joku kaipaili juonipaljastuksia, tässäpä niitä...

rockinn

tässä jotain juonipaljastuksia mitä on ollut nyt Syyskuun ajalta Brittein Emmerdalessa: Kamalasti väki on vaihtunut, todella paljon on mukana nyt mitä meillä ei vielä näy, kerronpa nyt vain meillä näkyvistä ja tutuista hahmoista.

Nicola ja jimmy King ovat yhdessä ja saaneet vauvan. Kelly tulee takaisin sarjaan haluaa vokotella jimmyn takaisin sen perusteellla että olisi jimmylle synnyttänyt vauvan. Jimmy on ihan sekaisin tunteissaan, ei tiedä mitä haluaa.

Meillä nyt uusi Wylden perhe ei enää ole mukana, ei edes näiden lapset. Mark kuolee rikoksen uhrina jossain vaiheessa.

Aaronin ja äitinsä suhde on kuin yhtä vuoristorataa, mutta Aaron yllä 'aikuistuu' ja järkiintyy. Hän onkin homo jossain vaiheessa ja poikaystävänsä kuolee minkä takia Aaronin elämä romahtaa täysin. Aaronin roolihahmo on kirjoitettu todella masentuneeksi ja surulliseksi, harmi sinänsä koska pidän näyttelijästä.

Carl ja Chas palaavat yhteen, nyt tällä hetkellä eivät ole kylläkään yhdessä.

Sitten yksi asia mikä erityisen paljon harmittaa tässä juonikuviossa: Marlonilla ja Laurelilla syntyy säpinää ja ihastusta puolin ja toisin. Ashley ei tällasta ansaitsisi.

Ashleyn isä Sandy on tullut takaisin. Shadrach on kuollut alkoholin yliannostukseen. Cain ja Charity ovat takaisin ja niilläkin aina vaan säilyy kipinä...

Viv ja Terry on kuollut, en muista mihin.

Andyn ja Debbien tytöllä Sarahilla on just nyt todettu jokin tosi vaarallinen lastentauti, luuydinluovuttajaa haetaan kuumeisesti tytölle. Andy on töissä edelleen Butlerin tilalla, josta eroaa kuitenkin kun omistajalla rahaongelmia.

Näitä siis pyydettiin en kirjoita ilkeyttäni jos joku sattuu vahingossa lukemaan ja sitten valittaa ettei saisi kirjoittaa.

97

28398

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pari täydennystä

      "Viv ja Terry on kuollut, en muista mihin." (...ovat kuolleet (molemmat))
      Viv ja Terry kuolivat (perinteisessä) talon räjähdyksessä. Terry meni auttamaan Viviä ja menehtyi itsekin.

      "Shadrach on kuollut alkoholin yliannostukseen"
      Shadrach sai ilmeisesti sairaskohtauksen veden äärellä ja hukkui tipahdettuaan (olen nähnyt tästä videon, mutta oli äänettömällä).

      "Jimmy on ihan sekaisin tunteissaan, ei tiedä mitä haluaa."
      Voin hyvin kuvitella Jimmyn ilmeet ja koheltamiset tuossa tilanteessa...

      • AntiPaddy

        Se miespoliisi joka nyt tutkii mark wylden kuolemaa sytyttää kyseisen tulipalon jossa viv ja terry kuolevat... Tämä pollari siis jää näyttelijäkaartiin joksikin aikaa. Kaikki tämä juontaa hänen epätoivosesta rakkaudesta katieta kohtaan..


    • rockinn

      kiitti tarkennuksista.

      eikös Shadders ollut käynyt alkoholisminsa takia hoidoissa ja oli jo melkein raitistumassa kun tämän viimeisen kerran joi ja hukkui... joka tosin oli ihan joku lätäkkö. Taisin myös nähdä tämän pätkän youtubesta. Kuoliko myös oikeasti?

    • paljas_tuksia
    • Uteleva katsoja

      Siis Terryn poikakin jää orvoksi.Poistunee varmasti sarjasta hänkin.
      Bob jää leskeksi.Kuka on uusi morsian, vai poistuuko Bobkin?
      Kauppa ja posti tuhoutuu palossa, tuleeko tilalle joku uusi liikerakennus?
      Tietääkö jatkosta kukaan?

    • rockinn

      Terryn poika TJ ei ole enää sarjassa, ei ole ainakaan häntä mainittu missään vaiheessa. Uusi kauppa on perustettu jota pitää David ja Leyla ja Leylan sisko Alicia. Leyla ja David ovat löytäneet toisensa ja seurustelleet jonkin aikaa.

      Bobilla ei musta tällä hetkellä ole ketään naista, en tiedä sitten onko Vivn kuoleman jälkeen ollut ketään. Bob on mukana edelleen.

    • millahirvonen

      paljas_tuksia: hei voisitko lähettää mun sähköpostiin noi youtube videopätkien osoitteet, jos pystyt, [email protected].
      katsoin suurimman osan aaronin ja jacksonin videoista, aika paljon surua aaron joutuu kestämään, harmi sinänsä, hän on hyvä näyttelijä roolissaan.
      eli mihin jackson lopulta kuolee ja alkaako aaron seurustelemaan, vai pysyykö sinkkuna jonkin aikaan..?
      mun mielestä aaron ja jackson sopivat hyvin toisilleen..
      toivotaan että aaron pysyisi sarjassa viellä pitkään jacksonin kuoleman jälkeen mukana, osaako kukaan sanoa kuinka paljon ollaan suomen emmerdale sarjoissa jäljessä englannin nyky emmerdalesta?
      kiitos etukäteen!!

      • 18+16

        "osaako kukaan sanoa kuinka paljon ollaan suomen emmerdale sarjoissa jäljessä englannin nyky emmerdalesta?"

        No maikkarin Emmen juonipaljastus- sivuilla puhutaan jaksoista joissa vietetään ystävänpv, eli siellä kevättalvi-09 meillä menossa syksy -11, sittä laskien ollaan n. 2 ja ½ vuotta jälessä.

        Hyvin on saatu kiinni näiden parin vuoden aikana kun on näytetty 2 jaksoa päivässä. Jossain vaiheessa oltiin jo 5v jälessä.


      • dazzart

        "hei voisitko lähettää mun sähköpostiin noi youtube videopätkien osoitteet, jos pystyt, [email protected]."
        Miksi pitää lähettää sähköpostiisi? Voithan katsoa ne tuolta ylempää tai voit lähettää ne myös itse itsellesi....


      • nyyhkelis

        Katselin tässä Youtubesta satunnaisia Emmerdale-videoita, ja kohdalle osui videot Jacksonin onnettomuudesta sekä kuolemasta kuukausia myöhemmin. Surullinen loppu tulee tällä hahmolla olemaan, en muuta voi sanoa. Kamalaa olisi
        omalle kohdalle ajatella samanlaista tilannetta, sekä omaisena, että kuolevana.

        http://www.youtube.com/watch?v=VoAhs9mTm1E


    • rockin'n

      viime vuoden pääsiäisenä sitä vietettiin samoihin aikoihin meillä täälläkin, paitsi ett oli tuo 2vuotta aikaero. Sitt taas kun mentiin kesätauolle, tuli tuo noin ½v lisää.

    • SpoilerkysymysCAIN

      Tietääkö kukaan milloin Cain oikeasti ilmestyy sarjaan Suomen aikaa?

    • KaikkiLoppuuAikanaan

      Masentavaa lukea näin paskamaisia paljastuksia.....siis sen takia...
      Kelly tulossa takaisin! Se akka on oksettavin ja niin hiton ruma koko sarjassa ikinä ollut, enkä haluaisi sen IKINÄ palaavan sarjaan.

      Sandy olisi myös saanut jäädä niille teilleen. On esiintynyt muissakin sarjoissa ja on aina samankaltainen rooli niissä ollut.

      Marlon ja Laurel, huoh voiko älyttömämpää käsikirjoitusta tekaista? jo on juonet vähissä, säälittävää.

      Aaron on pentu, joka ärsyttää äärimmilleen.

      Kuukausia olen Emmen kanssa sitkeillyt, ja kun tulevaisuus näyttää tällaiselta, niin on hyvin helppoa lopettaa sen katseleminen.

      • minä taas täällä innoissani, että alunperinkin Laurenin olisi ampparipuvussaan pitänyt vampata Marlon. ;) Nimenomaan nautin myös todellakin siitä. että tää Aaronin näyttelijä osaa näytellä nuoresta iästä huolimatta, eikä suuremmat rahakentät selkeesti ole kutsuneet nuorta miestä. Mahtavaa, että pysyy sarjassa.


      • rockinb
        iam_eme kirjoitti:

        minä taas täällä innoissani, että alunperinkin Laurenin olisi ampparipuvussaan pitänyt vampata Marlon. ;) Nimenomaan nautin myös todellakin siitä. että tää Aaronin näyttelijä osaa näytellä nuoresta iästä huolimatta, eikä suuremmat rahakentät selkeesti ole kutsuneet nuorta miestä. Mahtavaa, että pysyy sarjassa.

        Huhujen mukaan kuitenkin kuulemma poistuu sarjasta näiden päivien Englannin jaksoissa. Lähtee uuden rakkautensa mukana Australiaan.


      • rockinb kirjoitti:

        Huhujen mukaan kuitenkin kuulemma poistuu sarjasta näiden päivien Englannin jaksoissa. Lähtee uuden rakkautensa mukana Australiaan.

        Perinteisesti Australiaan! Moneskohan sinne lähtijä?
        Ihmeellinen kytky tuolla pienellä kyläpahasella toiselle puolelle maapalloa!


      • rockinb
        eurolager kirjoitti:

        Perinteisesti Australiaan! Moneskohan sinne lähtijä?
        Ihmeellinen kytky tuolla pienellä kyläpahasella toiselle puolelle maapalloa!

        hei, olin tuossa väärässä! Sori! Vanhasta tapamuistista tuli aussit automaattisesti. Se on Ranska mihin tämä heila on menossa ja huhuillaan että Aaron aikoo mukaan ,koska on sarjasta lähdössä kuitenkin.


      • rockinb
        rockinb kirjoitti:

        hei, olin tuossa väärässä! Sori! Vanhasta tapamuistista tuli aussit automaattisesti. Se on Ranska mihin tämä heila on menossa ja huhuillaan että Aaron aikoo mukaan ,koska on sarjasta lähdössä kuitenkin.

        Aaron ei sitten lähdekään, näillä näkymin! Haluaa jäädä Adamin tueksi koska Adam pelkää kuollakseen että jää kiinni tuhopoltosta. Ed tietty pettyi ja lähti jo menemään! Ehkä Aaron sitten menee perästä. Ihailla pitää Aaronin ystävä uskollisuutta!


    • millahirvonen

      mun mielestä aaron tarkoituksellaan kapinoi ja käyttäytyy ärsyttävästi, mutta huomattavasti muuttuu kuitenkin myöhemmissä jaksoissa...
      itse pidän aaron"ia kiinnostavana hahmona, kuten muitakin dinglejä.
      osaatteko kertoa, että onko daz viellä sarjassa ja eihän hänelle tapahdu mitään vakavaa?
      ihmettelen tosiaan laurelin ja marlonin välien lämpemistä, kurjan tempun tekevät ashleylle, jos menevät jutussaan eteenpäin..
      pidän emmerdalesta tosi paljon, on muuttunut kiinnostavaksi vuosien aikana, hyvät näyttelijät ja juonet, muuta ei voi toivoa..
      Mitä emmerdale dvd,eitä on julkaistu, onko dingleillä omaa dvd,eetä?
      kuka omistaa kyseisen sarjan dvd,eitä?
      joo olisi tosiaan kiva tietää missä vaiheessa cain saapuu suomen emmerdale jaksoihin..?
      menehtyykö sarah (andyn ja debbien lapsi?)
      entäs jakson, mihin tarkalleen menehtyy...

    • Dazia näyttelevä henkilö sai syytteet pahoinpitelystä ja siksi sai potkut sarjasta. Dazin on viiimeisen kerran Emmerdalessa (Englannin ajassa) 24. huhtikuuta 2009 eli ei taida olla kaukana poistuminen meidänkään ajassa.

      Dazin loopuvaiheista sivun alla (konekielinen käännös!):
      http://translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Daz_Eden&ei=EzCdTouEJOfQ4QSryLjMCQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&sqi=2&ved=0CCIQ7gEwAA&prev=/search?q=daz emmerdale&hl=fi&biw=1440&bih=797&prmd=imvns

    • Briteissä Cain palasi keväällä 2009 eli tullee lähiaikoina! Onhan hän jo palannut Britanniaan Suomen ajassa, taitaa olla pidätettynä, kun tuli auttamaan pidätettyä Debbietä? Zak ja Shadrach ovat asiasta jutelleetkin viime viikon Suomen jaksoissa.

      P.S. Charity palaa Englannin ajassa lokakuussa 2009

    • rockin'

      Nämä tapahtumat tulee tosiaan vasta n.2½v päästä, eli vielä odotellaan tovi. Sarahille vasta etsitään luuydinluovuttajaa eli vielä ei tietoa edes että saako hän sitä mistään... huhuja ja epäilyjä kuitenkin liikkuu (brittikatsojien joukossa) että luovuttja löytyisi cainin 'vahinko'lapsesta. Tässä siis uusi juonipaljastus:

      Cain saa raskaaksi TAAS yhden teini tytön joka pitää lapsen Cainilta salassa. Siitä lapsesta tulisi todnäk. luovuttaja Sarahille. Cain ei siis muutu.... :-/

    • ajan_kulu

      "Nämä tapahtumat tulee tosiaan vasta n.2½v päästä, eli vielä odotellaan tovi."
      Keväästä 2009 näihin päiviin on 2,5 vuotta!

    • sama asia?

      2½ on tietääkseni sama kuin 2,5.....? olenko ihan hakoteillä. eikös tuo nimim. rockin tuota juuri tarkoittanut?

      • ajan_kulu

        Juu tiedetään, että 2,5 on sama kuin 2½.
        Nyt herääkin kysymys, mihin rockin' vertasi? eurolagerin vuoden 2009 asioihin, jotka ovat hänen kirjoitustaan ennen vai johonkin muuhun?


    • rockin'

      hei vastaanpa tähän... tarkoitin ihan tämän päivän Suomen emmerdale tapahtumista (Eikös siellä ole Tammikuu 09?) tämän päivän Brittien emmerdaleen. En siis Eurolagerin kirjoitukseen, siihen liittyen vain kerroin tuon Cain jutun.

      • ajan_kulu

        No sit kantsii vastata oikeaan asiayhteyteen...


    • fani_87

      heips. kävin tuolla emmerdalen englannin kotisivuilla ja huomasin siellä, että jackson suunnittelee tekevänsä itsemurhan, josta kertoo äidilleen Hazelille ja pyytää häneltä apua, juuri itsemurhan tekohetkellä aaron saapuu paikalle.. mutta onko liian myöhäistä pelastaa jacksonia, eikai aaron joudu vastuuseen siitä?
      aaron joutuu ilmeisesti oikeuteen, mutta pääsee vapaaksi.?
      eli jackson tekee itsemurhan? voiko sitä paremmin selventää.
      sitten aaron tapaa baarissa flynn - nimisen miehen, en tiedä tuleeko heille pidempää suhdetta.
      huomasin myös, että tulevissa jaksoissa emmerdaleen on tulossa paljon uusia ihmisiä.
      cain tosiian pysyy samana omana itsenään, en osais kuvitella häntä muunlaisena..
      emmerdaleen tulee myös sean - niminen poika, kuka lienee?
      kiitos etukäteen vastauksista.. olen niistä hieman viisaampi.. tuskin maltan odottaa niitä tulevia jaksoja..

    • fani_87

      tietääkö kukaan, kuinka usein emmerdalen kotisivuilla päivitetään sitä juonipaljastuksia? eli englannin kotisivua..

    • 19+8

      Muutama viikko sit näin muutaman jakson emmerdalee skotlannin reissulla.
      Paljon uusia tyyppejä.
      Cain ja charity näky olevan kans paikalla.
      Joku Amy(?) oli paksuna ja isukki oli cain. Tosin Cain ei vain itse tiennyt sitä.

      Lisa oli harmaantunut ja kunnolla. Ne kaikkki työskenteli jossain muualla kuin pollardin ompelimossa.

    • 3+18

      ^
      Ainiin nicola jimmy olivat eronneet, mutta lämmittelivät taas suhdettaan.
      Ilmeisesti heillä on yhteinen penska.

      • Nicola jo raskaana

        Itseasiassa Nicola on jo raskaana näissä meillä nyt nähtävissä jaksoissa, naikkonen ei vaan tiedä sitä vielä! Lapsi sai alkunsa Jimmyn ja Nicolan päiväkänni/rekka-autoseikkailun aikana, jaksossa joka näytettiin Suomessa nyt lokakuun alussa.

        Nicolan ja Jimmyn Angelica-tytär syntyi loppukesästä-09, ja kidnapattiin jo heti vastasyntyneenä. Tekijä oli seonnut Lexi, joka heilui itsemurha-aikeisena sairaalan katolla nyytti käsissään...


    • rockin'

      ja touhu vaan menee hullummaksi aina vaan!

      amy teinitytön piti tehdä abortin, mutta ei sitä tehnytkään vaikka Cain olisi halunnut. Eli jossain vaiheessa *Cain saa Amyn raksudesta tietää.

      Sean on tämän hetkisen uusimman perheen lesbo-äidin poika. Käyttäytyy vähän kuin Aaron nyt, eli kapinamielinen...

      Jackson ei minusta tee itsaria, vaan pyytää Aaronia ja Jacksonin äitiä edesauttamaan hänen poismenoaan. En tiedä mikä tauti hänellä oli, pyörätuolissa tai sängyssä kun oli loppuun asti. Tottakai aaron saa tästä syytteet, kuinkas muuten, Dingle kun on...

    • Kylän tulevaisuus

      Kelly kyllä saisi jättää palaamatta sarjaan.Kuten jo joku tässä ketjussa mainitsikin, nainen on tosi ärsyttävä.Naamakin kummallinen, etenkin suu ja sellaiset pulloposket.Kummallista myös se, että Marlon ja Laurelkin alkavat sekoilla keskenään.Väkisin aina ängetään sarjoihin jotakin tälläistä suhdedraamaa, Laurel ja Marlon on jo tosi mautonta.Andya en sarjassa kaipaa, mutta Daz olisi saanut pysyä mukana.Kenenhän kanssa Viktoria alkaa seurustelemaan aikuistuttuaan?Onko tulevissa jaksoissa poistuneet kylän vanhukset, eli Edna ja Pearl ja Sandy ja Allan?Nykyisten tilalle kai tullut uutta nuorempaa väkeä ja nykyisistä on tullut kai nyt niiden vanhojen(Edan muut) tilalle ne uudet kylän seniorit.

    • fani_87

      kun lexi kidnappasi nicolan ja jimmyn vauvan, saatiinko hänet kiinni, ettei kerennyt tekemään mitään hullua? miksi kidnappasi heidän lapsen, oli katkera carlin ja chasin suhteesta?
      mikä on sean"in rooli sarjassa, mitä puuhailee siellä..?
      olen katsonut etukäteen jakson, jossa hazel ja aaron auttavat jacksonia hänen poismenossaan, hazel ei pysty tekemään sitä, joten jackson pyytää aaronia auttamaan häntä, aaron auttaa, ei kestä nähdä jacksonia kärsivänä. aaronia syytetään hänen kuolemastaan ja hän haluaa ottaa vastuun siitä, mutta lopulta aaron vapautetaan syytteistä.. jonka vuoksi aaron romahtaa, tunsi pääsevän liian helpolla ja alkaa käyttäytymään itsetuhoisesti, josta paddy ja chas huolestuvat.
      he yrittävät saada aaronille apua, mutta aaron ei halua helpotusta tuskalleen, vaan tuntuu ansaitsevan kurjuutensa.. ikävää että aaronille on kirjoitetttu tollainen rooli,
      huomasin, että danny miller (aaron) olisi jälleen voittanut palkinnon aaronin roolistaan..!! oikaiskaa jos saatan olla väärässä..
      saa nähdä ovatko kylän seniorit myöhemmin emmerdalen maisemissa, vai vievätkö nuoremmat huomion..

    • millahirvonen

      osaatteko sanoa suurinpiirtein, että missä vaiheessa meillä suomessa tulee jakso jossa jackson ja aaron kohtaavat.. fanitan heitä ja odottelen sitä hetkeä mm.

    • millahirvonen

      Kiitos hyvistä vastauksista, mutta osaatteko sanoa missä vaiheessa aaron alkoi epäillä olevansa homo, tiedän kyllä kuinka tuli muille selville, paddy joutui ikävä kyllä tuli linjalle.. varmaan menee jonkin aikaan ennenkuin kyseiset jaksot näytetään meillä..

    • Aaronista hom...

      Luulisin, että edellä mainittuja aikoja...
      Voit toki googletella sitä itsekin tarkemmin. Niin pitää meidän "auttajienkin"...

    • 19+20=?

      Onko jollain tietoa Andyn ja Debbien suhteesta? He ilmeisesti päätyvät makaamaan yhdessä. Korjatkaa, jos olen väärässä. Ovatko he siis palaamassa yhteen, vai mistä tässä on kyse.

    • fani87

      varmaan jossain vaiheessa debbie ja andy päätyvät läheisiin väleihin ja sänkyyn asti, mutten varmana tiedä syytä.. liittyykö asia sitten heidän tyttäreensä, yrittääkö debbie huijata andya seksin avulla.?
      korjatkaa, jos olisin väärässä.

      • Rockinb

        Olen koukussa yhtälailla Brittien tämänpäivän Emmeen kuin suomessa tällä hetkellä olevaan. Luen, en katso jaksoja, ei ole aikaa. Mutta asiaan: Andy ja Debbie yrittävät lasta jotta lapsesta tuli solujen luovuttaja Sarahille joka on sairas. cameron, Debbien poikaystävä suuttuu, mutta jatkavat silti eloaan yhdessä. Andylla taas herää uudet tunteet Debbieen tämän sänkyepsiodin jälkeen. Että näin taas...


    • 19+20=?

      Kiitoksia selvennyksestäsi! Enää täytyy odottaa, koska kyseiset vaiheet tulevat Suomessa.

      • Jimmyäpäähän

        Jimmyltä menee muisti kun Kelly huitaisee lampulla Jimmyä päähän. Marlon alkaa seurustelemaan uuden eläinlääkärin kanssa, kunnes tämä ihastuu Paddyyn. Sitten paljastuu, että uusi el odottaa Marlonin vauvaa, jolla on down syndrooma. Lopuksi kaikki kolme ovat kuitenkin sovussa keskenään.


    • fani87

      Jostain luin, että cainin kimppuun hyökätään, jolloin joutuu sairaalaan ja myöhemmin toivuttuaan, adam sytyttää korjaamon tuleen ja cain jää sinne loukkuun. Osaako kukaan viisaampi sanoa, mitä adamilla on cainia kohtaan.? paitsi, että cain on ties monen ihmisen kanssa huonoissa väleissä.
      eikai kelly sentään pysyvästi jää emmerdaleen, että on vain läpikulku matkalla, en erityisemmin pidä hänestä.. sori jos loukkasin jotakuta.
      Tulviiko aaronin elämään uutta rakkautta edin jälkeen? toivon,että hänkin löytäisi rakkauden, on sen ansainnut, kun elämä on potkinut päähän.
      Kun andy ja debbie yrittävät lasta pelastaakseen sarahin, tuleeko debbie raskaaksi ja pelastuuko sarah.?
      Kyllä sarja on menossa aina vain jännittäväksi, se on täysin koukuttanut minut, joka jakso on pakko nähdä, enkä liene ainut!
      Laurelille ja marlonilla on myös tulevaisuudessa jotain sutinaa, mutten tiedä tuleeko heille parisuhdetta, vai onko kyse pelkästä yhden hetken huumasta.?

      • rockinb

        näihin vastauksia....
        Cainilla ja Adamin äidillä oli suhde jonkin aikaa, vanhemmat erosi jonkin aikaa, mutta päätyivät taas yhteen... ja lähtivät lomareissulle. Matkalla tapahtui onnettomuus ja John Burton kuoli. Adam syyttää siis tästä kaikesta Cainia...

        Kelly on todellakin vain käymässä, vonkaa Jimmyä takaisin käyttäen hyväkseen Jimmyn muistinmenetystä. Muisti palaa ja Kelly häipyy.

        Ed tosiaankin pyytää Aaronia mukaansa kun lähtee Ranskaan. Näyttelijä jättää myös sarjan, joten ehkä hän lähtee mukaan! :-(

        Debbie tulee raskaaksi ja tyttö sopii luovuttajaksi.

        Ei ole hetken huuma, vaan heillä on kunnon suhde, rakkautta mukana ja silleen... Ashley ja Laurel silti näyttää vieläkin olevan yhdessä.

        Tarkennan vielä edelliseen viestiini että en siis ehdi katsoa enkun jaksoja, suomessa menevät vain :-)). mutta koukussa olen!


      • Antipaddy
        rockinb kirjoitti:

        näihin vastauksia....
        Cainilla ja Adamin äidillä oli suhde jonkin aikaa, vanhemmat erosi jonkin aikaa, mutta päätyivät taas yhteen... ja lähtivät lomareissulle. Matkalla tapahtui onnettomuus ja John Burton kuoli. Adam syyttää siis tästä kaikesta Cainia...

        Kelly on todellakin vain käymässä, vonkaa Jimmyä takaisin käyttäen hyväkseen Jimmyn muistinmenetystä. Muisti palaa ja Kelly häipyy.

        Ed tosiaankin pyytää Aaronia mukaansa kun lähtee Ranskaan. Näyttelijä jättää myös sarjan, joten ehkä hän lähtee mukaan! :-(

        Debbie tulee raskaaksi ja tyttö sopii luovuttajaksi.

        Ei ole hetken huuma, vaan heillä on kunnon suhde, rakkautta mukana ja silleen... Ashley ja Laurel silti näyttää vieläkin olevan yhdessä.

        Tarkennan vielä edelliseen viestiini että en siis ehdi katsoa enkun jaksoja, suomessa menevät vain :-)). mutta koukussa olen!

        Natasha ampuu markin. Draamaa on luvassa heidän perheessä kun ryan ja maisie aloittaa suhteen, natasha ampuu markin kun selviää kaikille heidän sisar suhteestaan.

        Debbie ja Andy eivät saa lasta, vaan luovuttajaksi sopii cainin vauva, cain saa lapsen tämän teinitytön kanssa joka asuu ericin ja valin luona. Ja kaikki alkavat inhoamaan kylässä cainia ketkä eivät vielä inhonneet. Siksi cainin hakkaamista sairaalaan selvitellään jonkin aikaa koska syyllisiä voisivat olla vaikka kaikki kyläläiset.


    • fani87

      Rockinb: Kuka sitten hyökkäsi cainin kimppuun, adam? Kai adam pelasti cainin tulipalosta?
      Kelly ei ole varmaan muuttunut yhtään erillaiseksi, onnkeksi jimmy ei lähde hänen kanssaan mihinkään, kelly oli vain pelkkä hutsu, joka käytti mies raukkoja hyväkseen, mikäli rahaa löytyi.
      Kivaa kun aaron löysi rakkauden huumaa edin kanssa, hän ansaitsee sen, jacksonin jälkeen, niin olisi jackson halunut.
      Harmi kun aaron lähtee sarjasta, on ollut mainio hahmo, yksi lempi hahmoistani, tuo tietynlaista eloa kylän hiljaiseen elämään, mutta onneksi saadaan viellä suomen jaksoissa seurata hänen touhujaan, en tiedä kuinka lähellä ollaan nykyään englannin jaksoja.?
      Onhan niin ettei chas ja carl menneet naimisiin, kun carl jäi kiinni pettämisestä? (sitä osasi odottaa carlilta, ei vaikuta kovin uskolliselta tyypiltä)
      Onko chasin ja aaronin välit lähentyneet, oli alussa sydänsärkevää seurata heidän kylmiä välejä, mutta onneksi nyt on toisin.
      Aika yllättävää, että laurelilla ja marlonilla on suhde, ashley tuntuu olevan sitten ihmeen ymmärtäväinen. ;P
      Mitäs sitten kuuluu ihastuttaville sisaruksille valille ja dianalle, val on varmaan oma itsensä.?
      Mark wylde ilmeisesti surmattiin ja tekijäksi selvisi nathan, mikä oli motiivi teolle? natasha on varmaan heti uutta miestä etsimässä, entäs fay? (markin entinen vaimo.taisin kirjoittaa nimen vahingossa väärin)
      Mistä sivulta katsot englannin emmerdalen jaksoja, näkyykö siellä myös vanhempia jaksoja?
      Onko emmerdalen jaksoista tullut mitään dvd,eitä, joita pystyisi tilata? tai muuta oheistuotteita?
      kiitos vastauksista.

      • vakoilijatar

        Val ja Eric olivat ainakin eilen b&b:n pihassa kuvaamassa uutta pätkää. Toissapäivänä Laurel ajeli autolla eestaas, mukana oli Asleyn isä.


      • rockinb

        Ihanaa kun on joku muukin yhtä halukas tietään tulevista tapahtumista. eikä haittaa silti ollenkaan katselunautintoa kun se versinaisesti tapahtuu!
        Se oli Zak (muistaakseni) joka halusi antaa opetuksen Cainille, joka oli aiemmin tirvaissut nyrkillä Zakia kasvoihin. Syytä siihen en kyllä nyt muista...

        Minustakin on tosi harmi kun Aron lähtee, ilkeydestään ja ns pahuudestaan huolimatta niin hänessä on kuitenkin jotain hyvää, kuten on meissä jokaisessa :-)

        Chas ja Carl eivät päätyneet naimisiin koskaan, pettämistä en muista sitäkään, (ellei lasketa sitä kun Chas oli armeijassa) joka kyllä on erittäin todennäköistä!

        Minusta Chasin ja Aronin välit olisi ehkä hiukan lämmenneet, mutta tulisia luonteita kun ovat molemmat, niin kai se on aina vaan yhtä vuoristorataa heilläkin...

        Tuossa allahan onkin jo että Val on tullut takaisin, kun vielä on Eric sydänsuruissaan kun Val lähti pois ja sanoi ericille ettei enää tule takaisin. Herra yksin pyörittää B&B:tä huonolla menestyksellä sen adoptiotytön Amyn kanssa. Val lahti kun taas riitaantui mm Ericin kanssa.

        Tuosta motiivista en kyllä ihan ole varma ett miksi Mark tapettiin. Natashan mustasukkaisuus ehkä...?

        Näiltä britti sivuilta käyn lukemassa tämän päivän Emmetapahtumista. viimeisin spoileri on spoileri briteillekin koska se tulee tv:stä vasta 23.3.
        http://www.digitalspy.co.uk/soaps/s12/emmerdale/spoilers/a370196/adam-panics-over-the-fire.html


    • Emmer_dale

      Natasha tappoi miehensä, ei Nathan. Muistaakseni Nathan tiesi asian oikean laidan ja yritti estää äitinsä kiinni jäämistä. Cain sekaantuu taas jotenkin asiaan ja lopulta lopullisessa välien selvittelyssä Maisie muistaakseni ilmiantaa äitinsä poliiseille.Natasha päätyy siis vankilaan ja poistuu sarjasta.

    • jkirjsh

      Selviääkö Sallyn (hitto mikä käärme!!) todellisuus Laurelille ja Ashleylle jossain vaiheessa? Tahtoo tietää koska se sally häippäsee kuvioista, se on vastenmielisin koko emmerdalen historiassa.

      • googleen laitoin sally spode and ashley thomas ja wikipedia linkin sain enkuksi.

        suurinpiirtein suomennettuna: Sally alkaa kiusaamaan Laurelia, pari onnettomuutta tapahtuu ja Laurel sitten vaatii Ashleyta valitsemaan, sally tai laurel. Ashley valitsee Laurelin. Rouva suuttuu sitten siitä, kun Sally meneekin Ednalle asumaan. Joten pakkaa kimpsut ja kampsut ja lapset ja lähtee... gabby palaa kylää takaisin koulun takia. (laurelkin!!)

        Sallyhan tuntuu järjestävän kunnon säpinää kylään, hengenvaarallista Laurelille. Ashley ja Doug jo luulee, että Laurel on päästään sekaisin, mutta ymmärtävät tietyn episodin jälkeen, että Sallyhan se sekaisin onkin. Sally sitten tulee pidätetyksi ja hänet passitetaan hoitoon.


    • fani87

      rockinb: Tuleehan sarjaa katsottua, vaikka juonipaljastuksia kyselee, sitä odottelee innolla
      uusia jaksoja.
      Aaronilla on ulkokuori kovempi, mutta sisältäpäin on toisenlainen, eikä sitä usein näytä, aaronilla saattaa olla turhautumisia, jotka raivoamalla purkaa ulos..
      Chas ja aaron ovat tosiaan samankaltaisia, yhtä jääräpäisiä, eikä heillä ole tyypillistä äiti - poika suhdetta, tulevat silti hyvin toimeen.
      Onko ericillä adoptiotytär?
      En yhtään ihmettele jos natasha on päätynyt markin surmaamiseen, jos tietää että on toinen nainen kuviossa mukana, varmaan joku muukin tekisi niin?
      Pitäisi itsekkin käydä tuolla emmerdalen sivulla, katsomassa emmerdalen englannin jaksoja, pystyisi olemaan perillä tulevistakin jaksoista.
      Löytääkö sieltä emmerdalen sivustolta helposti juonipaljastus kohdat, onko fani sivusto?
      Pystyykö googlen kautta hakemaan tuota sivua myös?

      • voihyväjyssäys

        missähän ajassa sinäkin elät, tietysti pystyy hakemaan !! Ei se google pure kun sitä käyttää, rohkeasti vaan kaivelemaan tietoja sieltä.


      • kaikkeakanssa100
        voihyväjyssäys kirjoitti:

        missähän ajassa sinäkin elät, tietysti pystyy hakemaan !! Ei se google pure kun sitä käyttää, rohkeasti vaan kaivelemaan tietoja sieltä.

        Kyllä ainakin tällä hetkellä Englanniin aikaa Debbie odottaa lasta.


      • Reppie
        kaikkeakanssa100 kirjoitti:

        Kyllä ainakin tällä hetkellä Englanniin aikaa Debbie odottaa lasta.

        Lapsi on cameronin ja debbie saa keskenmenon.


      • debbies
        Reppie kirjoitti:

        Lapsi on cameronin ja debbie saa keskenmenon.

        tässä on tällainen teksti tältä vuodelta:
        2012
        •When all other methods of conceiving fail, Debbie and Andy sleep together
        •Cameron struggles when Debbie discovers she's pregnant
        •Andy tells Cameron that he and Debbie slept together and Cameron leaves Debbie


    • fani87

      joo olenkin tieotoinen, että sally saa aikamoista tuhoa kylässä ollessaan, mutta onneksi jää kiinni lopulta.
      luulisi ashleyn uskovan ennemmin vaimoaan kuin ex naistansa, ednasta tiesikin että hän ottaa luokseen asumaan kaikki, ketkä ovat elämäsääsn kokeneet kovia. kunnon kristitty, kuten hän aina tiedottaa.. ;P
      Sitten on monia suomalaisia emmerdale fanisivuja, mutta mikä on teidän mielestä paras fanisivusto?
      Juonipaljastuksien perusteella ollaan menossa jännittäviä aikoja kohti emmerdalessa.

    • 9+11

      on tämä niin ihana sarja että...päivän kohokohta kun tulee töllöstä!!
      Toiv. Laurel saa perheensä kokoon ja Sallyn navetan taa. :)

    • 18+16=34

      Onko jollakin tietoa, miten Laurelin ja Marlonin suhteen käy? Onko kyseessä vain jokin hetken ihastuminen, vaiko seuraako siitä jotain vakavampaa? Toivoisin, että Marlon löytäisi rinnalleen sopivan naisen, harmi vaan että Laurel on varattu.
      Entä mitä kuuluu Jimmylle ja Nicolalle? Ovatko he vielä yhdessä, vai sekoittiko Kelly heidän suhteensa. Jimmy ja Nicola ovat kyllä hauska pari. Heitä on mukava seurata!

      • rockinb

        nimim. 18 16=34, Marlonin ja Laurelin suhde jatkuu harmittavan pitkään ja Ashleyn selän takana. Kun tämä vihdoin tulee hänen tietoonsa, niin olivat juuri uusimassa aviolupauksiaan, (eli uudestaan naimisiin) niin se uhkaa melkein peruuntua, koska Marlon meni väliin... Marlon saisi etsiä vapaista naisista naisensa...

        No, suhde on kuitenkin ohi. toistaiseksi. Nyt juuri meniellä olevissa jaksoissa Laurel haluaa eron Ashleysta koska selvisi että tämän suhteen seurauksena Ash on rääkännyt isäänsä viikkotolkulla, henkisesti sekä fyysisesti. Katsotaan vaan juokseeko laurel Marlonin syliin...

        Ashley on nyt suuressa epäsuosiossa brittikatsojien keskuudessa....


    • Aaron fani

      Emmerdale on omalla kohdalla päivän piristys ruiske, sitä odottaa kyllä mielellään.!
      Muakin kiinnostaa millainen suhde kiemura tulee marlonille ja laurelille, jostain luin että tulisi suhde heille, ainakin tunteet käyvät kuumina molemmilla ja ashley yrittää käsittää asiaa.
      Nicolalla ja jimmylla jatkuu raikuva yhteiselo, toki kelly tupsahtaa paikalla, yrittää saada jimmyä itselleen, mutta siinä onnistumatta ja häipyy katkerana pois kylästä.
      Mutta nicola ja jimmy ovat luodut toisilleen, nicola hieman rääväsuinen,sanoo kaiken mitä sylki suuhun tuo, sitä miettimättä ja jimmy on paikalla rauhoittelemassa häntä. ;D

    • 18+16=34

      Kiitos vastauksista! Jos Ashley on todella kohdellut isäänsä väärin, niin Laurel saisi rientää Marlonin luokse. He voisivatkin olla ihan suloinen pari.
      Mukava kuulla, että Jimmyn ja Nicolan suhde jatkuu samalla tavalla. He ovat todellinen piristys Emmerdalessa.

    • yks utelias

      Kattelin muutaman osan huhtikuun jaksoja briteistä ja jäi mietityttämään,että mihin Val on hävinnyt,kun Eric vehtaa sen Terryn naisen kans,olikohan se nimi Brenda tai jotain sinne päin.

    • Aaron fani

      vai on ericillä ja brendalla säpinää keskenään.
      ehkäpä eric ei kestänyt enään valia, joka on ihan ymmärettävää.

    • _Aamuli_

      Haluaisin tietää, mitä Charitylle käy? Hän on nyt menossa naimisiin Cainin kanssa, vasta vaihtoivat kihlat. Peruuntuvatko häät ja lähteekö Charity sarjasta? Mielestäni ihan paras hahmo.

      • Charitystä lyhyesti

        Charity ei suostu avioitumaan Cainin kanssa, jättää alttarille mutta suhde jatkuu. Cainin ja Charity suhde päättyy myöhemmin. Charity alkaa suhteeseen Jai Sharman kanssa ja Cain yrittää epätoivoisesti saada Charityn muuttamaan mielensä - Charity valitsee Jain ja menee naimisiin tämän kanssa.


    • Aaron fani

      Eli aikamoista suhdesotkua tulossa cainilta ja charityltä, osasi kuvitellakin että charity menisi jain kanssa naimisiin, varmaan raha helpotti päättämistä.

    • Aamuli_

      Entäs mitä tapahtuu Carlille ja Chasille? Siinä mukava pari myös.

    • JJ

      NIINKÖ

      • OO99

        NIIN


    • xzxzxz

      Eric ja Brenda ovat käsittääksen pariskunta siviilissä

    • Fani minäkin

      En erityisemmin pidä Brendasta. Kuka osaa ketoa mitä Charleylle tapahtuu. Onko huijanut Dianaa vai onko Charlie sairas, koska Dianaa näyttelevä henkilö on edelleen sarjassa mukana, vaikka on ilmeisesti myymässä pubia ja muuttamassa Ranskaan, mutta Chrlieta ei kuulukaan ja lähtee Valin kanssa häntä etsimään Ranskasta.

      Näin siis nyt marraskuun 2012 aikana Suomessa näytetettävissä osissa.

      • 4+9

        Tässä on vapaasti käännettynä tietoa englanninkielisestä Wikipediasta. Jos joku ei halua tietää, miten Charlien ja Dianen suhteen käy, niin lopettaa lukemisen tähän....




        Charlie paljastaa Dianelle kärsivänsä aivokasvaimesta, jota ei voida leikata. Hän kertoo, että hänellä ei ole paljon elinaikaa jäljellä. Jotta he voisivat nauttia mahdollisimman hyvin jäljellä olevasta ajasta, Diane myy Villapakan osuuden ja he päättävät lähteä Ranskaan. Heidän läksiäisjuhlissaan, Charlie lähtee ilmoittamaan tyttärelleen sairaudestaan ja se on viimeinen kerta, kun Diane näkee miehen. Seuraavana päivänä huolestunut Rodney soittaa sairaalaan ja saa selville, että siellä ei ole mitään merkintöjä Charliesta tai tämän lääkäristä. Rodney ja Doug saavat myös selville, että Charlien kauppaa ei ole olemassa. Diane ja Val lähtevät Ranskaan ottamaan selvää tapahtumista ja he menevät linnaan, jonka Charlie sanoi omistavansa. He saavat selville, että linna ei kuulu Charlielle ja sen oikea omistaja ei ole kuullutkaan Charlie nimisestä miehestä. Dianelle selviää, että on liian myöhäistä tehdä mitään: Charlie on kadonnut lainan kanssa, jonka Diane sai myytyään Villapakan. Diane jäi lohduttomaksi ja rahattomaksi. Charlie nähdään viimeisen kerran huijaamassa toista hyväuskoista uhria. Myöhemmin Doug tarjoaa Dianelle säästöjään, jotka tämä ottaa vastaan kyynelsilmin. Tästä kuultuaan Laurel menee ilmoittamaan Dianelle, että kyseessä on laina, joka on maksettava takaisin Dougille niin pian kuin mahdollista.


      • katsellaan taas
        4+9 kirjoitti:

        Tässä on vapaasti käännettynä tietoa englanninkielisestä Wikipediasta. Jos joku ei halua tietää, miten Charlien ja Dianen suhteen käy, niin lopettaa lukemisen tähän....




        Charlie paljastaa Dianelle kärsivänsä aivokasvaimesta, jota ei voida leikata. Hän kertoo, että hänellä ei ole paljon elinaikaa jäljellä. Jotta he voisivat nauttia mahdollisimman hyvin jäljellä olevasta ajasta, Diane myy Villapakan osuuden ja he päättävät lähteä Ranskaan. Heidän läksiäisjuhlissaan, Charlie lähtee ilmoittamaan tyttärelleen sairaudestaan ja se on viimeinen kerta, kun Diane näkee miehen. Seuraavana päivänä huolestunut Rodney soittaa sairaalaan ja saa selville, että siellä ei ole mitään merkintöjä Charliesta tai tämän lääkäristä. Rodney ja Doug saavat myös selville, että Charlien kauppaa ei ole olemassa. Diane ja Val lähtevät Ranskaan ottamaan selvää tapahtumista ja he menevät linnaan, jonka Charlie sanoi omistavansa. He saavat selville, että linna ei kuulu Charlielle ja sen oikea omistaja ei ole kuullutkaan Charlie nimisestä miehestä. Dianelle selviää, että on liian myöhäistä tehdä mitään: Charlie on kadonnut lainan kanssa, jonka Diane sai myytyään Villapakan. Diane jäi lohduttomaksi ja rahattomaksi. Charlie nähdään viimeisen kerran huijaamassa toista hyväuskoista uhria. Myöhemmin Doug tarjoaa Dianelle säästöjään, jotka tämä ottaa vastaan kyynelsilmin. Tästä kuultuaan Laurel menee ilmoittamaan Dianelle, että kyseessä on laina, joka on maksettava takaisin Dougille niin pian kuin mahdollista.

        Kiitos 4 9 kun kerroit mitä Dianana ja Charley välillä tapahtui. No, tuohan on monelle äkkirakastuneelle tuttua myös tosielämässä. Sääli vain, kun Diana hullaantui niin perin pohjin, ettei epäillyt mitään.

        Ilmankos Rodney saa kuulla Andyltä huutia. Luulis Rodneyn tietäneen että Charley on huijari ja naistennaurattaja. Jo silloin, kun Dianan exä yritti iskeä naista ja Charlie ilmestyi kuvioihin, Charlie laittoi myös Rodneyn valehtelemaan ja tämä menetti naisen.


      • mies..
        katsellaan taas kirjoitti:

        Kiitos 4 9 kun kerroit mitä Dianana ja Charley välillä tapahtui. No, tuohan on monelle äkkirakastuneelle tuttua myös tosielämässä. Sääli vain, kun Diana hullaantui niin perin pohjin, ettei epäillyt mitään.

        Ilmankos Rodney saa kuulla Andyltä huutia. Luulis Rodneyn tietäneen että Charley on huijari ja naistennaurattaja. Jo silloin, kun Dianan exä yritti iskeä naista ja Charlie ilmestyi kuvioihin, Charlie laittoi myös Rodneyn valehtelemaan ja tämä menetti naisen.

        Olihan tuo ihan selvä. Itselläni heräsi epäilys kun olivat Ranskassa ja Dianelta se varas varasti käsilaukun(ko se oli)? Mutta miten tuo Charley sai sen voron kiinni? Vanha mies. Ajattelin että Charley oli jotenkin itse suunnitellut tuon varkauden, että sai kunniakseen palauttaa varastetun takaisin Dianelle.


      • Elämää
        mies.. kirjoitti:

        Olihan tuo ihan selvä. Itselläni heräsi epäilys kun olivat Ranskassa ja Dianelta se varas varasti käsilaukun(ko se oli)? Mutta miten tuo Charley sai sen voron kiinni? Vanha mies. Ajattelin että Charley oli jotenkin itse suunnitellut tuon varkauden, että sai kunniakseen palauttaa varastetun takaisin Dianelle.

        Kyllä minäkin siinä kohtaa ajattelin ihan samoin. Ei varasta saa kiinni, jos se saa etumatkan. Itseltäni napattiin Lontoon maanalaisessa käsilaukku. Lähdin heti perään ja yritin juosta varkaita kiinni, mutta en saanut. Maanalaisportaiden yläpäässä oli vahtimestari kuullut huutoni ja napannut pojilta laukun pois, kun nämä ohittivat hänet. Sekä varkaat että vahtimestari olivat värillisiä. Arvaatkaa vieläkö pidän käsilaukkua niin että sen voi tosta vaan napata.

        Ikään kuin ei Diana olisi kokenut muutenkin kovia. Oli syöpä ja Jackin kanssa meni pieleen. Nuorempana Rodney ei arvostanut. Tytär Bernie hylkäsi lapsensa jne. No, sehän on vain tv-sarja, mutta oikeassa elämässä on ihan samanlaisia kohtaloita ja Suomessakin Charlien tyyppisiä huijareita niin miehissä kuin naisissakin. Pelaavat ihmisten hyväuskoisuudella ja tunteilla.
        Joku hyväuskoinen lähetti ulkomaillekin tuhasia euroja miehelle, jota ei ollut koskaan nähnytkään.


      • 1+16
        Elämää kirjoitti:

        Kyllä minäkin siinä kohtaa ajattelin ihan samoin. Ei varasta saa kiinni, jos se saa etumatkan. Itseltäni napattiin Lontoon maanalaisessa käsilaukku. Lähdin heti perään ja yritin juosta varkaita kiinni, mutta en saanut. Maanalaisportaiden yläpäässä oli vahtimestari kuullut huutoni ja napannut pojilta laukun pois, kun nämä ohittivat hänet. Sekä varkaat että vahtimestari olivat värillisiä. Arvaatkaa vieläkö pidän käsilaukkua niin että sen voi tosta vaan napata.

        Ikään kuin ei Diana olisi kokenut muutenkin kovia. Oli syöpä ja Jackin kanssa meni pieleen. Nuorempana Rodney ei arvostanut. Tytär Bernie hylkäsi lapsensa jne. No, sehän on vain tv-sarja, mutta oikeassa elämässä on ihan samanlaisia kohtaloita ja Suomessakin Charlien tyyppisiä huijareita niin miehissä kuin naisissakin. Pelaavat ihmisten hyväuskoisuudella ja tunteilla.
        Joku hyväuskoinen lähetti ulkomaillekin tuhasia euroja miehelle, jota ei ollut koskaan nähnytkään.

        "Joku hyväuskoinen lähetti ulkomaillekin tuhasia euroja miehelle, jota ei ollut koskaan nähnytkään. "

        Jos on noin hyväuskoinen niin varmasti joutuu oppirahat maksamaan.

        Sarja menee tässä kohdin pieleen kun käsikirjoittavat Dianan noin höplästä vedettäväksi hyväuskoiseksi hölmöksi, hänestä kun on saanut kuvan pikemminkin terveellä maalaisjärjellä varustetusta ihmisestä.

        Tämän sarjan yksi hyvistä puolista kun on ollut se ettei ihmisten luonteenpiirteitä muuteta ihan noin vain yhden yön yli, niinkuin monissa muissa sarjoissa on tapana.


      • takkari
        1+16 kirjoitti:

        "Joku hyväuskoinen lähetti ulkomaillekin tuhasia euroja miehelle, jota ei ollut koskaan nähnytkään. "

        Jos on noin hyväuskoinen niin varmasti joutuu oppirahat maksamaan.

        Sarja menee tässä kohdin pieleen kun käsikirjoittavat Dianan noin höplästä vedettäväksi hyväuskoiseksi hölmöksi, hänestä kun on saanut kuvan pikemminkin terveellä maalaisjärjellä varustetusta ihmisestä.

        Tämän sarjan yksi hyvistä puolista kun on ollut se ettei ihmisten luonteenpiirteitä muuteta ihan noin vain yhden yön yli, niinkuin monissa muissa sarjoissa on tapana.

        Sarjassa vaihtuvat ajoittain käsikirjoittajat, joten olisko nyt vähän huonomman kirjoittaman luomia jaksoja...


    • 9+720

      Juu. Arvasin!
      Siinä kohtaa kun Diana yritti päästä linnaan sisälle sisustamaan siellä Ranskassa ja Charlie sanoi että katto on romahtanut....jotain mätää aavistin siinä kohtaa.

      • Annustiiina

        Carl yrittää raiskata chasin, mutta tämä lyö carlia päähän. Carl alkaa kitumaan, mutta joku tyyppi käy tekemässä siitä lopun.
        Debbie synnyttää vauvan Andylle ja Cain ja Charity ovat mukana synnytyksessä ja sen jälkeen lähtevät yhdessä kahville.


      • vastatatatatata
        Annustiiina kirjoitti:

        Carl yrittää raiskata chasin, mutta tämä lyö carlia päähän. Carl alkaa kitumaan, mutta joku tyyppi käy tekemässä siitä lopun.
        Debbie synnyttää vauvan Andylle ja Cain ja Charity ovat mukana synnytyksessä ja sen jälkeen lähtevät yhdessä kahville.

        Sulla oli varmaan sisäinen pakko kertoa nuo...
        Ja miten liittyy Diana-Charlie -kuvioon, kun vastasit siihen?


    • Vääryys tapahtumassa

      Entä selviävätkö Nathan ja äitinsä siitä että lavastavat Nathanin velipuuolen Ryanin syylliseksi Mark-isän murhaan?

      Täällä Suomessa Mark löytyy jo aivan näinä päivinä, mutta Nathan ehtii sitä ennen viedä "todisteita" metsään.

      • Juonipaljastus tämä

        Luin just 5.12.12 tulevien jaksojen tapahtumat. Ryan pidätetään ja Markin hautapaikalta metsästä on löytynyt Ryanin äidin kaulakoru. Katieta kaduttaa Ryanista antamansa todistus.

        Voisiko joku kertoa saako Ryan jossain vaiheessa puhtaat paperit? Pääseekö liinnasta lopulta syyttömänä?


      • takkari
        Juonipaljastus tämä kirjoitti:

        Luin just 5.12.12 tulevien jaksojen tapahtumat. Ryan pidätetään ja Markin hautapaikalta metsästä on löytynyt Ryanin äidin kaulakoru. Katieta kaduttaa Ryanista antamansa todistus.

        Voisiko joku kertoa saako Ryan jossain vaiheessa puhtaat paperit? Pääseekö liinnasta lopulta syyttömänä?

        Eihän TV-sarjassa kaikki toimi suoraan, vaan on välivaiheita...
        Natasha joutuu vielä vielä vankilaan Markin murhasta.


      • Kiittivaan
        takkari kirjoitti:

        Eihän TV-sarjassa kaikki toimi suoraan, vaan on välivaiheita...
        Natasha joutuu vielä vielä vankilaan Markin murhasta.

        Hyvä, että Natasha jää kiinni.

        Kyllä joitakin kohtia on ollut Emmerdalessa kovin epäoikeudenmukaisia. Vuosia sitten sarajassa vieraillut tyyppi tappoi naisystävänsäkin. En muista enää kyseisten ihmisten nimiä, koska oli juuri vasta alkanut katsella Emmerdalea. Nainen oli ollut siinä ymmärtääkseni pitemmän aikaa ja luotti uuteen sulhaseensa, joka taisi työntää naisen jonnekin kuolemaan, jos oikein muista.

        En ole kuitenkaan kyllästynyt Emmerdaleen, koska oikeassa elämässäkin tapahtuu mitä uskomattomampia asioita.


    • FHSHRSS

      "Sarjassa vaihtuvat ajoittain käsikirjoittajat, joten olisko nyt vähän huonomman kirjoittaman luomia jaksoja..."

      On kyllä tosiaan tylsiä jaksoja ollut tällä viikolla... Erityisesti Wyldejen touhu ei voisi vähempää kiinnostaa, kun koko perheeseen ei ole itselleni oikein koskaan muodostunut sellaista tunnesidettä mitä muihin. Tylsiä ja etäisiä ovat olleet aina. Pettynyt olen myös tähän Dianen ja Charlien kuvioon, koko homma tuntuu kovin ennalta-arvattavalta ja miljoonaan kertaan nähdyltä.

    • Suppilovahvero123

      Kuinka pitkään kestää vielä, että Natasha joutuu vankilaan? En jaksa katsoa tollaista kieroapeliä! Niinkuin Sallynkin ollessa niin en katsonut ohjelmaa. Koska en kestä tuollaista..

      Niin kuinka pitkään siinä kestää? Eli milloin SUOMESSA Natasha jää kiinni?

      • Kiitti vaan

        Minuakin kiinnostaa tietää meneenkö pitkään ennen kuin Natasha kärähtää?

        Tosielämässä poliisi kyseenalaistaisi jos "tappaja" olisi piilottanut haulikon omalle pihalleen, mutta ei tietenkään näissä sarjoissa. Ja se jonka pihalla haulikko olisi kätkettynä, sanoisi poliisille että hänet on lavastettu, ettei hän omalle pihalla kätkisi surma-asetta jos olisi jonkun surmannut.


      • takkari
        Kiitti vaan kirjoitti:

        Minuakin kiinnostaa tietää meneenkö pitkään ennen kuin Natasha kärähtää?

        Tosielämässä poliisi kyseenalaistaisi jos "tappaja" olisi piilottanut haulikon omalle pihalleen, mutta ei tietenkään näissä sarjoissa. Ja se jonka pihalla haulikko olisi kätkettynä, sanoisi poliisille että hänet on lavastettu, ettei hän omalle pihalla kätkisi surma-asetta jos olisi jonkun surmannut.

        Shadrach kuoli Englannin ajassa heinäkuun lopulla 2010 ja Natasha poistui sarjasta marraskuussa 2010, joten siitä voi laskeskella Suomen jaksovauhdin mukaan jotain.


    • Eva 2

      Saako Mark Wyldin murhaaja (vaimonsa) rangaistuksen? Joutuuko vastaamaan teostaan todellinen murhaaja?

      Pääseekö Rayan pois vankilasta joka sinne syyttömänä joutui sen ilkimyksen Nathanin (velipuolensa) lavastamana?
      Ole kiltti, kerro sinä joka tiedät.

      • juonipalajst

        Ensi viikolla Natasha tunnustaa syyllisyyteensä ja joutuu vankilaan. Myös Nathan joutuu vankilaan. Ryan tuomitaan nyt ensin syylliseksi, mutta hänet tosiaan vapautetaan ensi viikolla.


      • jatkan vielä...
        juonipalajst kirjoitti:

        Ensi viikolla Natasha tunnustaa syyllisyyteensä ja joutuu vankilaan. Myös Nathan joutuu vankilaan. Ryan tuomitaan nyt ensin syylliseksi, mutta hänet tosiaan vapautetaan ensi viikolla.

        Tässä linkki lyhyisiin juonipaljastuksiin. Tai ne on lähinnä tiivistelmiä aina kunkin päivän tulevista jaksoista.

        http://www.telvis.fi/sarjaopas/sarjat/584346/emmerdale/


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5728
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3515
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1895
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1566
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1483
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1370
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe