Ei kommunsmiä Suomeen - Puolue idiotteja

Perustelu

Ok, pojat. Kapitalizmi on paska. Se näkyy jo taloustilanteessa kuten Marx on ennustanutkin. Katsotaan mitä puoluekentässä näkee normaali ihminen.
Finanssipäoman puolue - Kokomus
Yrityspääoman puolue - SDP
Maajussit - Keskusta
Pummit, työttömät, Lumpenit - Vasemmistoliitto
Persut ei kuluu tähän jakoon, kun niissä sisässä on erilaista porukkaa, enimmaksen protesti ylämainituille puolueille.

Kuka ajaa duunarin etuja? Ammatiliitot? Se pitäisi olla SDP. Jos se on sosialinen ja demokraattinen muka. Mutta SDP on luisunut oikealle. Kuten koko puoluekenttä. Tässä on valtava rako! Ja sen ovat täyttämässä persut.
Ja kommarit vain keskustelee jotain joutavaa foorumeissa eikä mitään kourintuntuva tee.

Vaikka nyt olisi korkea aika herätä ruusuisista unista tulevasta kommunismista, jolloin lampaat ja sudet ... jne...
Vaan täytyy ehdottaa yhteiskunnalle jotain kourintuntuvaa ja se mitä voisi tehdä jo nyt. Niinkun persut tekee ja saa kannatusta ja ensi vaaleissa pystyisivat kenties tekemäänkin.

Ja jos puolue nimeä itseä kommunistiseksi - niin sen ohjelmassa nyt pitäisi olla laaja kansallistuminen - elikä
Pankit - Valtion Omistukseen.

11

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Persut ei tee mitään

      Persut kuluu tähän jakoon, pummit, työttömät, lumpenit ja salaa eu myönteiset nilviäiset, oikeat viekkaat rotat.

    • Sinä et tee mitään

      Toveri! Nosta nyt nenä niistä Leninin tai Marxin kirjoista ja katso ympäri. Oletko sattumoisin nähnyt telkusta, tai kullutS radiosta sellaista sanaa kun "jytky"? Persut juuri tekee, ja hyvin tekee. Kysymys kuuluu: Miksi TE ette tee mitään? Hah?
      Koko mailmaan proletarit yhdistykää? Miten ihmessa ne yhdistyy, kun meilla itse kommarit yhdistymään ei pysty.
      Vai persut on viekäät rotat? Kuka sitten Te olette? Laiskiaiset? Vielläpä riitaiset sellaiset. Wow!!! Laiskiaisten tappeli puunoksalla. Jännittää.

      • Perussuomalaiset..

      • Punaveri kiehuu
        Perussuomalaiset.. kirjoitti:

        no ne tahtoo maahan, kuten uutinen kertoo:

        "Perussuomalaisten raju esitys – ”Orjatyötä”

        Perussuomalaiset esittää Teuvo Hakkaraisen johdolla pakkotyötä työttömille nuorille.=>

        http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/117216-perussuomalaisten-raju-esitys-–-”orjatyota”

        Kun kapitalismin kriisi kärjistyi Saksassa äärimilleen 1930-luvun alussa ja luokkakantaiset kommunistit etenivät siellä revisionistipetturien kustannuksella, saksalainen suurpääoma ja porvaristo turvautuivat hädässään fasisteihin pysäyttääkseen taistelevan työväenliikkeen vaatimukset sosiaalisesta oikeudesta. Näyttää siltä, että samalla lailla Perussuomalaiset ovat Suomen oikeiston salainen ase, taikka viimeinen kortti. Mistä jonkun Jussi "Pinochet" Halla-ahon valtava vaalirahoitus voisi muuten olla peräisin?


      • Kuitenkin
        Punaveri kiehuu kirjoitti:

        Kun kapitalismin kriisi kärjistyi Saksassa äärimilleen 1930-luvun alussa ja luokkakantaiset kommunistit etenivät siellä revisionistipetturien kustannuksella, saksalainen suurpääoma ja porvaristo turvautuivat hädässään fasisteihin pysäyttääkseen taistelevan työväenliikkeen vaatimukset sosiaalisesta oikeudesta. Näyttää siltä, että samalla lailla Perussuomalaiset ovat Suomen oikeiston salainen ase, taikka viimeinen kortti. Mistä jonkun Jussi "Pinochet" Halla-ahon valtava vaalirahoitus voisi muuten olla peräisin?

        Silloin Saksassa oli hieman vastaava tialnne Suomen nykyisyyden kanssa, vasemmistopuolueet olivat siellä hajallaan ja riidoissa keskenään, se teki silloin Saksan vasemmistosta heikon ja toimintakyvyttömän, Saksan demarit olivat silloin kuin Suomen demarit nykyisin, lähinnä oikeistodemareita ja kannattivat silloista versiota globalisaatioista, eivät laittaneet oikeistolle ollenkaan vastaan, eivät olleet sen sakasalaisduunarin puolella ja näinhän se on Suomessakin nykyisin, tai on ollut jo n. 30 vuotta.


    • "Perustelun" tarkoituksena lienee siirtyminen kommunismiin perikadon kautta kun se muutoin ei näytä onnistuvan vaan koko ajan tulee takapakkia.

      Pankkien kansallistaminenhan aloittaisi lopullisen perikadon taloudessamme.

      • Punaveri kiehuu

        Kyllä, kapitalistin painajainen toteutuu vielä, kun pankit, teollisuus ja luonnonvarat kansallistetaan Suomessakin. Sosialismi on isänmaallisuutta, nationalismia, ylikansallisen riiston ja rosvouksen vastakohta. Näissä merkeissä tervehdimme esim. tovereita Venezuelassa. Siellä luodaan jo uutta yhteiskuntaa, mallia ihmiskunnan kehitykselle 2000-luvulla. Sodanlietsojien ja imperialistien saastaiset, ahneet kourat pysykööt erossa maista joissa on astuttu sosialistisen rakennustyön tielle!


    • Perustelen

      Nyt pyytäisin perustelut jo sinulta. Miten niin perikato? Pankit on jo nyt syömässä veronmaksajen rahaa, ja nykytilantessa jatkaa sen edelleen. Pankit ei saa päästää kaatumaan, koska rahalla on säätävä rooli taloudessa. Mutta täällä hetkellä suurin osa pankkien toiminnassa kuuluu keinotteluun. Jos olisi vain yksi valtion omistama pankki, sille voisi antaa ne tehtävät, jotka pankille kuuluu, ja välttää riskeja kaikenlaisista keinotteluista, johdannaisista, rahan multiplikatioista. Valtion kontrolli olisi nimenomaan vakavoitanut rahatalouden.
      Kuten aloituksessa sanoin: Ei tarvi rakentaa mitään kommunismia, on löydettävä keinot jotenkin säilyttää se hyvinvointivaltio mikä nyt on, koska näyttää siltä että nykymenolla se voi mennä nuriin.

    • Pankkien kansallistaminen avaa oven poliittiselle vaikuttamiselle pankkien toimintaan. Sillä saattaa olla joitain positiivisiakin vaikutuksia mutta pahin kaikista on mahdollisuus käyttää pankkien varallisuutta poliittisiin tarkoituksiin.

      Poliitikoilla on vain poliittinen vastuu ei todellista joskin siinä mielessä pankkienkin, varsinkin suurten, omistajavastuu näyttää hieman latistuneen.

      Kun valtio tukee pankkeja verorahoin (muutahan sitä ei tuppaa valtioilla edes olemaan) sen tulee tehdä se pääomankorotuksin jolloin parempien aikojen koittaessa valtio voi myydä osuutensa parhaaseen saatavissa olevaan hintaan. Näin voi tehdä jopa voittoa jos ei hätäile.

      Pankkisektorilla on joitain toimijoita joista olisi syytä päästä eroon muttei sitä varten tarvitse pankkeja kansallistaa. Se olisi lisäksi kallista vaikka osakkeiden arvot hieman alamaissa ovatkin tällä hetkellä muttei siellä valtionkaan kassan pohjalla taida mitään Roopemaisen rahakylvyn paikkaa olla. Vai ehdotatko valtion varastavan pankit? Jonka se tekee jos vie ne vastikkeetta.

    • M A R S !

      Suomen kielen kursseille !

      • Veikkaan sen olevan sanasokean kirjoittamaa jolloin kaikki kunnia hänelle joka uskaltaa. Toinen vaihtoehtohan on maahan tulija, hän voisi hieman kouluttaa itseään kirjoittamisen jalossa taidossa. Vain kirjoittamalla oppii mutta tämä on hieman väärä paikka siihen koska palaute jää todennäköisesti saamatta kielen korjausmielessä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1709
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1604
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1468
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1452
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      51
      1349
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1308
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      84
      1245
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1168
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe