APUA MUSTASUKKAISUUDESTA YSTÄVÄÄN!!

apua15

olen 15-vuotias poika (ja ihan hetero olen). Kun tulin seiskalle löysin yllättäen uuden parhaan ystävän (toisen pojan). siitä lähtien olemme lähentyneet, kunnes nyt ysillä olemme parhaita ystäviä. Hän kuitenkin asuu jonkun matkan päästä (40 km) ja siellä on hänen muita kavereitaan, jotka ovat toki minunkin kavereita. Mutta aina kuulen hänen olevan muiden kanssa, ja itse en ole paikalla tulen erittäin mustasukkaiseksi! Aina kun hän tykkää toisen jutusta facebookissa (hän ei ole kovin aktiivinen) tai tekee jotain muuta. tulen mustasukkaiseksi. Aina kun hän vitsailee jonkun toisen kanssa, tulen mustasukkaiseksi. tämä on aivan riistäytynyt käsistä! tämä on erittäin ärsyttävää ja haluaisin päästä tästä eroon. En vain keksi että miten.

6

226

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • yksi monista

   Koeta vaan hyväksyä että kenenkään seuraa tai elämää ei voi omistaa joten mustasukkaisuus on turhaa. Kaverillasi on oikeus tavata muitakin kuin sinua.Oletko yksinäinen? Silloinhan voit pelätä että jäät muiden kavereiden varjoon? Koeta vaan kestää-se on elämää.Koeta myös itse hankkia lisää kaveria-niin et ole yhden varassa..Aloita joku uusi harrastus-hanki jotakin pikkuduunia..yms.Jos ahdistus lisääntyy-mene koulupsykologille.Kyllä sulla varmasti tulee elämässä kivoja juttuja vastaan! Tsemmppiä nuorelle miehelle!

  • apua15

   Siis on minulla paljon muitakin kavereita ja harrastuksiakin ihan mukavasti, mutta tämä yksi tuntuu niin erityisen mukavalta kaverilta! hän on niin samanainen kuin minä, mutta ei liian samanlainen! kai se pitää kestää. :) ja kiitos tsempeistä! toivon samaa teille!

   • kaikki hyvin

    Taidat olla kuiteski rakastunut ;)


  • 22

   ystävyys on ihanaa! kyllä ystävääkin voi rakastaa. ei kaikessa rakkaudessa tarvitse olla seksuaalisuutta mukana.

   tiedän miltä sinusta tuntuu. paras ystäväni oli aina kiireinen, hengaili paljon muiden kanssa kun ihastui, ja minä olisin tarvinnut häntä. kyllä se siitä, ajan myötä.
   toivottavasti löytyy joku toinen kiva kaveri myös.

  • 2+8

   Olen aivan samanlaisessa tilanteessa ja tahtoisin tästä mustasukkaisuuden tunteesta erooon. Se raastaa sisältä ja pelkään että se pilaa jossain vaiheessa ystävyyttämmekin ja itsehän siitä nimenomaan kärsin. Koetan tietenkin pitää mustasukkaisuuden tunteen sisälläni mutta joskus tulee näytettyä sitä ulospäin:(((( Sit nolottaa tosi paljon jälkikäteen oma käytös ja miksi en oo saanut pidettyä itseäni kurissa.

   Kaikki olisi paljon helpompaa jos tätä hemmetin mustasukkaisuutta ei olis!!!
   Ja joo...taidan olla vähän rakastunutkin ja vituttaa oikeesti koko kuvio sairaasti.

   Ja olen siis sua huomattavasti vanhempi mutta samojen ongelmien kanssa näköjään painitaan.

   • gdsfgdfsgdfsgdsf

    tämä on ihan kamalaa oikeasti! mietin juuri samaa että jälkeenpäin hävettää sanomiset ja käytös! Meillä on meidän oma ''jengi'' jossa on monta ihmistä. Monet näistä ihmisistä tulevat samasta paikasta mistä ystäväni, ja siellä on myös yksi meidän molempien yhteinen ystävä, sanotaan vaikka Pekka. Pekka on meidän molempien ystävä, mutta jotenkin tykkään hänestä, mutta en tykkää hänestä. Sillä joskus tuntuu että ystäväni pitää enemmän hänestä (hän on vuoden nuorempi)(ONNNEKSI!!!!!), ja he näkevät enemmän kuin minä ystävääni. Koulussa olemme koko ajan kahdestaan ystäväni kanssa, ja joskus näemme Pekkaakin. Tuntuu että hän tulee iloisemmaksi kun on pekan kanssa. ja olen NIIN mustasukkainen! onneksi lähdemme ysin jälkeen samaan kämppään. odotan sitä niin kovasti.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Pajari gerontofiili?

   Poliitikko Harry ”Hjallis” Harkimo, 70, kertoi itsenäisyyspäivänä seurustelevansa Jasmine Pajarin, 35, kanssa. Fuengiro
   Maailman menoa
   56
   6459
  2. Uskomatonta, Sanna Marinille ei haluttu antaa näkyvyyttä Linnan juhlissa

   Kymmenen Uutiset juuri ennen Marinin saapumista ja Areenakin kyykkäsi. Kyllä SDP:läinen politiikan supertähti on paha on
   Maailman menoa
   337
   3566
  3. Sofia & Stefan

   Kas kummaa, yhtäaikaa Dubaissa? Pääsikö Sofia pitkästä aikaa Dubain kotiin? 😂 Instaan muistettu laittaa kuva "vesi ton
   Kotimaiset julkkisjuorut
   152
   1977
  4. Ei sydäntään voi pettää loputtomiin

   Vielä me toisemme löydetään.
   Ikävä
   133
   1802
  5. Kiitos että olet

   Tiedän, että sinä olet ja ajattelet minua välillä. Se tuo minulle voimaa, et tiedäkään miten paljon. Vaikka meistä ei tu
   Ikävä
   73
   1733
  6. Hjalliksen uusi pano on 35 v nainen.

   Hjallis itse on 70 vuotias vanha papparainen. Kyllä siinä on taas saanut hjallis lompakkoa pitää paksuna kun on naisen i
   Sinkut
   136
   1255
  7. Muistan kuinka isovanhemmat kertoivat teinipoikia VIEDYN VÄKISIN kodeistaan SOTAAN

   Suomen sotien aikaan erittäin nuoria teinipoikia vietiin väkisin kodeistaan ja lähetetiin sotimaan. Meinaatteko ettei t
   Maailman menoa
   289
   1252
  8. Voi kun uskaltasin

   Sulta suoraa kysyä onko kaikki hyvin? 🫤 Poistit kaikki kuvatkin ja muuta... Tietäsipä et pahan olon susta pois halata
   Ikävä
   82
   905
  9. Mitähän tässä kävikään

   Jotain kummaa on tapahtunut.. Miksen tunne kaipausta? Mihin katosi roihu sydämestä jonka vielä hetki sitten tunsin?
   Ikävä
   111
   863
  10. Nainen, mitä tahdot ja odotat tulevaisuudelta

   Itse olen jo kaiken sanottavan sanonut ja haudannut ne unelmat. Ei ole oikeastaan juurikaan mitään enää mitä tavoittelis
   Ikävä
   95
   842
  Aihe