Aloittelijan miedonmakuiset tupakkamerkit

aloitusimeesesd

Mitkä ovat mietoja tupakkamerkkejä joita aloittelevat usein polttavat?

41

34407

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tupakkia?

      Puolitoista vuotta polttaneena sanoisin, että älä edes aloita, rahat menee ja jää vain pahasti koukkuun.
      Kuitenkin jos ei lähdetä tälle linjalle, niin mentholista kiinostuneet voi kokeilla pall mallin vaalean vihreää, ei ainalaan nikotiinillä hurrata. No kuitenkin vihreä tai sininen tupakka on hyvää aloittelijalle. Mutta jokainen varmasti aloittaa omalla tavallaan. Itse poltan malboron vihreä, mutta olen harkinnut lopettamista.

    • Cancer Fun

      Aloittelijalle suosittelen Marlboro Fresh Tar Junioria. Raikas maku ja syöpä ei tule ihan niin nopeasti kuin muista merkeistä.

      • Anonyymi

        Ha ha


    • norttihuuleen

      eka röökiaski oli oranssii norttia. ja sitä askit tuppaa edellee olemaan. kurkkuu vähän ärsyttää ja alussa heittää päässä mutta hyvää tupakkia

      • norttiiposkeen

        samat sanat, sielunveli


      • Anonyymi

        Nortti on kuullema yks vahvimmista tupakkamerkeistä. Vahvempaa kun esim L&M punainen tai muut punaiset merkit


    • asfawerfawef

      EI kannata aloittaa. Mutta jos välttämättä haluat, kannattaa testata esim. Marlboron White Mint tai Gold, L&M Blue, Menthol Cool tai Silver, tai halvemmista vaihtoehdoista West sininen tai Pall Mallin sininen.

      Itse aloitin punaisella Lämällä, oli aika tuju kokemus aloittelijalle, mutta poltin askin loppuun kuin mies konsanaan. Nykyään vain Nortti tuntuu edes vähän jossain.

    • wqqwfghghdfg

      punanen on paras

    • tietäjä12345

      Pall Mall Menthol Light on hyvä jos diggaa mentholista, halpaakin on. Chesterfieldin ja Pall Mallin siniset on hyviä kans, jos pitää perinteisestä mausta.

    • -

      Miedoin mahdollinen taitaa olla Kent Mintek, vaaleanvihreä-valkoinen aski.

      • sauhuke1

        väärää tietoa.miedoin mahdollinen tupakka on savuke 1.tervaa 1mg nikotiinia 0.1mg hiilimonoksidia 2mg kyseinen tupakka maistu yhtikäs miltään.


      • Rooki

        Mä oon 13 ja poltan askin punasta lääkäri päivässä


      • Anonyymi

        Ite alotin 13vuotiaana polttaan, itse oppinut, siinä voi saada varautua pahaan tupakka yskään, ite menin läpi sen, ei oo enää ollu tupakka yskää, enkä aio lopettaa, tapa-riippuvainen ja se maistuu hyvältä edelleen.


    • Älä aikuisten

      Oikeesti alota tai edes leikilläsi kysele.
      Heroiinist kesti vierottuu viikko. Tupakast
      en oo päässyt irti..konii ja röökii vedin saman ajan eli 10 vuotta
      nyt ilman konia 5...Ilman tupakkaa en päivääkään.

      • Anonyymi

        Siellä taas joku 23 juuri edelliskesän jonne nuoremmille esittää kovista. Voin olla 100 prosenttisen varma, ettet ole pollea koskaan nähnytkään. Kuha esität. Nolo. Sen näkee jo ulkonäönkin perusteella kuka käyttää herskaa. Sinä pyöreä kasvoinen hieltä haiseva pikku energiajuoma jonne et tupakkaa kovempaa edes saa mistään. Piste! Ja hyvä niin. Jatka vain puhelimesi tuijottelua. Hyvä!


    • IknowTHAT

      lämärin sininen on vitun mietoo;)

    • asdqwe

      mitä tollasel tiedol tekee? -Ei yhtään mitään. Homojen homma toi tupakointi tia siit
      Kiinnostuneil.

      • Anonyymi

        minun käsittääksen tupakointi ei liity homouteen millään lailla


    • Setäpunainen

      Kyllä itse aloitin ihan Nortin punasella 16 vuotiaana nyt lopettanut 19v ja todellakin tyytyväinen itseeni! Lopettakaa ja juokaa vaikka mielummin alkomahoolia.

      • Anonyymi

        Ja hitot mitään skeidaa alkoholia, polttakaa mielummin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja hitot mitään skeidaa alkoholia, polttakaa mielummin.

        samaa mieltä T:11v poika


    • Philip Morris

      Kannattaa aloittaa Syöpä Specialilla ja vaihtaa sitten punaiseen COPD Filter Lightseihin. Viimeiset vuodet sujuu mukavasti kun merkki on Golden Multicancer.

    • 13vuotiaspolttaja

      Mä alotin Malboro Goldilla ja se on hyvää. Ja maasta oon löytäny L&M vihreetä, sitä mä poltan ku ei halu haista nii paljo

    • savujen_sankari

      Menthol tupakat eli vihreät on aloittelijoiden suosiossa, niistä on helpompi kiskoa harjoitus henkosia kuin tavallisista. Siniset ja kultaiset eli light tupakit on kevyempiä kuin punaiset mutta maku on yleensä todella paha, paljon pahempi kuin punaisissa. Punaiset ovat vahvinta miesten tupakkia ja tupakoitsijan pitkällisen harjoittelun tavoite!

    • LMSilver

      Just kioskilta kysyin, mikä olisi miedointa tupakkia, niin sain vastaukseksi Ykkösen tai L&M harmaa (eli silver). Muutenkin harmaat ovat miedoimpia, mutta eivät kyllä maistu millekään.

    • Anonyymi

      Mentol on naisten tupakkaa ja erittäin kamalan makuista, ultra kevyt ykkönen, en tiä oikein kun oon polttanu vain vahvoja merkkejä, jokaisen oma asia, ite poltan edelleen enkä aio lopettaa, niin kauan ainaka ku sitä myydään.

      • Anonyymi

        Mä kanssa poltin paljon mentol harmittaa kun hävisivät äkkiä onneksi on keinoja nauttia mukavuuksista methol


    • Anonyymi

      Ja mutta tyttelihän sinä juuri olet. Nouseeko tissiposkella jo 40 kg penkistä. Oooh. Vähäx oot raju. Kulkeeko zone 55kmh alamäkeä? Uuuuhhhh.....:-)

    • Anonyymi

      Punainen Mallu monet polttaa

    • Anonyymi

      Itse olen polttanut 10 vuotta tupakkia ja voin sanoa sen että mieti kaksi kertaa tupakoinnin aloittamista mulla on kunto menny ihan paskaksi, raskas hengitys, irtoaa jatkuvasti mustan väristä limaa jota räin pois olin 15 vuotias kun aloitin ja nyt tänä päivänä olen lopettamassa tupakoinnin mutta ilman mitään sähkötupakoita taikka korvikkeita poltin vuosia sitten punaista nykyään sinistä menee ja nyt olisi tarkoituksena polttaa sitä harmaata lm että tuo nikotiini määrä tippuisi jotta pystyn kerralla nakata tuoskst pois ilman kummoisia vierotus oireita

    • Anonyymi

      Itse polttelin "sinisiä" ja menthol- tupakoita kun aloittelin polttamista viikonloppujuomisen ohessa. Kun polttaminen vakiintui tavaksi aloin poltella myös "punaisia" menthol röökin ja "sinisten" lisäksi.

      Ei kannata aloittaa. Ihan turhaa rahanmenoa mikä vie samalla terveyden. Parempi olisi ollut jos en olisi ikinä ostanut itselle röökiä, siihen on palanut varmaan 3-5k euroa. Nyt en ole moneen kuukauteen poltellut mikä on voittoa

    • Anonyymi

      Pall Mall harma vahvu

    • Anonyymi

      Miedoimmat tupakat peremmuus järjestyksessä:
      1. Belmont Hopea (ultra 2002) ja Belmont sininen (extra mild)
      2. Kent Hopea aktiivihiilisuodattimella (ultra low tar, Core silver) ja sininen Core Kent sekä ruskea surroud Kent
      3. Marlboro valkovihreä (myydään edelleen, tosin ilman menholin makua) tai Marlboro lights/gold
      4. Pall Mall hopea (uutuus, tuli vaaleanvihreän Pall Mallin tilalle)
      5. Camel lights/blue

      Vahvemmista hyviä ovat:
      1. Colt punainen
      2. North State punainen
      3. Marlboro punainen
      4. Lucky Strike punainen
      5. Camel keltainen

      • Anonyymi

        Kiitos!


      • Anonyymi

        No joo, muuten hyvä mutta olen erimieltä tuosta vahvempien listasta. Suomen markkinoilla ei enää ole hyvää savuketta, uskallan väittää. Itse haen ruotsista ja poltan Princeä, John Silveriä ja Blendiä. Kaikki yhä laatutupakoita. Mitä muuten tapahtui tupakan maulle tuossa vuosituhannen vaihteen aikoihin. Silloin kun taidettiin alkaa laittamaan jotain kemikaalia tupakkaan, että tupakka sammuu itsestään ja tulipesä ei pala pitkäksi niinkuin Sigourney Weaverin luisevien sormien välissä elokuvassa Aliens -Paluu. Colt ja sininen Belmont ovat molemmat menneet huonoiksi. Tuo entinen ruskea Barclay ja nykyinen Kent Surround ei maistu enää ollenkaan klassiselle ruskealle Barclaylle, vaan maistuu nykyään pahalle. Savuke haisee kyllä vähän niinkuin ennen raakana nuuhkaistessa, mutta maku eri kuin ennen ja paha.


    • Anonyymi

      Ite alotin west sininen

    • Anonyymi

      Belsku

    • Anonyymi

      Kyllä se keuhkoahtaumatauti tai keuhkosyöpä voi tulla vaikka ois kuinka kevyt tupakka.

      • Anonyymi

        Jos on pakko aloittaa tupakointi, niin polta vaikka sitten saisit itsellesi keuhkoahtaumataudin tai brobkiitin koko loppuiäksi…jos on pakko polttaa, mutta ota tupakoidessasi muut huomioon.

        Tässä yksinkertaisia ohjeita:

        Eli älä polta asuntosi parvekkeella, tupakansavu leviää todella tehokkaasti ilmavirtojen mukana monien metrien päähän, naapureittesi parvekkeille ja sieltä sisätiloihin. Tai muutoin parvekerakennelmien kautta. Riippumatta siitä onko lasitukset auki vai kiinni.

        Älä polta asunnossasi, koska savut todennäköisesti menevät rakenteiden ja ilmastointikanavien kautta myös naapuriasuntoon ja pilaat asuntosi seinät ja katot ja kaikki muutkin tavarat, huonekaluista keittikalusteisiin asti. Vaatteista unohtamatta. Samoin pilaat naapureittesi hengitysilman ja asumisviihtyvyyden ja terveyden.

        Älä polta bussipysäkeillä, sielläkin savut leviävät jo muutamien metrien päähän vahvoina muiden haistelvaviksi..

        Älä polta ostoskeskusten sisäänkäyntien edessä, missä kulkee ja liikkuu muitakin.

        Eli poltat siellä, missä siitä ei seuraa haju- terveyshaittoja muille ihmisille. Niin toimii fiksu, vastuullinen ja muita huomioiva tupakoija.

        Huomioi natsat, että keräät ne pois johonkin purkkiin ja tyhjennät purkin sitten roskiin, samoin huolehdit tyhjistä tupakka- askeista ja muovikääreistä ,, samoin se hopeanvärinen luispale siitä tupakka- askin päältä kuuluu roska- astiaan, ei maahan.
        Ja todellakin, huolehdi tumpeista ettet viskaisi niitä vain maahan, ovat todella inhottavia linnuille ja muille luonnon eläimille.
        Pieni kannellinen purkki taskuun ja mukaan aina niitä tumppeja varten.


    • Anonyymi

      V..u jumalauta, todennäköisesti sinusta tulee samanlainen paskaperse kuin muistakin kessuttelijoista, tupakoit joka paikassa ja aina, välittämättä muista ihmisistä tuon taivaallista.
      Ja roskaat ympäriinsä, tumppeja, paperia, muovia, tummpeja, tupakka- askeja ja muovia ja taas sama alusta, tumppeja tupakka- askeja ja muovia loputtomiin kuolemaasi asti.

      Muutat saatanalliseen taloyhtiöön jossa asuu juuri samanlaisia saatanallisia käryttelijöitä jotka eivät välitä naapureistaan paskan vertaa.

      Mutta oma on valintasi, yski ja korise, räi vihreää limaa ja yski taas ja räkäse.. ja tee kanssaihmistesi elämästä  yhtähelvettiä jos haluat,
      Suomessahan se kaikki on sallittua..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2804
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      520
      2642
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1845
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1767
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1659
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1272
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      87
      1106
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1082
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1067
    Aihe