Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

KATAINEN JA URPILAINEN VALEHTELIVAT VAKUUKSISTA ! ! !

Qeeeeeeeeeeeeen

Lukekaa ! ! ! http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=8&id=1494

5

91

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei voi muuta sanoa!

      Katainen ja Urpilainen oikeuden eteen ja vankilaan!

    • Vain teatteria

      Pitäähän Venäjästäkin aina valehdella; siellä rehelliset ihmiset on surmattu.
      Isä ja äiti tapettiin kotipihalla lasten silmien edssä. Älä vaan kumarra rikollista.
      Vakuuksia pitää kasvattaa vielä paljon. Putinia ei ole vielä otettu kiinni. On hyvä
      elää kauniisti ja kurinalaisesti, päinvastoin kuin rikolliset leninistit ja stalinistit.

      Maltti on taas malttia. Pyörien pyörimistä vauhditetaan elvyttämällä. Miljardien suuruiset yhteiset rahastot antavat ikuisesti rahaa. Ei raha voi koskaan loppua.
      Täytyy kuitenkin pitää huolta turvaverkoista ja vahvistaa Balttian puolustamista.
      Maailman vapauttaminen pahuudesta julmasta umpikierosta (kgb) on ihanata,

      • Tilanne paranee

        Ihan sama mitä ne 2 lässyttää. Tilanne paranee ja kaikki oikeat maat elvyttävät.


        Kyllä kaikki kääntyy vielä hyväksi. Saksa on meidän tuki ja turvamme.


    • Suunniteltu kupla?

      Vakuushuijaus: Suomi osti vakuudet Kreikalta lainaamalla sille saman verran enemmän


      Valtionvarainministeri Urpilainen kehui saavutusta Kreikan vakuusneuvotteluissa ja ylpeili tienanneensa suomalaisille miljoona euroa tunnissa. Pääministeri Katainen kertoi Suomen saaneen mitä halusi. Mutta selvisi, että Suomi osti 880 miljoonan euron 'vakuudet' Kreikalta lainaamalla sille ERVV:n kautta 800 miljoonaa euroa ylimääräistä. Hallituksemme on siis huijannut kansalaisia härskisti?

      (Julkaisemme asian vakavuuden huomioiden poikkeuksellisesti nimettömän blogikirjoituksen)

      Lähde: Worldpress Talousmedia -Blogi
      11.10.2011, Verkkomedia.org


      Vakuushuijaus: Suomi osti vakuudet Kreikalta lainaamalla sille saman verran enemmän

      Heinäkuussa EU-johtajat ja Jyrki Katainen muiden mukana sopivat kreikan toisesta pelastuspaketista jonka kooksi sovittiin 109 miljardia euroa siinä kokouksessa jossa Kataisen mukaan kaikki nyökkäsivät suomen vakuusvaatimuksille. Tämä 109 miljardia lainataan kreikalle ERVV:n kautta.

      Viime viikon alussa Jutta Urpilainen esitteli saamansa “vakuudet” melkein 3 kuukauden erittäin vaikeiden neuvottelujen jälkeen mutta vakuuksista kertoneessa EU-tilaisuudessa oli hyvin omituista se että osa poliitikoista sekä osa yleisöstä nauroi Suomelle.

      Suomi saisi Urpilaisen mukaan 880 miljoonan euron vakuudet ja mediamyrsky alkoi sillä olivathan Urpilainen ja Katainen sopineet hallitusohjelmassa että suomi vaatii täydet vakuudet ja Urpilainen oli käynyt SDP:n onnistuneen eduskuntavaalikampanjan ykkösteemanaan täydet vakuudet ja saanut äänestäjien luottamuksen SDP:lle nimenomaan jatkuvalla vakuuksien rummuttamisella.

      Urpilainen kehui saavutustaan ja ylpeili tienanneensa miljoona euroa tunnissa suomalaisille vakuusneuvotteluissa ja Katainen riensi kertomaan että suomi sai mitä halusi.

      Perussuomalaiset, keskusta ja osa mediaa haukkui Urpilaisen neuvottelutuloksen koska vakuuksia saatiin vain 880 miljoonaa ja koska mikään muu maa ei ollut kiinnostunut vakuuksista – joten neuvottelutulosta pidettiin huonona siihen liittyvine ehtoineen, kuten se, että suomen osuus EVM:n alkupääomasta eli 1,44 miljardia pitää maksaa kerralla 2013 kun muut maksavat 5 vuodessa, ja se että vakuudet saa haltuunsa vasta 15-30 vuoden päästä kreikan velkasaneerauksesta / konkurssista.

      SDP, Kokoomus, muut hallituspuolueet ja osa mediaa kehui Urpilaisen neuvottelutuloksen huipentuneen siihen kuinka demarit kehuivat Juttaa melkein kyyneleet silmissä SDP:n puoluevaltuuston kokouksessa.



      Jotain oli jäädä huomaamatta...

      Useimmilta jäi kuitenkin huomaamatta että samaan aikaan kun tuli tieto Urpilaisen neuvottelemista 880 miljoonan vakuuksista, niin tuli tieto, että Suomen osuus kreikan toisesta pelastuspaketista nousee heinäkuussa ilmoitetusta 1,4 miljardista 2,2 miljardiin.

      Nekin jotka huomasivat suomen osuuden nousun 2,2 miljardiin eivät kiinittäneet siihen sen enempää huomiota, vaikka minulle ainakin pisti heti silmään, että nousu 1,4 miljardista 2,2 miljardiin on 800 miljoonaa eli melkein sama summa kuin Urpilaisen saamat “vakuudet”.

      Rupesin tutkimaan mistä tämä 800 miljoonan nousu johtuu ja luin Valtionvarainministeriön tiedotteeseen vakuuksista ja Talouselämän uutisen aiheesta tarkasti.

      Talouselämän artikkelissa valtionvarainministeriön virkamies Martti Salmi selitteli tiistaina 4.10 vakuusratkaisusta kertovassa taustatilaisuudessa Suomen osuuden yhtäkkistä nousua Kreikan toisessa pelastuspaketissa heinäkuun 1,4 miljardista nykyiseen 2,2 miljardiin sillä, että “Kreikan talouden näkymien synkkenemisen vuoksi maa tarvinnee odotettua suuremman lainapaketin”.

      Tämä pisti silmääni, koska luen paljon kansainvälistä talousmediaa työni vuoksi enkä muistanut nähneeni missään niistä juttua – siitä että kreikan toisen pelastuspaketin kokoa oltaisiin kasvattamassa heinäkuussa sovitusta 109 miljardista. Kävin läpi Reutersin ja Bloombergin, enkä löytänyt mitään uutisia joissa oltaisiin puhuttu kreikan toisen pelastuspaketin koon kasvattamisesta.

      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=8&id=1494

    • Hyvä Kreikka

      Outoa seurata niiden kahden tandemia. Toisaalta voisi iloita parivaljakosta.
      Kreikka on upea maa. Kreikkalaiset ovat aivan erityisen rakkaita meille ihmisille täällä ihanassa lännessä. Täällä lännen kultamailla oksat notkuvat.

      Kreikka ja Saksa vahvistavat puolustustamme. Lukemattomia panssivaunuja
      tarvitaan. Sukellusveneitä, joita vainolainen ei voi koskaan edes havaita.

      Uudenaikaiset lentokoneet varustetaan ennennäkemättömillä ohjuksilla.
      Ystävä Kreikka saa anteeksi jopa 60% veloistaan. Kreikka kuten koko sivistynyt muu maailmakin koko ajan TODELLISUUDESSA varustaa meitä täyttä häkää. Suloinen kreikan kansa selviää, kun me kaikki tuemme! Antaa tandemin olla:)

      Raha ei mene hukkaan vaan luo uusia työpaikkoja ja hyvinvointia lisää.
      Mikään ei ole sitä miltä näyttää. Satelliiteilla seuraamme Mr. Putinia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2005
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1420
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1327
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      13
      1285
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1201
    Aihe