Hei
olen menossa lakikirjatenttiin (ensin nämä "helpot" ue ei lakikirjaa mukana) alta ppois. Miten lakikirjatentissä timitaan. Pitääö esim pykälät merkitä tietyllä tavalla? KIITOS AVUSTA!
olen menossa lakikirjatenttiin (ensin nämä "helpot" ue ei lakikirjaa mukana) alta ppois. Miten lakikirjatentissä timitaan. Pitääö esim pykälät merkitä tietyllä tavalla? KIITOS AVUSTA!
Vastaukset 2
Vanhimmat
Pykälät saa merkitä melko vapaasti, kunhan käyttää johdonmukaisesti samanlaista merkintätapaa.
(en ole katsonut onko tämmöisiä pykäliä/momentteja olemassa vaan nämä on hatusta vedettyjä esimerkkejä)
Vesilain 2 luvun 3 §:n 4 momentin mukaan TAI
Vesilain 2:3.4 §:n mukaan TAI
Vesilain 2 luvun 3.4 §:n mukaan
(kaikki nämä tarkoittavat siis samaa, muitakin merkintätapoja on)
tai laissa, jossa ei ole lukukohtaista pykälänumerointia:
Hallintolain 5.1 §
Hallintolain 5 § 1 mom.
Hallintolain 5 §:n ensimmäinen momentti
(kaikki nämä tarkoittavat siis samaa, muitakin merkintätapoja on)
Hienoa, että joku FIKSU vastasi asiallisesti KIITOS!