Myytävänä viljakäärme!

Amityville

Kookos etsisi uutta kotia. Itse en uskalla enään pitää kun pienen lapsen kanssa kumminkin on pelko että mitä jos!?!? Kookos on noin vuoden ikäinen ja ja normaalin värinen viljakäärme. Kookos on noin 100cm pitkä syö ja kasvaa silmissä. Terve viriili ja tykkää kiipeämisestä. Mukaan saa terran jossa tulee menemään vielä useamman vuoden. Kookos asuu riihimäellä ja yhteyttä saa joko s-postiin tai 0417085252 KIIRE! Hinta käärmeellä terralla sisustuksineen 200e kuvia saa pyytämällä! Ps. Kookos on helppo käsiteltävä antaa koskea ja ottaa käteen.

7

519

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Käärmemies

      Mitä jos... MITÄ?
      Kookos on lähes täysikasvuinen. Se ei enää kasva kuvinkaan paljoa. Eikä sille koskaan tule niin paljoa voimaa että se voisi vauvaa vahingoittaa. Pienikin lapsi on viljakäärmeelle pelottavan kokoinen: käärme kun syö yleensä hiiren kokoista ravintoa. Toki käärme voi purra, mutta se saa korkeintaan aikaan pienen haavan: käärmeet eivät raasta saaliistaan irti paloja, eikä sillä ole leuoissaan voimia tehdä suurempaa pahaa.

      Näin ollen on fyysisesti ja biologisesti mahdotonta että käärme fyysisesti vahingoittaisi vauvaa.

      Käärme voi vahingoittaa vauvaa joko viemällä aikaa vauvalta. Tai käärmeellä luultavasti oleva salmonella voi tarttua vauvaan, jos vauva jotenkin pääsee tekemisiin käärmeen ulosteen kanssa. Mutta muuta vaaraan viljakäärmeestä ei pienellekään lapselle ole.

      En halua arvostella myyntipäätöstäsi. Haluan ainoastaan tuoda kaikkien lukijoiden tietoon sen faktan, että päätös perustuu johonkin muuhun kuin käärmeen aiheuttamaan fyysiseen vaaraan.

      • amityville

        Kiitos faktoista. En kumminkaan halua testata käärmeen voimaa vauvan kanssa! Ja käärmeelle ei ole niin paljoa aikaa kun ennen oli. Ja kumminkin pitäisi olla käärmeenkin kanssa tekemisissä kun niin ``hyvä`` luontoinen kumminkin on! Osta sinä tämä käärme pois?


    • Joza

      Onko käärme saanut jo uuden kodin?

    • 17+15

      Ei käärme vaadi käsittelyä pysyäkseen "käsikesynä." Itse käsittelen käärmeitäni hieman vaihtelevasti; viljat ja kuningaskäärmeet syötän ruokintabokseissa, joten siirroissa tulee käsittelyä; kuningaspytonit, sateenkaariboa ja sarvirottakäärme syövät omissa asunnoissaan, ja käsittelen niitä ehkä kerran kuukaudessa tai kahdessa. Käärme ei muutenkaan ole "käsittelylemmikki", joten on vaan parempikin että seuraa sen elämää kunnioittavasti lasin takaa.

    • Ihmettelen kovasti

      Meillä viljat (n. 2,5-vuotias ja kolme herran poikasta) ei ole lemmikkejä, vaan harraste eläimiä, eli käsitellään vaan tarvittaessa. Poikaset 07/11 ja niitäkään ei olla sörkkimässä koko ajan.

      Meillä pian 11kk lapsi, joka pitää käärmeistä; puoli vuotiaana koski ensimmäisen kerran vanhimpaan viljikseen, muutama päivä sitten sai käsitellä mun kanssa yhdessä ja meni kuin ammattilaiselta koko touhu. Viljakäärme toki saa puristettua voimalla ja meilläkin kiertyi lapsen jalan ympäri tiukasti, muttei niin tiukasti, että lapselle siitä vahinkoa olis voinut koitua, vaikka itelläni oli vaikeuksia saada käärme pois jalan ympäriltä samalla kun vauva on sylissä.

      Ihmettelen miten viljakäärme voisi satuttaa tm. vauvaa, joka ei ole tekemisissä käärmeen kanssa ilman aikuista ja jos käärme sattuu karkaamaan, niin piilossahan se pysyy. Meillä käärmeet on hyväluontoisia, vaikkei lääpitä koko ajan ja uskaltaakin antaa lapsen pikku hiljaa alkaa enemmän käsittelemään. Niinkuin aikaisemmin joku mainitsi - ainoana "vaarana" näen mahdollisen salmonellan huonon hygienian puitteissa, muuten lapselle viljakäärmeestä ei ole mitään haittaa/vaaraa.

    • bwjvh,fpgh

      kuka voi olla mun uus 13v tyttis

    • oooiioooi

      Miten toi tyttis juttu liittyy tähän ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      298
      3229
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      234
      1743
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1285
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1253
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1159
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1148
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      48
      1056
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      964
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      906
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      64
      821
    Aihe