Vuokra-auton palautus aamuyöstä Malagan lentokentällä

syyskuussa menossa

Moi, osaako joku suositella autonvuokrausfirmaa, jolla auton palautus sujuisi mahdollisimman jouheasti aamuyöstä? Ryanair lähtee jo 06 ja auto pitäisi palauttaa siis tosi aikasin. Vuokrausfirmoja on pilvin pimein, mutta jos jollain on hyviä kokemuksia niin kerro ihmeessä.

13

2672

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ramon P.

      http://www.hellehollis.com/

      Sieltä! Varauksen voi tehdä netin välityksellä ja homma pelaa. Ehdottoman luotettava ja hyvin toimiva systeemi. He tulevat hakemaan kentältä ennen vuokrausta ja vievät lentokentälle auton palautuksen jälkeen. Homma toimii 24/7.

      • ryynä

        sixt -autovuokraamo toimii jouhevasti ja auton noutopiste on juurikin sopivasti ulos mentäessä kentällä. me on käytetty sitä juuri noilla ryanairin lennoilla :)


      • Ramon P.
        ryynä kirjoitti:

        sixt -autovuokraamo toimii jouhevasti ja auton noutopiste on juurikin sopivasti ulos mentäessä kentällä. me on käytetty sitä juuri noilla ryanairin lennoilla :)

        Sixt toimii samassa talossa, kuin mainitsemani HelleHollis. Siinä on kymmenkunta kilpailevaa autonvuokraamoa vierekkäin.
        ps. pelkkä viikkovuokra ei kerro lopullista hintaa, vaan tulee ottaa huomioon vakuutus. Todennäköisesti kaikki ovat hinnoiltaan aika lähellä toisiaan, sillä kilpailu on kovaa. On muuten kolmenkymmenen vuoden aikana tapahtunut sillä alalla valtaisaa kehitystä; nyt homma toimii ja autot ovat alle vuoden ikäisiä eikä tarvi pelätä huijausta. Toisin oli joskus.


    • Kysymyksen esittäjä

      kiitos vinkeistä. Päädyin nyt sit kuitenkin varaamaan Hertziltä, kun niillä sattui olemaan huippuhyvä tarjous. Ilmeisesti palautus käy niillä Malagassakin kätevästi vain parkkihalliin ajamalla ja avaimen luukkuun pudottamalla. Tarjonta on tosiaan varsin runsasta - tuskinpa noilla isoja eroja on. Törmäsiin joka suomalaiseen vuokrausfirmaan, mutta niillä on aika kovat hinnat autojen tasoon nähden.

      • Ramon P.

        Joillakin firmoilla on siellä se pikkubussi, joka hakee asiakkaan kentältä ja vie sinne kun on lähdön aika. HelleHollis tulee hakemaan. kun tietää lennon numeron.


    • pettynyt1234

      Ei ikinä kannata valita Europcar:ia! huijauksen todennäköisyys suuri!

      • Ramon P.

        Voisitko kertoa vähän tarkemmin: Miten on huijattu? Mihin perustuu huijauksen todennäköisyys?


      • Etukäteen

        Moi. VARO AUTO EUROPEA.
        Minua huijasivat kanssa canarialla talvella jäi 190 euroa ylimääräistä takuu rahaa palauttamatta.v Ei ottanut kukaan vastuuta eikä halunnut selvittää. Vuokraamon päällä iso Hertzin kyltti ja kielitaidoton kaveri kassalla. Ei sitten muka ollut myöskään Hertzin piste kun asiaa siltä yritin selvittää. Älä ikinä vuokraa Auto Europelta. Minun vuokraukseni oli etukäteen netissä maksettu full coverilla, mutta autoa ei saanut silti ilman 360 takuuajan ulos ja siitä jäi 190 euroa saamatta takaisin. 😡


    • AVIS Malaga

      Sixt -autovuokraamosta Malagan lentokentällä meillä on kaksi erittäin hyvää kokemusta. Sen sijaan mistään en ole eläissäni saanut niin huonoa palvelua kuin Malagan AVIS/ Budget autovuokraamosta.

      AVIS rautatieaseman toimiston vuokraama auto hajosi. Odotimme tien laidassa ensin mekaanikon puhelua, sitten hinausautoa. Sitten meitä pyydettiin odottamaan, että firman auto tulee, ja vie meidät takaisin AVIS lentokentän toimistoon, jossa meille on uusi auto. Olimme odottaneet tien laidassa kaksi tuntia 34 lämpötilassa, kun soitin taas kerran vaihteeseen, jolloin AVIS Benalmadenan toimistosta joku päätti, ettei mitään autoa tulekaan, koska se on "firman käytäntö"... ?? Raahasin nälkäisen ja kuumuudesta uupuneen lapsen junassa AVISin toimistoon, missä uudesta autosta ei tietenkään ollut vielä mitään havaintoa. Uuden auton saamiseen meni kaikkiaan 3 tuntia, ja lomareissuun tuli 4 tunnin viivästys, lapsi oli väsynyt ja kiukkuinen koko loppupäivän. Ja tämä on vasta hyvin tiivistetty versio kaikesta AVIS vuokraamon sekoilusta sinä päivänä.

      Tein reklamaation sähköpostilla, johon luvattiin vastata kahdessa viikossa. Kahden ja puolen kuukauden aikana kävin AVISin toimistossa 3 kertaa, ja lähetin sähköpostilla kaksi uutta viestiä, mutta minulle ei vastattu yhtään mitään. Soitin taas, ja sain puhelimessa tiedon, että asiaa kuitenkin käsitellään, heillä vain oli niin paljon valituksia jonossa. Lopulta sain sähköpostin, jossa he vuolaasti kiittelivät palautteestani, ja pyysivät kauniisti anteeksi, mutta minkäänlaista kompensaatiota ei tarjottu... Ehkäpä en enää uudelleen sieltä vuokraa.

    • varo_Niza_Carsia

      Älä ainakaan valitse Niza Carsia.

      Kerran varasin sieltä auton ja varaussivun tyrkyttämän vakuutuksen kaikkien vahinkojen varalta.

      Autoa noutaessa en sitten tietenkään enää tarvinnut virkailijan tiskillä tarjoamaa vakuutusta.

      Auton palautusvaiheessa autoa pestiin ja syynättiin varmaan puoli tuntia ja löytyihän sieltä toisesta takarenkaasta pieni jälki, joka oli tullut hipaisusta jalkakäytävn reunaan. (Olisin pyyhkäissyt sen pois, jos olisin arvannut, miten tarkkaan auto palautuksen yhteydessä syynätään.)

      Vahinko todettiin tapahtuneeksi ja veloitus 60€. Onneksi ei enempää.

      Luulin, että vakuutuksestahan tuon saa pois, mutta niin paljon olisi pitänyt lomakkeita täytellä ja papereita skannailla ja postitella, että luovutin suosiolla. Pitäkööt sen 60€, mutta tästä lähtien osaan paremmin varoa Niza Carsia ja kolmannen osapuolen vakuutuksia.

      Tyhmyydestä sakotetaan, mutta tällä kertaa onneksi vain 60€.

    • Iida-Liina

      Nostan tämän ketjun koska itseäni kiinnostaa

    • Anonyymi

      Autokattia on tullut käytettyä useamman kerran, ei varmasti aina edullisin, mutta ei takuulla kalleinkaan.

    • Anonyymi

      Viime syyskuussa vuokrasin kahdesti Jaris Rentalista. Ensin 8 päiväksi farkun ja sitten viikonlopuksi Kia Rion. Molemmat vuokraukset toimistolta Fuengirolasta. Ei kokemusta lentokentältä, mutta toimittaa sinnekin.
      Miellyttävä kokemus ja selvä hinnoittelu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      73
      3350
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      562
      3170
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      41
      2682
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2052
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      313
      1864
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1845
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1775
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      129
      1424
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1261
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1238
    Aihe