NHL-kauden kaikki ottelut yksinoikeudella Viasatille ja Nelonen

NHL-fani

Maksutelevisioyhtiö Viasat on solminut uuden NHL-otteluiden televisiointisopimuksen. Uuden sopimuksen myötä Nelonen Pro ja Viasat saavat NHL otteluiden esittämiseen yksinoikeuden sekä televisio- että internetjakelussa. Suorat ottelut näkyvät Nelonen Pro 1- ja 2 -kanavilla sekä Viasatin omien urheilun erikoiskanavien kautta. Uusi sopimus on voimassa kevään 2016 loppuun.

Nelonen Pro -kanavat näyttävät runkosarjan aikana noin viisi ottelua viikossa. Suoria otteluita kertyy kauden aikana peräti noin 150 kappaletta. Sopimus kattaa luonnollisesti play-offsit ja Stanley Cupin. Nelonen Pro ottelut valitaan suomalaisnäkökulmalla ja ne selostetaan suomeksi. Lisäksi jääkiekon erikoiskanava Viasat Hockey, Viasat Sport ja satelliittijakelussa olevat Extra-kanavat välittävät lähes kaikki 1 300 NHL:n runkosarja-ottelua suorina lähetyksinä sekä jälkilähetyksinä.

”Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että pystymme paitsi jatkamaan maailman johtavan jääkiekkoliigan televisiointia Suomessa, myös kasvattamaan otteluiden määrän valtavaksi. NHL on jääkiekon ehdoton huipputuote ja sen myötä Nelonen Pro ja Viasat Hockey vahvistavat asemiaan jääkiekon ehdottomina huippukanavina”, Viasatin toimitusjohtaja Johannes Leppänen kommentoi. Nelonen Median urheilupäällikkö Jorma Paakkari: ”Uusitun NHL-sopimuksen sekä edelleen jatkuvien KHL- ja SM-liiga -oikeuksiemme myötä suomalaiset lätkäfanit voivat seurata kauttamme maailman parasta jääkiekkoa. Lähetystemme laatu on lisäksi huippuluokkaa, koska suuri osa otteluista välitetään digilähetyksen lisäksi teräväpiirtona.”

”Tällä merkittävällä sopimuksella saamme tuotua Pohjoismaihin ensimmäistä kertaa kaikki NHL-ottelut ”, sanoo NHL:n operatiivinen johtaja John Collins ja jatkaa: ”Tämä jakelusopimus mahdollistaa pohjoismaisille NHL-faneille ennennäkemättömän lähestymistavan sekä peleihin että pelaajiin, ja on voitto sekä NHL-kiekolle että faneillemme.”

Myös Medge Consultingin toinen omistaja Peter Liljestrand kehuu uutta sopimusta ja kommentoi: ”Olemme innoissamme uudesta sopimuksesta, jonka myötä ensimmäistä kertaa kaikki NHL-ottelut näkyvät Pohjoismaissa Viasatilla ja Nelonen Prolla. Pelejä on enemmän kuin koskaan, minkä lisäksi uudet huippuhetkien koostelähetykset tarjoavat faneille todellista lisäarvoa tuleviksi kausiksi.”

Saatavuus

Nelonen Pro 1- ja Nelonen Pro 2- sekä Viasat Hockey -kanavat näkyvät kaikkien kaapeliverkkojen Viasat Kulta- ja Viasat Sport -paketeissa sekä satelliittijakelun Tuplaplatina-kanavapaketeissa. Molemmissa kanavapaketeissa kanavat näkyvät tilaajille automaattisesti ja sisältyvät kanavapakettien kuukausihintoihin. Antenniverkossa Nelonen Pro -kanavat voi tilata Nelonen Paketissa, johon ne sisältyvät ilman lisämaksua. Teräväpiirtolähetyksinä NHL-otteluita voi seurata televisiosta Nelonen Pro 1- ja 2- HD-kanavien välityksellä. HD-kanavien saatavuus vaihtelee operaattorikohtaisesti.

Syksyn aikana Viasat ja Nelonen Pro tuovat Suomeen myös jääkiekkofaneja palvelevat internetpalvelut, joiden kautta on mahdollista välittää NHL-kauden ottelut suorina streaming-lähetyksinä sekä seurata NHL-tapahtumia aiempaa monipuolisemmin. Viaplay-palvelu mahdollistaa tulevaisuudessa kaikkien suorien otteluiden seuraamisen kätevästi netin välityksellä. Tarkemmat tiedot eri palveluista julkistetaan myöhemmin.

Otteluiden televisiointi alkaa jo ensi yöna, jolloin Nelonen Pro ja Viasat Hockey näyttävät Philadelphia-Washington –ottelun alkaen kello 02.05 sekä Phoenix-Los Angeles –ottelun kello 05.05. Viasat Sportilta lisäksi Pittsburgh-Montreal alkaen kello 02.05.

Tarkemmat ohjelma- ja ottelutiedot esitetään Nelonen Pron sekä Viasatin ohjelmistoissa ja verkkopalveluissa noin kaksi viikkoa etukäteen (Viasat.fi ja Nelonenpro.fi).

0

78

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. En ole rakastunut

        Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
        Ikävä
        417
        4667
      2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

        Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
        Maailman menoa
        249
        2324
      3. Olen ärtynyt koska

        minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
        Ikävä
        70
        1740
      4. Suomalaiset marjat loppuvat

        Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
        Maailman menoa
        162
        1477
      5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

        Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
        Perussuomalaiset
        325
        1450
      6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

        Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
        Suomussalmi
        67
        1157
      7. Mitä teen väärin?

        Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
        Sinkut
        140
        1151
      8. Haluaisin tietää

        mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
        Ikävä
        80
        1120
      9. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

        ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
        Maailman menoa
        167
        1095
      10. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

        En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
        Ikävä
        41
        1005
      Aihe