Tapan itseni

yksinäinenpaska

Koulut ja uudet kuviot alkaa nyt monella ikäiselläni, mutta minä en edes päässyt minnekkään enkä ole koko kesänäkään ollut missään koska töitä en saanut eikä kavereitakaan ole. Yksin ei viitsi minnekkään lähteä. Alkaa vaan masentamaan enemmän. Nytkin niin yksinäinen olo, että tekisi mieli vetää mattoveitsellä kurkku auki.

22

928

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • awd3f

      Sama täällä, kouluu tullu haettua nyt se 6 vuotta ja en oo kertaakaan päässy sisään ja kavereita ei ole yhtään ja yksin tulee koko aja vietettyä aikani kun ei ole edes töitä kun ei ole koulutusta. Kyllähän tää masentaa joo.

    • NNN:Sinde vm-82

      Kuolema on tosi inhottava kokemus. Sitäpaitsi sinun ei tarvitse, koska olet konfirmoitu. "Ja kansa huusi Barabbas, Barabbas, mutta kuitenkin Jeesus tuomittiin." Halusin asian ja aihepiirin kovasti painuvan unholaan ja normaalin arjen jatkuvan. Mitä jos hänen henkensä on yksinäisyyden takia kiinni sinusta ja hän tarvitsee turvallisuutta jo nyt omasta lapsestaan? Hakea turvallisuutta, no pimpasta löytyy heti. Tarvitko?
      Pelko on niin inhottavaa, että odottaa jotain muuta, mutta en pahalla koska en todellakaan kuulunut heidänkään lähiympäristöönsä, skandaalin sävyttämään yksityiselämään. Mä en yksityiselämälläni, haluaisi satuttaa kenenkään muun yksityiselämää. Mun yksityiset silmänosat. Vain puheella ja puheenvoimalla eletään arkista ja yhteistä ja rattoisaa elämää.
      Aikuinen ihminen ja syyttää lasta kosmosmielisestä-koliikista. Joo, monellakin eri tavalla. Kuulunkohan mä kirkkoon? Kosmoksesta löytää usein apokalyptiikan.

      Mä kokisin siitä nyt onnen hetkiä.

    • minä tiiän

      No just joo. mattoveittellä kurkku auki. on vaikeempaa kun uskotkaan. Etkä sää mitään tee. Tuskin olisit täällä kirjoittelemassa muuten.

    • 7554357hngg

      Niinkun minä tiiä kertoikin täällä.

      Jos ihminen päättää tehdä itsemurhan niin hän ei todellakaan kerro siitä etukäteen kellekkään.
      Voi olla ehkä tapauksia 1/50 kertoo että tappaa itsensä....

    • toinenyksinäinen-83

      Todista itsellesi olevasi parempi ja vahvempi ihminen. Jatka töiden etsimistä, kyllä se löytyy ennen pitkää! Työ antaa joka päivälle merkityksen ja rahaa tehdä vapaa päivänä mitä haluaa!

      Koeta jaksaa! T. Toinen yksinäinen

    • Liity Voittajiin

      Ei kannata tappaa, taistele pankkiirien ylivaltaa vastaa maailmassa. Sinua tarvitaan. Kansallissosialismi on sinunkin toivosi. Tervetuloa!

    • ??

      Miten ja missä teihin voittajiin voi liittyä?

      • !!

        Ottamalla itseäsi niskasta kiinni.


    • Apua pitää hakea !

      Mene huomis päivänä lääkärin vastaan otolle / tai sairaanhoitajan puheille ja kerro miltä sinusta tuntuu...apua on saatavilla kun vain itse osaa asiansa/huolensa selvästi kertoa...Onnea matkaan ! Ps.olet varmaan kovin masentunut yms,

      • pankkiirimafian orja

        On erittäin väärää mennä leimaamaan aina masentuneeksi tai toivottomaksi, ihminen on vain tietoyhteiskunnassa psykologisesti ja taloudellisesti murhattu. Ei siitä tosiasiasta mihinkään päästä. Omavaraistalous olisi se kaikista järkevin päätös jos vain on mahdollista. Jos olet opiskelija, otan osaa!


      • Anonyymi

        Se on sairaan hoitaja, eikä sairaanhoitaja. Kiinnitä huomiota oikeinkirjoitukseen.


    • niskat poikki

      Jääköhän siinä aikaa tuntemaan tuskaa jos hyppää vaikka 15-20m korkeudesta naamalteen? Ei pitäisi kyllä?

    • triikola

      hop hop! Äläpä masennu! tilanne voi nyt näyttää huonolta, mutta elämä jatkuu. Itse koetin tappaa itseni nuorempana, mutta onneksi en onnistunut, sanon nyt.
      Täytyy lohdutautua sillä että tilanteessasi on monia muitakin. Et ole ainut ihminen jolla asiat on näin, nyt. Se että asiat on näin nyt ei tarkoita että se olisi pysyvä olotila. Ole severran utelias että elät.elämä on ainutkertainen kokemus ja matka. Elämässä on muutakin kuin työtä. ehkä voisit käyttää nyt saamasi vapaa-ajan ja pohdiskella hengellisiä asioita? Voisitko keskittyä johonkin harrastukseen silläaikaa? Voisit mennä jonnekin työharjoitteluun? Vapaaehtoistyöhön? kristillisillä järjestöillä, seurakunnilla, yhdistyksillä ja spr:llä on ainakin vapaaehtoistoimintaa. Voit myös itse keksiä, miten voisit auttaa jotakuta toista. Kaikki tällainen auttaa sinua aina eteenpäin. Saat kokemusta elämästä ja se on plussaa jatkossa kun haet kouluun tai työhön.
      Monet ottavat jopa vapaa vuosia saadakseen miettiä rauhassa elämäänsä, mitä he haluavat ja miten saavuttavat asiat, tai sitten vain nauttiakseen joutenolosta tai keskittyäkseen hengelliseen elämään, etkö teksisi niin? Elämä on vaikeaa ja usein yksinäistä. Mutta kokemuksesi ei ole ainutlaatuinen, sinun ei ole syytä lannistua. Jos joku ovi sulkeutuu, huomaa että toisaalla toinen ovi voi olla avautumassa.

    • DWdfw

      Kuolleena olet vieläkin yksinäisempi.

      • ejaetju

        Kuolleet eivät välitä


      • Anonyymi
        ejaetju kirjoitti:

        Kuolleet eivät välitä

        Kuolleet eivät tule kertomaan välittävätkö.


    • 19+1

      Aika tutun kuuloista. En ole käynyt tänä enkä vimeisenä kuutena kesänä missään. Kavereitakaan ei ole ollut ainuttakaan kuuteen vuoteen. Kaiken kukkuraksi jouduin muuttamaan takaisin vanhempien luokse (joten en ole täysin yksin tässä maailmassa). Olen säästänyt melkein joka pennin työttömyyskorvauksistani siltä ajalta kun olen asunut vanhempieni luona ja ajattelin nyt sijoittaa osan rahoistani kohta kunhan aallonpohja on lähellä/ koettu. Niin ja pääsinhän minä kouluunkin takaisin, toivonmukaan tällä kertaa saisin myös sosiaalisia kontakteja.

      En ole ajatellut lopettaa itseäni, vaikka minulla ei ole ollut mitään viimeiseen kahteen vuoteen. Nyt vihdoinkin näen kajastavaa valoa tunnelin päässä. Ehkä sitten jos pyrkimykseni jälleen kerran murskataan niin tapan itseni ja mahdollisimman monta muuta.

    • waaaaddduuuuuuupp

      Kannattaa miettiä jotain harrastuksia koska niistä usein löytää kavereita ja jos ei siihen pysty niin aina voi etsiä netistä jotain kirjeen vaihto kavereita :) ja sitten monet yksinäiset käyttää aikaansa nettipeleissä mistä myös löytää helposti kavereita/seuraa eli yrittämään vaan ei se mikään mahdoton tehtävä ole.. otatte vaan itteänne niskasta kiinni...

    • Ei kai sitä huviksee

      mietitä kuolemaa? Nää ihmiset on just sellasessa tilanteessa et ei voi enää mennä harrastuksiin, jossain kierteissä. Aika hassuja nää virkkulit täällä.

    • Kusiperkele

      Minäkin tapan itseni, masennus on vienyt kaikki voimani. Ja olen niin yksinäinenkin...

      • silitänpäätäsi

        Tee se, kun uskot sen helpottavan.


    • Anonyymi

      tee se

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe