Huononee?

harmittaa pirusti

Onko Canal satelliittitarjonta huonontunut, kun viimeisen parin kuukauden aikana on ilmennyt ongelmia. Välillä jollain kanavalla ei ole ääntä laisinkaa , pelkkää särinää, vaikka muilla kanavilla on tilanne ok. Joskus ja melko useinkin puuttuu samoiten tekstitys.
Otat yhteyttä asiakaspalveluun, niin selitys on blaa,blaa, blaa, ja vika on omassa digiboxissa, johon auttaa kuulemma päivitys. Boxi on canalin oma, ei kuitenkaan HD.versio, ja toiminut hyvin, mutta keväällä tullut päivitys sotki kai tuon boxin.
En kyllä enää tee uutta kytkyä, että saisin uuden boxin.

3

130

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • C+ ei ole CD.

   Taas kerran täytyy muistuttaa että Canal ei ole samaa firmaa kuin Canal Digital. Canal on vain joukko leffa-, sarja- ja urheilukanavia jotka omistaa TV4 Group jonka taas omistaa ruotsalainen Bonnierin perhe elikkä sama omistaja kuin MTV Medialla ja sitäkautta MTV3 kanavillakin ja Suomessa käytännössä MTV Media omistaa nuo Suomessa lähetettävät Canal kanavat (siis omistusoikeus Canal kanaviin pätee vain Suomen alueella, ei koko pohjoismaissa).

   Canal Digitalin taas omistaa norjalainen teleyhtiö Telenor. Ne boksit ei ole Canal :n vaan Canal Digitalin myymiä. Ne Sagem-merkkiset boksit on todellakin suolesta (hirveesti valituksia niistä niin täällä kuin mm. DVD Plazallakin) ja asiaan auttaa se että hommaat jostain liikkeestä ihan kunnon boksin, varsinkin jos et tarvitse HD-kanavia, niin siihen kelpaa lähes mikä tahansa Conaxilla varustettu satelliittidigiboksi. Dreambox ja Dreambox-kloonit on hyviä, Vantage on hyvä, König on hyvä mutta Königiin pitää itse ostaa Conax-moduli koska sellasta ei kaikissa malleissa ole vakiona.

   Kanavavalikoima on kyllä Canal Digitalilla ihan hyvä ja itse meinaan pysyä jo sen takia asiakkaana mutta heiltä en huoli yhtäkään boksia vaan jos tarviin uutta niin boksin hankin itse ihan eri myyntikanavan kautta ja ihan eri merkkisen kuin Sagem.

  • harmittaa pirusti

   Paskan maku, kuka omistaa kanavat tai laitteet, jos tulos on jostain anusaukon vierestä. On tosiaan yks hailee omistussuhteista, kun kukaan ei tiedä mitään, kukaan ei tee mitään, asia ei kuulu meille vaan tuolle toiselle. Kumma juttu, että laskut osaavat tulla kyllä oikeaan osoitteeseen ja ajallaan.
   Enpä tiedä, onko toinenkaan nimittäin tuo TV-tonni yhtään parempi. Ainakin ennen sai kanavatarjonnasta kolme eri muunnosta, nyt taitaa olla vain yksi ja sekin tautisen kallis.

  • C+ ei ole CD

   No ei se nyt ole yks ja sama asia sikäli että jos valitat jostain tuotteesta niin sen valituksen pitää mennä oikeaan osoitteeseen. Canal Digital ei vastaa Canal :n sisällöstä, eli jos vika on Canal :lla niin silloin pitää valittaa Canal :lle tai Suomessa MTV Medialle, jos taas vika on Canal Digitalilla niin sitten valitukset sinne.

   Eli jos Canal vaikkapa esittää pelkkää roskaa niin turhaa siitä on syyttää Canal Digitalia. Mutta jos ja KUN Sagem-merkkinen digiboksi on surkea niin siitä voit valittaa nimenomaan CD:lle (Canal Digitalille).

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   67
   6575
  2. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   156
   2701
  3. Sofian vastenmielinen menneisyys ja nykyisyys

   Sofia oli jo teininä vastenmielinen jopa omien vanhempiensa mielestä ja lensi kotoa pihalle kuin leppäkeihäs. Sen jälkeen vastenmielisyys miesten hyvä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   140
   2144
  4. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   247
   1455
  5. Martinan kirja myyntilistan ykkönen!!

   Kyllä ostajia löytyy ja taas rahaa kilisee Martinalle.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   255
   1369
  6. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   400
   1297
  7. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   177
   1278
  8. Mä niin tarvin sua mies..

   Kumpa laittaisit viestiä
   Ikävä
   52
   1182
  9. Mies, kun kohtaaminen vihdoinkin tapahtuu

   - Mitä odotat/toivot näkeväsi?
   Ikävä
   39
   962
  10. Saanks mä kultanalle

   juoda vähän viiniä tänään? Valkkaria? Ei mulla nyt muuta ookaan vaikka yleensä tykkään punasesta enempi. Rakastan.
   Ikävä
   164
   851
  Aihe