut Jumala vaan väärä henki, jotka Hartikainen luulee Jumalaksi. Piipposet ovat lähteneet kulkemaan väärien henkien perässä.

    https://youtu.be/kWelF4f_aHU?t=41s

    Tuntuu siltä, että aika ajoin Aulikki Hartikainen profetoi tulevaksi kesäksi valtavaa herätystä, mutta ne eivät ole toteutuneet. Raamattu kieltää kuuntelemasta vääriä profeettoja, joten Hartikaisen kokoukseen ei saa mennä.

    5 Moos 18:22: Jos se, mitä profeetta puhuu Herran nimissä, ei toteudu, se ei ole Herran sanaa vaan väärän profeetan röyhkeää puhetta. Älkää kuulko häntä.

    Matt 24:24 Sillä vääriä messiaita ja vääriä profeettoja ilmaantuu, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että he johtavat, jos mahdollista, valitutkin harhaan.

    5 Moos 13:1 "Teidän keskuuteenne saattaa ilmestyä profeetta tai unennäkijä, joka lupaa tehdä ihmeen tai tunnusteon
    2 ja joka näin koettaa taivuttaa teidät palvelemaan vieraita ja teille outoja jumalia.
    3 Älkää kuunnelko sellaisen profeetan tai unennäkijän sanoja, vaikka hänen lupaamansa ihme tapahtuisikin. Herra, teidän Jumalanne, koettelee teitä näin saadakseen tietää, rakastatteko häntä koko sydämestänne ja koko sielustanne.
    4 Teidän tulee seurata vain Herraa, Jumalaanne, pelätä häntä, noudattaa hänen käskyjään, totella häntä ja pysyä hänen uskollisina palvelijoinaan.


  • Anonyymi

   Turun Sanomat 6.4.2020:

   "lukija on juuri kertonut, että televisiossa sanottiin koronan hiipuvan pääsiäisenä. Naisen mielestä tällaista ilouutista kannattaa jakaa lehdessäkin eteenpäin. Uutinen on kerrottu kristillisen Tv7:n keskusteluohjelmassa. Yhdysvalloissa nauhoitettu ohjelma on käännetty suomeksi nimellä Yliluonnollista, eikä se jätä täyttämättä nimensä mukaista lupausta.

   Sunnuntain jaksossa juontaja Sid Rothin vieraina olivat profeetat Emma Stark ja Tracy Cooke. Etenkin Cookella oli kerrottavanaan paljastavia tietoja koronaviruksesta. Hän oli saanut ne enneunessa vieraillessaan Hondurasissa.

   Cooken mukaan koronavirus on valmistettu kiinalaisessa laboratoriossa. Sieltä sitä levitettiin maailmaan ihmisten vaatteissa ja viruksia ampuvilla tykeillä. Valmistusta valvoi Yhdysvaltain demokraattinen puolue. Cooken mukaan Kiinan ja demokraattien tavoite on estää Donald Trumpin uudelleenvalinta presidentiksi.

   Irlantilainen Stark keskittyi ohjelmassa puhumaan enkeleistä, mutta Cooke tarjosi täsmällisiä tietoja. Hänen mukaansa korona alkaa hiipua pääsiäisenä.

   – Kun aurinko ja lämpö tulevat, virus häipyy, Cooke kertoi.
   Täsmällinen päivämäärä on 15. tai 16. huhtikuuta. Cooke tiesi myös kertoa, että lääke koronaan on tulossa. Se keksitään Israelissa. Stark oli nähnyt saman näyn. Hänen mukaansa koronan kukistava lääke kehitetään vielä tänä vuonna. Samalla tapahtuu läpimurto alzheimerin, syövän ja dementian hoidossa.

   Huojentavien tietojen ohella profeetat ja juontaja Roth kertoivat myös rukouksen, joka suojelee uskovaisia koronalta. Ohjelma on edelleen nähtävissä Tv7:n verkkosivuilla.

   Tiedemaailman mukaan koronavirus ei ole peräisin laboratoriosta. Myöskään koronaepidemian hiipumisesta ei ole olemassa vielä täsmällistä ennustetta.

   Tv7:ää pyörittävän Ristin Tuki ry:n toiminnanjohtaja Mirja Ojares kertoo, ettei tarkistanut koronaohjelmaa etukäteen, mutta katsoi sen sunnuntaina. Hänen mukaansa rohkeat väitteet koronasta eivät edusta kanavan kantaa, mutta toisaalta kanava ei myöskään sanoudu niistä irti.

   – Tv7 on laaja-alainen kanava. Meiltä tulee hengellistä ohjelmaa laidasta laitaan.

   Ojares kertoo, että sunnuntain jaksosta on tullut valtavasti kiittävää palautetta. Hän uskoo, että kanavan katsojat tekevät itse päätökset siitä, mikä on järkevää."

   5 Moos 18:22:
   Jos se, mitä profeetta puhuu Herran nimissä, ei toteudu, se ei ole Herran sanaa vaan väärän profeetan röyhkeää puhetta. Älkää kuulko häntä.

   • Anonyymi

    Nyt on menossa entistä pahempi koronapandemian toinen aalto. TV7:n "profetia" epäonnistui, joten kyseessä oli väärä profetia ja väärät profeetat.


  • Anonyymi

   Kysymys on erittäin aiheellinen. Sitä voisi kysyä jossakin suorassa tv-lähetyksessä, jossa näitä parantumisia luvataan. Valitettavasti näissä suorissa lähetyksissä taidetaan käsitellä vain printtimuodossa olevia kysymyksiä. Sen verran kaukoviisaita ovat, että tälläiset ikävät kysymykset on eliminoitu jo ennalta.

   JOS tulisi tiukka paikka ja vaikkapa valtakunnallinen media esittäisi tuon kysymyksen, niin vastaukset olisivat luokkaa; "parantumiset ovat alkamassa just ihan kohta" tai "ilman meidän rukouksiamme sairaaloita olisi joka niemessä ja notkelmassa".

  • Anonyymi

   Martin ja Mirjan matkassa. Martti sanoi: Älä pelkää on Raamatussa onko se 364 kertaa. Raamatun hakuehdolla löytyi 63 jaetta "Älä pelkää." Siis Martin luvut, ovat hänen omasta päästään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Melkein lähetin viestin.

   Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
   Ikävä
   162
   2809
  2. Ikävöimäsi henkilön ikä

   Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
   Ikävä
   89
   2024
  3. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   13
   1907
  4. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   106
   1661
  5. Liikenne onnettomuus

   Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
   Orimattila
   97
   1617
  6. Kuka jäi auton alle

   Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
   Kuortane
   10
   1464
  7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

   kaivattusi kanssa?
   Ikävä
   68
   1276
  8. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   115
   1167
  9. Oli kyl kunnon reissu

   Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
   Kuhmo
   12
   1114
  10. Vähän pelottaa

   Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
   Ikävä
   45
   1074
  Aihe