Seko(ko)?

idiot?

Ollaan avopuolisoni kanssa oltu yhdessä n.3 vuotta. Ja ongelma on mustasukkaisuuteni, n.2 vuotta sitten puolisoni jäi kiinni pettämisestä, ja nyt tämän kesä aikana jäi kiinni taas, mitään ei kuulema ehtinyt vielä tapahtua mutta treffeillä kävi ja yhteyttä piti kovasti erään eksänsä kanssa...nytten aina kun mieheni lähtee mukamas "miesten iltaan", minusta tulee hirveän mustasukkainen. En usko ollenkaan, että puheet "miesten illasta" ovat totta.
Ja minua vaivaavat todella tyhmät asiat, esim se että mieheni pesee todella harvoin hampaansa, ei pese edes silloin vaikka asiasta sanon. mutta näitä miesten iltoja varten hampaat kyllä pestään. Ja vaikka suihkussa ei käydä, niin puhtaat kalsaritkin vaihdetaan ennen lähtöä...Kuulostaa varmasti todella tyhmältä tämä valitus, mutta ois jotenkin ihan kiva tietää mielipiteitä, että oonko vaan liian mustasukkainen vai kusettaako toi mies mua taas kerran!?

7

270

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • not

      jos käydään suihkussa niin vaihdetaan kalsarit, mutta eikö sulla ole ihan hyvät perusteet epäillä miestäsi? Ei luottaminen tarkoita sitä, että pitää uskoa silmät pyöreänä kaikki mitä sanotaan. Se tarkoittaa muunmuassa sitä, että uskaltaa kysyä tällaisia asioita ilman että täytyy pelätä puolison suuttumista. Tai kysymysten kiertämistä ja välttelyä.

      • idiot?

        Kyllähän minä aina kysynkyn näistä asioista jotka häiritsee.. esim. siitä että kalsarit vaihetaan ennen lähtöä, vaikka ei käydä suihkussa. En minäkään vaihda alkkareita jos jonnekin lähen, paitsi jos käyn suihkussa niin tietty sit.. kun otan asiat puheeksi, niin siitä seuraa se että mies haukkuu mut ihan pystyyn, että olen hullu, ja mennyt päästäni ihan sekaisin.. ei se ikinä suostu niistä puhumaan ilman suuttumista..


    • häippäse

      Minusta tuo on sallittavissa olevaa mustasukkaisuutta, kun on jäänyt jo kiinni pettämisestä.. ei pahalla mutta tuleeko teidän suhde olemaan aina epäilemistä ym.? voiko mies lopettaa pettämistä kun on tehnyt niin aikaisemminkin? Minusta sinun pitäisi kunnioittaa itseäsi ja häipyä. Siinä saisi miehesi rauhassa tapailla exiään. Vaikka siinä vaiheessa häntä varmasti kaduttaisi omat toilailunsa...

    • huhuhhuh

      anna kenkää.ei tuo muutu.pilaat elämäs ja nuo pettämiset kalvaa sua

    • hoitse&bkim

      Ihan ormaali tunne, jos kerran pettyy johonkin ihmiseen niin luottamusta on vaikea saada takaisin. Miksi jatkat hänen kanssa oloa jos hän leikkii vielä poikamiestä. Kukaan nainen joka kunnioittaa itseään ei jaksaisi olla siinä helvetissä. Ymmärrän että kaikki hänen menonsa saavat sinut epävarmaksi, olisit sairas jos et reagoisi. Hän saa syyttääitseään, kun on niin lapsellinen ja kehittymätön että leikkii poikamiestä välillä. Jos olet valmis jatkamaan hänen kanssaan niin saat elinikäisen kyttäämisen tarpeen koska pelko että tulee taas petetyksi tulee olemaan mukana lopun elämää.

    • hattara*

      Hyvin ymmärrettävää, että sinun on vaikea luottaa. Muista kuitenkin se, että miehesi on ihan itse menettänyt luottamuksesi! Ja se luottamus palautuu vain pikkuhiljaa... ja jos miehesi ei ole enää luottamuksesi arvoinen, jätä se sillä aivan varmasti löydät parempaa!

    • autotajavatitsestään

      "Ollaan avopuolisoni kanssa oltu yhdessä n.3 vuotta. Ja ongelma on mustasukkaisuuteni, n.2 vuotta sitten puolisoni jäi kiinni pettämisestä, ja nyt tämän kesä aikana jäi kiinni taas, mitään ei kuulema ehtinyt vielä tapahtua mutta treffeillä kävi ja yhteyttä piti kovasti erään eksänsä kanssa"


      Olet pelle. Hyväuskoinen narri. Valitettavaa, mutta näin on asia. Ja ellet jätä miestäsi, olet myös tyhmä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6826
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4430
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2863
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2111
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1465
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1144
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe