Kuka paras ja mukavin lääkäri ja kuka ei oe ?

J Mengele

Pori keskustelee innokkaasti läääreiden tasosta. Osa kehutuista vasaanottaa Turussakin.

Kutka ovat hyviä ja mukavia lääkäreitä. Kenet kannattaa ohittaa. Väliä ei ole onko lastenlääkäri, neurologi yleislääkäri yksityisellä, työterveydessä tai julkisella puolella terveysasemalla taikka sairaalassa.

Hyvä äytös ei maksa ja rasita.

Asenneon tärkein työelämän joka sektorilla.

161

26403

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jaa-a-a

      Jaa, tämä on paha kysymys, sillä herkästi asiat menevät loukkauksiin - eli kukas sitä haluaa joutua käräjille jos tänne jostain ammatinharjoittajasta omia kokemuksiaan kirjoittaa. Kun siinä kirjoituksessa kuitenkin tulee vain kirjoittajan oma subjektiivinen kokemus ja omien etujen ajaminen esiin ---- Mutta ei se mitään, samanlaisia ovat lääkäritkin.

      Silloin sen huomaa, jos on näitten kanssa työssä, ei tasavertaisena vaan sellaisena paariakastiin kuuluvana: työpaikalla kohdellaan kuin paskaa, niin miten voi olettaa, että vastaanottotilanteessa olisi asiallista kohtelua? Jos olen vaikkapa yksityislääkäriasemalla tai -sairaalassa töissä, erehdyn käyttämään asiakashissiä kun töistä lähden, sattuu joku näistä arvon lääkäreistä sen näkemään ja kommentoi sitä sitten vähemmän kauniisti, niin tuota, minkähänlaisella mielellä sitä saattaisin minäkään edes haluta kääntyä ko. tyypin puoleen jossain asiassa asiakkaana? Se on sellaista vedätystä - ja joo, tietäisittepä miten ne nauraa ja pilkkaa kun ensin ovat kohteliaasti ja hymyillen vastaanotolla esiintyneet. No, pakko sanoa, että ei toki kaikki, osa on ihan korrekteja tyyppejä joka tilanteessa, mutta ehkä ne ovat sitten sen tajunneet, että kaksinaamaisuus ...

    • Vuorovaikutus.

      MUKAVIN= pitäisi olla vuorovaikutuskykyisin.
      Ystävällinen henkilö, joka pystyy kommunikoimaan eli kuuntelemaan, kyselemään ja kertomaan selkeästi sairauden ja sen hoitamisen.

      • Anonyymi

        Teemo Elo ja Puhvat Eläimet.


    • Valelääkäri

      Karjaalla toimi lääkärinä eräs "Jokinen". Aika alkoi täsmällisesti. Mies oli ystävällinen ja kuunteli potilasta.

      Käryhän epätavallisesta toiminasta kävi pian, kun sana levisi lääkärien keskuudessa.

      Mies paljastui valelääkäriks.

    • Paras löyti

      Kirurgi Jouko Viljanto lienee eittämättä paras.

      Magneettikuvat eivät löytäneet kivun syytäni. Hän löysi sen ja paransi vaivani. Mukava mies.

      Tuttuni kävi usealla lääärillä ennen kuin Viljanto löysi 1. käynnillä vaivan aiheuttajan.

      Mies näkyy lopettaneen vastaanoton ja olevan eläkkeellä TYKSstä ja yliopistosta.

    • Sektiolla tultiin

      Synnytyslääkäri Seppo Ruponen. En tiedä elääkö enää, mutta terkkuja joka tapauksessa.
      Seppo on mukavin koska vastoin muiden mielipiteitä tuki äitini halua ja toivetta, että minun pitää saada syntyä. Samasta syystä voi joku kyllä haukkua häntä arvostelukyvyn puutteesta ;) mutta se onkin jälkiviisautta se.

      • :DDD

        Tohtori Jyrgen.


      • Anonyymi
        :DDD kirjoitti:

        Tohtori Jyrgen.

        Martti Kuitunen oli hyvä. Asiallinen ja kuunteli potilasta.


    • J Mengele

      Huomaatte, että Turusta ei löytynyt ainoattakaan l''käriä, joka olisi kannattanut ohittaa. Ei siis ole huonoja ja epäkohteliaita lääkäreitä yhtään kappaletta.
      MOT

      Kiitos viiestä vastauksesta..

    • Bisneslääkäri

      Paras lääkäri liikemiehenä on Sakari Alhopuro. Mies on myymässä Pulssia ja kertoo lehdistölle kertoneensa asiasta henkilökunnalle. Se tietää muutenkin myyntiaikeista erittäin hyvin..

      Tarkoitus on vedättää ostajaehdokkaita nostamalla kauppahintaa. Kaveri on taitava.

      Kumma kun lapset eivät halua jatkaa Pulssin setelipainoa.

    • Hoitajalääkäri

      Enemmän ihmettelen niitä jotka siellä Pulssissa haluavat asioida... nehän sitä rahaa sinne vievät ja Kela maksaa osan.

      "Parempi väki" luulee saavansa parempaa hoitoa oikeisiin ja keksittyihin vaivoihin , kun siitä pitää maksaa ja saa mennä "yksityiselle".

      Sitten kun ovat oikeasti sairaita tai kun yksityisen lääkäriaseman leikkaus kusee, niin johan ollaan TYKS:ssä julkisen sairaanhoidon hallussa ja meidän kaikkien maksettavana.

      Yksityisellä puolella tehtävien toimenpiteiden jälkiseurauksia ei pidä hoitaa julkisella puolella, vaan yksityiset lääkäriasemat ja/tai potilaat hankkikoot sellaiset vakuutukset, että maksetaan myös jälkihoito yksityisellä.

      Yhdenkin kuuluisan lääkäri-homeopaatin lapsipotilaita kuskataan tuon tuostakin TYKSiin.

    • Bisneslääkäri

      Bisneslääkäri ja hoitajalääkäri liikkuvat samoilla ajatuksilla. Tosin homeopaatista en tiedä mitään..

    • justpa just.

      Mitäs tässä yksittäisistä lääkäreistä, mutta Turku on niin pieni paikka, että terveyskeskus ei ainakaan näytä noudattavan mitään vaitioloasioita!

      • Anonyymi

        Odotin jotain ohjeita kotiin päästyä, ei mitään. Sairaalassa ei kuunnella potilasta tai ei välitetä. Olisiko liiaksi jos hoitajat koputtaisi oveen ennenkuin tulee potilaan ollessa vessassa? Nykykäytäntökö?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Odotin jotain ohjeita kotiin päästyä, ei mitään. Sairaalassa ei kuunnella potilasta tai ei välitetä. Olisiko liiaksi jos hoitajat koputtaisi oveen ennenkuin tulee potilaan ollessa vessassa? Nykykäytäntökö?

        Olen ollut itse PKKS:ssa, vuodepotilaana ja perheenjäsen KYS:ssä. Eroa on kohtelussa. Kävin usein Kuopiossa sairaalassa. Aina olin sinne oikeasti tervetullut. Joensuussa tunsin välillä itseni ylimääräiseksi. Hoitajat ovat ystävällisempiä KYS:ssä. Josta kiitos heille. Samoin kiitos ortopedit Jarkko H., ja Tomi T. Teidän käsiin voi luottaa asiakkaan.


    • valitettavasti tosi

      TK:n henkilökunta EI ymmärrä vaitiolovelvollisuudesta mitään - millään paikkakunnalla!

    • tkhoitaja

      Tietää varmasti vaitiolovelvollisuudesta.. Miten voit tietää koko Suomen kaikkien terveyskeskustyöläisten tiedot !

      Todista perätön väitteesi

      • Anonyymi

        Onko pavo ollut joskus siellä hommissa vai viihtyikö mieluummin savolaisten pääkaupungissa ?..


    • tkhoitaja

      Ei tullut vastausta "valitettavasti tosi" nimimerkin takaa valheita kirjoittelevalta.

      Häpeä ja pydä anteeksi. Pyydä terveyskeskuksesta lähete mielenterveystoimistoon.

      • Anonyymi

        Juristin kanssako olisi pitänyt varmuudenvuoksi lääkärissä käydä.


    • Humalistonk.18

      Käykää päiväkävelyllä ihastelemassa Pulsiin lääkäreiden ajokalustoa.

      1. sisäänkäynti halliin on Puutarhakadulla vähän ennen Humalistonkatua Nordean kyltin kohdalta. Autopaikoissa lukee PULSSI.

      2. sisäänkäynti on Rauhankadun puolella ja taas liuska alas..

      Lääkärit eivät tarvitse työssään autoa. Ökykalusto osoittaa liian korkeaa taksaa ja kilpailun puutetta. Rahaa tuhlataan päivittäin kalliseen Ketosen lehden ja television turhaan mainontaan.

    • Probleema ratkaisuun

      85 vuotias mummo kävi lääkärillä. Hän ihmetteli, miten hän parikymppisenä sai tohtorisedältä aina määräyksen riisuutua ilkosilleen. Nyt riittää kun kielensä työntää vähän ulos.
      Mistähän johtuu?

    • LL

      Johtuu siitä, että lääketieteen tutkimusmenetelmät oat muuttuneet siitä, mitä ne olivat 60-45 vuotta sitten.

      Toisaalta käy niin, että tutkimuksen kehittyessä havaitaankin, että vanha metodi olikin paras.Taas voidaan siis palata vanhaan mummom nuoruuden menetelmään.

      Olikohan mummolla sama sairaus

    • Allu Kupittaalta

      Hieno juttu on, että Turusta ei löytynyt ainuttakaan huonoa lääkäriä. Jos olisi ollut yhtä enemmän, olisi pitänyt miettiä, kuka on huonoista se huonoin. Mahdotonta olisi ollut.

      Parhaita näkyy jokunen löytyneen, mutta ällistyttävän vähän.

      • Anonyymi

        Tyks korvilla mielestäni v maisin erikoislääkäri…kuulemma silti hyvä leikkaaja. En ole ainoa valittaja..


    • mihin jäi kuuntelu?

      nuoret mieslääkärit julkisella eivät ainakaan ole mitään vuorovaikutuksen huippuja. eivät viitsi edes katsoa potilasta tai tutkia mitään, kun jo sanovat "ei sussa mitään vikaa ole." (lue: meillä ei ole resursseja tutkii sun vaivaa).

      • ...tai katselu?

        Joo tuttua on: "se on vaan sellanen tunne, ei siellä välttämättä mitään vikaa ole"!
        Eikä työterveyshoitajakaan katso edes kurkkuun, jos menee kovaa flunssaa valittamaan, kirjoittaa vähän saikkua ja käskee juomaan kuumaa!


    • tiedän yhden

      Naantalin terveyskeskuksessa tälläinen lääkäri kuin Ruth Hallanoro. Mukava ja ammattinsa osaava. Hyvää hoitoa olen aina saanut. Kiitokset hänelle!

      • Ryhtiä toimintaan.

        Viikonlopun Turun Sanomat uutisoi sairaan lapsen äidistä, joka oli sopinut vastaanotosta Pulssissa. Lääkäri ei ollut paikalla sovittuna aikana, vaan istuskeli kokouksessa Pulssissa. Lääkäri oli pitänyt tärkeämpänä kokousta kuin sovittua hoitoaikaa ja oli ärtynyt äidille.

        Pulssin johajalääkäri Markku Suokas pahoitteli aiheellisesti, mutta selitti, että lääkäreitä ei voi määrätä, koska he eivät ole työsuhteessa. Suokas jätti kertomatta , että lääkäreillä ja Pulssilla on sopimus vastaanotoista. Sopimus on outo, jos Pulssi, joka mainostaa , hallinnoi tilat ja jakaa ajat, ei voi puuttua laiminlyönteihin. Johtamisen taso on silloin huono ja mainonta antaa virheellisen kuvaan.

        Mainokseen selvä vastuunrajoitus: "Emme vastaa lääkärien toiminnasta ja ottavatko he ajoissa vastaan" Perimme vain lääkärinpalkkiot ja reilun suuret toimisto- ym maksut.


      • Terveyskeskuslääkäri

        Terveyskeskus ei palkitse hyviä lääkäreitä. Siellä ei kannata olla liian hyvä ja symppis lääkäri, siitä kertyy vain jonoja, töitä joutuu tekemään enempi ja palkassa ei huomioida mitenkään. Ei ihme jos terveyskeskuksissa lääkärien taso laskee.


    • P. Otilas

      Lääkärinpalkkio toimistomaksuineen (tosin en edes käy toimiston puolella) maksaa 100 euron luokkaa pikaisesta käynnnistä ja reseptilapun kynäilystä. Voisi olettaa, että aika on silloin kun on sovittu. Asiakaspalvelun pitää olla kunnia-asia. Asiakas elättää lääkäriyhtiön ja lääkärin.

      Ei kampaajallakaan tarvitse odottaa.

    • KTM Raisiosta

      Kohtelias, ystävällinen, täsmällinen palvelu on lääkärirahastusyhtiöille ja sen lääkäreille parasta ja ilmaista mainosta.

      • Kilpailu puuttuu

        isot lääkärikeskukset mainostavat joka päivä Turun Sanomissa isolla rahalla. Ulkomainoksissa ja muualla ilmoittelevat lisää.

        Missään ei puhuta, mitä maksaa. Mainonta on kallista mielikuvamainontaa.

        Kilpailu ei ole todellista, koska rahasta ei puhuta. Mainoksissa kerrotaan normaalisti, mitä halutaan asiakkaan maksavan. Todellista kilpailua ei ole siten.


    • A. Siaa

      Asiallinen kirurgi Turussa Lauri Collan. HInta-laatu A-luokkaa.

      • mvl11

        Samaa mieltä! Hänen vastaanotolle menen mielelläni toistekin.


    • kerro lisää.

      Tarkoitatko kohtuullista hintaa vai korkeaa, kun A-luokkaa tarkoitat ?
      kerrotko esimerkin, mitä toimenpide maksoi ennen Kelan osuutta

    • oma kokemus

      Ortopedi Arto Lehti on todella mukava ja hyvä työssään,kylläkin työskenteli pulssissa,mistä ei sitten muuta hyvää sanottavaa löytynytkään.

    • niinpä niin.

      toisella lääkärille ainakin kiva on semmonen lääkäri joka hoitaa hommat hänen edukseen vaikkapa tuolla aluehallintovirastossa.Tuollainen tilannehan tietysti syntyy ainakin silloin, jos ko. päättäjä on ollut samassa laitoksessa työssä... että on niin kuin kollegiaalista lojaliteettia.

      Sellainen on ihan huippu, joka pihtaa sitä päätöstään niin kauan että voi ikään kuin sitten lahjana lähettää, ja vielä parempi ja ainakin näin "hallintoalamaisena" aika ällistyttävää on, että kun sinne aluehallintovirastoon sitten soittaa ja tiedustelee ko. päätöksestä, niin vastataan että päätöksen antaja on eläkkeellä ollut jo pitkän aikaa. Niin, että lähettelee sitten niitä päätöksiä eläkkeeltä!

      No, mahtoi tulla jollekin hyvä mieli!

      • Kipeä korva

        Heikki Valkama on osaava ja mukava korvalääkäri. Hän otti ennen vastaan Pääskyvuorella ja nyt Terveystalossa.


      • c'mon
        Kipeä korva kirjoitti:

        Heikki Valkama on osaava ja mukava korvalääkäri. Hän otti ennen vastaan Pääskyvuorella ja nyt Terveystalossa.

        Täydet pisteet täältä Heikille. Hän on minua ja veljeäni hoitanut erikoistuessaan ja nyt hoitaa minun lapsiani. Hän on myös sattumalta ainut lääkäri jonka tyttäreni antaa koskea ilman huutoa. Toiset ei saa edes stetoskoopilla kuunnella mutta Heikki saa tutkia korvatkin ilman mitään.

        Ollaan myös muissa vaivoissa käyty Heikillä kun muistaakseni on myös yleislääkärinä terveystalossa (vai onko jopa pulssissakin nykyään?). Kuitenkin, mukava mies joka hoitaa vaivat kuntoon ja mielestäni hän ihan aidosti välittää eikä vain tee työtään.


      • Ent.Sairas
        c'mon kirjoitti:

        Täydet pisteet täältä Heikille. Hän on minua ja veljeäni hoitanut erikoistuessaan ja nyt hoitaa minun lapsiani. Hän on myös sattumalta ainut lääkäri jonka tyttäreni antaa koskea ilman huutoa. Toiset ei saa edes stetoskoopilla kuunnella mutta Heikki saa tutkia korvatkin ilman mitään.

        Ollaan myös muissa vaivoissa käyty Heikillä kun muistaakseni on myös yleislääkärinä terveystalossa (vai onko jopa pulssissakin nykyään?). Kuitenkin, mukava mies joka hoitaa vaivat kuntoon ja mielestäni hän ihan aidosti välittää eikä vain tee työtään.

        100% true!
        Näkee potilaan ihmisenä, eikä vain pelkkiä diagnooseja ja sairauksia.
        Todella asiallinen, helppo kertoa suoraan mikä ongelmana.

        Vaikei lääkärikäynnit ole aina mukavia, niin hänen vastaanotolle menee mielellään! 😁

        Taitaa nykyään olla 'perhelääkäritalossa', ja 'pikkujätti-' lastenlääkärikeskuksessa!?
        Ei ole siis 'terveystalossa' enää.


    • Tuulakoo1

      Pekka Reinikainen,yleislääkäri.

      Osaava ja sydämmellinen lääkäri Turusta.

      • Anonyymi

        Kirjoittanut kirjankin jonka nimi on sars ja viimeiset vitsaukset.


    • Ei mehiläispesään

      Mehiläisen työterveyttä välttäkää,siellä osataan ainoastaan rahastus.

    • Turun yrittäjä.

      Työnantaja maksaa ja valitsee töterveyshuollon. Silloin pitää vaihtaa työterveyshuolto.

    • Lääkintämies res

      Mihin diagnosisi ja arviosi perustuvat ? Yhdestä lyhyestä tapaamisesta ei voi tehdä pitkälle meneviä analyyseja.

    • Jätimme mehiläiset

      Vaihdoin jo ja moni muukin yrittäjä kokemusteni myötä.
      Tyhjän saa pyytämättäkin.

    • Ylityötä palkatta

      Palkat ovat korkeita terveyskeskuksessa. Ylitöistä ym saa korvauksen päinvastoin kuin muissa akateemisissa ammateissa, joissa päivät ovat yleensä normaalia työaikoja pidempiä.

      Hienoa on, että lääkäri nostaa mielialaa. Se lisää terveyttä ja ikää..

    • hojohojin

      En viitsi nimeä sanoa mutta mäntymäki 2:ssa nuori vastavalmistunut pitkä mieshenkilö ei varmaan edes tiedä mikä on fennica. "öö, öö, öö..".

    • J Mengele

      Selvitin Ex potilaan väitteitä. Löysin aivan päinvastaista tietoa taidoista. Kunnianloukkaus on rikos, jollet pysty todistamaan kuolemia, joita väität olevan enemmän kuin yksi. Lisäksi tulevat maksettaviksi tulojen ja kunnaianmenetykset. ne ovat vähintään viisinumeroisia lukua, eikä ensimmäinen ole 1 tai 2.

      Koska ja missä olit potilaana ?

      Kuka kertoi tai mistä luit totuuden ?

      Mikset kirjoita nimeäsi alle, kun esität kovia ja todistamattomia väitteitäsi `?

      • RiittaHH

        Täälä saa kirjoittaa vapaasti omia mielipiteitä ja jos on kokemusta lääkäristä ja tietää niin tietenkin
        Voi ja pitää puhua! Kuka sinä olet täälä kieltämään. Ja ihan vinkkinä. Nuo eivät edes riitä kunnianloukkaukseen. Pöljä!


      • faktat pöytään

        Matti Lapinsuo EROTETTIIN Savonlinnan sairaalasta kun hän ei ollut pätevä eikä hoitanut riittävän hyvin työtään = teki paljon hoitovirheitä.
        Nämä uutiset on ollu jopa lehdissä.
        VAKAVIA HOITOVIRHEITÄon monilla potilailla ja niitä on jouduttu korjailemaan muualla. Jopa hoitovirheitä on maksettu kymmeniä tuhansia euroja.


    • Markkinat toimimaan

      Lääkäriasemat kilpailevat kalliilla mainoksilla eivätkä hintatasolla. Nyt Turun Perhelääkärit ilmoittaa palkkioksi 40 euroa. Vastaanotto on myös lauantaina iltapäivällä.

      Hienoa, että kilpailua tulee. Kallis hinta ei ole sama kuin laadukas työ. Menkää mukaan mehiläinen. Neo, Pulssi ja Terveystalo. Ruotsissa on kuulemma kovaa kilpailua.

    • höperix

      Ensin käsketään ihmisiä kommentoimaan hoidon tasoa / tai lähinnä lääkäreiden
      ammattitaitoa ja nyt nyt sitä jo uhkaillaan mielipiteen kirjoittajia oikeudella.
      Mihin tuollaisella ihmisten yllyttämisellä pyrit?

    • Reilu kilpa

      Ruotsissa jokainen saa valita yksityiseltä omalääkärin. Kilpailu on aitoa, joten palvelutaso on korkea. Yrmeällä naamalla ei pärjää.

      Neot ym lääkärikeskukset lisäisivät asiakasmääriään kertomalla esimerkkeinä tai tarjouksina mitä mikin maksaa.

    • tohtorimme syykeeröö

      Turun paras lääkäri on ehdottomasti tohtori Sykerö! Empaattinen ja ikäisekseen hyvinsäilynyt.

    • Hilima66

      Ehdottomasti Pekka Reinikainen turun mäntymäki kakkosesta.
      Suosittelen.pitää myös yksityisvastaanottoa turussa.

      • kyselenpä vaan

        Anteeksi mutta onko tää Pekka Reinikainen se kreationisti ja abortin kiihkovastustaja? Voin toki erehtyä etunimestä. En tunne kuitenkaan.

        Itse arvostan korkealle YTHS:n palvelut. Lääkärit olivat opiskeluaikana aivan huippuja, empaattisia ja todella ammattitaitoisia. En voi moittia yhtään ketään lääkäriä sieltä, mutta mieleen jäi parhaiten herttainen ja kiva LL Minna Minkkinen. Hän näkyy olevan myös Mehiläisessä. Ehkä ovat lääkärit siellä siksi kivoja ja rentoja, kun tapaukset on nuoria, aika terveitä ja motivoituneita hoitoon. En muista kaikkien nimiä, joita pitäisi kehua.

        Ylipäätään minua rasittaa ulkomaalaislääkärit, jotka ei ymmärrä suomea, ei itse puhu suomea ja tekevät vääriä diagnooseja kuten tyttärelleni. Kun eivät kuuntele edes oireita, ja jos kuuntelevat niin eivät ymmärrä.


      • kyselempä vaan
        kyselenpä vaan kirjoitti:

        Anteeksi mutta onko tää Pekka Reinikainen se kreationisti ja abortin kiihkovastustaja? Voin toki erehtyä etunimestä. En tunne kuitenkaan.

        Itse arvostan korkealle YTHS:n palvelut. Lääkärit olivat opiskeluaikana aivan huippuja, empaattisia ja todella ammattitaitoisia. En voi moittia yhtään ketään lääkäriä sieltä, mutta mieleen jäi parhaiten herttainen ja kiva LL Minna Minkkinen. Hän näkyy olevan myös Mehiläisessä. Ehkä ovat lääkärit siellä siksi kivoja ja rentoja, kun tapaukset on nuoria, aika terveitä ja motivoituneita hoitoon. En muista kaikkien nimiä, joita pitäisi kehua.

        Ylipäätään minua rasittaa ulkomaalaislääkärit, jotka ei ymmärrä suomea, ei itse puhu suomea ja tekevät vääriä diagnooseja kuten tyttärelleni. Kun eivät kuuntele edes oireita, ja jos kuuntelevat niin eivät ymmärrä.

        Tarkoitan että potilaat on suht terveitä ja nuoria tuolla YTHS:llä eli ylioppilaiden terveydenhoitosäätiöllä.


      • Jesiah

        Missä muualla reinikainen toimii.


    • propleemi

      Essi Kainonen on ollut todella pätevä ja mukava vaikka näyttääkin kovin nuorelta! Paimion terveyskeskuksessa oli ennen mutta nyt näemmä myös Turun Mehiläisessä, tekee myös akupunktiohoitoja ja oikeasti kuuntelee ja auttaa, ei ole ollenkaan sellanen tossa buranaresepti ja lasku kiitos hei-tapaus!

    • haapala1

      Suosittelen kaikille lämpimästi silmälääkäri Leena-Maija Haapalaa, pitää vastaanottoa Turus ja Salos..tosi empaattiinen ja asiansa osaava.

    • Naantalilainen

      Naantalissa Anna Salonen, paras terveyskeskuslääkäri kuka minua on hoitanut.

      • korkkikorjaus

        Kielioppivirheen korjaus.
        "Naantalissa Anna Salonen, paras terveyskeskuslääkäri kuka minua on hoitanut. "

        Naantalin terveyskeskuslääkäri Anna Salonen, joka on hoitanut minua, on paras.


    • Zofia

      Jotkut psykiatrit ovat epärehellisiä.

    • kag/ka

      Sehän on jo valtakunnallisesti todistettu että lääkärinä voi toimia omaamatta pienintäkään ammattitaitoa( valelääkärit).
      Jos esimerkiksi minä menisin hakemaan oskesterin ensiviulunsoittajan paikkaa, olisi taitamattomuuteni havaittavissa ensimmäisten sekuntien aikana, tai jos etsisin atomivoimalatyömaalta luokkahitsarin paikkaa saisin lopputilin ennen ensimmäistäkään saumaa. Näin se vain menee Suomenmaassa.

    • VTT

      "Lääkärinä voi toimia omaamatta pienintäkään ammattitaitoa (valelääkärit)"

      Valelääkäri ei ole lääkäri vaikka esiintyy lääkärinä.

      Sama tilanne on seuraavassakin. Tohtori/maisteri/insinööri on henkilö, joka on saanut siitä todistuksen eli pelkistetysti väitellyt tai saanut tutkintotodistuksen käteensä.

      Lääketieteen kandi ei ole lääkäri. Kärpänen ei ole lintu.

    • aikamies3

      Kirjoittiko edellisen viestin joku lääkäri, jota ottaa pannuun?

      • VTT

        Ei vaan VTT. Minua ei ota pannuun muu kuin epäloogisuus kag/ka:n kirjoittelussa.


    • Jesiah

      Olen mäntymäki ykkösen asiakas onko minulla mahdollisuutta päästä reinikaisen asiakkaaksi?

    • paras lääkäri PR

      Ehdottomasti Pekka Reinikainen Mäntymäen terveyskeskuksesta. Pitää myös yksityisvastaanottoa turussa.

      Uuden lain mukaan henkilöllä on oikeus vaihtaa terveyskeskuspaikkaa, joten pääset kyllä Reinikaisen potilaaksi, kun ilmoitat, että haluat vaihtaa Mäntymäki kakkosen Reinikaisen potilaaksi. Onnistuu hyvinkin.

    • Kellokalle

      Miten Pekka ehtii hoitaa kaikki turkulaiset tai edes 40 % Ahkeruus, taito ja tieto eivät riitä kelloa vastaan.

    • --------------------

      Sana "kutka" tarkoittaa ilmeisemmin kutinaa.

      Sanan "kutka" paikalla tulee käyttää kysymyssanaa ketkä.

    • Päin mäntyä

      Mäntymäki 1 = paskin arvauskeskus

      • AmusedDottorissa

        Päin mäntyä - osta aivot!
        Arvasinko oikein defektisi?
        Buhahaa. Aivoton hakeutuu
        hoitoon proletariaattina ja
        frustaatio tuottaa Angst'n
        kun psykhe ei ko-operoi...


    • Maksatko ökyilyn

      Käykää katsomassa Pulssiin lääkäreiden komeita autoja. osa on Puutarhakadun puolen avoimessa parkkihallissa Pulssin paikoilla ja osa rauhankadun puolella.

      Taksoissa on reippaasti ilmaa.

      • Dottorissa

        Ilmaa on päässäsi

        Osta aivot


    • 1464

      Mäntymäki 2:ssa on Reinikaisen lisäksi ainakin kaksi erittäin osaavaa ja motivoitunutta lääkäriä nimittäin Maija Törmä ja Kaj Haapasalo. Molemmista kokemusta jo usealta vuodelta, enkä voi muuta kuin kiittää heidän osaamistaan ammatissaan. Törmä, jonka tunnen potilaana jo yli 10 vuoden ajalta on erityisen vaatimaton ihmisenä, mutta lääkärinä hyvin päämäärätietoinen ja kiinnostunut potilaistaan. Kirjoitan tarkoituksella monikossa, koska meitä tyytyväisiä tervehtyneitä on minunkin tiedossani useita.
      Koko Mäntymäki2:n henkilökunnalle kiitos !

      • DatanomiSyntaxError

        Iso auto on turvallinen.

        Autonomi tuossa alla pohtii auton nominatiivia ja kirjailee Seiskan kielioppia omaavaa tekstiä. Mikä logiikka on auton tarpeellisuudessa suhteutettuna ammattiin, vapaa-aikaan tai harrasteisiin? Jos järkeily Autonomin tekstissä on autokulun vähennys yhtiön kautta, niin miten valitaan tarpeettomat ammatit? Perustelusi on tyhjä. Oletat etteivät lääkärit vaihda työpistettä päivän kuluessa tai kuljeta mukanaan esim. ammatinharjoittamiseen tarvittavia instrumenttejä.

        Se siitä Autonomin ajattelusta


    • Autonomi

      Dottorissa nimimerkki yhtä ylempänä on Pulssin lääkäri. Autot ovat ökytasoa. Lääkäri ei tarvitse autoa työssään kuten monet ammattikunnat kuten kolleganne eläinlääkärit.

      Taksoissa on ilmaa, vaikka tiedän, että kaikki ei ole puhdasta tuloa, ja ammattiosaaminen maksaa.

      • medikalisaatio

        Kirurgit ja monet erikoislääkärit ovat toki ammattiosaajia mutta koko lääkebisnestä ja ihmisten hyväksikäyttöä siinä bisneksessä ei voi terve ihminen ja kansalainen puolustaa mitenkään. Lääkärit ovat liian jumala-asemassa.


      • T.yöntekokannattaa
        medikalisaatio kirjoitti:

        Kirurgit ja monet erikoislääkärit ovat toki ammattiosaajia mutta koko lääkebisnestä ja ihmisten hyväksikäyttöä siinä bisneksessä ei voi terve ihminen ja kansalainen puolustaa mitenkään. Lääkärit ovat liian jumala-asemassa.

        '..ei voi terve ihminen puolustaa..'

        Ja terve ihminenhän ei lääkäriä tarvitsekaan vai kuinka. Kirurgit ja monet erikoislääkärit? Erikoisaloja on useita ja kirurgisia erikoisaloja näiden joukossa myös. Ei kirurgia ole irrallinen kokonaisuus spesialiteettien joukosta.

        Asiatietosi ylipäätään on vailla edes substanssiosaamista: "erikoislääkärit ovat toki ammattiosaajia, mutta koko lääkebisnestä ja ihmisten..." ? Onko lääketeollisuus syyllinen sinun pahaan oloon koska se on markkinatalouden lakien alainen vai mistä onkaan kyse? Mikäli kyse on lääkäreiden yksityisen ammatinharjoittamisen laillisuudesta Suomessa voit kansalaisalotteella hakea yhden ammattiryhmän kieltoa toimia muualla kuin kuntasektorilla, mutta silloin juridolegaalinen ongelma ilmenee myös yhdenvertaisuudessa vs muut ammattiryhmät.

        "Lääkärit ovat liian jumala-asemassa"

        Termi kirjoitetaan Jla tai auki Jumala. Asemoidessasi lääkäreitä henkipuolen statukseen erehdyt luulemaan yo:n lääketieteellisiä tiedekuntia teologiaa opettaviksi. Viitatessasi positioon muussa tarkoituksessa voit lukea KVTES'n sekä perehtyä sosiaali- ja terveydenhuollon kuntapuolen lakiin sekä määräyksiin koskien lääkäreitä työtehtävissä. Näissä ed.main. ei ole lääkärin toimenkuvassa ristiriitaa puhumattakaan esittämästäsi vaikutusmahdollisuudesta työn puitteissa. Päättävässä hallinnollisen lääkärin toimessa kunnalla töissä oleva ei voi olla ammatinharjoittaja yksityisellä - muita esteellisyyksiä ei ole esitetty.

        Eläessämme ylipäätään vapaassa ja demokraattisessa yhteiskunnassa sekä markkinataloudessa, missä vallitsevat lait mahdollistavat työn tekemisen, on ammatinharjoittamisen rajoittaminen vapautta rikkova tekijä. Absurdeja, systeemiä hajottavia lakeja ei ole perusteltua tehdä rajoittamaan yhteiskunnan ja sen ihmisten elämää.

        Liberaali aina parempi kuin sanktio


      • TeeNäin

        "Maksatko ökyilyn" / "Autonomi" ovat autojen bongareita. Mahtavaa juosta lääkärikeskuksen autotallissa katsoen autoja. Ilmeisesti 020202-leikki ja rekisteritietojen selvittely ovat päivän työpanos. Ammattiryhmäthän ovat homogeenisiä auton tarpeen ja käytön osalta ja näin ollen voidaan perustella ylipäätään auton käyttöoikeus tai ainakin auton merkki ja malli, jotta statuspaineet olisivat eräillä ihmisillä vähäisempiä.

        Helppo keino kateuden minimoinnin osalta on olla menemättä lainkaan autokellareihin tai ylipäätään ilmaa laskuissaam sisältäviin paikkoihin palveltavaksi.


      • Professionelli

        Tasokokeen mukainen vastaus:
        Raah raah! Autonomihan pistelee hauskaa juttua. Onko oma auto törkyauto kun muiden uudemmat hienommat ja tehokkaammat niin satuttavat pieniä "karvanoppiasi"?

        Sovellus:
        Ota kirjat käteen ja hanki ammatti, jossa ansaitset toivomasi palkan ja
        voit vihdoin ostaa haluamasi auton.
        Osta auton työnkuvasi edellyttämällä kriteeristöllä ja toinen vapaa-ajalle
        vastaavasti. Muista pitää nämä autot
        erillään, että autotalli työpaikallasi
        on homogeeninen kuten kommunismi edellyttää.

        "Taksoissa on ilmaa, vaikka tiedän, että kaikki ei ole puhdasta tuloa, ja ammattiosaaminen maksaa"

        Älä huoli: kapitalismissa kysyntä ja tarjonta määräävät oikean hinnan. Sinun "tietosihan" ovat (ilma sekä puhdas tulo kuin ammattiosaamisen arviointi) legaalisti tuotantotaloutta sisältäviä ja hallitset yksityisyrittäjän sekä keskisuuren tuotantolaitoksen lainalaisuudet - näin perustaen voit heittää "varmoja heittoja" eli sinun tapauksessasi 0-tietoutta.

        Kiitos kun toit ajatuksesi esiin.

        M.D., PhD
        M.Sc. (B.A.)
        Lääke- ja taloustieteen ammattilainen


    • Hei. Jos sinä haluat tuntea minut paremmin, niin ole yhteydessä tätä kautta verkko "http://seksitreffeille.com" Minulla on puhelinnumero siellä . :) Sinun Cessi :)

    • mitähh

      Mäntymäki 2:ssa on Anja Jalava. Kaikki tapauksesta tietävät voisivatkin jakaa mielipiteitään tästä lääkäristä?

      • uteliaana.odotan

        Siis mistä tapauksesta. Ei vaikuta sille, että kehuja olisi tulossa


    • Verojamakseleva

      En ole kuullutkaan Anja Jalavasta. Kaikki eivät siis tiedä tapauksesta.

      Toivon veronmaksajana, että on ammattitaitoinen, ahkera ja mukava viranhaltija.

    • Kuukakku

      Mulla vaan hyviä kokemuksia Jalavasta. Onko jotakin muuta mitä tietää tarvis?

    • Traumageneraattori

      Sisätautispesialisti Simo Laine on ylivoimaisesti vastenmielisin koskaan tapaamani lääkäri. Ilkeä, piikikäs, ylimielinen. Käsittämättömän ihmisvihamielinen asenne.

      Saattaa toki ottaa eri roolin yksityisvastaanotollaan.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä, aivan hirveä kokemus hänestä (S.Laine) potilaana Tyksissä. Ei esittäytynyt ennen tähystystoimenpidettä, kiroili ja huusi toimenpiteen aikana ja kun kivun vuoksi liikahdin toimenpiteen aikana, käski hoitajan antaa minulle lisää rauhoittavaa, jolloin olikin taju pois. Toimenpiteen jälkeen kipuja ja verenvuotoa usean päivän ajan, vaikka ei olisi pitänyt olla. Olikohan kyseessä hoitovirhe? Kammottava kokemus.


    • Hammaslääkäri

      TYKS:sä vai missä olet joutunut kohtamaan Simon ? Lääkärin tehtävä on parantaa sairaita ja ylläpitää terveyttä. Valakin on vannottu.

      Mitä Simo sanoi ja teki , kun oli piikikäs ja ilkeä ? Oliko yksi kerta vai tapasitko Simo Laineen useammin ?

      • Anonyymi

        Ammattmies


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ammattmies

        Simo laine on ammattimies


    • Sannanim

      Mulla oli keuhkoputkentulehdus muutama vuosi sitten ja sain akuutin ajan Pulssiin. Aika vaan annettiin ensimmäiselle vapaana olevalle lääkärille, ei kauheasti kuunneltu ei tutkittu vaan annettiin tajuttoman vahva lääkemääräys. Kotona aloin katsomaan lääkkeitä mitä oli määrätty, kyseessä oli antibiootteja joita yleensä määrätään syöpäpotilaille infektioiden välttämiseksi! Lääkäri oli erikoistutunut syöpälääkäri, ehdin yhden lääkkeen ottamaan kunnes huomasin oloni pahenevan. Tajusitte varmaan pointin, katsokaa tarkkaan mitä teille määrätään eikä yksityiseenkään voi luottaa!

    • Hammaslääkäri

      Jokainen tekee joskus virheen ja jopa minäkin.

      Kuluttajansuojalaki koskee myös yksityislääkäreitä, joten he ja lääkäriasemat ovat velvollisia korjaamaan maksutta virheen. Jos palvelu osoittautuu hyödyttömäksi virheen vuoksi, maksu tulee palauttaa ja kulut korvata. Sama koskee Pulssia ja syöpälääkäriä.

      Keuhkoputkentulehduksen toteamisen ja oikean lääkityksen pitäisi onnistua kaikilta lääkäreiltä. Lääkitystieto löytyy tarvittaessa muualtakin kuin ulkomuistista.

      • Sannanim

        Hänellä vaan oli kiire, jolloin hätiköidysti teki virhearvion lääkkeiden antamisen suhteen. Ymmärrän toki, että näitä sattuu silloin tällöin.
        Sain ajan terveyskeskuslääkärille seuraavana päivänä, joka totesi lääkemääräyksen olevan virheellinen ja määräsi minulle oikeat lääkkeet. Hän myös tutki minut ennen kuin antoi diagnoosin.
        Eipä silloin tullut mieleen hakea mitään korjauksia lääkekustannuksiin, mutta kiitos kommentistasi. Mikäli tällaista tapahtuu niin otan neuvostasi vaarin, toivottavasti ei kuitenkaan.


    • kutka.kysymys

      Kutka ei ole hyvä asiia. Kutka on iikävä asija.

    • fwf433

      Hallanoro on paras etelässä ja Slama pohjoisessa.

    • Etunimionko

      Ruut etunimistä parasta tarkoitako ?

    • om5050

      Simo Laine (gastrokirurgi) tosiaan huonosti kohtelee potilasta.
      Yksityisvastaanotolla hosuu vaan äkkiä asiat ja seuraava potilas sisään.
      Järjestää kyllä äkkiä tutkimukseen mutta palautetta ei kuulu ikinä.
      Liian monta rautaa tulessa?

    • SimppaHaritusta

      Missä yksityisellä asemalla em Simo Laine harjoittaa ammattiaan.

      Herran vastaanottoajat (10-20 minuuttia ?) ovat liian lyhyitä, jos mielestäsi hosuu.

      Yleensäkin vastaanottoaikojen minimin pitää olla vähintään 20-30 minuuttia. Kaikesta myöhästymisestä tulee kuluttajansuojalain perusteella alennus.

    • mikävikanaon

      En tiedä.

      Ulkomaalaisomisteiset Mehiläinen ja Terveystalo terveysasemat ja paikallinen mainostavat kalliilla rahalla. Hinnoista ei ole sanaakaan vaikka kilpailu on veristä. Silloin eivät markkinat toimi.

    • sivusta

      Terveystalolle plussaa siitä, että epärehellinen lääkäri joutui lähtemään. Oli liioitellut osaamistaan, ilmoittanut hallitsevansa erityisalan josta ei todellisuudessa ollut opetellut kuin alkeet. Kun tuli ilmi, vastaanotot loppuivat saman tien. Nykyään tämä lääkäri on saman kaupungin Mehiläisessä, nimikirjaimet K. R., naispuolinen. Lounais-Suomessa työskentelee.

      • sivusta

        Tästä kohtaa on poistettu viesti, joka oli aika mielenkiintoinen. Yllä mainittua lääkäriä puolustettiin siihen tyyliin, että asialla täytyi olla joku hänen hyvin tuntemansa. Lopuksi vielä nimeltä mainiten haukuttiin pari saman erityisalan (psykiatrian) lääkäriä ja toivottiin näiden päätyvän vankilaan. Aika kovaa peliä jo on lääkärien keskinäinen kilpailu.


    • deanna11

      Niin on myös poistettu myös Kristiina Rantasta koskevat tiedot. Kyseisen naisen ammattietiikka on sillä tasolla, että hänen toimimisensa lääkärinä Mehiläisessä on häpeäksi paikalle. Toisaalta, kertoo paljon Mehiläisestä, että häntä pidetään siellä.

    • Ankka123

      Olkoon menneeksi. Itse pidin Kristiinasta kovasti, mutta tietenkin joku voi olla eri mieltä. Minusta Kristiina oli herkkä ja sydämellinen. Tsemppiä ja voimia Turun lääkäreille. Meitä kun on..."vaikeitakin tapauksia". :)

    • sivusta

      Kristiina Rantanen oli piinkova ja täysin armoton, kun hän kielsi minua puhumasta raiskauksesta. Yritin tulla kuulluksi mutta joka kerta minut vaimennettiin, lopulta vihaisesti. Hän suuttui kun kävi ilmi, ettei raiskaaja ollut sellainen kuin hän alkuun luuli. Enempää en syytä voi tässä kuvailla. Joskus kerron sen, ja paljon enemmänkin.

      Käynti oli niin traumaattinen että olin sen jälkeen pitkät ajat täysin toimintakyvytön. Tuntui kuin olisi tullut raiskatuksi uudestaan. En pysty kuvaamaan, miten kauheaa se oli. Hyvä osoitus siitä, miten paljon pahaa taitamaton lääkäri voi tehdä. Myöhemmin hän jopa esiintyi traumaterapian asiantuntijana, ilman mitään perusteita.

      Nainen on lisäksi täysin epärehellinen ja laskelmoivan kiero mainostaessaan itseään.

      • öoksd

        Älä jauha paskaa!


      • Anonyymi
        öoksd kirjoitti:

        Älä jauha paskaa!

        Kristiinako siellä juttelee?


    • Erikoislääkäri.LT

      Sairauden tunnottomuutta potevien psykiatrian erikoislääkäreiden potilaiden ja laitoshoidossa olleiden arviointeihin hoitavan lääkärin ammattitaidosta, rehellisyydestä ym ei voi antaa minkäänlaista totuusarvoa.

      • Anonyymi

        Sairaudentunnottomista ja laitoshoidossa olleista en tiedä, mutta psykiatrilta voi hakea apua myös mm. raiskauksen kokenut, joka tarvitsee apua kokemuksen jättämään ahdistukseen. Kirjoitin aikoinaan Kristiina Rantasesta yllä olevan viestin, ja siinä on joka sana totta. Jos kertoisin kaiken mitä vastaanotolla tapahtui, ei moni varmaan uskoisi.

        Tein Rantasesta myös kantelun Lounais-Suomen aluehallintovirastoon. Ihme kyllä, siihen suhtauduttiin huomattavasti vakavammin kuin mitä nämä solvaavat "asiantuntijat" täällä. Rantasen vastaus kanteluun oli vertaansa vailla: hän ei sentään suoraan kehdannut kiistää tapahtunutta, vaan sanoi kutakuinkin "en huomannut". Vastauksessaan aluehallintovirasto halusi lääkärin kiinnittävän huomiota siihen, että potilaalla on oikeus tulla vastaanotolla kuulluksi.

        Tämän jälkeen Rantanen siirtyi Terveystaloon, missä hän ilmoitti erityisosaamisekseen traumaterapian, seksuaali- ja hypnoterapian lisäksi (nämä molemmat pätevyydet hän on hankkinut). Traumaterapeutin pätevyyttä hänellä ei ollut, ainoastaan emdr-terapian eli silmänliiketerapian peruskurssi. Toisin sanoen, hän houkutteli traumapotilaita valheellisin perustein. Häpeämätöntä! Kun asia tuli ilmi, Rantanen lähti saman tien Terveystalosta.

        Aivan ensimmäisellä vastaanotolla Rantasen luona hän teki karkean virheen, jonka seurauksena suunniteltu jatkohoito ei onnistunut. Tämä johtui yksinomaan Kristiina Rantasen huolimattomuudesta. Oli tietysti suuri virhe mennä hänen vastaanotolleen vielä toinen kerta. Ei kuitenkaan ole helppoa avautua kokemastaan väkivallasta taas uudelle ihmiselle, joten menin Rantaselle, koska olin osittain jo kertonut elämästäni hänelle.

        Että sellainen on Kristiina Rantanen, jonka puolustajien tekstit sivumennen sanoen kertovat paljon kirjoittajistaan.


      • Anonyymi

        Onneksi aarnakorpi kärähti.


    • Mona234

      Hyvä erikoislääkäri. Tuolla tavalla te käytätte valtaa ja olette ylimielisiä. Hyi hyi.

    • 172018234

      mäntymäessä latva-rasku hoitanut minua monta vuotta mielestäni hyvin. pitkään samalla lääkärillä käyneenä ei mene aika jaaritteluun koska tietää potilaan historian. kyseisen terveysaseman tsto henkilökunnan toimet eivät kehuttavia. kerran oli läääkäri jonka suomenkielen taito ala-arvoista työn luonteen huomioiden. toivottavasti ei potilastuvallisuus vaarannu.

      • Hilkka20740

        Latva-Raskulle kaunis kiitos potilaan kuulemisesta. Ilman hänen asiantuntemustaan en kirjoittaisi tätä. Hilkka


    • Hoidettu

      Heikki Hedborg

      Ennen Varissuon terveysasemalla ja nyt Terveystalossa Satashellin luona.

    • kyselijä123

      onko kokemuksia viime aikoina mäntymäki 2:n lääkäreistä? saako riittävän pitkiän vastaanottoajan lääkärille? onko tapahtunut hoitovirheitä kiireen vuoksi?

    • Med

      Kuka edes viitsii avata keskustelun lääkäreiden "tasosta" , ellei ketjun aloittajalla ollut sekundaarista syytä... Onko hyvä lääkäri sellainen joka määrää haluamasi lääkkeet vai tarvitsemasi lääkkeet?

    • Anonyymi

      Samaa mieltä ko lääkäristä. Onneksi sain vaihdettua toiseen super hyvään lääkäriin.

      • Anonyymi

        Tasan vuosi takana Perttu Halmeen potilaana ja todella osaava ja ammattitaitoinen lekuri mutta huumori tai sosiaaliset taidot tosiaan valtavirrasta poikkeavia ja ei tarkoitettu kaikkein herkimmille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tasan vuosi takana Perttu Halmeen potilaana ja todella osaava ja ammattitaitoinen lekuri mutta huumori tai sosiaaliset taidot tosiaan valtavirrasta poikkeavia ja ei tarkoitettu kaikkein herkimmille.

        Kiitos. Olen itse käynyt Perttu Halmeella useamman kerran. Ehdotonta alan huippua, lääkäri, joka paneutuu 110% potilaansa asiaan. Sanoisin, että useimmat eivät edes ymmärrä, kuinka hyvässä hoidossa ovat.Pedanttisen tarkka asiantuntemus lienee myös alan osaajien tiedossa... Terveisiä vain Perttu Halmeelle.


    • Anonyymi

      Aika törkeetä haukkua lääkäreitä tällaisella palstalla. Pitäisitkö itse, jos sua arvosteltaisiin omalla nimelläsi sun työstäsi? Jos nyt ees oot töissä, mutta silti. Ketä se hyödyttää?

    • Anonyymi

      Ammattitaitoinen ja empaattinen lääkäri Jasmin Laulumaa Naantalin terveyskeskuksessa. Yksi parhaimmista lääkäreistä kenen potilaana olen ollut.

      • Anonyymi

        TYKSn Juhani Knuutin yhdistys palkittiin huuhaatiedon vastustamisesta.

        Jotkut itseoppineet kielsivät tieteen ja hakivat "vastaanotollaan" hoito-ohjeet horoskoopista. Joku juotti lapsille hopeavettä ja kielsi rokotukset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        TYKSn Juhani Knuutin yhdistys palkittiin huuhaatiedon vastustamisesta.

        Jotkut itseoppineet kielsivät tieteen ja hakivat "vastaanotollaan" hoito-ohjeet horoskoopista. Joku juotti lapsille hopeavettä ja kielsi rokotukset.

        Planeettajupiter on nyt lähestynyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Planeettajupiter on nyt lähestynyt.

        mukavin lääkäri on paras.kuka se sitten olisi.hammaslääkärit on monet mukavia,yksi oli kamala sadistinatsi kaarinassa traman takia en muista nimeä.vitun sipuli.monet lastenlääkärit on mukavia,yrittää aidosti auttaa.lääkärissä en ole enää viiteen vuoteen uskaltanut käydä ettei tapeta hiljalleen pois.tosin se viimenen lekuri oli mukava joten siihen oli hyvä lopettaa sitten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mukavin lääkäri on paras.kuka se sitten olisi.hammaslääkärit on monet mukavia,yksi oli kamala sadistinatsi kaarinassa traman takia en muista nimeä.vitun sipuli.monet lastenlääkärit on mukavia,yrittää aidosti auttaa.lääkärissä en ole enää viiteen vuoteen uskaltanut käydä ettei tapeta hiljalleen pois.tosin se viimenen lekuri oli mukava joten siihen oli hyvä lopettaa sitten.

        Mistä tiedät hammaslääkärin poliittisen kannan ?

        Oliko Adolfin viikset, puhuiko juutalaisista, tekikö käsitervehdyksen,.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä tiedät hammaslääkärin poliittisen kannan ?

        Oliko Adolfin viikset, puhuiko juutalaisista, tekikö käsitervehdyksen,.

        Libyan presidentti on silmälääkäri. Kansaa tapetaan sodassa ja elävät kurjuudessa. En silti yleistä. Miekkonen olisi voinut keskittyä ammattiinsa.


    • Anonyymi

      Libyan silmälääkäripresidentti ei ole toiminut Turussa.

      Sitä vastoin evp stalinisti ja nykyinen sosialidemokraatti Aleksander (kansansanomaisesti Aki) Linden ja myös pormestariehdokas on toiminut terveyskeskuksessa ja Mehiläisessä vuosia sitten. Millaisia kokemuksia teillä on ?

      Kyselen, koska asenne ja osaaminen ratkaisevat molemmissa hommissa.

      • Anonyymi

        Aki ei ole toiminut eturintaman käytännön lääkärin työssä vuosikymmeniin vaan hallintohommissa.

        Kun muistaa Neuvostoliiton Stalinin, vankileirit, suomalaisten teloitukset, KGBn, piikkilangat, urkinnan ym diktatuurin, kuka enää halua taistolausaktiivia pormestariksemme. Jäljet pelottavat


    • Anonyymi

      Neuvostoliitossa toisinajattelijat saivat lähetteen mielisairaalaan. Toivottavasti Kupittaalle ei toimiteta oppositiota, jos Sosialidemokraatit ja Vasemmistoliitto voittavat vaalit. Sairaalahoito on ennestäänkin kallista, ja verot nousisivat.

      • Anonyymi

        Lääkärikoulutus on kallista, ja lääkäreistä on pulaa. Heidän pitää siksi pysyä poissa eduskunnasta ja pormestarin töistä ja keskittyä ihmisten terveyden hoitoon.

        Samoin sairaalaloiden hallinto kuuluu johtamisen ammattilaisille eikä lääkäreille.


    • Anonyymi

      Vai että "kutka"?

    • Anonyymi

      Tietotekniikan toimimattomuus syö lääkärin työaikaa, joten ihmiset eivät saa hoitoa.

      Ylempänä oleva kaveri on oikeassa, että kallis koulutus tulee suunnata potilastyöhön ja antaa hallinto ammattilaisille

    • Anonyymi

      Eräs psykiatri seisottaa mustaa mersuaan vastaanottoa pitäessään invalideille varatulla ruuhkaisella paikalla, jossa liikkuu myös oikeita paikan tarvitsijoita.

    • Anonyymi

      Auto kannattaa parkkeerata ilmaiseksi ja mahdollisimman lähelle vaikka onkin psykiatri.

    • Anonyymi

      Heikki Pälve on täysin oikeassa esittäessään, että koronarokotuksen laistajat saavat itse kustantaa sairaanhoidon eikä rehtien veronmaksajien.

    • Anonyymi

      Vieläkö Eurolääkärit toimi Turussa. Paikka oli Suomalaisen Säästöpankin eli Nordean talo. Palvelu oli muinoin tehokasta ja hyvin kohtuuhintaista.

    • Anonyymi

      Turussa on tyksissä tosi hyvä turkkilainen lääkäri Faith Aydin. Oli loimaan sairaalassa tässä kerran päivystysläärinä ja heti laittoi kokeisiin ja tutki huolella ja tiesi heti mikä on. En tiedä onko hän muualla turussa lääkärinä ja onko yksityisvastaanottoa mutta suosittelen.

    • Anonyymi

      Etunimi on Fatih eikä Faith. Kaveri on erikoistunut päivystys lääketieteeseen. Kotoisin on Turkista

    • Anonyymi

      Parhaat lääkärit ovat julkisella ja sosialidemokraatteja.

    • Anonyymi

      Kuten aatelismies evp stalinisti Aki Linden.

      Supliikkimies mutta ei hoida päivittäin potilaita.

      • Anonyymi

        Linden on sivistynyt ihmisoikeustaistelija, humanisti ja filantrooppi, kuten kaikki SosialiDemokraatit.


    • Anonyymi

      Kukahan olisi empaattinen gynekologi ?

      Olen varaamassa elokuun alussa aikaa, mutten uskalla umpimähkään tilata aikaa. Olen kuullut monenlaisia persoonallisuuksia harjoittavan ammattia

      • Anonyymi

        Minä menen yleensä lääkärille hakemaan apua terveysongelmiin enkä empatiaa. Olen kai vaan vanhanaikainen.


    • Anonyymi

      Hyvä asiakaspalvelu ja kuunteleminen ovat parasta empatiaa.

    • Anonyymi

      Eiköhän olisi hyvä ottaa käytäntö,että testit ovat tiedot ajan tasalla ja kuuluuko pätevin lääköreihin Hoitajilla on rekisteri ja kurssit ja kokeet määräajoin.

    • Anonyymi

      Kyllä on työnantajan tehtävä tutkia onko työntekijän pätevyys

      kohdillaan. Ei siinä ole kahta sanaa.
      Suoraselkäisyys jokaisella pitää olla kohdillaan.
      Miten itse voi kehittää itseäsi,että pärjäät ihmisten kanssa

    • Anonyymi

      Onhan niitä muitakin ammattia kuin hoitohenkilökunta jota arvostellaan.
      Itse en ymmärrä kun hoitohenkilökuntaa arvostellaan.
      Ajattele itsesi heidän asemaan. Voi olla että suusta ei ole kolmivuorotyöhön ym.
      Olisiko hyvä ottaa vuoron perään jokin ammatti tikun nokkaan ja alkaa lätkimään mitä sylki suuhun tuo.
      Voin olla varma,että niitä jotka on tyytyväisiä ja niitä joita ei tyydyttää mitenkään. Aina löytyy negatiivinen mielipide

    • Anonyymi

      Lääkäri Saana Mäenpää on poikkeuksellisen osaava ja perehtynyt lääkäri pääkaupunkiseudulla ja koin hänet helposti lähestyttävänä. Sain vaivaani avun.

    • Anonyymi

      Kokoomuspersurasistit hyväntekijä Aki Lindenin kimpussa. Ajojahti.

    • Anonyymi

      Poliisi tekee esitutkintaa perusteena, että herra Linden laiminlöi julkisten hankintojen valvonnan .
      .Sinun on turha syyttää poliittista ajojahtia

      • Anonyymi

        Ihan höpöjuttu


    • Anonyymi

      Poliisi tutki mutta arvoisa syyttäjä katsoi, ettei ole perusteita haastaa leivättömän pöydän ääreen.

      Siis ensi vaaleissakin äänestämme mukavaa lääkäriä Aki Lindeniä. En tarkoita presidentin vaalia.

    • Anonyymi

      Veivätkö oppiriidat silmälääketieteen dosentilta osan lääkärin oikeuksia ? Näin dosentti väittää päätöksestä.

      Muut silmälääkärit voisivat kertoa palstalla ja saada samalla mainosta

    Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5165
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3247
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1385
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1296
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1277
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe