Aihe

Ei kommunsmiä Suomeen - Puolue idiotteja

Perustelu

Ok, pojat. Kapitalizmi on paska. Se näkyy jo taloustilanteessa kuten Marx on ennustanutkin. Katsotaan mitä puoluekentässä näkee normaali ihminen.
Finanssipäoman puolue - Kokomus
Yrityspääoman puolue - SDP
Maajussit - Keskusta
Pummit, työttömät, Lumpenit - Vasemmistoliitto
Persut ei kuluu tähän jakoon, kun niissä sisässä on erilaista porukkaa, enimmaksen protesti ylämainituille puolueille.

Kuka ajaa duunarin etuja? Ammatiliitot? Se pitäisi olla SDP. Jos se on sosialinen ja demokraattinen muka. Mutta SDP on luisunut oikealle. Kuten koko puoluekenttä. Tässä on valtava rako! Ja sen ovat täyttämässä persut.
Ja kommarit vain keskustelee jotain joutavaa foorumeissa eikä mitään kourintuntuva tee.

Vaikka nyt olisi korkea aika herätä ruusuisista unista tulevasta kommunismista, jolloin lampaat ja sudet ... jne...
Vaan täytyy ehdottaa yhteiskunnalle jotain kourintuntuvaa ja se mitä voisi tehdä jo nyt. Niinkun persut tekee ja saa kannatusta ja ensi vaaleissa pystyisivat kenties tekemäänkin.

Ja jos puolue nimeä itseä kommunistiseksi - niin sen ohjelmassa nyt pitäisi olla laaja kansallistuminen - elikä
Pankit - Valtion Omistukseen.

11

81

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Persut ei tee mitään

   Persut kuluu tähän jakoon, pummit, työttömät, lumpenit ja salaa eu myönteiset nilviäiset, oikeat viekkaat rotat.

  • Sinä et tee mitään

   Toveri! Nosta nyt nenä niistä Leninin tai Marxin kirjoista ja katso ympäri. Oletko sattumoisin nähnyt telkusta, tai kullutS radiosta sellaista sanaa kun "jytky"? Persut juuri tekee, ja hyvin tekee. Kysymys kuuluu: Miksi TE ette tee mitään? Hah?
   Koko mailmaan proletarit yhdistykää? Miten ihmessa ne yhdistyy, kun meilla itse kommarit yhdistymään ei pysty.
   Vai persut on viekäät rotat? Kuka sitten Te olette? Laiskiaiset? Vielläpä riitaiset sellaiset. Wow!!! Laiskiaisten tappeli puunoksalla. Jännittää.

   • Perussuomalaiset..

   • Punaveri kiehuu
    Perussuomalaiset.. kirjoitti:

    no ne tahtoo maahan, kuten uutinen kertoo:

    "Perussuomalaisten raju esitys – ”Orjatyötä”

    Perussuomalaiset esittää Teuvo Hakkaraisen johdolla pakkotyötä työttömille nuorille.=>

    http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/117216-perussuomalaisten-raju-esitys-–-”orjatyota”

    Kun kapitalismin kriisi kärjistyi Saksassa äärimilleen 1930-luvun alussa ja luokkakantaiset kommunistit etenivät siellä revisionistipetturien kustannuksella, saksalainen suurpääoma ja porvaristo turvautuivat hädässään fasisteihin pysäyttääkseen taistelevan työväenliikkeen vaatimukset sosiaalisesta oikeudesta. Näyttää siltä, että samalla lailla Perussuomalaiset ovat Suomen oikeiston salainen ase, taikka viimeinen kortti. Mistä jonkun Jussi "Pinochet" Halla-ahon valtava vaalirahoitus voisi muuten olla peräisin?


   • Kuitenkin
    Punaveri kiehuu kirjoitti:

    Kun kapitalismin kriisi kärjistyi Saksassa äärimilleen 1930-luvun alussa ja luokkakantaiset kommunistit etenivät siellä revisionistipetturien kustannuksella, saksalainen suurpääoma ja porvaristo turvautuivat hädässään fasisteihin pysäyttääkseen taistelevan työväenliikkeen vaatimukset sosiaalisesta oikeudesta. Näyttää siltä, että samalla lailla Perussuomalaiset ovat Suomen oikeiston salainen ase, taikka viimeinen kortti. Mistä jonkun Jussi "Pinochet" Halla-ahon valtava vaalirahoitus voisi muuten olla peräisin?

    Silloin Saksassa oli hieman vastaava tialnne Suomen nykyisyyden kanssa, vasemmistopuolueet olivat siellä hajallaan ja riidoissa keskenään, se teki silloin Saksan vasemmistosta heikon ja toimintakyvyttömän, Saksan demarit olivat silloin kuin Suomen demarit nykyisin, lähinnä oikeistodemareita ja kannattivat silloista versiota globalisaatioista, eivät laittaneet oikeistolle ollenkaan vastaan, eivät olleet sen sakasalaisduunarin puolella ja näinhän se on Suomessakin nykyisin, tai on ollut jo n. 30 vuotta.


  • Työeläkeläinen

   "Perustelun" tarkoituksena lienee siirtyminen kommunismiin perikadon kautta kun se muutoin ei näytä onnistuvan vaan koko ajan tulee takapakkia.

   Pankkien kansallistaminenhan aloittaisi lopullisen perikadon taloudessamme.

   • Punaveri kiehuu

    Kyllä, kapitalistin painajainen toteutuu vielä, kun pankit, teollisuus ja luonnonvarat kansallistetaan Suomessakin. Sosialismi on isänmaallisuutta, nationalismia, ylikansallisen riiston ja rosvouksen vastakohta. Näissä merkeissä tervehdimme esim. tovereita Venezuelassa. Siellä luodaan jo uutta yhteiskuntaa, mallia ihmiskunnan kehitykselle 2000-luvulla. Sodanlietsojien ja imperialistien saastaiset, ahneet kourat pysykööt erossa maista joissa on astuttu sosialistisen rakennustyön tielle!


  • Perustelen

   Nyt pyytäisin perustelut jo sinulta. Miten niin perikato? Pankit on jo nyt syömässä veronmaksajen rahaa, ja nykytilantessa jatkaa sen edelleen. Pankit ei saa päästää kaatumaan, koska rahalla on säätävä rooli taloudessa. Mutta täällä hetkellä suurin osa pankkien toiminnassa kuuluu keinotteluun. Jos olisi vain yksi valtion omistama pankki, sille voisi antaa ne tehtävät, jotka pankille kuuluu, ja välttää riskeja kaikenlaisista keinotteluista, johdannaisista, rahan multiplikatioista. Valtion kontrolli olisi nimenomaan vakavoitanut rahatalouden.
   Kuten aloituksessa sanoin: Ei tarvi rakentaa mitään kommunismia, on löydettävä keinot jotenkin säilyttää se hyvinvointivaltio mikä nyt on, koska näyttää siltä että nykymenolla se voi mennä nuriin.

  • Työeläkeläinen

   Pankkien kansallistaminen avaa oven poliittiselle vaikuttamiselle pankkien toimintaan. Sillä saattaa olla joitain positiivisiakin vaikutuksia mutta pahin kaikista on mahdollisuus käyttää pankkien varallisuutta poliittisiin tarkoituksiin.

   Poliitikoilla on vain poliittinen vastuu ei todellista joskin siinä mielessä pankkienkin, varsinkin suurten, omistajavastuu näyttää hieman latistuneen.

   Kun valtio tukee pankkeja verorahoin (muutahan sitä ei tuppaa valtioilla edes olemaan) sen tulee tehdä se pääomankorotuksin jolloin parempien aikojen koittaessa valtio voi myydä osuutensa parhaaseen saatavissa olevaan hintaan. Näin voi tehdä jopa voittoa jos ei hätäile.

   Pankkisektorilla on joitain toimijoita joista olisi syytä päästä eroon muttei sitä varten tarvitse pankkeja kansallistaa. Se olisi lisäksi kallista vaikka osakkeiden arvot hieman alamaissa ovatkin tällä hetkellä muttei siellä valtionkaan kassan pohjalla taida mitään Roopemaisen rahakylvyn paikkaa olla. Vai ehdotatko valtion varastavan pankit? Jonka se tekee jos vie ne vastikkeetta.

  • M A R S !

   Suomen kielen kursseille !

   • Työeläkeläinen

    Veikkaan sen olevan sanasokean kirjoittamaa jolloin kaikki kunnia hänelle joka uskaltaa. Toinen vaihtoehtohan on maahan tulija, hän voisi hieman kouluttaa itseään kirjoittamisen jalossa taidossa. Vain kirjoittamalla oppii mutta tämä on hieman väärä paikka siihen koska palaute jää todennäköisesti saamatta kielen korjausmielessä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   330
   3668
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   2553