TV kanavien tekstitykset hukassa?

tvny

TV:stäni puuttuu tekstitys tv1, tv2, stv5, Teemalta ja Avalta. Vikaa on ollut vk:n verran. Tekstitys toimii Tv3, tv4, Liv, Suomi ja Jimillä, olen lukenut ohjekirjan ja sen mukaisesti yrittänyt saada asian kuntoon, mutta tuloksetta. Löytyisikö muita apuja kuin "osta uusi digiboxi", sen teen ilman muuta, jos apua ei muuten löydy? DNA:lta sain jo sen neuvon.

6

2937

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tarkempia tietoja

      Mikä ihmeen stv5? Ei sellasta kanavaa olekaan. Eikä myöskään Tv3, tai tv4 kanavaa. Siis Suomessa tarkoitan, Ruotsissa on myös kyseiset kanavat.

      Ja olis myös fiksua jos kertoisitte te avuntarvitsijat sen digiboksinne merkin ja mallin, sekä oletteko kaapelissa vai antennissa. Ilmeisesti saatat olla kaapelissa kun mainitsit Dnan, tosin Dna operoi nykyään myös antenniverkossakin joten sen nimen mainitseminen ei enää auta.

      Ilman tarkempia tietoja ei oikein pysty auttamaan.
      Ja se miks tekstitys tiomii Livillä, SuomiTV:llä, Jimillä jne johtuu siitä että kyseisiin kanavien ohjelmiin poltetaan tekstitys kiinni jo lähetysvaiheessa.

      PS. oletkos koittanut kaukosäätimestäsi sellasta nappia jossa lukee Sub, Subtitle tai jossa on neliö jonka sisällä on _ merkki (siis alaviiva neliön sisällä). Se neliö kuvaa televisioruutua ja alaviiva puolestaan tekstitystä.

    • tvnyt

      Kirjoitin kanavat väsymyksestä silmät sikkurassa, ajattelin että puhekielinen ilmaisuni ymmärretään, uskoin kanavavien näyttävän, että olen kaapelissa.
      Hs:n TV-ohjelmaliitteen mukaanhan kanavat siis joihin en saa takstitystä ovat TV1, TV2, FST5, TEEMA , AVA ja LIV. Tekstitys kanavilla MTV3, NELONEN, SUB ja JIM. Tulihan opeteltua tämäkin tärkeä tieto.
      Kiitos SUBT näppäin vinkistäsi, olen koeillut sitäkin kautta useita kertoja muttei toimi. Ostoksille tieni vie!

    • tarkempia tietoja

      Livissä on kylläkin kiinnipoltettu teksti kuten muillakin Nelosen kanavilla ja Maikkarin ilmaiskanavilla (AVAa lukuunottamatta jolla on DVB-teksti). Jos Liviltä siis puuttuu tekstitys niin silloin vika ei ole boksissa vaan lähetyksessä.

      Oletkos kokeillut tehdasasetusten palautusta ja kanavien uudelleenhakua? Jokin pienen pieni parametrimuutos saattaa aiheuttaa häikkää.

      Et muuten kertonut minkä merkkinen ja mallinen boksisi on, AINA muistakaa kertoa boksinne merkki, malli sekä se oletteko kaapelissa vai antennissa, jos kaapelissa niin minkä operaattorin verkossa ja mielellään vielä missäpäin Suomea, lisäksi mahdollisimman tarkka kuvaus vian laadusta. Muuten on hankala auttaa ketään jos tulee hyvin vajavaisesti tietoa tai jos tietoa tippuu pienissä erissä.

      • tvnyt

        Kiitos avusta ja asiallisista neuvoista, teen tehdasasetusten palautuksen ja kanavien uudelleenhaun.


    • Ylellä mättää

      Digiboxeissanne ei ole mitään vikaa. Vika on ylen päässä. Täällä Oulussakin hyvin monella on täysin sama ongelma. Alkanut viikko pari sitten. Jospa asia korjautuisi.

      • Kanavat vaan hakuun

        Oletko DNA:n kaapeliverkossa? Lue http://www.welho.fi/kanavamuutos ja totea, ettei kaikki boksit osaa päivittää kanavanumerointiaan ja jos kanavanhakua ei tehdä, niin ne sekoilevat suloisessa sekamelskassa;) DNA teki sen verran laajan kanavanumeroinnin päivityksen yhdistellessään verkkojaan, että kerralla ei homma tullut kuntoon. Muutama maksukanava jumitteli muutaman päivän avauksen kanssa, mutta nyt nekin jo toimii...

        Suorita vaan rohkeasti kanavien uudelleenhaku ja totea, että se vika saattaa kuitenkin olla boksissa. Minulla on pari tv:tä ja digiboksia, ja kaikki ne kaipasivat kanavien uudelleenhakua, tai ainakaan en luottanut niiden automaattiisiin päivityksiin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2886
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2440
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2220
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      18
      2029
    5. 171
      1852
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1846
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1797
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1746
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1539
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe