Mitä voisin piirtää (mallista)? D:

arts944

Ok eli turvauduin tänne kun en keksi enää aiheita mitä piirtää :d ihmisten kasvokuvia, maisemia, mangaa, elokuvahahmoja, fantasiahahmoja ja eläimiä on jo piirretty.. Eikä haittaa vaikka piirtäisin uudestaankin mutta en löydä googlesta hyvää mallia. Että jos tiedätte jonkun hyvän piirrosmallin jostain, voisi linkittää (: Tykkään yksityiskohtaisista kuvista koska niissä riittää puuhaa, mutta vähemmänkin yksityiskohtaiset käy.. Kiitollinen olisin vastauksista : )

23

1670

  Vastaukset

  • Oletko kokeillut asetelmaa, johon varmasti löytyy esineitä kotoasi tai vaikkapa vain yksi tietty esine, kukka-aiheita oikeista kukista, kasveja, ikkunasta näkemääsi maisemaa tai sen yksityiskohtaa.

   Voisi olla hyvä harjoittaa piirtämistä ilman valmista lähdekuvaa, sillä aiheita löytäisit ympäriltäsi loppujen lopuksi mielin määrin, jos katsot ympäristöäsi sillä silmällä.

   Mutta löydäthän toki googlella kuvia vaikka kuinka paljon, kun vain keksit hyvän hakusanan, millä etsiä.

   • Niinpä kuinka keksiks mitä pistää Googleen vittu kun ei keksi.


   • pee123 kirjoitti:

    Niinpä kuinka keksiks mitä pistää Googleen vittu kun ei keksi.

    ...tohon on helppoo uskoa. ;)


  • Ehdotus. Jos tykkäät piirtää mallista, tee kollaaseja :) Leikkaa ja revi kuvia ja/tai tekstejä vaikka sanomalehdistä. Luo niistä uusi kokonaisuus liimaamalla niitä paperille. Sitten kopioi tekemäsi kollaasi piirtämällä. Tee kuvista itsellesi merkityksellisiä (jos se on merkityksellistä) :))

  • olisiko linkkejä joihinkin helppoihin eläinmalleihin.. haluaisin oppi piirtämään hienoja eläimiä... oon 13 vee juu en osaa piirtää hirveen hyvin joten auttaisitteko?

  • itse tykkään piirtää kaiken maailman sarjakuvaeläimiä,mallia katson yleensä kuvahausta esim."cute cartoon animal." Tuolla kyseisellä lauseella löydän tosi paljon hyviä vaihtoehtoja,joista osa on myös melko yksityiskotaisia niinkuin tossa vähän vinkkasit;)Kannattaa mennä kattoon...

  • Piirrä kanssamatkustajia esim bussissa / junassa ym. Ihmiskeho on vaikein piirrettävä ja siinä saa olla nopea, koska a) ei se malli siinä pitkään ole ja b) se voi lähteä milloin vain. En ole itse moista tehnyt, mutta olin joskus croquis-tunnilla ja sivukorvalla kuulin, kun joku piirtäjistä kertoi tekevänsä näin. Kuulosti hyvältä idealta. Ja asentojen variaatiohan tuossa on loputon, haastetta riittää pysyvästi.

   • Ei ihmiskeho ole sen vaikeampi piirrettävä kuin mikään muukaan. Ei ole ylipäänsä olemassa vaikeampia ja helpompia aiheita. Nopeasti piirtäminen on tietenkin vaikeampaa kuin hitaasti piirtäminen, mutta ei aloittelijan tarvitse heti piirtää sellaisia malleja, jotka eivät pysy paikallaan. Nopeus kehittyy harjoituksen myötä.


  • juu, tuota matkustajien piirtämistä voisi kokeilla... vaikkapa seuraavalla junamatkalla:) toki jos liian ahkeraan vilkuilee mallia piirrettävästä saattaa epäilykset hiukan herätä... ´mutta pieniä riskejä kannattaaa iana ottaa :D

   olen nyt viimeaikoina vasta innostunut piirtämään valokuvista realistisia ihmishahmoja, lähinnä pehmeillä lyijykynillä tai hiilellä (saa mukavasti vajostettua) ja kuvia on tullut piirrettyä niin elokuvahahmoista kuin omista valokuvista mitä on tietokoneen syövereistä löytynyt, mikäs sen parempi lahja kaverille kun piirrettty muotokuva :D
   toki tällähetkellä taas vähän vailla aihetta... ja nyt kun tulee entistä kylmempikin niiin tekisi mieli vain käpertyä viltin alle eikä lähteä ulos hakemaan uusia aiheita.'
   joskus kadulla kun näen ihmisen jolla on vaikkapa hieno takki tai ihana hiuspehko yritän painaa ne mieleeni jotta saisin siirrettyä paperille myöhemmin, joskkus on tullut kirjoitettuakin piirteitä ja yksityiskohtia ylös, toki toteutus ei aina onnistu ihan miten haluaa :)
   mutta uusia aiheita kaivataan tännekkin päin

  • Mä piirsin yhen linnun hai n sen sanallaJamaikantdi

  • yritä kustantaa tekeleitäsi kirjana
   omakustanne ei oo kallis
   ja myyntiin
   olisit jo nuoresta iästä huolimatta markkinoilla
   tarvitset palautetta ja siksi kysyt, mitä piirtäisit
   kysy palautetta töistäsi taiteilijalta
   silloin tiedät mitä teet seuraavaksi

   • tai oma näyttelysi
    kirjastossa ei ole maksuja
    gallerioissa on erinäköisiä maksuja
    näyttelyitä voi kysyä suoraan erilaisista paikkoista missä on seinätilaa


  • Kuvahaku googlettamalla voi löytyä esimerkiksi hirvenkuvia, kun hakee hirvi,sanalla ja asettaa yläreunasta sen kuvahaun päälle.

  • No mulla on yks ehdotus jos kirjotat googleen että cute manga fox niin siellä on semmonen kirjaa lukeva kettu *; )

  • Oman talon

  • Totuushan on se että kaikenlaisten asioiden piirtämiseen auttaa mittasuhteidentaju, anatomia ym. peruspiirtämisen taito. Ehkäpä kannattaisi katsoa vaan hyviä alastonmallin kuvia netistä ja lukea vaikka andrew loomiksen kirjasta hieman teoriaa että miten juttuja kannattaisi tehdä. Ei tuohon ole oikein muuta vastausta.

  • Itse ainakin piirtelen paljon ja on yks keinbo joka toimii.
   Lataat gooklesta jotain kuvia 3-5 voi enemmänkin, sitten teet niistä kuvakollaasin ja yhditelet ne. Tällä tavoin luot uuden koknaisuuden monesta kuvasta.
   Piirtämisen iloa😊

  • Työväenopistolla voi joskus oppia jotain, mutta varo sellasia opettaja, joiden suusta kuulet seuraavat sanat " Tänne tulee sellaisia, jotka kuvittelevat osaavansa, mutta eivät osaa".

   • Olen miettinyt työväenopiston kurssille menemistä , mutta puistattaa valmiiksi toisilleen kateellisten taideväen kritiikki. Vinkit ja kikkakolmoset olisivat yksinpuuhastelijalle tervetulleita. Ne kikat ovat tietenkin vain kikkoja eikä todellista jumalan käden työtä. Onko minulla turhia ennekkoluuloja ja pitäisi painella kurssille?

    Alkuperäiselle itse olin monta vuotta piirtämättä kun en keksinyt mitään mitä kiinnostaisi piirtää. Katsoin nyt vanhoja kuvia ja ajattelin, että täytyy nyt kokeilla miten pitkälle tässä pystyy kehyttymään. Aiheen valitsen mieltä askarruttavasta usen V-käyrää nostattavasta asiasta. Enimmäkseen piirrän ihmisiä valokuvasta. Ei siis sattumaa ketä ja missä ympäristössä piirrän. Taiteilija en ole, eikä muiden mietteistä niin väliksi, koska ammatti on jo hankittu ja muitakin harrastuksia löytyy.


  • Elävä malli, ihmiskeho. Se on haastava

  • Yleensä piirrän hevosia tai kivoja eläimiä myös ihmisten piirtäminen on kivaa kun saa suunnitteilla vaatteita ja hameita joskus piirrän jotkut ihmiset uimahallissa tai teen jonkun sadun

  • Onko historia vaihtoehdoksi?. Itse tein aluksi kotikaupungistani kuvia vanhoista valokuvista. Seuraavaksi tein maalauksia historiasta ennen kodakia. Se vaati jo tutkimista ajan asuista jne. näin myös tieto lisääntyy.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   93
   2971
  2. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   106
   2519
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   24
   2256
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   175
   2076
  5. Sofian pätkä storyssa.

   Siellä taitaa känniläinen Stefu olla vieressä. Jotain rajaa Sofia!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   1400