Viasat & NHL...

viasatti

Milloin mahtaa alkaa nhl-kiekko näkymään viasatilla? Katselin telviksen ohjelmatietoja pari viikkoa eteenpäin ja ei näkynyt ainakaan sillä aikavälillä...

13

525

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jaser55

      Eipä taida näkyä Viasatilla tällä kaudella, suomenkielisen selostuksen NHL-oikeudet myytiin kuulemma Canalille kausille 2011-2016. Espn America neuvottelee vielä englannin kielisistä lähetyksistä.

      • mistä tieto

        Mistä sä sait tuon tiedon että menis Canal :lle?


    • oo

      Homma on vissiin vielä auki. Ei ainaskaan Canalin sivuilla ole mitään. Huhuja liikkuu vaikka mistä ja tulee jatkuvasti ristiriitaista tietoa. Ja kausihan alkaa kohta!

    • änhooällää

      Oikeudet ovat vielä avoimena, eikä varmasti mitään suomenkilelisiä selostusoikeuksia ole myyty millekään aikavälille kenellekään operattorille.

      Nelonen Pro näyttää NHL Premier matsin Buffalo Sabres vs. Anaheim Ducks ainakin perjantaina, joka pelataan Hartwall Areenalla. Nelonen Prohan näkyy Viasatin paketissa.

    • pahalta näyttää

      Edelleenkin on tilanne auki mutta jotain kertonee se että 4 Pro on poistanut nettisivuiltaan kaiken viittauksen tulevaan NHL-kauteen eikä 4 Pro sivuilta löydy enää muuta kuin linkki tyhjälle NHL-sivulle.

      Viasatin sivuillakaan ei puhuta mitään tästä kaudesta, pelkkä yleisluontoinen sivu NHL:stä jäljellä.

      ESPN America ei saa euroopassa lähettää NHL:ää joten sekin on poissa laskuista.

      Canal :n sivuilla taas ei myöskään löydy mitään mainintaa että sen kanaville olisi tulossa NHL:ää täksi kaudeksi.

      Myöskään Urhotv ei myöskään kerro mitään NHL-kaudesta vaikka joidenkin väittämän mukaan Urhotv lähettäisi jotain NHL-lähetyksiä.

      Eli vähiin käy. Luultavasti jää joko kokonaan pois tai sitten alkaa niin paljon myöhässä että NHL-talviklassikkokin ehditään pelaamaan pois ennenkuin lähetykset voi alkaa.

    • peukut pystyyn

      uskon että lähi viikkoina saattaa tulla jokin ratkaisu asiaan. koska ainakin tällä viikolla medge consulting on myynyt tsekkiläiselle nova tv kanavalle oikeudet 5 otteluun viikossa ja siellä lähetykset starttaa huomenna. joten luulisi piakkoin ratkeavan täälläkin suunnassa asiat

      • tiedä häntä

        Enpä usko että ratkeaa. Koska kun kyse on rahasta ja Medge pyytää ylihintaa jota tv-yhtiöt ei suostu maksamaan niin tilanne voi viedä pitkäänkin jos edes on ratketakseen.

        ESPN America on nyt kuitenkin varma tapaus, se ei tule näyttämään pohjoismaissa NHL:ää tällä kaudella. On sen itse ilmoittanut omilla sivuillaan.


    • NHL-guru

      Pro1,2Viasat Hockey näyttää kaikki pelit!

      • ei mitään virallista

        Asiasta ei ole mitään virallista ilmoitusta, vain Urheilulehden huhu joten ei kannattais vielä nuolaista!


    • NHL-guru

      5 vuoden sopimus..mut hei suomalaiset siitä saatte paskaaa niskaanne: Mertaranta maikkarille ja mitä vittua se hyödyttää?? MM-kisat menee canal :lle joka on ylläri! maksullinen paskakanava...meinaako ne et se tilataan sen 2 viikon takia ehei näin voi tehdä!! vähän offtopikia tähän,mut liittynee hyvin samantyyppiseen asiaan.jos teillä on tuo canal näkyvissä,miettikää nyt sitten NHL vai MM-kisat...vitun SUOMI VIHAAN TÄTÄ PASKAMAATA....

      • jaan harmituksesi

        Huomautan kuitenkin että ne tärkeimmät, eli Leijonien pelit, näytetään ilmaiskanavilla. Laki määrää niin että kansallisesti merkittävät lajit ja pelit pitää näyttää kaikille ilmaisilla kanavilla. Noiden lisäksi myös finaalit näytetään ilmaiskanavilla, ilmeisesti riippumatta siitä pelaako Leijonat finaaleissa vai ei.

        On kyllä totta että on varsin turhauttavaa kun lätkä on jaettu melkein puolelle kymmenelle eri kanavalle...UrhoTV, 4 Pro1, 4 Pro2, Canal ja lisäksi noista joutuisi maksamaan useita kymppejä kuussa jos haluaa vain nähdä omat suosikkijoukkeensa pelaavan.

        Saisivat nyt edes SM-liigan yhdelle ja samalle kanavalle ensimmäisestä pelistä viimeiseen finaalipeliin ettei tarvii pitää 3 eri kanavaa sitä varten.


    • Kusetusta Viasat

      DNA ilmoitti että ei ole tietoa tuleeko koko kauden aikana yhtään matsia. Ilmoitin että niiden pitää sitten purkaa 12kk sopimus koska ostin sen takia paketin kun ei ollut muutakaan vaihtoehtoa, sieltä tuli vaan vastaukseksi että ei käy, pyysin hinnanalennusta, ei toivoakaan. Ei kuulemma mitään vaikutusta että Viasat ilmoittaa että näyttää matsit vaikka ei näyttäisikään. Heillä on kuulemma oikeus ns kusettaa kuluttajaa.

    • NHL-guru

      Viasat ja Nelonen Pro omistaa oikeudet VIRALLISESTI seuraavat 5 vuotta!

      Leijonien pelit tulee Canal -MAKSUKANAVILTA edelleen! MUTTA..saattaapi olla että canal on sen kuukauden ilmainen ja näkyy kaikkialla...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2468
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2230
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      19
      2059
    5. 173
      1876
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      43
      1865
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1548
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe