Rellunkulma myy mitä sattuu, eikä ota mittään vastuuta &%&#"#"

aasiakas

Ostin rellunkulmasta senälle kiinnitettäviä sisustustekstejä, kun muutin uuteen kotiin toiseen kaupunkiin. Eivät olleen mitenkään pahan hintaisia, mutta!!! Teksteistä puuttui kirjaimia ja osa oli ihan mustia. Ihan siis käyttökelvotonta roskistavaraa. Tietysti laiton asiasta palautatta, mutta eivät näytä vastaavaan joten tälläiset kehut ko.kaupalla nyt tätä kautta. :( Kannattaa avata paketti jo kaupassa, jotta näkee mitä pakkaus oikeasti sisältää.

69

9623

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • osta kivijalasta

      Se on kun halvalla saa niin ei kannata narista.

    • täytyy vaan toimia

      > Tietysti laiton asiasta palautatta, mutta eivät näytä vastaavaan

      Laitoit palautetta - siis miten laitoit? Eikös tällaiset pikkujutut hoideta viemällä viallinen tavara henk.kohtaisesti liikkeeseen niin sieltä saa yleensä toisen tilalle... ei varmaan mitenkään muutenkaan asiat etene, ei ainakaan valittamalla. Täytyy itse toimia.

      • lueoikein

        Varmaan kannattaa lähteä toisesta kaupungista asti niitä vaihtamaan. Luetun ymmärtämistä olisi aina hyvä harjoitella !!


      • lusikalla annettu...
        lueoikein kirjoitti:

        Varmaan kannattaa lähteä toisesta kaupungista asti niitä vaihtamaan. Luetun ymmärtämistä olisi aina hyvä harjoitella !!

        Mutta näin se yleensä menee... Siellä vaihdat, mistä ostat. En minäkään lähtisi ostamaan esimerkiksi telkkaria Helsingistä ja sitten kotona toteaisin että oho - ei toimikaan. Aika uusavutonta on tuo sinun touhusi. Yleistä asioiden ymmärrystä (kutsutaan myös älykkyydeksi) olisi aika hyvä harjoitella !!


      • yrjö22

        majurin akentti !


    • weweweqwqwqs

      Mutta ei ne postinkaan kautta lähetä uutta vaan se pitää käydä vaihtamassa paikan päällä..turha itkeä..voi uusavuttomia...

      • hei haloo

        nimenomaan postin kautta lähettää firmat uuden tuotteen, ne jotka osaavat palvella asiakkaita jos asiakas palauttaa virheelliseen tuotteen...et älä itke, itse taidat olla uusavuton kun et tiedä kuinka asiat hoidetaan:):):)


    • ihmekauppaa

      rellunkulma myy hitsuskoneita.noin 10 kg painavia.hitsaukaapelin pituus on 2m.
      jatkokaapeleita ei ole saatavana myyjältä.
      Onkohan muuallakaan

    • peltoukko

      jos puikosta kyse niin sitähän saa hitsausalan liikkeistä metri tavarana. Jos Migmag niin tuskin suoraan käypästä löydät vaan menee vähän soveltamiseksi.

    • Hitsari61

      Ainakin Puuilo myy paksua tosi notkeaa hitsauskaapelia metritavarana.
      Itse tein 6m starttikaapelit tuosta ja on tosi notkeaa pakkasellakin

      • urts

        Paljon tinasin, paljon turasin, viimein kolvini kylmeni.


    • Sähköasentaja11

      Ostin auton akkulaturin joka oli vaarallinen vekotin, tai sen mukana tuleva adapteri oli hengenvaarallinen jos uskoi sen mukana tullutta asennusohjetta.
      Vein laturin takaisin ja kerroin myyjälle laturin puutteista. Myyjä sanoi selvittävänsä asiaa.
      Vieläkin näkyy olevan noita samoja latureita myytävänä, että se siitä selvityksestä.

      • Sähköasentaja22

        Millä tavalla se adapteri oli vaarallinen?


    • T

      Rellulle pisteet, ostettiin vajaa vuosi sitte diskosetti ja lamppu paloi melkein heti diskopallon spotista, käytiin kertomassa tilanne ja saatiin toinen koko setti ilmaiseksi.

    • M

      Hyvää palvelua on kyllä aina ollut ja tavarat tulee parissa päivässä kotia. Kerran pari juttua puuttunu mut sitten lähettivät ne heti kun kerroin ja tuli vielä kaupanpäällisiä.

      • Kokemusta on

        Ei ole hyvää palvelua kun häädetään ennen kun edes sisälle pääsee


    • va

      Ei ne tavarat juuri mitään maksakkaan joten ei kannata odottaa ihmeitä...

    • VILLIKKOTONTTU

      oon ostanut ko. liikkeestä aika paljon tavaraa, eikä oo ollu mitään valittamista, jos on jotain valittamista ollut, niin asiat on kyllä selvinnyt, kun on käynyt siellä juttelemassa asiasta. Siis suosittelen ensin liikkeeseen palautetta, ennen kuin tänne paskaa jauhamaan. TÄLLÄ PALSTALLA ASIAT EI SELVIÄ. HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE!

      • bnvmjh

        oikein hyvä liike....kaikki toimii ja hyvää tavaraa


    • nbccrew

      Moi!
      Rellu on suosikkikauppani Varkaudessa.Teen remppaa,niin asioin viikottain.
      Saisivat alkaa jakamaan kanta-asiakkuuksia...pikku alet siihen...Ihan tiedoksi Rellulle sinne...
      Mut maalit on edullisia,pensselit,jne muu laminaatti...Laitteet,ne toimii sen ajan mihin tarvitaan.Ei Relun tuotteista pahaa sanottavaa.
      Tosin halppis 2 puoliteipilla teipattuna tuli peilit seinalta alas vessassa.
      Onnex ne peilit oli halpoja.Sattuuhan noita...

    • mietippäite

      Ei sitä Saiturin Mekkaa minekkään viety, vaan omistajaohjauksessa
      ja ilman Navitas Kehityksen tukija homma meni reisille.

      • kvalitet

        "laatutuotteita edullisesti" mainostaa tämä jäljellä oleva mekka tai kulma vai mikä se oli. Onpahan vaan aika temppu ja maailmankirjat sekaisin jos tällainen yhtälö toimisi.

        Köyhän ei kannata ostaa halpaa; kertoo vanha sananlasku ja pitää täysin paikkansa tänäkin päivänä. Hinta ja laatu kulkevat käsikädessä, näin se vaan on.


    • Nenioteitatnih

      Vertailkaapa hintoja eri liikkeiden kesken ! Yllätyksiä luvassa.

    • Arvelen vaan

      Kyllä ostajallakin on oma vastuunsa omista ostoksistaan. Tarkkaile, tutki ja vertaile, kyllä hyviä ja halpoja tuotteita löytyy muualtakin kuin rellun kulmilta. Saiturin Mekasta puheenollen, toimiva johto ei tainnut ymmärtää vapaan kilpailun ja sopimusten merkitystä. Oletan, että rupesi vika miehen kanssa kilpailemaan.

      • poikotti12

        Mekalle kävi huonosti, harmi sillä moni tavara oli sekä laadullisesti parempaa että edullisempaa Mekassa kuin tässä monopoliasemassa halpakauppojen suhteen huseeraavassa Rellunkulmassa. Meikäläinen ei kyllä Rellunkulman ovea enää avaa, firma on boikotissa ja suosittelen samaan ystävillekin. Reklamaatioita ei oteta vakavasti, mutta jos katteet ovat hyvät, niin kannattaa varmaan pyörittää firmaa vaikka osa pontentiaalisista asiakkaista kaikkoaakin.


    • Kaikki meni okei

      Itse kävin rellun kulmassa ostoksilla siinä ns."miesten" puolella. Ostin tuotteet ja menin kotiin. Seuraavana päivänä huomasin että yks tuote ei toimi,jne ollenkaan. Menin liikkeeseen kuitin ja tuotteen kanssa. Kassalla hakivat hyllystä toisen samnlaisen tuotteen ja vertamisimme minun ostamaani hyllyssä olevaan ( myyjä enne vertailua huomasi itsekkin tuotteen olevan rikki). Sain ilman ongelmia rahat takaisin.

      Varmaan kannattaa reklamaatio palaute laittaa ihan kyseisen liikkeen sähköpostiin tai soittaa sinne suoraan. Jos palaute osioon kirjoittaa niin voi mennä hetki ennen kuin huomataa viestiä sieltä..

    • isa81
    • Varkautelainen

      Kävin katsomassa työkaluja rellun kulmasta. Mittasin 10mm Kiintoavaimen välin niin 11.5mm eli olis pultin kannan nylpännyt. Tai sitten työntömitta mikä oli hyllyssä valehteli 1,5mm. Sitten kokeeksi otin 8mm kiinto avaimen ja asetin sen hyllyn takana isoon jakariin ja ei taipunut vaan napsahti poikki kuin näkkileipä. Kotona olen vääntänyt ahtaiden paikkojen takia avaimia jotka ovat eastmannia ja stanwillejä. pienemmät taipuvat ruuvipenkissä vasaralla hakaten. Suuremmat tarvitsevat jo pillin lämpöä. Myös isoimmissa avaimissa tuppaa olemaan 3-4mm eroja. ja jos kahta samallaista sarjaa vertaa nii 17mm saattaa olla 17mm ja toisessa 18mm. Ostin 8 kpl ruuvimeisseleitä ja altakuukaude joka ikine kärki oli halki. Oli sitten risti tai taltta pää. Mutta vähäiseen käyttöön voi löitää joitain hyviäkin työkaluja esim... einhel höylä ja sähkötoiminen puukkosaha on toimineet hyvin. ainut puukkosahan terät olivat täysiä paskoja, mutta moottoreilla niissäkään ei ole minkäänlaista pölysuojaa. Eli suosittelen varastamaan naapurin Pirkon sukkahousut ja niistä patentoimaan suojat moottorin ilmanotto aukkojen päälle. Viimeksi ostin Vaappuja ja ne uivat pinnassa selläään ja painon kanssa sotkeentui siimaan. Majurin ukosta vielä sen verran, että ei kannata veljeillä.... samoin R.I.P osa ja koneen omistaja Majuri samaa perhettä on. Joskus asioidessani Osassa ja koneessa en suostunut ottamaan palvelua vastaan kuin (JARMO MAJURILTA) selvästi järkevin Majureista. Nykyään myyjä Varaosa pisteessä. Mutta asiaan vielä palatakseni Palvelu on ollut miellyttävää rellun kulmassa kunhan ei lasketa majurin ukon ylipursuavaa mielistelyä ja alennuksia jotka tosiaan loppu pelissä ovat mitättömiä. muut työntekijät ovat kyllä kehuja ansainneet. HINTA JA LAATU KULKEVAT KÄSI KÄDESSÄ!!!

    • kuopiokuopiokuopio

      Jos on auto käytettävissä, Kuopioon. Tie on hyvä, ja vastaavat kaupat, Biltema, HongKong, Ikea ym vielä tällä meidän puolella Kuopiota. 40min ja olet kaupoissa joissa on tavaraa ja hinnat halvempia kuin Varkaudessa. Lähtiessä vielä ruokaostokset, niin matkaan käytetyn polttoaineen hinta on tullut monin kerroin takaisin. Eikä tarvii kyselemässä eioota, kaikkea löytyy.

      • varkausparas

        Hölmöläisen hommoo


    • MestariGrillaaja

      Kuka vittu grillaa sähköllä!? Eihän sähköllä voi GRILLATA, saatanan idiootit!!!
      Hommatkaa kunnon HIILIGRILLI!!!

    • pettynyt3

      Minusta rellunkulmasta saa tosi töykeää ja ylimielistä palvelua...tänään kun kävin yhtä tuotetta kyselemässä ja sitä ei ollut niin tuntu et myyjä oli oikein vahingoniloinen kun en saanut tarvitsemaani tuotetta.

      Eikä ollu eka kerta!
      Kannattaisko satsata henkilökunnan koulutukseen ja asiakaspalveluun????

      Asoin kyllä tästä lähtien muualla.

      • kuski2

        Tilasin sähkömopon rellunkulmasta eikä edes lähtenyt käyntiin.
        Meni palautuksena ja nyt pitäisi saada rahat takaisin.
        Toivottavasti ei tarvitse oikeusteitse viedä asiaa ?!!


      • mulla pelaa

        Mikähän teissä valittajissa on vikana, kun itse olen saanut sekä Rellunkulmasta että Tokmannilta erinomaista palvelua... Perustuukohan tää jotenkin omaan ulonäköön, sukupuoleen tai muuhun olemukseen, että millaista palvelua saa?

        Rellunkulmassa jopa palvelu pelaa: ei tarvitse kuin mennä ovesta sisään niin aika pian on myyjä vastassa ja kysyy, mitä olen vailla.. Opastaa oikeaan paikkaan tai kertoo heti, jos etsittyä tavaraa ei ole. Myös Tokmannin tytötkin ovat auttaneet mielellään, jos en ole jotain tavaraa löytänyt.

        Säästää ainakin minun aikaani, elämä on lopulta lyhyt ja miksi sitä pitäisi kuluttaa kaupassa tavaroiden etsimiseen ja varsinkin jos haluttua tavaraa ei edes ole, niin törsätä sellaisen etsimiseen. Minä ainakin arvostan että saan myös siitä asiasta tiedon muutamassa sekunnissa sen sijaan, kuin etttä pyöriskelisin kaupassa turhaan monta minuuttia, etsien olematonta..

        Mitä tulee sähkömopoihin yms. niin se on tietoinen valinta jos ostaa mitä tahansa halpaketjusta, ei kannata odottaa että tavaran laatu olisi sama kuin merkkituotteissa.


      • huonoja päiviä on
        mulla pelaa kirjoitti:

        Mikähän teissä valittajissa on vikana, kun itse olen saanut sekä Rellunkulmasta että Tokmannilta erinomaista palvelua... Perustuukohan tää jotenkin omaan ulonäköön, sukupuoleen tai muuhun olemukseen, että millaista palvelua saa?

        Rellunkulmassa jopa palvelu pelaa: ei tarvitse kuin mennä ovesta sisään niin aika pian on myyjä vastassa ja kysyy, mitä olen vailla.. Opastaa oikeaan paikkaan tai kertoo heti, jos etsittyä tavaraa ei ole. Myös Tokmannin tytötkin ovat auttaneet mielellään, jos en ole jotain tavaraa löytänyt.

        Säästää ainakin minun aikaani, elämä on lopulta lyhyt ja miksi sitä pitäisi kuluttaa kaupassa tavaroiden etsimiseen ja varsinkin jos haluttua tavaraa ei edes ole, niin törsätä sellaisen etsimiseen. Minä ainakin arvostan että saan myös siitä asiasta tiedon muutamassa sekunnissa sen sijaan, kuin etttä pyöriskelisin kaupassa turhaan monta minuuttia, etsien olematonta..

        Mitä tulee sähkömopoihin yms. niin se on tietoinen valinta jos ostaa mitä tahansa halpaketjusta, ei kannata odottaa että tavaran laatu olisi sama kuin merkkituotteissa.

        Juu hyvää palvelua rellunkulmasta saa. Sen yhden myyjän kun näki myymälässä niin sanoin päivää niin naamapitkällä vain katseli eikä vastannut mitään. Siinäpä sitten käveli myyjä jonnekin touhuamaan ja minä käännyin ulko-ovelle päin.

        Että se siitä hyvästä palvelusta :D


      • muistitko tankata
        kuski2 kirjoitti:

        Tilasin sähkömopon rellunkulmasta eikä edes lähtenyt käyntiin.
        Meni palautuksena ja nyt pitäisi saada rahat takaisin.
        Toivottavasti ei tarvitse oikeusteitse viedä asiaa ?!!

        Jospa siinä oli vaan bensatankki tyhjä ne monesti on uutuuttaan.


    • ihmettelijä?

      Miksi Kuopiossa samat tuotteet on paljon edullisempia?

    • kasvottomat raukat

      Nyt kaikki,eli nämä pari henkilöä ottavat itsestään niskasta kiinni ja menevät selvittämään asiansa kyseiseen liikkeeseen.
      Tuon kaltainen anonyymi nettihaukkuminen on ala-arvoista toimintaa.
      Jos on palautetta se sanotaan päin naamaa henkilökohtaisesti.

    • tyytyväinen asiakas

      otan esimerkin omalta kohdalta tosin eri liikkeestä lampusta meni kupu rikki tiedustelin onko kupua saatavana ok maksaa 10e tilasin menin kuopiosta hakemaan kassalla tarkistin tavaran yllätys olikin rikki no tilasin uuden tosin nyt soitin hki asti asiakaspalveluun ilmoitin asiasta korvasivat matkat kuopioon edestakasin lisäksi tulo 2x kupu ilmaseksi siinä on minun mielestä asiakaspalvelu kohdallaan

    • Serves

      Kyllä minä olen saanut hyvää asiakaspalvelua sieltä. Vuotavan vesisäiliön vein takaisin niin iloinen myyjä tyttö antoi tilalle uuden. Ja aina myyjät tervehtineet kun astun kauppaan. En valita.

    • aliin tyttö...

      asiakas voi valita kaupan...TURHAA PASKAA ....

    • hyihyihyi

      rellunkulmalla on myös rumia ihmisiä töissä! niin on myös tokmannilla!!! ja lihavia

      • kokemusta on

        Olen samaa mieltä ja paska asiakas palvelu


      • hhhyyyvviiää
        kokemusta on kirjoitti:

        Olen samaa mieltä ja paska asiakas palvelu

        Rellunkulmassa on oikein hyviä ja asiantuntevia myyjiä...suotta haukutte heitä


    • voihanvalittaja

      Nehän o jo vanhanaikaisia, poismuodista mokomat tekstit.

    • palvelija3

      Kyllä siellä on palvelu todella ynseää ja meno kuin hautuumaalla, siitä ei tarvitse suuttua vaan tarttisko tehä asialle jotain???

      • erittäin hyvääää

        höpöhöpö....tosi asiallista palvelua...älkää mustamaalatko suotta


    • Buy

      Ei se kumma ole, jos on myyjillä nyrpeetä naamaa, kun pomo kourii. :(

      • höpöhöpö12

        siellä taas joku aukoo päätää ihan suotta...se asia in tapahtunut Iisalmessa..


    • Kalliitaklapeja

      Takuu-aikana hajosi Rellusta ostettu halkomakone. Kylmästi ilmoittivat ettei osia ole saatavilla ja ei voi mitään. Kalliita klapeja tuli kun ei edes mottia saanut tehdyksi.

      • lkndkl

        Höpöjä huastat. Jos takuuaikana masina hajoaa, niin myyjä korjaa sen omaan laskuunsa. Jos ei onnistu, niin myyjä antaa vastaavan vekottimen tilalle. Jos sekään ei onnistu, niin kauppa purkaantuu = manit takas.


    • Tuliko_Yllätyksenä

      Halpakaupat myy paskaa!

      Eli ei mitään uuttaa auringon alla.

      • Anonyymi

        Laatukamaa


    • JoonanSana

      Pystyssä vuan torottaaa, vai mite lie?

      • Anonyymi

        Älkää ostako mitään


    • Anonyymi

      Ostin Majurilta ruohonleikkurin 12 vuotta sitten ja vielä pelittää..
      N. 600 m2 joka- tai joka toinen viikko.
      Nimim. Tyytyväinen asiakas

    • Anonyymi

      Aivan samaamieltä Pavelu huonoa Ei osata edes tuotamaa vahinkoa Pyytää anteeksi saati korvata.

    • Anonyymi

      Se on teille kusipäille han oikein

    • Anonyymi

      Hyvä kauppa. Aina saa palvelua, kun menee kauppaan sisälle. Heti tullaan kysymään ja jätetään rauhaan, jos haluaa vaan katsella. Varmasti löytyy mitä menee hakemaan. Turhaa maalittamista..

    • Anonyymi

      Tuubis

    • Anonyymi

      Keski-ikäinen nainen oli töissä varkautelaisessa Rellunkulma Oy:n sekatavaramyymälässä kuusi vuotta. Firmaa on iltapäivälehdissä kutsuttu nimellä ”kauhujen työpaikka”. Tapaus sai julkisuutta vuonna 2015, jolloin yrityksen toimitusjohtaja tuomittiin Pohjois-Savon käräjäoikeudessa sakkorangaistukseen työntekijöihin kohdistuneesta työturvallisuusrikoksesta ja työsyrjinnästä. Myös Pam-lehti seurasi tapausta, jossa asianomistajina oli viisi varastossa, toimistossa tai myymälässä työskennellyttä naista. Sittemmin hovioikeus piti tuomion ennallaan, ja korkein oikeus eväsi työnantajan valitusluvan.

      • Anonyymi

        Kyylän isä


    • Anonyymi

      mustikat

    • Anonyymi

      porat

    • Anonyymi

      Savon paras rellunkulma. Ei pidä välittää tuomioista

      • Anonyymi

        Ainoa rellunkulma. Onneksi muita laatukauppoja on valittavana


    • Anonyymi

      Paljon myy kakkoslaatua priimana.

    • Anonyymi

      Älkää kateelliset vikiskö. Majuri osaa hoitaa firmaa ja tavara on hyvää.

    • Anonyymi

      vyvyvyy

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3417
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      155
      2057
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      200
      1722
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      131
      1633
    5. Rajalakia menee läpi ja sekosi vastustajajia

      Korpeaa hheh heh.
      Perussuomalaiset
      80
      1145
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      267
      1010
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      125
      959
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      919
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      875
    Aihe