teenkö väärin vai oikein

haluta vai ei?

Tapasin kivan tytön keväällä. Aloimme tapailla toisiamme viikonloppuisin, asumme eri paikkakunnilla. Tyttö on sanonut, että haluaisi seksiä kanssani. Olemme molemmat kokemattomia. Olen uskovainen, ja ymmärrän, että seksin harrastamiseksi pitäisi olla sitoutunut niin, että on lähiaikoina menossa naimisiin. Tyttökin on uskovainen, mutta hänen mielestään voisimme jo harrastaa seksiä. Olemme suudelleet ja nukkuneet samassa sängyssä. En tiedä, menemmekö ikinä naimisiin vai emme.

Aina kun näemme, molemmilla heräävät seksuaaliset halut, ja kiehnäämme vaatteet päällä. Tämäkin tuntuu minusta jotenkin väärältä. Onko joku toinen ollut samassa tilanteessa? Miten kävi? Asiallisia vastauksia, kiitos.

6

147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • _Kai_

      Mielestäni uskovaisetkin harrastaa seksiä ennen avioliitto. Ainoastaan vanhoilliset lestadiolaiset on tässä asiassa ehdottomia. Heissäkin jotkut antautuvat himojensa valtaan. Mormonit, heitäkin on suomessa paljon ovat aika ehdottomia. Tunnen muutamia ja tiedän heidän olevan ehdottomia tässä. Normaalit uskovaiset ei näe tätä asiaa niin ehdottomana. Mielestäni jos olette seurustelleet ja tunteneet toisensa pidempään, sekä aiotte seurustella niin miksi kiusata itseä. Olette kumpikin halukkaita ja nukkuneet yhdessä keskustelkaa mitä haluatte. Jos seksi aluksi tuntuu väärältä, hyväilkää ja suudelkaa, sekä tutustukaa toisiinne käsin. Aluksi voitte tyydyttää vaikka käsin jos ette vielä halua seksiä. Kerroit että olette kokemattomia, että kumpikaan ole harrastanut seksiä näin ymmärsin? Opetelkaa tuntemaan toisenne ja mistä tykkäätte. Jos aloitatte seksin, keskustelkaa hyväilyn aikana mistä kumpikin tykkää ja tuntuu hyvältä. Tämän jälkeen on hyvä edetä yhdyntään kun molemmista siltä tuntuu. Varmasti molemmat olette harrastaneet itsetyydytystä? Siinä oppii tuntemaan oman vartalonsa ja mistä tykkää. Lopuksi vertaus, "Himot ne on hiirelläkin ja tunteet diakonissalla."

    • haluta vai ei?

      Kiitos vastauksesta. Emme tosiaan ole aikaisemmin harrastaneet seksiä kumpikaan. Itse olen kyllä harrastanut itsetyydytystä, häneltä en ole asiaa kysynyt, joten en tiedä.

      Olemme siis tunteneet toukokuusta asti ja tähän asti on mennyt kivasti. Jutellaan paljon ja tehdäänkin aina jotain yhdessä. Aina illalla kun ollaan kaksistaan, tuntuu sitten sellainen houkutus mennä aina vähän pidemmälle. Mutta kai se on luonnollista.

      Kiitos myös neuvoista :) Noitahan voisikin kokeilla.

    • _Kai_

      Miksi tosiaan kiusata itseään jos molemmat niin haluaa. Ei siitä Jumala rankaise. Seksi on yhtä tärkeää kuin ruoka ja juoma. Tietysti ennen on se käsitys ollut että ei ennen vihkimistä seksiä. Hyväilyjen ja itsetyydytyksen lisäksi myös suuseksi. Silläkin voi tuottaa toiselle nautinnon.

      Sen sanon teille, että käyttäkää ehkäisyä niin ei tule yllätystä!

    • haluta vai ei?

      Kysyin asiaa myös seurakunnastani. Sieltä tuli sellainen kanta, että seksi kuuluu vain ja ainoastaan avioliittoon. Täytynee sitten lopettaa seurustelu.

    • _Kai_

      Haluatko kertoa mihin uskontoon ja kirkkoon kuulut? Kirkoissakin on papeissa monta mielipidettä. On tosi konservatiivisia ja vähän liberaalimpisia. Kuten kerroin, mormonit ja myös helluntalaiset on aika ehdottomia. Evlut on suvaitsevampi. Monessa uskonnossa ei suvaita edes avioeroa. Sinun pitää itse miettiä mikä on oikeaa ja parasta. Ei tämän takia sinun kannata seurustelua lopettaa jos tykkäät tytöstä.
      Toivottavasti löydät ratkaisun ja sielullesi rauhan.

    • haluta vai ei?

      Kuulun ev.lut. kirkkoon. En ole pappien mielipiteitä kysynyt. Tuo edelläoleva mielipide on muun työntekijän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1173
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe