Hollolan uimahalli

Tsooma

Kävimme perheenä Hollolan uimahallissa ja tuli semmoinen olo, että pääosa uimahallissa käynnistä meni virheiden välttelyyn. Ettei vaan tekisi mitään väärin. Laskin allashuoneen puolella kymmeniä kylttejä ja tiedotteita. Halli sinänsä oli mukava tiloiltaan. Muilla samanlaisia kokemuksia uimahalleista?

90

9995

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitäihmettäluuletkaa

      Ei ole kyllä tuollaisia, meinaan että mitä tarkoitat? Miksi pelkäät niin paljon tekeväsi jotain väärin? Miksi luet kaikkia kylttejä keskittymättä hauskanpitoon?

      • tirsktirsk

        ..ja heitä suklaa patukka altaaseen niin saat tilaa uida.


      • siinsiin

        luulisi aikuisen ihmisen osaavan käyttäytyvän uimahallissa.Ohieet kylteissä on tarkoitettu juuri kaltaisillenne ihmisille, jotka eivät muuten tajua.Uimavalvojat ovat mitä parhaimpia,huomauttelevt vain asiasta,kun ihmiset eivät muuten näytä tajuavan.


    • Torpanmaalainen

      Ota pipo pois ja nauti elämästä/hallista, mikä on Sinunkin käyttöösi rakennettu. Kait osaat käyttäytyä ilman kylttien tuijotusta, jos olet ok.

      • Nebsimbei

        Enpä taida osata kun oon aikas wild


    • vakio hiippari

      "Kävimme perheenä Hollolan uimahallissa ja tuli semmoinen olo, että pääosa uimahallissa käynnistä meni virheiden välttelyyn. Ettei vaan tekisi mitään väärin. Laskin allashuoneen puolella kymmeniä kylttejä ja tiedotteita. Halli sinänsä oli mukava tiloiltaan. Muilla samanlaisia kokemuksia uimahalleista? "

      ei ole samanlasia kokemuksia.olen käynyt hallissa 1996 lähtien melkein viikottain joten koetappa tottua sen paikan tapoihin niin ei tartte kyyläillä kylttejä.
      kai jokaisen järki sanoo jo ilma opastustakin että
      SAUNAAN EI MENNÄ UIMAPUKU PÄÄLLÄ !

      HYPÄTÄÄN ALTAASEEN PÄÄDYSTÄ !

      PESEYDYTÄÄN ENNEN ALTAASEEN MENOA !

      SUIHKU EI OLE VAATTEIDEN PESEMISTÄ VARTEN
      ne pestään kotona pesukoneessa tai käsin.

      PISSATAAN JA KAKATAAAN WC PÖNTTÖÖN EI LAVUAARIIN (KOSKEE tietenkin ? vain pikku lapsia
      , eihän aikuinen nyt lavuaariin ? , eihän ? eikä altaaseen ,.... eihän :)


      on siellä kaikenlaista hyypiötä näkynyt, alkoholisteja mielenterveys potilaita jne. yks pappa kerää jopa roskapussit roskakorista, heittää vaan roskat ämpäriin ja laittaaa pussin taskuun HAHAHAHAH
      jokohan se sai taas porttikiellon, joku kleptomaani varmaan se pappa on, säälittävää.
      on muuten varkaita muutenkin liikkeellä, useat shampoot on varastettu ja kaappeja murrettu ( mutta ei multa) ja kaikenlaista hävinnyt.

      • uimari-iita

        Unohdit:

        -HIUKSET KASTELTAVA ENNEN ALTAASEEN MENOA.
        -PITKÄT HIUKSET KIINNI TAI MYSSY PÄÄHÄN

        Siis todellakin, nuo kaikki PITÄISI olla itsestään selviä, mutta silti niistä pitää olla lappuja ja kylttejä, koska osa ihmisistä ei näköjään tiedä miten uimahallissa käyttäydytään.

        Minulta ei ole varastettu (onneksi ) mitään, mutta en pidäkään mukanani sitä kaikista kalleinta ja hienointa shamppoota, enkä hienointa finlaysonin pyyhettä. En myöskään jätä niitä pullojani suihkun luo, vaan laitan lokerikkoon.


      • Kalle-72

        Tämä ei sitten ole vinoilua vaan ihan vakavasti kirjoitettu.

        Itse ainakin kusen lavuaariin, syynä se että se on helpompi, ei mene lattialle, ei tipu housuille. Helpompaa mukavempaa kätevämpää.

        Poikkeuksen tästä tietenkin tekee yhteistiloissa olevat lavuaarit.


      • Rille

        Kävin lahden uimahallissa ennen remonttia,nuorella tytöllä kovat meikit altaassa ja tukka pesemättä eli kuiva. Höyrysaunaan tehty tortut naisten puolelle ja siitä syystä höyrysauna jonkun aikaa kiinni. Tarvisikohan sinnekin kylttejä, kun maalaisjärki ei pelaa.


    • Kalev SPA

      Suosittelen, että otatte Tallinnan lautan tai katamaraanin ja menette Itä-Tallinnan Pirita SPA:han, joka on hotelli-kylpylä. Siellä on ehkä miltei maailman eniten ohjeistusta koko kylpömiseen. Tuota ohjemäärää voi sitten verrata vaikka Kalev SPA:han Tallinnan keskustassa, joka on monipuolisempi ja jossa on hieman vähemmän ohjeita ehkä siksi, että se on niin kallis eikä asiakkaita haluta "loukata".

      Hollolan uimahallissa ei kansainvälisesti katsoen ole juurikaan runsaasti ohjeita.

      • hollolakävijä

        Kallis. Ehkä vara maksaa, parempi sivistystaso eli se pyllynpesu onnistuu ihan luonnostaan :-D


    • Heradssimmare

      Onko siellä Spotta ej på golvet -kyltti?

      • Jag inte talar svens

        Elikä se tarkottanee jot elä kuse lattialle? Kuseeko ne siellä?


    • reiskareino

      Oikeassa olet. Hollolan uimahallissa ovat todella tiukat säännöt. Vahingossa jos uit "väärässä paikassa" niin heti pilliin vihelletään ja tullaat huutamaan. En suosittele kyseistä paikkaa

      • x O x O x O

        Missä sitten uit? Käsienpesualtaassako?


      • Selkäuimari 30

        Henkilökunta epävarmaa ja ammattitaidotonta eivät ymmärrä oikeaa luottamuksellista asiakaspalvelua. Ei aikuisille eikä muillekaan pillillä vihelletä. Huonosti ja taitamattomasti johdettua toimintaa. Jos on sanomista välttämättä, huomauttaa voi hiljaisesti kahden kesken selkeällä ilmaisutaidolla. Sen puutteesta tehokeinot ehkä tulee. Aikuisempaa meininkiä hallin valvontaan ja kunnon työnjohto.


      • Volttikerien
        Selkäuimari 30 kirjoitti:

        Henkilökunta epävarmaa ja ammattitaidotonta eivät ymmärrä oikeaa luottamuksellista asiakaspalvelua. Ei aikuisille eikä muillekaan pillillä vihelletä. Huonosti ja taitamattomasti johdettua toimintaa. Jos on sanomista välttämättä, huomauttaa voi hiljaisesti kahden kesken selkeällä ilmaisutaidolla. Sen puutteesta tehokeinot ehkä tulee. Aikuisempaa meininkiä hallin valvontaan ja kunnon työnjohto.

        Totuus pitkään ollut juuri nuo kohdat, että hallilla ei ole osaavaa eikä puuttumaan pystyvää johtoa ja uimavalvojilla ei ole tilannehallinnan kyvykkyyttä eikä työnkuvan oikeanlaista osaamista. Epävarmaa sakkia kun pilliä käyttävät eikän se ole mikään ohjaavaa toimintaa aikaansaava. Normaalilla ihmisen kommunikoinnilla järjestys pitää osata luoda. Pillit on lähinnä urheilulajien tuomaritoimintaa kuuluva väline. Liiallinen kyltitys puolestaan kertoo myös osaamattomasta liikuntapaikan hallinnasta ja ylikyltittäminen syö vaikutusta siltä itseltään sekä kertoo myös maksavien asiakkaiden fiksuuden ja käyttäytymisen aliarvostamisesta hallin taholta.


      • Anonyymi

        On se kovaa, kun joku kertoo miten asiat ovat.


    • Timi " kerronko!

      mitäs reinoraukka uit väärässä paikassa vai eikö järki riitä tajuamaan että kilpailijoilla on oma rata ?
      Oletko kenties vajaatajuinen?

      • Kroolilla kaakeliin

        Kilpailijat mitkä? Kuule Hollolassa ei varmaan ole yhtään kilpauimaria niin mihin sellaiset tyhjät muka omaa polskimisrataa tarvisisi. Eihän Hollolassa ole edes kilpauinnin urheiluseuraa eikä uimaliiton virallisista tuloslistoista löydy noteerauksia hollolalaisista kilpauinnin virallisista saavutuksia, ei pitkiltä radoilta eikä lyhyiltä radoilta.


    • entinen uija

      Hollolan uimiksella en käy enää uimassa.
      Mummoporukka tahalleen estää ja omii altaan.
      Muutenkin alkaa uimis käymään liian ahtaaksi.

    • ih4tyiufhvuigjbo9

      ei tuo vielä mitään mutta siellä oli kuulemma nuoripari hässinyt viime viikolla altaassa ??

      • no voi vtt

        ois pannu nii ois tullu komeet couplet ja roiskuni ni et sen lisäks pari muijjaa sen ympäril venais muksuu


      • no voi vtt

        ois pannu nii ois tullu komeet couplet ja roiskuni ni et sen lisäks pari muijjaa sen ympäril venais muksuu


    • Syväsukellus 60m

      Oliko tullut hyvät orkut vai oliko ne sitä henkilökuntaa jossa kuuleman mukaan on puutetta hoitaa järjestystä tiloihin kuten näistäkin kommenteista näkyy ja kylillä kuuluu. Oisko valvonta ulkoistettava turvayhtiölle tai alan uusille yrittäjälle. Vois säästää klustannuksissakin.

      • Babye wau

        Samaa mieltä henkilökunnan ammatillisesta tasosta ja osaamisesta noissa tilanteissa. Kannattaisi kyllä ulkoistamista kokeilla ehkä isojakin kustannussäästöjä tulisi. Aukioloaikoja pitäisi tutkia ja hrkita uudelleen myös ruuhkahuiput pitäisi arvioida uudeellen. Mitkä on muuten koko hallikompleksin nettokustannukset vuositasolla?


      • Pipolaki
        Babye wau kirjoitti:

        Samaa mieltä henkilökunnan ammatillisesta tasosta ja osaamisesta noissa tilanteissa. Kannattaisi kyllä ulkoistamista kokeilla ehkä isojakin kustannussäästöjä tulisi. Aukioloaikoja pitäisi tutkia ja hrkita uudelleen myös ruuhkahuiput pitäisi arvioida uudeellen. Mitkä on muuten koko hallikompleksin nettokustannukset vuositasolla?

        Ulkoistaminen nostaa sitten lipunhintoja. Mutta onhan hollolaisilla varaa? Jos henkilökunnasta on sanomista, ottakaa yhteyttä esimiehiin. Turha tällä palstalla on valittaa.


    • vesijuoksija

      Hollolan uimahalli on täynnä kyttääviä kärttysiä vanhoja akkoja jotka todellakin ovat omineet altaan.Kyttäävät pesutiloissa käytkö suihkussa uimapuku päällä ja kasteletko hiuksesi missä vaiheessa ym ym...
      Uimavalvoja surffaa netissä,juoruaa puhelimessa eikä ole jatkuvasti kartalla mitä hallissa tapahtuu.Kaiken huippu kun valvoja lähtee lounastauolle niin siivooja menee siksi aikaa koppiin mutustamaan eväitään.
      Olen monesti ihmetellyt että mitä jos joku vaikka hukkuu altaaseen silläaikaa kun valvoja tauolla ja pelkkä siivooja eväslaatikkoineen valvontakopissa!!!

      • entinen vesijumppari

        Ei ole kohdalleni sattunut kärttyisiä akkoja, mutta olen huomioinut, että nuoret uinninvalvojat tykkäävät surfailla paljon netissä. Ei varmaan ole aina "kartalla" mitä hallissa tapahtuu. Kunhan saa aikansa jotenkin kulumaan.
        Uimahallin aikuiset asiakkaat pitävät järjestystä lapsille, etteivät satuttaisi itseään.
        Kyllähän siivoojienkin täytyy jossain lounastauko pitää, mutta ei näytä oikein hyvältä altaaseen päin, kun syödään lusikka ym. ruokaa valvomossa, kun tullaan päästämään uinninvalvoja lounastauolle.
        Onkohan siivoojat pelastustaitoisia, jos jotain sattuu.


    • Never again

      Hollolan uimahalli on ihan perseestä! En suosittele kellekään. Tytölläni polkkatukka, ja valvoja tulee huutamaan, että tukka pitää olla ponnarilla, eihän sitä ees saa ponnarille.. Henkilökunnalla ei oikeasti ole muuta tekemistä, kuin tehdä mitättömistä asioista numero. Kiva uintireissu jäi haaveeksi. Hauskaa varmaan pilata toisten ilo!

      • tyytyväinen juoksija

        Aivan ihana uimahalli! Tilaa sopivasti, hyvät saunat ja juoksijoille oma rata. Käyn pari-kolme kertaa viikossa ja olen aina viihtynyt hyvin. Minullekin on kerran huomautettu tukan kastelemisesta ja mielestäni asia oli ihan ok. Toiset vaan eivät kestä jos valvojat hoitavat työnsä ja huomauttavat jostakin. Täällä valvoja tekee todellakin hommiaan eikä vaan katsele päältä niin kuin monissa muissa halleissa. Enkä ole koskaan kuullut valvojan huutavan mistään! Kannattaa siis mennä sellaiseen halliin, jossa saa tehdä ihan mitä lystää........


      • Muuttaja Raksilasta

        Valvojien ja hallin vastaavien ammattitaito ja asiakaspalvelutaso on selvästi menneeltä ajalta peräisin eikä ymmärrystä nykyaikaiseen vesiliikunnan palveluun löydy. Uintimaksut terveyttä tuovasta kunnallisesta palvelusta ovat törkeän kalliit.

        Kunta voisi tutkia ja laskea hallin tuotantokustannukset uudestaan ja harkita uimahallimaksujen subventaatiota tämän pohjalta uudestaan. Henkilöstön kulurakennetta voisi korjata kyllä tiettyjä toimintoja tehostamalla ja siten tulisi uutta pelivaraa asikkaiden suuntaan. Energiakustannuksissa kyllä varmasti löytyisi säästöja kuten muissakin käyttötalouden menoissa. Päättäjillekin tässä olisi haastetta.


      • fasola

        Hirmuista radion ja television pauhua hollolan kuntosalilla.


    • b luokan lahti

      Lahtelaisena voin sanoa että täällä ei ole yhtään ihmisille sopivaa hallia joten käyn Hollolan uimahallissa.
      En ole käynyt Lahen halleissa yli 30 vuoteen. Odotettu sitä kylpylää mutta ei sitä vaan tule koskaan.
      Hollolan uimala-sauna on täyden kympin arvoinen ja halvempi kuin Lahessa.

    • ppppppjdlf

      kyl siel kaikki äkäset harput molkottaa joka asiasta-.-

      • Anonyymi

        Eläkkeellä on liikaa aikaa tai äly ei kestä tekemään järkevää tekemistä itselleen.


    • sukeltaja-muusiikko

      onko se auki tänään eilen oli ilmastointi rikki ?

    • simmaritj

      Uimassa olen käynyt kaikissa lahenhalleissa ja voin sanoa että kyllä hollola voittaa helposti. onhan sekin ruuhkainen, mutta käykääpä lahden uimahallissa viiden nurkilla. . .

      on minullekkin huomautettu kun meinasin mennä purkkasuussa uimaan ihan huomaamattani. Hyvä että huomauttivat ties vaikka olisin hukkunu ;D Enkä kyllä toivoisi itsekkään löytäväni kenenkään kerransyötyä purkkaa keksen uinti harrastuksen.

    • Kettu kuittaa

      Samaa mieltä! Uimahallin vanha naisvalvoja kyttää ja motkottaa turhasta. Eihän sillä muuta tekemistä ole!

      • jumppari

        Istuuhan se liimattuna aina samojen miesten penkillä, tai lässyttää altaan reunalla tuntitolkulla!


      • ...

        Lapseni kertoi että (luultavasti) kyseinen vanhahko nainen oli huutanut ja iheltänyt pilliin aika epäasialliseen sävyyn koska lapseni oli hypännyt kierrehypyn...


      • liitukansleri
        ... kirjoitti:

        Lapseni kertoi että (luultavasti) kyseinen vanhahko nainen oli huutanut ja iheltänyt pilliin aika epäasialliseen sävyyn koska lapseni oli hypännyt kierrehypyn...

        no sinne ei hypitä KIERTEELLÄ vaan vartalo suorana ,

        ottakaa huomioon muutkin ihmiset ja hollolalaiset


    • sauna -majuri--

      eniten vitu.ttaa kun maajussit tulee istuun sinne lauteiile
      eikä heitä vahingossakaan löylyä.
      sauna on löylyä varten eikä päivän työasioiden jankuttamisen vuoksi, ei
      meitöä eläkeläisiä ja
      työttmiä kiinnosta teidän jutut pätkääkään.
      paasaavat vaan jyvien koosta,
      traktorin vetopyörästä ja sonnin siitoskyvystä !
      kyllä kyrsii kuunnella . eikö niiillä ole omaa saunaa ?
      haisevatkin rehulle niin että oksettaa.

      • maalaisia koko suomi

        Maajussit tuskin istuvat saunassa voipi olla että ovat palkollisia. ja jos haisevat kai se sauna puhdistaa. Itsehän et tietenkään haise.
        Tupakalle. Halvalle marketti dödölle. Hielle. Homeisille kerrostalo asunnoille... Ohoh... Ja....
        Mene uimaan ja palaa saunaan kun on tarinat vaihtuneet. Voithan itse myös vaihtaa kerkustelun kuinka monta proteiini pirtelöä olet juonut, miten koira kusee kämppään ja kuinka monta narkkipiikkiä olet löytänyt kuntakeskuksesta. Juuh. Vai mitä?


      • saun a majuri
        maalaisia koko suomi kirjoitti:

        Maajussit tuskin istuvat saunassa voipi olla että ovat palkollisia. ja jos haisevat kai se sauna puhdistaa. Itsehän et tietenkään haise.
        Tupakalle. Halvalle marketti dödölle. Hielle. Homeisille kerrostalo asunnoille... Ohoh... Ja....
        Mene uimaan ja palaa saunaan kun on tarinat vaihtuneet. Voithan itse myös vaihtaa kerkustelun kuinka monta proteiini pirtelöä olet juonut, miten koira kusee kämppään ja kuinka monta narkkipiikkiä olet löytänyt kuntakeskuksesta. Juuh. Vai mitä?

        en tupakoi
        en käytä tötöä,
        taloni ei ole homeessa.
        en hikoile liikaa.
        en juo pirtelöä.
        en omista koiraa.
        en ole nähnyt narkkipiikkejä-

        sori, sun arvio meni 100% metsään ! nolottaako ?

        en ole urheilijanuori jos luuletvaan kypsä ikämies.


    • Swimmariboy-85

      Uusi uimavalvoja on sellainen namu, että meinasi uinti loppua kokonaan kun hän aina ohi käveli:)

      • räässä lillunut.

        Kävin to vähän hirvitti iäkkään rouvan vahtivuorolla kun hän keskusteli pitkiäkin aikoja eikä todella seurannut... Tosin uimahalliin ei kannata mennä ajatuksella jos saan jonkin kohtauksen kyllä siellä on valvoja.
        tämä uimavalvoja huomautti kyllä aiheesta ja niin se pitää ollakin. Ilman sääntöjä homma menee ihan älyttömäksi.
        Kuten pe lastenaltaassa klo. 17.30 ~
        Lastenaltaan päätyyn voisi rajata pienen alueen jossa nämä pienet voisivat opetella uimaan ettei koko ajan tarvitsisi pelätä mistä roiskahtaa silmille kunnolla. Joka kerta siitä tulee itku. Isompia lapsia saa ihan pelätä :-/
        Tottakai uimahalliin tullaan sadepäivänä riehumaan energiat pois silti... Olisi kiva jos kasvatamme lapset ottamaan toiset huomioon.
        Ja isälle, kun lapsesi pitelee pippeliään vie se pissalle! Eikä varmaan kande tuoda keuhkotautista lasta uimaan. Yskinää keuhkoputkentulehdus loppuun himassa. Montahan lasta to sai tartunnan. :-/
        että lisää vain kylttiä seinään. Hoida jalkasilsa, päätäit ja syyhypunkit eikä tarvi tulla hirveessä lenssussa uimaan pienten eikä isojen. Räkikää kotona ja opetelkaa yskimään hihaan.


    • milkinnilkki

      " Räkikää kotona ja opetelkaa yskimään hihaan. "
      minä en käytä uimahousuissa hihoja

      • ...

        Sairastat uimahousut jalassa kotona.


    • jane

      Miksi siellä on niin kylmä vesi ? Ei pidä paikkaansa mitä ovat arvoiksi antaneet.

      Saman olen huomannut että siivooja päivystää toisinaan kopissa, outoa...
      Neiti kassalla on aina ystävällinen !

    • Vesipedot

      Uimavalvoja voisi vähän miettiä miten tuli pilattua lapsen uimareissu. Uimahallin juoksuvöitä ei saa kuulemma käyttää leikkimiseen, vaan ainoastaan vesijuoksun harrastamiseen. Kuulemma siksi, että juoksijoille ei sitten riitä vöitä kun he tarvitsevat niitä. (Vöitä oli silläkin hetkellä varmaan liki pari kymmentä vapaana ja uimahallissa oli muutenkin vähän ihmisiä.) Leikkiminen = kaksi kertaa kellunnan harjoittelua aikuisten valvonnassa. Lasta pyydettiin edes teeskentelemään, että hän juoksee vyön kanssa, niin sitten hän saa sitä pitää. Ainoa positiivinen asia oli, että valvoja neuvoi vaihtamaan pienempään vyöhön ;). Lapselle joka ei osaa vielä kunnolla uida niin mielestäni vesijuoksuvyö on huomattavasti turvallisempi vaihtoehto kuin uimavalvojan suosittelema vesipötkylä, ainakin siis siellä syvemmässä altaassa missä jalat ei yltä pohjaan. Pitäisikö heidän lisätä tämän kielto sinne seinälle, jottei tule vahingossa väärinkäytettyä vesijuoksuvöitä! Tarvitsee ostaa lapselle oma juoksuvyö seuraavaa kertaa varten, jos sinne viitsii enää edes mennä. Harmi sinänsä kun uimahalli on tosi hieno ja tiava!

      • Töö

        Hetki sit tultiin kotiin 1,6v lapsen kanssa ja kivaa oli. Kaikki meni tosi kivasti, kukaan ei motkottanut mistään kun tehtiin kaikki niinkuin ohjeissa luki :) ihmiset oli ystävällisiä ja auttoivat pienen lapsen kanssa toimiessa. Ehdottomasti mennään uudestaankin :)


    • Hunksi1

      Uusi uimavalvoja on tosi herkku. Alkoi köli raapimaan altaan pohjaa kun hän käveli lähelle

    • Pikku-uimarin äiti

      Viisivuotiaan uimaan opettelevan kommentti Hollolan uimahallin lastenaltaasta: "Siellä oli pelottavaa, kun isot pojat hyppivät altaan reunoilta, vaikka siinä kyltissä kiellettiin, ja kun ne heittivät minua sillä pallolla päähän."

    • mika5

      Onko Hollolan uimahallissa miten tarkat säännöt uima-asun suhteen, tarkemmin sanoen pääseekö uimashortseissa uimaan? En nyt puhu mistään surffishortseista, vaan sellaisista lyhyen mallisista ja kapeista shortseista mitä myydään vaikka kesportissa uimashortsien nimellä.

      • bitchymama

        Samaa mieltä riehuvista isommmista lapsista! Lasten allas on niin iso ehdottomasti pienemmille OMA PÄÄTY! Ensi kerralla täytyy hallihenkilökunnan kanssa keskustella asiasta. Ärsyttää itseä koko ajan olla extravaruillaan ja "kasvattaa muitten kakaroita" ;-)... Jospa se ilo löytyy ilman että palloa heitellään tai vielä parempi siivotaan pallot pois... Sitten alkaa avainrenkaat lentää.


      • shortsitko

        Lapsilla ainakin ollut vaikka millaisia bakteeripurjeita jalassa. Toivottavasti pesty, samoin kuin pyllyväli ja sitten ne kädet myös...


    • d hani noussee

      toisessa uimahallin saunassa on kylmää tänään. eikö saa korjaajaa ?
      on siinä kanssa kunta tuo hollola ei ole varaa mihinkään.
      ei me huolita sitä kuntaliitoksessa.

      • J.R Ewing

        Hollolalaisille tullee vielä hätä käteen. Onpa hauskaa seurata sitä kehitystarinaa näin sivusta. Liitos lahteen myöhemmin tulee kalliiksi. Tyhmyydestä sakotetaan, mutta nyt viiveellä...


      • masu pesu
        J.R Ewing kirjoitti:

        Hollolalaisille tullee vielä hätä käteen. Onpa hauskaa seurata sitä kehitystarinaa näin sivusta. Liitos lahteen myöhemmin tulee kalliiksi. Tyhmyydestä sakotetaan, mutta nyt viiveellä...

        Lahdella on ihan tarpeeksi maksamista omissa toriparkeissa ja homekouluissa joitaon suurinpiirtein kaikki. Samoin terveysasemat Paavola, hiihtonuseo jne. Hollola voi pysyä omanaan ja pähkäillä omat kulunsa sekä kustannuksensa. Mitä suurempi porukka sitä enemmän rahaa hukkuu tarpeettomiin edustuskuluihin.

        pienillä korjauksilla uimahalli on ihan tosi hyvä. Hollola esim. Ainut kunta jossa terveyskeskus asioihin ollaan oltu perheenä tyytyväinen. Näin ei ollut Lahdessa eikä muutamassa toisessa Suomen kunnassa jossa olemme asuneet.

        Uimahallissa yksilön vastuu korostuu. Jos ihmiset huolehtivat hygieniastaan, käytöksestään ja ottavat toiset huomioon uimahallissa on mahtavaa.


    • pekka k

      Kuntosalilla pauhuu yhtäaika radio ja televisio. Miten surullista.

    • Eläköön kokoomus

      Hollola pitää liittää Lahteen, jotta voidaan lakkauttaa terveysasema vanhusten hoitopaikat ja koulut.

      Tätä mieltä ovat ne, jotka jo aikaisemmin ovat kylä koulut lakkauttaneet, jopa valheen voimin, esim. ottamalla viereisen tievalaistuksen sähköt koulun kuluihin. Palavat edelleen, uusi omistaja ei niitä maksa vaan kunta. Päättäjillä nykyjään paljon rahaa ja hienot uudet autot.

    • tahtois tetooo

      moneen uimahalli on auki perjantaina 5.12.
      ennen itsenäisyyspäivän kiinnioloa, joku sanoi että suljetaan 17.00 ?
      ei lue missään niin.

      • bono3

        Normi aukioloaika. 21.00


    • tttt titr

      hyvä .

    • Treenaaja

      Mielestäni sivut kaipaavat päivitystä. Kuka haluaa lukea 2011-2014 ilmoituksia.

    • mitesmuuteson

      Runkaako muslimiehet siellä?

    • feweroufever

      Eniten siellä haittaa nuoret isit jotka tuo kersojaan sinne kuumempaan saunaan ja valittaa kun tulee kuuma.
      Ei voi sedät heittää vettä kiukaalle kun alkaa koltiaisia hikoiluttaa.
      Siinä on vasemmalla se toinen sauna missä ei tule hiki, menkää sinne .

    • puhdas

      Hollolan uimahalli on todella hyvä kuntoilupaikka, erittäin siisti ja hyvin hoidettu. Kaikki ohjeet ovat välttämättömiä. Ohjeista piittaamattomat menevät uima-asut päällä suihkuun ja sitten altaaseen ilman alapään pesua.
      Parhaat kiitokset koko osaavalle henkilökunnalle!

      • ihmetelijä

        miksi osa siivouksesta on ulkoistettu?? hirveetä kyttäämistä ja sähläämistä?


      • kausari

        Ja töykeetä käytästä!! Myös ihmettelen, muksi puolen tunnin jumpan jälkeen liikunnanohjaaja juo valvomossa kahvia tunnin. Sama henkilö treenaa salilla itsekseen, vaikka ohjaustunti. Eihän sitä ees ohjaajaksi tunnista. Kyllä on Hollolassa löysää rahaa!!!


    • ongelmiatulossa

      Kyllä loppuu uimahallin käyttö "normaaleilta" ihmisiltä kun matut valloittavat paikat. Sitten kustaan ja paskannetaan lattioille, sun muusta puhumattakaan. Siinä sitten on Hollolaisillekin valitettavaa. Pientä ovat ongelmat nyt.

      • ihanaa.islamia

        Yllätysrakastelua tiedossa. Muslimit runkkaa altaisiin kusee ja paskantaa sinne. Vääräuskoiset koirat eli valkoihoiset suomalaiset hollolaiset sitten pulikoi siellä "paremman kulttuurin" spermassa ja paskassa.


    • Ihmettelenniitä

      Itse olen huomannut että nuoret ja keskiikäiset käyttäytyy hyvin, mutta vanhepia naisia joukossa joilla huulipunat ja ripsarit eikä kukaan sano siitä mitään. Eikö se ollut niin suihkun kautta uimaan ja saunaan.:)

      • rille

        Jos kaikki ottaisivat säännöt huomioon,eivätkä eläisi kuin elo pellossa ja miten itse lystäävät,ei tälläisiä valituspalstoja olisi. Hollolan uimahallion hyvä paikkka ja siisti.Käyttäydytään kaikki toisia ajtellen, eikä olla itsekkäitä. Säännöt täytyy olla yhteisissä paikoissa.


    • toriparkki

      ja sitten ne haisee aivan kauheelta ne vanhat äitylit .

      • Anonyymi

        Vanhat miehet myös. Mitä' ne oikein syä?


    • hyvähalli

      Pitäähän hollola laisia opastaa.

    • Larrahakaali

      Tänään oli mamuja hollolanuimahallissa. kova oli möly.
      vesijuoksuvyö oli niille hauska juttu. hupinsa kullakin.

    • opetalapsia

      osta lapsellesi käsivarsikellukkeet, niillä uimataidotonkin pystyy uimaan. Ne ei paljon maksa. Tosin uimahalleissa näkyy niitäkin olevan.

      Olen luullut, ettei uimataidotonta saa aikuisen altaaseen edes viedä. eihän ole tarkoitus, että siellä etenkään ruuhka-aikana melskaa kuntouimareita häiritsemässä vanhemmat ja lapset, ettei aikuiset voi käyttää koko altaan mittaa.

    • naapurikuntaanuimaan

      Kuka on tämä salakuvaaja, onko huhuissa perää että arabi? Entä käykö tuolla turvapaikanhakijoita, En käy sellaisissa halleissa missä alkuasukkaat riehuvat? Lahden hallit on jo menetetty.

      • husseinbagdadist

        Minä kävin siellä
        Olen ihan suomalainen
        Minun mielestä saa kuvata missä vaan
        Miksen saa ottaa kuvaa tytöistä
        En osaa uida ja pelkään vettä
        Mitä teen muuta kun otan kivaa videoo
        Ja miksen saa mennä tyttöjen puolelle suihkuun jos ei ole tilaa miesten puolell
        Eikö ole tasa-arvo sitä kysuyn
        Olen suomalainen jo 3 vuootta ollut
        Olen Hussein Musu ja kunnon mies


    • wdcerfv

      Hauska Trolli ^

    • kuntouimari

      En tykännyt hallista, noin kymmenen vuoden tauon jälkeen kävin. Hirveä määrä tosiaan niitä kylttejä jossa käskevä sävy vielä, olettaa, kuten muissakin uimahalleissa, ihmisillä olevan suunnilleen olemassa joku maalaisjärki uimahallissa toimimiseen ja muuhun ohjeistukseen sitten vielä uimavalvojat. Tai tässä tapauksessa uimavalvoja, toinen näkyi olevan yhdistetty uimavalvoja ja siivooja.

      Jotain pientä pintaremonttia tehty, ei mielestäni yhtään tyylikkäämpi kun ennen vaan jotenkin halvan oloinen mutta ainakin jotain tehty. Pukuhuoneessa näkyi olevan kaappien alla roskia, ei niitä tietysti kukaan ehdi siivota koko aikaa. Pukuhuoneiden roskaamista kieltävää kylttiä ei näkynyt, samoin ne saunojen älä heitä liikaa löylyä-kyltit on hävinnyt.

      En ole koko Hollolasta ikinä oikeastaan niin edes pitänyt, mitä olen vain joutunut olemaan paikkakunnan kanssa erinäisistä syistä tekemisissä. Kunta on ollut jotenkin "lapsenkengissä", takapajuinen ja monenlaisten säästötoimien takia on entistä vähemmän syytä käydä siellä, otetaan huomioon nyt vaikka kirjasto.

    • Anonyymi

      Onneksi se kyttääjä valvoja ei ole töissä siellä enää. Voi keskittyä olennaiseen, eli uintiin!

    • Anonyymi

      Toivottavasti nämä valittajat tajuavat pysyä poissa. Kaikki eivät vaan osaa käyttäytyä yhteisissä tiloissa, kun ovat niin itsekkäitä.

      • Anonyymi

        Eläkeläisillä ei ole muuta tekemistä kuin valittaa, vaikka vika ois siellä kun peiliin katsoo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eläkeläisillä ei ole muuta tekemistä kuin valittaa, vaikka vika ois siellä kun peiliin katsoo.

        Nyt on päätetty kun on pakko alkaa toimia !
        Tuleekohan Höyrysauna? Kylmäallas? mitä muuta ?
        Remontti tulossa ja se ei ole ohi muutamassa kuukaudessa .
        Ei ala vielä tänä vuonna mutta ehkä jo pian ensi vuonna.
        Missäs sitten käydään saunassa ?
        Ei tässä monta vaihtoehtoa. Lahti ? Nastola ? mikä muu?
        Lahden saunat on niin surkeita että ihan itkettää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt on päätetty kun on pakko alkaa toimia !
        Tuleekohan Höyrysauna? Kylmäallas? mitä muuta ?
        Remontti tulossa ja se ei ole ohi muutamassa kuukaudessa .
        Ei ala vielä tänä vuonna mutta ehkä jo pian ensi vuonna.
        Missäs sitten käydään saunassa ?
        Ei tässä monta vaihtoehtoa. Lahti ? Nastola ? mikä muu?
        Lahden saunat on niin surkeita että ihan itkettää.

        Köntit kelluu nastolan uimahallin veessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Köntit kelluu nastolan uimahallin veessä.

        Kyllä siellä on se kuikelo ämmä vielä remmissä.Ikävä ihminen ja nuuka.
        Sitten kun se häipyy voin harkita palaavani hallin käyttäjäksi liki kahdenkymmenen vuoden tauon jälkeen.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3075
    3. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3074
    4. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    5. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe