NHL-kauden kaikki ottelut yksinoikeudella Viasatille ja Nelonen

NHL-fani

Maksutelevisioyhtiö Viasat on solminut uuden NHL-otteluiden televisiointisopimuksen. Uuden sopimuksen myötä Nelonen Pro ja Viasat saavat NHL otteluiden esittämiseen yksinoikeuden sekä televisio- että internetjakelussa. Suorat ottelut näkyvät Nelonen Pro 1- ja 2 -kanavilla sekä Viasatin omien urheilun erikoiskanavien kautta. Uusi sopimus on voimassa kevään 2016 loppuun.

Nelonen Pro -kanavat näyttävät runkosarjan aikana noin viisi ottelua viikossa. Suoria otteluita kertyy kauden aikana peräti noin 150 kappaletta. Sopimus kattaa luonnollisesti play-offsit ja Stanley Cupin. Nelonen Pro ottelut valitaan suomalaisnäkökulmalla ja ne selostetaan suomeksi. Lisäksi jääkiekon erikoiskanava Viasat Hockey, Viasat Sport ja satelliittijakelussa olevat Extra-kanavat välittävät lähes kaikki 1 300 NHL:n runkosarja-ottelua suorina lähetyksinä sekä jälkilähetyksinä.

”Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että pystymme paitsi jatkamaan maailman johtavan jääkiekkoliigan televisiointia Suomessa, myös kasvattamaan otteluiden määrän valtavaksi. NHL on jääkiekon ehdoton huipputuote ja sen myötä Nelonen Pro ja Viasat Hockey vahvistavat asemiaan jääkiekon ehdottomina huippukanavina”, Viasatin toimitusjohtaja Johannes Leppänen kommentoi. Nelonen Median urheilupäällikkö Jorma Paakkari: ”Uusitun NHL-sopimuksen sekä edelleen jatkuvien KHL- ja SM-liiga -oikeuksiemme myötä suomalaiset lätkäfanit voivat seurata kauttamme maailman parasta jääkiekkoa. Lähetystemme laatu on lisäksi huippuluokkaa, koska suuri osa otteluista välitetään digilähetyksen lisäksi teräväpiirtona.”

”Tällä merkittävällä sopimuksella saamme tuotua Pohjoismaihin ensimmäistä kertaa kaikki NHL-ottelut ”, sanoo NHL:n operatiivinen johtaja John Collins ja jatkaa: ”Tämä jakelusopimus mahdollistaa pohjoismaisille NHL-faneille ennennäkemättömän lähestymistavan sekä peleihin että pelaajiin, ja on voitto sekä NHL-kiekolle että faneillemme.”

Myös Medge Consultingin toinen omistaja Peter Liljestrand kehuu uutta sopimusta ja kommentoi: ”Olemme innoissamme uudesta sopimuksesta, jonka myötä ensimmäistä kertaa kaikki NHL-ottelut näkyvät Pohjoismaissa Viasatilla ja Nelonen Prolla. Pelejä on enemmän kuin koskaan, minkä lisäksi uudet huippuhetkien koostelähetykset tarjoavat faneille todellista lisäarvoa tuleviksi kausiksi.”

Saatavuus

Nelonen Pro 1- ja Nelonen Pro 2- sekä Viasat Hockey -kanavat näkyvät kaikkien kaapeliverkkojen Viasat Kulta- ja Viasat Sport -paketeissa sekä satelliittijakelun Tuplaplatina-kanavapaketeissa. Molemmissa kanavapaketeissa kanavat näkyvät tilaajille automaattisesti ja sisältyvät kanavapakettien kuukausihintoihin. Antenniverkossa Nelonen Pro -kanavat voi tilata Nelonen Paketissa, johon ne sisältyvät ilman lisämaksua. Teräväpiirtolähetyksinä NHL-otteluita voi seurata televisiosta Nelonen Pro 1- ja 2- HD-kanavien välityksellä. HD-kanavien saatavuus vaihtelee operaattorikohtaisesti.

Syksyn aikana Viasat ja Nelonen Pro tuovat Suomeen myös jääkiekkofaneja palvelevat internetpalvelut, joiden kautta on mahdollista välittää NHL-kauden ottelut suorina streaming-lähetyksinä sekä seurata NHL-tapahtumia aiempaa monipuolisemmin. Viaplay-palvelu mahdollistaa tulevaisuudessa kaikkien suorien otteluiden seuraamisen kätevästi netin välityksellä. Tarkemmat tiedot eri palveluista julkistetaan myöhemmin.

Otteluiden televisiointi alkaa jo ensi yöna, jolloin Nelonen Pro ja Viasat Hockey näyttävät Philadelphia-Washington –ottelun alkaen kello 02.05 sekä Phoenix-Los Angeles –ottelun kello 05.05. Viasat Sportilta lisäksi Pittsburgh-Montreal alkaen kello 02.05.

Tarkemmat ohjelma- ja ottelutiedot esitetään Nelonen Pron sekä Viasatin ohjelmistoissa ja verkkopalveluissa noin kaksi viikkoa etukäteen (Viasat.fi ja Nelonenpro.fi).

3

121

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • herneitä nenässä

   So what...katson matsit yhä mieluummin muualta. Nelonen Pro on ylihinnoiteltu antenniverkossa ja Viasattia ei ilman satelliittisysteemeitä saa antenniverkkoon.

  • dpenn

   Onneksi Canal näyttää yksinoikeudella parhaat futismatsit,

   eikä mitään aivotonta lätkää.

   • lätkä parempaa

    "eikä mitään aivotonta lätkää."

    Joku vois sanoa samaa futiksesta, mä esim. en arvosta futista lainkaan.

    Tosin NHL:ää tärkeämpi itselleni on SM-liiga. Mutta en tarvii Viasatin pakettia noihin kun voi ottaa Nelosen kanavat muutenkin.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Olet liian komea!

   Ei tuollaisia uskalla lähestyä 🤔
   Ikävä
   165
   3171
  2. Mitä haluaisit ?

   Mitä tahtoisit sanoa hänelle, muttet uskalla ?
   Ikävä
   108
   1999
  3. Martina neljäs sija

   Eiköhän kaikki onnitella upeasta suorituksesta ,omassa sarjassa neljäs sija 💯hienoa Martina 🇫🇮👌💯
   Kotimaiset julkkisjuorut
   245
   1819
  4. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   1802
  5. Mitä kaipaat.......

   Mitä kaipaat hänessä eniten ? ♥️
   Ikävä
   69
   1579
  6. Haha, nyt vähän naurattaa:)

   Kun täällä on kovasti ollut aloituksia niistä M syömistä, niin nyt on M ja Mimmin stooreissa hirveä valkopyykkipäivä terveellisestä ruoasta.. 😂 Miksi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   1407
  7. luomua olla pitää

   sitä sinä olet :) ei "tahroja" ihossa ei turhaa meikkiä eikä feikkiä. just siitä tykkään, olet se kaunis oma itsesi :) äläkä nyt sano että et ole kaun
   Ikävä
   127
   1267
  8. Sofian dj-deitti

   No nyt on päässy hyvään seuraan, joko päästään romanssin makuun? :)
   Kotimaiset julkkisjuorut
   41
   1166
  9. Tuleeko mielipiteestä rikos?

   Sananvapaus kyseenalaistetaan? Tuleeko sodan toisen osapuolen puolustusmielipide rikolliseksi toiminnaksi? Tai vastaavasti sodan osapuolen tekojen syy
   Maailman menoa
   465
   1013
  10. Parasta mitä hän ....

   Mikä on parasta mitä ikävöimäsi henkilö on sanonut sinulle?
   Ikävä
   38
   1006
  Aihe