Kiinnittymisvuoto : millaista, määrä, kesto?

Nelly___

Te jotka odotatte, tuliko teiltä kiinnittymisvuotoa? Jos tuli, niin kuinka monena päivänä? Millaista vuoto oli? Ruskeaa? Veristä? Kuinka paljon vuotoa tuli?
Itselläni menossa dpo 7, ja ruskeaa niukkaa vuotoa tullut pyyhittäessä. Muutama tippa tullut suojaan. Voisikohan olla kiinnittymisvuotoa? Normi kiertoni on noin 30 pvä. Nyt menossa kp 19/30.
Kiitos tiedoista! :)

19

65646

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tammimamma

      Mä luulen että mulla kyseessä oli kiinnittymisvuoto. Dpo9-10 pientä tuhrua. Sellaista ruskeaa. Vähän tuli pikkuhousunsuojaan, mutta lähinnä vain pyyhkiessä.
      Ja näin siis kahdessa raskaudessa.

    • Nelly___

      Mulla tullut nyt kahtena päivänä.. Sellasta puna-ruskeaa.. ikinä ei ole tulllut mtn välivuotoja. Pillerit lopetin toukokuussa. 4 yk takana..Toivon vaan niin että nyt ois tärpännyt

    • Samanlaista

      rusehtavaa vuotoa tuli kuin ap:llä. Pyyhittäessä ja muutama tippa pikkuhousunsuojaan. Kuulostaa siis lupaavalta sinulle! :)

    • Nelly___

      iik...alkaa jännittää..voi ku vois jo testata :)) Tää on nyt kp 19..ihmetyttää vaan vuoto. No huomenna näkee että alkaako vuotaa kovastikin..toivottavasti ei..:) normisti kierto sen 30.
      Plussatuulia tänne :)

    • Rv34

      Sama juttu ovulaation jälkeen muistaakseni noin kuudentena päivänä tuli ihan vähän punertavan rusehtavaa vuotoa lähinnä pyyhittäessä ja kesti ehkä vajaan vuorokauden. Kaksi kertaa siis ollut näin ja molemmilla kerroilla olin raskaana. =)

    • Nelly___

      Okei.. eli mahiksii ois sit mullaki olla pientä perässä :)

    • h´äippä

      Kolmena päivänä normi kuukautisten jälkeen. Aina aamulla pyyhittäessä ei koskaan suojaan asti mennyt ja illaksi loppui.
      En ensi tajunnut mitä se oli ennen kuin sain positiivisen testin kk:ta myöhemmin :D

    • Nelly___

      Heitin toivon...tänään vuoto menkkamaista.. :( ja kipuja alaselässä. hyytymiäkin tullut. Tuskin kiinnittymisvuoto kuitenkaan näin runsasta on...

    • ollakko vai eikö oll

      Mulla tuli ihan kunnolla sitä kiinnittymisvuotoa, luulin että menkat alkoi mutta ne loppui sen 1 vrk vuodon jälkeen ja siitä pari päivää tein testin haalean plussan! Ihan normaalia menkkavuotoa se mun mielestä oli, ruskeaa niinku mulla aina... Nyt rv 27.

    • Nelly___

      Tänään tuli siis aika runsaasti, kaksi tampoonilista. Mukana oli hyytymää.. Nyt iltapäivällä sitten loppui, "kuin seinään". Yhteensä kesti siis 3 pvää. jos siis nyt yön aikana ei tule lisää vuotoa. Ollako vai eikö olla...täs tulee hulluks..!!!! kävin ostaa testinki ja tein..mut miinustaha se näytti.. noh, pitää koittaa ens viikolla uusiks. Inhottaa tää epätietoisuus......

      • nanna__1

        Jäi vaivaamaan miten Nellyn kävi.Oliko raskaana?


      • ?--?

        Nelly__ jos vielä huomaat niin kerro kuinka kävi? mulla sama tilanne päällä nyt


    • määmäämää

      kyllä nainen "tietää" sitten kun on raskaana. niin mulle sanottiin ja niin olen aina tiennyt. toki ollu niitä toiveita ja negaa näyttäny, mut sit ku oikeesti on raskaana niin on vaan ollu sellanen vahva tunne.
      juu ja kolmannella kerralla tuli ovulaation aikana pari veritippaa ku pyyhi ja siittä viikonpäästä ku oli kiinnittyminen nii samanlaista vuotoo paperiin... sillon luulin että ei onnistu ikinä, mut silti aavistin että taidampa olla raskaana.

      • no ei kaikki

        No just joo. Tämä on just näitä "kyllä nainen tietää juttuja". No sinä ehkä tiesit, mutta minä en ole kummallakaan kerralla todellakaan tiennyt, vaikka ihan tarkoituksella olemme yrittäneet lasta. Enemmän oireilin ja epäilin raskautta niissä kierroissa, joissa se negatiivinen testiin pärähti.


    • maria123

      Mulla on yleensä todella säännölliset menkat, viimeksi alkoivat 13.12 ( kierto. n.28pv) Ja nyt alko sit vuotaa 30.11 eli 17 päivää edellisistä.. voiko tää olla sitä kiinnittymisvuotoa? Kestänyt jo tähän päivään asti eli viikon. Vai onko ne vaan aikaiset menkat...

    • Wildside

      Moikka. Liityn joukkoon. Elikkä minulla todettiin keskenmeno vähän reilu kolme viikkoa sitten, oli keskeytynyt rv 9 6. Ja olin siis viikolla 12 kun huomattiin pikkuisen olevan menehtynyt. Kolme viikkoo sitten minulle tehtiin kaavinta ja vuoto kesti 11pv, nyt eiliseen asti olin vuotamatta n. 4 päivää, kunnes eilen tuli ihan todella vähän pyyhittäessä paperiin todella haaleaa veristä vuotoa. Mietinkin tässä nyt että mitä vuotoa tuo voisi olla, kenties kiinnittymisvuotoa. Vuodossa oli limaa mukana ettei täysin verta enää ollut. Kaavinnan jälkeen tuli pelkkää puhasta verta joten sitä se ei enää voinut olla. Niin ja vuoto kesti alle vuorokauden. Mietin myös nuita ovulaatio vuotoja mutta tuskin se sitäkään on. Olisiko voinut nyt käydä niin että omisin taas raskaana? Ois kyllä todella ihanaa, vauva on minun ja mieheni hartain toive.

    • missS*

      Liittyykö kiinnittymisvuotoon vatsakipua/kouristelua?

    • mulla tällee

      Minulla ei ollut lainkaan kinnittymisvuotoa, mutta lievää omanlaistaan kipua/ nipistelyä noin päivän ajan. Alkoi kaksi päivää alkionsiirron jälkeen. Tiesin kyllä tuosta, että on tärpännyt.

    • Ihmetyttää

      Mulla on ollut tosi säännölliset kuukautiset jo vuosia .. nyt sitten alettu yrittää vauvaa. Ja tässä kuukautiskierrossa kuukautiset alkoi noin viikon etuajassa!!? Mitä ihmettä. Rintojen arkuus on ollut ovulaatiopäivästä lähtien ja rintojen arkuutta edelleen.. Voinko olla raskaana? Miten menkat nyt alkaa viikon etuajassa, koska vuosia kierto on ollut (28-31).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe