Sisäkkönä

Rahapula

Opiskeluaikana tienasin rahaa tekemällä hommia firmassa, joka vuokrasi työvoimaa tarvitseville, mm. tarjoilijoita, kotiapulaisia, rakennusmiehiä, toimistotyöntekijöitä. Sain johtajalta eräänä päivänä puhelinsoiton ja hieman empien hän kertoi tulleesta keikasta. Firmalta oli pyydetty sisäkköä yhdeksi vuorokaudeksi ja korvaus olisi kaksinkertainen normaaliin taksaan verrattuna. Johtaja sanoi, että voisin kieltäytyä, koska tuntuu oudolta jo se, että nykypäivänä pyydetään nimenomaan sisäkköä. Olin kuitenkin hirveässä rahapulassa, tenttikirjoja pitäisi ostaa melkoinen nivaska ja syödäkin pitää eikä vähään aikaan taas ollut mitään keikkoja ollutkaan. Otin siis homman vastaan ja sain nimen, osoitteen, päivämäärän ja kellonajankin, jolloin on oltava paikalla.
Kyseisenä aikana menin siis oikeaan osoitteeseen, joka osoittautui melkoisen suureksi omakotitaloksi kaupungin laitamilla. En löytänyt ovikelloa, joten kolkutin oveen, joka välittömästi avattiin. Edessäni seisoi ainakin 190 cm:n musta mies, joka oli niin komea, että minulta polvet notkahtivat.
Hän tervehti ja kehotti astumaan sisään. Kävimme läpi firman paperit ja hän otti esiin vielä yhden, joka minun piti lukea ja allekirjoittaa. Se oli vaitiolosopimus. Ihmettelin hiukan tätä ääneen ja mies selitti, että tämä on vähän erilainen toimeksianto kuin mihin varmaankin olin tottunut, mutta toivoi minun suhtautuvan avoimin mielin tuleviin tehtäviin ja ehdottoman luottamuksellisesti.
Aavistuksen verran mieleni teki kieltäytyä, mutta sitten päätin katsoa, mitä tuleman pitää. Eikä ihan vähän päätöstäni helpottanut muhkea summa, jonka mies lupasi maksaa suoraan minulle 24 tunnin kuluttua.
Lupasin siis tehdä kaiken niin kuin hän halusi. Ja hän lisäsi siihen vielä, että minun olisi tehtävä myös kaikki, mitä hänen kolme ystäväänsä haluaisivat. Näin sovittiin.
Mies vei minut sitten pukuhuoneeseen ja kehoitti pukeutumaan niihin sisäkön vaatteisiin, jotka olivat pukukaapissa ja aloittamaan sen jälkeen hommat harjaamalla viereisen huoneen lattia niillä välineillä, jotka siellä olivat.
Miehen mentyä avasin pukukaapin oven ja vedin mustavalkoisen asun esiin. Riisuin omat vaatteeni ja puin päälleni mustan, lyhyen hameen. Hame oli niin lyhyt, että minun tarvitsi kumartua vain hiukan ja takapuoleni oli näkyvillä. Mustat stay up-sukat ja n. 10 cm koroilla olevat kengät eivät vaikuttaneet ihan tavallisen sisäkön asulta. Mutta sitä en toki enää kuvitellutkaan. Vielä yläosaksi korsetti, joka solmittiin nauhoilla edestä ja nosti rinnat niin ylös, että nännit jäivät juuri ja juuri piiloon.
Vilkaisu peiliin osoitti, että seksikäs sisäkkö oli valmiina työhön. Ja niin menin seuraavaan huoneeseen, joka oli sisustettu hyvin niukasti. Yksi seinä oli kokonaan peiliä ja aavistelin sen olevan kaksipuoleisen. Huoneessa oli vanhanaikainen divaani ja sermein erotettu tila, johon en nähnyt. Vielä oli kirjoituspöytä, jonka edessä vanhanaikainen, puinen työtuoli. Vastapäisessä nurkassa näin työvälineeni: melko lyhytvartinen harja ja kihveli. Roskia lattialla ei näkynyt, mutta koska oli käsketty harjata, niin minähän harjaisin. Aloin siis harjata ja koska jouduin kumartumaan melko alas, paljaat pakarani näkyivät, samoin näkyi kostea pilluni. Tein työtäni hitaasti ja levitin jalkojani ehkä hiukan tarpeettomastikin.
En ollut kuullut mitään, mutta yht'äkkiä tajusin huoneessa olevan jonkun muunkin. Sermin takaa kuului ääniä, itse asiassa kahden miehen ja yhden naisen äänet. Kuulin heidän puhuvan työhöntulotarkastuksesta ja samassa sermin takaa tuli näkyviin nainen, joka oli hoitajan valkoisessa asussa. Tosin hänen asunsa oli vastaavasti yhtä seksikäs kuin omanikin.
Nainen kertoi, että minulle tehtäisiin nyt tarkastus ja samalla he haluavat opettaa hiukan naisen anatomiaa yhdelle nuorelle kaverille. Aikaisemmin tapaamani mies siirsi nyt sermin syrjään ja sieltä paljastui täydellinen lääkärin tutkimustila gynekologin pöytineen. Pöydän vieressä olevalla tuolilla istui ehkä 16-17 -vuotias musta poika, joka oli hiukan hermostuneen tuntuinen. Nainen ohjasi minut tuolille ja mies tuli taakseni ottaen rintani käsiinsä ja alkaen puristella niitä. Hän nosti rintojani ylöspäin ja sai näkyviin kovat ja piukat nänninpäät, joita alkoi puristella ja hieroa. Voi miten se teki hyvää ja minulta pääsi voihkaisu. Tunsin, että olin jo niin märkä, että pillunmehuni valuivat tuolille. Mies kehotti poikaa tulemaan viereensä ja näytti hänelle kädestä pitäen, miten hänen piti jatkaa nännien kiihottamista. Nainen polvistui samalla eteeni levittäen jalkani niin auki kuin voi ja työnsi kaksi sormeaan suoraan märkään pilluuni. Hän runkkasi pilluani hitaasti ja harkiten hetken aikaa, otti sormensa pois ja työnsi ne miehen suuhun. Mies nuoli naisen sormista minun pilluni nesteet ja sanoi valmista olevan.
Jatkuu...

5

15781

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nainen 32

      JATKA TÄTÄ!!!! Jäi totaalisen kesken! Upeaa tekstiä ja toimii... ;)

      • Nainen 86.

        Jatka ihmeessä! Palan halusta tietää kuinka tämä jatkuu, mahtava alku ainakin!


      • nainen
        Nainen 86. kirjoitti:

        Jatka ihmeessä! Palan halusta tietää kuinka tämä jatkuu, mahtava alku ainakin!

        jatka ihmeessä.. tosi hyvää tekstiä..


    • jatka

      oi jatka pian oo niin kiltti!
      alku tosi ihana!!!

    • Mimsu

      Ole niin kiltti ja jatka tätä... Aivan loistava... loppuu kesken...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      133
      5320
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3307
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1425
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1316
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1307
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1287
    Aihe