Aihe

Perustuslakimuutos

Niilo Holkerinpoika

Uusi eduskunta on ajamassa läpi lakialoitetta perustuslain muuttamiseksi. Muutoksen jälkeen ensimmäiseen kohtaan "Suomi on täysivaltainen tasavalta" lisätään teksti "Suomi on Euroopan Unionin jäsen" sekä pykälään 95 lisätään maininta, että "eduskunta voi kahden kolmasosan enemmistöllä siirtää Suomen täysivaltaisuuden kannalta merkittävän toimivallan Euroopan Unionille, kansainväliselle järjestölle tai kansainväliselle toimielimelle".

Perustuslakimuutoksen käsittely tapahtuu 13.9. Läpimeno vaatii eduskunnan kahden kolmasosan määräenemmistön tuen. Nykyisistä eduskuntapuolueista kaikki perussuomalaisia lukuunottamatta ovat puoltaneet lakimuutosta, joten on kyseenalaista saadaanko lakimuutos kumottua. Se vaatii taakseen isänmaallisen liikkeen masinoinnin ja kansallismielisiin edustajiin vaikuttamisen.

Nyt on tärkeää, että jokainen Suomen tulevaisuudesta kiinnostunut tiedottaa lakimuutoksesta ystävilleen, perheenjäsenilleen, työkavereilleen, treenikaverilleen, ravitutuilleen ja huumediilerilleen, jotta asia ei hautautuisi mitättömien pikkuasioiden alle. Lisään alle lähteitä, joista voitte tutkia lakimuutoksen sisältöä. Ymmärtänette myös, että en ole journalismin ammatinharjoittaja, joten viestini saattaa sisältää asiavirheitä. Teen vain sen, mihin Erkko-mafian toimittajat eivät pysty eli menen totuuden alkulähteille:

http://217.71.145.20/TRIPviewer/show.asp?tunniste=HE 60/2010&base=erhe&palvelin=www.eduskunta.fi&f=WORD

* Huomioi erityisesti kohdat viisi ja kuusi

http://hommaforum.org/index.php?topic=57469.0

* Vihapuhesivusto. Käynti omalla vastuulla. Viestini alku on kopiotahnaa hommasta.

http://www.youtube.com/watch?v=02Xx5rWWG2c

* Kevään mielenosoituksista.

http://www.hs.fi/paakirjoitus/artikkeli/Perustuslaki ottaa askeleen oikeaan suuntaan/HS20110205SI1MA01gt3

* Hesari keväällä.

http://plaza.fi/kotimaa/halonen-perustuslakimuutos-vaatisi-kansan-hyvaksynnan

* Halonen penäsi vuonna 2008 kansalaisten hyväksyntää radikaaleille perustuslakimuutoksille. Miksi hän on ollut nyt hiljaa?

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

    https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
    Maailman menoa
    332
    3680
   2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

    Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
    Kotimaiset julkkisjuorut
    50
    2565