SE ON SUURI JA MAHTAVA SUMMASEN PELKO

JYPPIII

Mediassa on alettu pelätä Summasta Jypin peräsimessä.Jyväskylässä pelätään että kovana käskijänä tunnettu Raato saa pojilla pupunpöksyyn ja muualla pelätään mitä jälkeä Summanen sais aikaan jypissä,voittoja,voittoja,VOITTOJA.

Summasella on mielenkiintoinen tilanne.Kukaan ei kiistä valmennus taitoja,mutta henkilö johtaminen taitaa olla vielä paljon Duffaakin rajumpaa.Nyt kun media on nostanut kissan pöydälle,valmentajien johtamis tyylistä,niin tulisi Summanen varmaan olemaan suurennuslasin alla.Kysymys kuulukin kiinostaako Summasta kasvatus seura ja onko oppinu mitään.Eiköhän Raimonkin kohdalla öykkäröinti kiintiö ole täynä ja nyt on näytön paikka.Mikä olisikaan parempi paikka kuin JYP.

Löytyykö munaa palkata Summanen?Sitä pitäis kysyä Seppäseltä.Onko taas järkeä maksaa miljoonia paelajapalkkoja jos ei ole huippu valmentaja?Mikäli jatketaan Aholla se tulee näkymään katsoja määrissä ihan varmasti.Pelaajat voivat uskoa lojaalisuuttaan Ahoon, mutta fanit ei niinkään.Jos Raimo olis vaihtoaitiossa olisi mielenkiinto taattu ja se sytyttäis niin pelaajat kuin fanitkin.Maajoukkeassakin pelaajat jotka halusivat painaa sata lasissa pitivät Summasesta ja uskon että Jypissä on suurin osa pelaajista jotka haluu ja tahtoo samaa asia mitä Raimo ajaisi.Oodi Raimo Summaselle.

Mutta jos ei löydy munaa, niin mies Mikkelistä taas tilalle ja vaikka Aho kakkoseksi tai Mikkeliin kasvamaan.Kertokaapa kuka kakkos valmentaja on menestynyt pitkäaikaisen ykkösen poistuttua?Mutta moni alemmissa sarjoissa voittamaan oppinut valmentaja jatkaa samalla tavalla ylemmälläkin tasolla.Voittamisen kulttuuria ei voi väheksyä ja pitäis olla ykkös kriteri valmentajan valinassa.

4

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jaromirri
    • SeppoTeppo

      Eipä ole hurraamista,maali/ottelu tahdilla divariin.Summanen on ainut joka ton jengin sais potkittua eloon ja kasojat Synergiaan.

      • JYPPIII

        VOI EI

        http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/2011092414450407_jk.shtml



        Eipä tarvii mennä tällä kaudella katsomaan pelejä sama munaton homma jatkuu.Jos Jyppi ei ole sääleissä niin ainakin se niissä tipahtaa.Seppäsellä taitaa olla hillo loppu kun ei putsannut pöytää,vaan antaa Ahon jatkaa.Eli ei mitään uutta odotettavissa.Minä en ainakaan mene katsomaan hengetöntä kiekkoilua.Menestyksen vuodet on nyt Jyväskylässä nähty pitäkäsi aikaa.

        Mestaruuden jälkeen pitää näköjään kämmätä ihan loppuun saakka.

        Pahimmat mokat

        1.Jätettiin käyttämättä D-Teamin nuoret pelaajat,nyt niittävät mainetta mualla.

        2.Samasta syystä vaihtuvuus vähäistä ja vanhoilla jermuilla ei nappaa,sitä ei voi olla huomaamatta.

        3.Kun on noinkin suuri pelaaja Budjetti ja ei hommata kunnon maalivahtia.Maalivahdin merkityksen voi nähdä esim.HPK:n menestyksessä.

        4.Päästettiin Kenkä menemään

        5.Pidettiin Duffaa liian kauan.RD:lle riitti yksi mestaruus.

        6.Jatketaan valmennusta RD:n apupojalla,joka ei saa pelaajia hallintaan ja konttaaminen vasta alkaa.Katsoja luvut romahtaa,kukaan ei halua mennä katsomaan kun satojentuhansien palkkoja kuittavat jätkät painavat kuin Jyväskylän yössä.

        Edellä mainituista syistä ei ensivuonna tarvitse enää katsella näitä haluttomia tyyppejä JYP tyhjenee ja on aika otaa omat A-junnút pelaamaan,tyyliin Blues.Hommataan oikea molari ja katotaan viihdyttävää jääkiekkoa vaikka sitten vähän pienemmällä menestyksellä.Tärkeintä on jääkiekossa varsinkin Jypissä taistelu asenne.

        Näkemiin JYPPI palataan kun peli on sitä mitä luvataan siis näin:http://www.youtube.com/watch?v=sxdmw4tJJ1Y


    • ARGHHDHYDHG

      PIRKKADUFFALLA EI PITKÄLLE MENNÄ

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1957
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1743
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1604
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1346
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1262
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1236
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1213
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1202
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe