Saunalahden Nettipuhelin, R.I.P. 30.11.2011

Ellu/SL on SUOLESTA!

Víttu että ottaa päähän kuin pientä porsasta, Saunalahti ajaa nyt alas Nettipuhelin-palvelunsa eikä Elisakaan tarjoa enää Puhekaistaa. Mikä hélvetti siinä on ettei noi operaattorit tajua VoIPin potentiaalia? Ne ei edes mainosta koko tuotetta ja olettavat että ihmiset itse osaa aktiivisesti etsiä tuollaisia, sitten kun eivät osaa ja ei tule asiakkaita niin valitetaan pienistä käyttäjämääristä.

Kyllä on täysin pérsiistä toi Elisan markkinointipuoli, Viihdettä kyllä mainostetaan jatkuvasti mutta Puhekaista ja Nettipuhelin olis saanut kyllä enemmän asiakkaita jos niitä olis jollain muotoa edes muistettu mainostaakin välillä.

Muualla maailmassa VoIP tulee varmasti lisääntymään mutta Suomessa ollaan niin edelleen GSM-huumassa että kaikki lankaverkkopitoiset palvelut ajetaan alas. Prkle!

10

246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihan hyvä että lopettaa...

      Nykyään käytän Androidissa ilmaista Viber softaa, jolla voi soittaa ilmaisia nettipuheluita toiseen Android/IOS kännykkään, johon on asennettu toi Viber.

      • ei ole hyvä!

        HYVÄ ETTÄ LOPETTAA??? Voi júmalauta. Ei kännykkä jossa on joku hemmetin P2P-puhesovellus ole ollenkaan sama asia kuin AITO VoIP. Aito VoIP on SIP-sovellus.

        Prkele liikaa pyörii GSM:n ympärillä tää Suomi.

        Ja miksi se olisi sulta pois jos Puhekaista ja Nettipuhelin olisi jatkaneet?


      • jep jpe

        > toiseen Android/IOS kännykkään, johon on asennettu toi Viber

        Oho, pitäisi olla joku Android-luuri ja vielä joku erikoinen softakin asennettuna. Saunalahden nettipuhelin on toiminut kaikkien puhelimien kanssa ja voinut soitta vaikka lankapuhelimeen!

        Pikkusen on eroa!


    • Niin. Eihän sellaista palvelua kannata pitää päällä jos sitä ei käytä kuin muutamat ihmiset.... Kalliiksi kun tulee....

      • Ellu/SL sucks!

        Onks ikinä tullut mieleen miksi sitä ei käytä kuin muutama tuhat ihmistä?

        Ehkä siksi että koko palvelua ei koskaan mainostettu missään, ihmiset ei edes tienneet sen olemassa olosta. Lisäksi palvelu oli onnistuttu pilaamaan jotenkin siten että siinä oli teknisiä ongelmia ja lisäksi hinnoittelunsa ansiosta se tuotti tappiota, siis ilmaiset puhelut kännykkään? C'mon!

        Elisa ja Saunalahti on tyyppiesimerkkejä siitä miten palvelua EI pidä toteuttaa. Jos palvelut olis toteutettu järkevämmin, ne olis elossa tänäkin päivänä. Mut eihän Elisassa ja Saunalahdella järkeä osata käyttää.


    • Minä kokeilin tuota nettipuhelinta. Ajattelin, että virastoihin soitto sillä olisi halpaa. Totuus oli karu. Kuuluvuus oli niin huono, ettei vastapuoli saanut mitään selvää - oikein hävetti ja piti silti soittaa kännykällä uudestaan. Joillekin se lankanumero on hyvä, mutta nykyään kun kaikilla on kännykät ei sillä juuri väliä ole.

      • VoIP on hyvä

        Suomi on jotenkin liian sokaistunut kännyköistä, mokkuloista ja wlansysteemeistä. Huono homma noiden langallisten palveluiden kannalta. :(

        Minusta noi VoIPit pelaa hyvin ja aion itse ottaa Perusteleltä VoIPin tuon SL Nettipuhelimen tilalle.


      • VoIP on hyvä kirjoitti:

        Suomi on jotenkin liian sokaistunut kännyköistä, mokkuloista ja wlansysteemeistä. Huono homma noiden langallisten palveluiden kannalta. :(

        Minusta noi VoIPit pelaa hyvin ja aion itse ottaa Perusteleltä VoIPin tuon SL Nettipuhelimen tilalle.

        Siis minulla on ihan normaali langallinen ADSL. Silti homma ei toiminut. Tuntui, että vika oli tiettyihin numeroihin soitettaessa.


      • vika operaattorissas
        okaro kirjoitti:

        Siis minulla on ihan normaali langallinen ADSL. Silti homma ei toiminut. Tuntui, että vika oli tiettyihin numeroihin soitettaessa.

        Sit vika ollut varmastikin Saunalahden puolella. Sinänsä VoIP ei ole sen huonompi puhelimena kuin lankaliittymät tai kännykät. Se vaan pitää toteuttaa oikein, eikä "kunhan vähän sinnepäin". Ilmeisesti Elisa-konsernina on menettänyt kaikki osaajansa pienempiin firmoihin joissa älytään arvostaa osaamista.


      • lankaliittymäasiakas

        Mulla on kännykkä vain käytännön pakosta. Jos ei olisi pakkoa niin käyttäisin vain vanhaa kunnon lankaliittymää. Sellainen mulla on edelleenkin olemassa enkä aio siitä luopua, korkeintaan siirryn VoIPiin jos Elisa pakottaa luopumaan langasta ja kuparikaapeleista. Jos niin kävisi, niin aion vaatia Elisalta sitten tilalle kuitua, mihinkään mokkulahelvettiin en aio sukeltaa!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      92
      6618
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      28
      2652
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2233
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1894
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1671
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1457
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1367
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe