Interlaken ja Lauterbrunnen matkailukohteina

-Dust-to-Dust-

Hei!

Osaisiko joku kertoa kokemuksia kyseiseltä alueelta. Ensi kesänä olisi ajatuksena lähteä kyseiselle alueelle mm. mahtavien maisemien vuoksi.
Mitä kaikkea tuolta seudulta löytyy? Onko Interlakenissa kuinka paljon elämää? yms.

Kuulisin mielelläni matkakertomuksia/kokemuksia yms. kyseisestä seudusta :)

6

1422

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Chreis 4

      Interlaken on oikein kiva paikka. Elmää löytyy joka lähtöön, taitaa löytyä jopa Hooters ravintola :D Koska Interlaken on yksi "must do" aasialaisten turistien listalla, niitä löytyy sieltä aika paljon.
      Tekemistä: liitovarjolla liitäminen, noin 100€ tunnin lento, itse kokeilin, aivan mahtavaa. Alueella monta erillaista, pituista ja tasoista vaellus reittiä. Jos vaellus on liian tylsää, niin kiipeily on yks mahdollisuus.
      Lauternbrunnenista ei oo tietoo. veikkaan, että perus pikkukylä jossa kauppa, pari hotellia, muutama ravintola ja paikka josta lähtee joku köysirata tms mistä pääsee vuorille.
      Thttp://www.mylauterbrunnen.com/en/welcome.cfm?
      Toivottavasti näistä on jotain apua :)

      • -Dust-to-Dust-

        Minkä yrityksen kautta olit liitovarjolla liitämässä? Pitikö olla aikaisempaa kokemusta, vai tapahtuiko liito jonkun ammattilaisen kanssa? Alkoi nimittäin kiinnostamaan ideana, eikä hintakaan ole päätä huimaava :)


    • -Dust-to-Dust-

      Okei, kiitos vastauksestasi :) Osaisiko joku kertoa käysiratojen / vuoristojunien hintoja mitä tuolta Lauternbrunnenista lähtee. Olen yrittänyt etsiä joka paikasta, mutta hinnoista ei ole tietoakaan. Ainoastaan jonkin laisia kalliita passeja millä saa sitten puoleenhintaa junamahtkoja yms. Olisi kiva tietää että kannattaisiko tuollainen passi ostaa sitten... tietäisikö joku noista hinnoista?

    • Chreis 4

      Vanhan googlaamalla löyty jotain hintoja.
      Jos oikein ymmärin niin Interlakenista Jungfraujochin huipulle maksaa noin 60 frangia. Muut liput on alkaen 5,60 frangia riippuen mistä mihin.
      http://shop.jungfrau.ch/de/bergbahn

      Jos meinaat paljon käyttää junaa, bussia jne. niin kannattaa miettiä onko SBBn swiss pass tai swiss youth pass hyödyllinen. siellä saa ajella niin paljon julkisilla kun jaksaa ja sillä saa yleensä noin 50% alennusta melkein kaikista vuoristojunista, köysiradoista jne.
      http://www.swisstravelsystem.ch/en/content/offer/tickets/swiss-pass/

      • eräs ihastunut

        Kyllä hinta huipulle on paljon enemmän kuin 60 frangia.
        Meno-paluu maksaa hinnaston mukaan186 frangia paitsi jos otat ns. aikaisen aamulähdön niin hinta on 140 frangia. Piti oikein tarkistaa kun muistan meidän käyneen vielä ns. markka-aikaa ja hinta oli n. 600 markkaa hengeltä. Kyllä alhaalla aika kauan mietittiin että raskitaanko edes mennä. Kyllä oli nähtävää koko rahan edestä ja edelleen pidän Kleine Scheideggin ja Wengenin maisemia kauneimpina missä minä olen käynyt (käytiin kesällä). Ja kun siellä käyt ymmärrät myös miksi lippu maksaa niin paljon. Juna kun kulkee vuoren sisään kaivettua tunnelia melkein tunnin!
        http://www.jungfrau.ch/tourismus/reiseinfos/tickets-tarife/interlaken-ost/fahrpreise-einzelreisende/


    • Sinne taas kesällä!

      Suosittelen lämpimästi Grindelwaldia majapaikkakohteeksi, se on vuorilla ja siitä on lyhyt (kävely)matka ylös ja vaihtoehtoja on todella runsaasti. Idyllinen pikkukaupunki, jossa sitä elämääkin löytyy. Liitovarjoilukin onnistuu erinomaisen hyvin, testattu on. Ja junalla / postibussilla saavuttaa hyvin lähitienoot viehättävät pikkukylät kuten autottoman Mürrenin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe