170km/h ?

heski-65

morjesta.kokeilinpa tässä sopivassa kohdin mitä volvo 850,vm-95,2,430,24v,170hv vielä kulkee,kun silloin kun ko. auton ostin niin kulki sen 205km/h.nyt jäi neula 175km/h kohdille vaikka kuin vedätin vaihteet nk.loppuun. onkohan jossain jotain hämminkiä,kun jäi pikkusen vaivaamaan ko.juttu.autolla on ajettu se 320000km.joista itellä on kertyny n.130000km.muuten auto omasta mielestäni toimii moitteetta?kiitti vastauksista jo etukäteen.auto on farkku.

11

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • volvo_puranen

      Auto totaalisesti rikki jos ei nelos vaihteella kovempaa kulje.Eli se mittarin mukaan 209km/h kesäkiekoilla suoralla testiradallaa ajettuna pitäsi auton kulkea.Eli auto ei kierrä tarpeeksi että se punarajalle se kierroluvunmittarin neula ei nouse.Nyt tulee paha kysymys mitä olet tehnyt asian eteen
      Kipinä puoli kunnossa eli tulppaa ja niitä virranjakajan kanta pyörijää uudistettu uutta tulpanjohtoa vaihdettu. polttoiainesuuttimet putsattu ja se bensalinja kunnossa paineet 3.03 bar ja bensasuodatin kanssa vaihdettu.
      Ilmaputsari uusia ja katalysaattori ei ole tukossa että pakokaasut pääsee sinnee ulkoilmaa vapaasti.Näihin kysymyksiin vastaus 2 tunnin sisällä että se auto on ajettavassa kunnossa nopeasti

    • heski-65

      moro.en kerkee nuin nopeesti vastaamaan,mutta pistän vävypojan asialle ja kerron mahdollisimman pian missä mätti/mättää! kiitti sulle vastauksesta!

    • heski-65

      moi.katoin vika koodeja A7 pistokkeesta ja tuli luvut 122 ja 113.A2 pistokkeesta tuli1-1-1 eli ok?oisko jotain vinkkiä vielä tämmöselle ummikolle jota ite voisin tehä ensiavuksi?

    • volvo_puranen

      Mitä helkarissa sinä niitä mittariston koodeja otit jos koneessa häikkää siitä A2 otetaan kun siellä ei ongelmia .Niin aloita tuon listan tarkistus jotka sanoin teille aloitusviestissä ja jos kissan osaa laske ulos kyllä sen Volvonkin sitten osaa laittaa siihen kuntoon että kulkee kunnolla.Palataan huomenna klo 18 jos siihen mennessä se Volvo on jo siinä kunnoss että ilkiät ajaa.Eli toimikaa!!!

    • heski-65

      sorry,kun oon tosi tumpelo noissa jutuissa.mutta pistän ammattimiehen asialle heti,kun se omilta hommiltaan ehtii!!! kiitti vielä herra kapteeni? heh,huumoria mukaan!

      • heski-65

        moi.lisään vielä sen verran,että ajan 95okt. ja tankkaan/tankannu venäjän puolella n.2v ???


      • heski-65
        heski-65 kirjoitti:

        moi.lisään vielä sen verran,että ajan 95okt. ja tankkaan/tankannu venäjän puolella n.2v ???

        terve taas.jäi niin vaivaamaan ko. juttu,että piti kokeilla uudelleen,kun on sellanen paikka,että saa rauhassa testata muulta liikenteeltä.anteeksi,sillä taisin hätäillä suotta?!vedätin nyt 2 ja3 vaihteella punaselle ja sitte 4 pykälään niin kävi siinä n.205km/h,eli en pukannu vitosta ollenkaan!!! taisi olla "tyyli virhe" perhana soikoon.anteeksi vielä,kun tämmösillä vaivaan,mutta kysyvä ei tieltä eksy! kiitos sulle vaivan näöstäsi ja toivotta vasti jatkat neuvomista,vaikka joskus on tämmösiä aaseja "langoilla".hyvää syksyn jatkoa sulle puranen jne.!


    • volvo_puranen

      En ota kantaa tuohon kertomaasi onko auto kärsinnyt tuosta Venäjän bensasta kiutenkin olet tankannut jostain suuren firman bensasäilöistä bensasi.Itse ajellen 98 ja Nesteen bensalla.Ja näissä viesteissä pitää olla vähän pilkettä silmakulmassa muutenhan tämä elämä olisi aikaa köyhää henkisesti.Paljon Venäjän maalla se bensalitra 95 oktanien maksaa tätä nykyä

    • heski-65

      moi.ainahan pilkettä täytyy olla silmäkulmassa kuten sanoit jne.!95 okt. on tätä nykyä venäjällä n. 68s/l.vielä se kannattaa täältä sotkamosta asti käydä jos on tuttu paikka?vuokatti kai se etelän ihmisille on se tutumpi,kun siellä on se katinkulta,urheilulukiot yms. ja tietenkin se pesäpallo! kiitti sulle hyvistä neuvoista ja kaikkea hyvää muutenki!

    • volvo_puranen

      Aika halpaa on bensa rajan takana ,toteaa hän.Kiitos ja pidetään tämä linja vaan täällä kun se pipo noissa muissa foorumeissa monella alkaa kiristämään ihan turhaa.

    • heski-65

      no,se on niitten ongelma,onneksi.ei tätä elämää kannata niin vakavasti ottaa,että pitäis joka asiasta perseensä repiä!!joillaki on vaan turhan "tiukka" ote tähän elämän kulkuun!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1286
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1185
    3. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      896
    4. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      51
      852
    5. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      73
      753
    6. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      29
      742
    7. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      157
      734
    8. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      60
      730
    9. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      58
      727
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      665
    Aihe