Costa Los Gigantes Resort - kokemuksia!?!

gigantes

Suunnittelen varaavani matkaa Teneriffalle Gigantesiin ja em. hotelliin. Kaikenlaisia mielipiteitä kuulisin mielelläni vielä. Erityisesti lasten kanssa matkanneilta. Millainen on all inc tasoltaan? Uima-altaiden vesi, onko uimakelpoista (=lämmintä)? Mitenkäs korkeuserot, seutu ilmeisen mäkistä mutta onko ollenkaan "tasamaata" missä lenkkeillä? Onko rattaiden kanssa hankala liikkua? Tässä tärkeimmät ;)

56

9039

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LOSgigantesSOL

      Moi, joko kävit tuolla? Kuulisin mieluusti lisää tästä hotellista, ollaan menossa sinne myöhemmin syksyllä.

      All incl kiinnostaa, ulkolaisilta sivuilta löytyi kommentteja puolesta ja vähän vastaankin (jotkut ruuat kylmiä, vatsatautia...).

    • kiinnostaa..

      UP!

    • Buen viaje

      Gigantesissa olen kerran ollut, eri hotellissa kylläkin.
      Korkeuserot on suuria, kiipeämistä oli joka puolella.
      Upeat maisemat. Rannat oli pettymys. Aallot oli usein isoja ja välillä oli
      isoja kivenjärkäleitä tullut rannoille.
      Sataman kupeessa oli kiva allasalue. Siellä oli myös hauska luonnonallas.
      Rauhallinen paikka. Siten hyvä lapsiperheillekin.
      Tuollahan on 3 "keskustaa" peräkkäin rannikolla.
      Santiagossa oli eniten paikallisia.

    • Sangria74

      Oltiin juuri vko 6 ko. hotellissa, mukana lapset 4 v ja 7 v. Mahtava paikka! All Inclusive oli tasoltaan paras, jonka olemme Kanarialla saaneet. Aamupala, lounas ja päivällinen sisälsivät kyllä kaikkea, mitä kuvitella saatta. Tämän lisäksi toisen altaan snackbaarista sai klo 10-18 ranskalaisia, nuggetteja yms. Kaikki mahdolliset juomat sisältyi, osan sai hanoista ja osan tiskiltä. Uima-altaita oli useita, kahdessa lämpötila 27 astetta ja yhdessä 20 astetta. Näiden lisäksi oli vielä kahluualtaat, en katsonut niiden lämpötilaa. Allasvesi oli merivettä. Tämä häiritsi lapsia aluksi, mutta siihenkin tottui. Korkeuseroja tosiaankin riittää, saattaa olla haasteellista lähteä rattailla kaupoille. Los Gigantes ei ole lenkkeilyä varten. Hotellialue on todella iso ja siellä riittää tekemistä. Huoneet oli todella isot ja ne ja muukin osa hotellista pidettiin siistinä. Henkilökunta oli ystävällistä ja kaikki palvelut oli toimivia, lääkärikin jouduttiin testaamaan. Lastenkerhoja ei ollut suomenkielisenä, siitä vähän miinusta. Lähtisimme kyllä milloin tahansa uudestaan tuohon hotelliin.

    • lomalla olleet

      Tulimme juuri lomalta takaisin kyseisestä paikasta. Hotelli on nimenomaan lapsiperheille hyvä paikka lomailla. Suosittelemme. Korkeuseroja tuolla on mutta jos rattaiden kanssa ei mäet haittaa kävelyä niin kyllä kävely siellä onnistuu. Kauppoihin ja ravintoloihin jos haluaa muihin kuin hotellin on melkein mahdotonta rattaiden kanssa päästä. Mukava, rauhallinen paikka lapsiperheille.

    • beer_or_not

      Mikä on lasien koko, jolla juomia saa? Egyptissä oltiin ja sellanen desin muki kaljaa/viiniä ei kauan kyllä kestäny ja sai olla jo hakemassa lisää.

      Jossain youtuben videolla näytettiin, että ihan kunnon tuopista kaljaa ainakin joivat. Feikkiä vai totta?

      • Sangria74

        Allasbaareissa juomat pitää ottaa muovisiin kertakäyttömukeihin, varmaan 1,25 dl. Tämä on varmaan ihan turvallisuussyistä. Mutta muista baareista kaljat/viinit saa semmosiin jalallisiin laseihin.


    • kiinnostaa...

      Kuulostaa hyvältä hotellilta! Toivottavasti marraskuussa säät suosii. Mites lähellä hotellia on kauppa, josta vois ostaa vaik Iltasanomat?

    • luru

      Edelliselle: hotellissa on kauppa, jossa myynnissä myös Ilta-Sanomat. Muksujen kanssa matkaavalle tämä on erinomainen valinta - hyvät huoneet, ruuat, altaat ja näkymät Atlantille ja La Gomeralle, sekä tekemistä lapsille vaikka millä mitalla.

      Meidän perhe vietti täällä tähän asti parhaan lomansa. Tykästyimme myös lähialueiden kieltämättä erittäin mäkiseen maastoon, rattailla voi olla hankala liikkua, mutta jos koko seurue jaksaa kävellä itse, huikaisevan kauniita kävelyreittejä riittää.

      Hotellialue on sitä paitsi niin iso ja monipuolinen, että sielläkin viihtyy. Plussana hotellissa on mukava, pienehkö k-18 kylpylä, jonne pääsee muutaman kerran viikossa myös yli 6-v. lasten kanssa.

    • Kiinnostaa myös

      Moi,

      kohde & hotelli on kiinnostaneet, mutta onko niin, että tuo Gigantes on säältään sieltä epävarmemmasta päästä? Säätiedotuksia kun katsoin tuossa kuukausi sitten matkaa varatessa niin näytti Etelä-Teneriffalle 20 mutta Los Gigantesiin vaan 12-14 astetta. Hmm, pitääköhän paikkansa vai onko siellä joku outo mittauspiste...

    • haaveilija7

      Tietääkö kukaan onko sviitissä minkäänlaista keittonurkkausta? Meillä mukaan lähtisi allerginen lapsi, jolle osa ruokailuista pitäisi itse järjestää

      Entä onko iltaisin minidiscoa lapsille?

      • Sangria74

        Säästä sen verrran, että kun laskeuduimme Playa de las Americasin kentälle, tuuli oli siellä aivan hirvittävä. Kun taas pääsimme perille Los Gigantesiin, tuulta ei enää ollutkaan. Opas kertoi, että Los Gigantes jää vuorien suojaan, eikä siellä välttämättä tuule niinkuin Americasissa. Vk 6 meillä ainakin oli paljon paremmat kelit kuin Americasissa olleilla, mitä juttelin ihmisten kanssa lentokoneessa. Parhaimmillaan mittari kipusi 26 astetta. Katsottiin itsekin etukäteen ihmeissämme mm. Forecan sivuilta 14 asteen ennusteita, mutta niihin ei näköjään kannata luottaa.

        Sviiteissä ei ole keittonurkkausta ainoastaan minibaari. Mikroja oli kyllä ravintoloissa, joten siellä ruokia voi lämmittää.

        Hotellissa oli minidisco joka ilta klo 20.30 ja tämän jälkeen vaihtuvia esityksiä mm. käärmeshow, Elvis, papukaijashow jne. Näistä tykkäsivät lapset ja aikuiset.


    • gigantes

      Me olemme olleet kolme kertaa perheen kanssa kyseisessä hotellissa, viimeksi marraskuussa 2011. Olemme olleet tyytyväisiä hinta-laatusuhteeseen. Lasten kanssa unelmapaikka. Lapset ovat 5 v ja 2 v. Alueella on kaksi uima-allasta, joista toinen on rauhallinen. Rauhallisen altaan vieressä on snacksbar. Toiselta uima-altaalta saa vain juomia.

      Uimarannallekaan ei ole pitkä matka, mutta ainakin marraskuussa siellä oli kovia merivirtauksia, eikä uimaan yleensä päässyt.

      Huoneet ovat tasokkaita ja rauhallisia. Siivous toimii ja alue on muutenkin siisti. Ravintolat ok. En tiedä onko kysymys kyllästymisestä vai mistä, mutta ravintoloiden taso on mielestämme vuosien kuluessa laskenut. Ruoka on kuitenkin maukasta ja teemojen ansiosita vaihtelevaakin. Positiivista ravintoloissa on myös se, että viini tuodaan pulloissa pöytään ja se on melko hyvääkin. Etenkin illallisella on usein tungosta ja meluisaa. Kannattaa varata heti ekana päivänä a la cartet, joita ainakin finmatkoilla kuului 3 viikkoon. Siellä on rauhallisempaa. Ja baareista täytyy myös mainita se, että kaikki seisoivat kiltisti jonossa ja odottivat vuoroaan tilatessaan kahvinsa tai muut juomat.

      Minidiscot ja iltaohjelma oli mielestämme ihan ok. Tosin lapset olivat useimpina iltoina liian väsyneitä discoilemaan. Hotellialueella pystyy tosi hyvin liikkua rattaiden kanssa, mutta ympäristössä on korkeuseroja. Kylpylää emme ole testanneet.

      Varoituksen sanana, että tiedän perheitä, jotka ovat saaneet vatsataudin reissussa täällä. Meillä ei ole koskaan ollut mitään ongelmia, vaikka olen syönyt kaikki majoneesit ja kermavaahdot, salaatit ja jäänpalat.

      • losgigantes123

        Millainen keli oli tuolloin marraskuussa?


    • LOSgigantesSOL

      Varatessani tätä hotellia Finnmatkoilta, ihmettelin kuinka hinta voi olla niin edullinen, marraskuussa 2700e / 2aik 2 lasta. Tuntuu että kaikki muut all incl on paljon kalliimpia.

      Heti heräs epäily, että onko jotain vikaa. Mut kauheesti siitä on vaan positiivisia kommentteja, et kait se hyvä on!

    • jepulis_72

      Pääseekö muuten Los gigantesta laivareissuille vai pitääkö mennä Americasiin asti? Tekis mieli käydä jollain reissulla, näkis vaik delfiinejä.

    • Sangria74

      Delfiinisafareita yms. tehdään Los Gigantesin satamasta. Finnmatkoilla oli retki Flipper Unolla.

    • jepulis_72

      Kiitooos!

    • JD

      Loistava hotelli ja palvelu oli helmikuussa, Tripadvisorissakin alueen ykkönen. Löytyy nimellä Luabay Costa los Gigantes.

      • sinne2012

        Mites ruuat, kun niistä oli juttua et ovat hiukan huonontuneet?


      • Sangria74
        sinne2012 kirjoitti:

        Mites ruuat, kun niistä oli juttua et ovat hiukan huonontuneet?

        Mielestäni ruoat olivat todella hyvät ja tarjonta monipuolinen. Tämä oli 4. kerta Kanariansaarilla all inclusive -hotellissa ja Los Gigantes oli ehdottomasti paras. En osaa sanoa, miten hyvät ruoat ovat aikanaan olleet, jos ne on huonontuneet.


    • jepulis_72

      Oliko muuten Flipper Unolla vessa? Luulis että on jos muutaman tunnin merellä on.

      • Sangria74

        Oli Flipper Unolla vessa.


    • jepulis_72

      Kiva!
      Millanen merimatka oli muuten, näkyikö delfiinejä tai muita otuksia?

      • Sangria74

        Näkyi jonkin verran. Merelle ei kannata lähteä, jos on vähänkään taipuvainen merisairauteen. Porukastamme yksi kärsi koko matkan laivan keinumisesta ja oli todella huonovointinen.


    • jepulis_72

      Onkohan enää välipaloja tarjolla toisessa allasbaarissa? Ainakaan FM kuvauksessa ei ole mainintaa;

      Aamiaispöytä klo 7.30–10.30, lounaspöytä klo 13.00–15.30 ja päivällispöytä klo 19.00–22.00 ruokajuomineen (paikalliset viinit, olut, virvoitusjuomat tai kivennäisvesi). 2 teemapäivällistä/viikko, varaukset paikan päällä.

      Useimmat aterioista tarjoillaan noutopöytäravintolassa. Special-ravintolassa on 3 eri teemaa: steak house, italialainen ja meksikolainen. Varaukset paikan päällä.

      Pyynnöstä mahdollisuus aamukahviin klo 05.00–07.00. Varaukset edellisenä päivänä vastaanotosta.

      Paikallisia alkoholijuomia, viiniä, olutta, virvoitusjuomia ja kivennäisvettä; baaritarjoilu klo 11.00–24.00.

      Minibaari ei sisälly All Inclusiveen. Täytetään joka toinen päivä vedellä ja virvoitusjuomilla.

      Irtojäätelöä aktiviteettialtaan allasbaarissa klo 10.00–18.00.
      Lounaan ja päivällisen yhteydessä on tarjolla 4 eri jäätelöä.

    • gigantesiin_12

      Tietääkö joku näistä välipaloista, onko niitä nykyään?

    • kjhdjk_87

      Kertokaa tuoreita kokemuksia tästä hotellista. Ens viikolla lähtö ja matkakuume nousee;)

      Erehdyin käymään lukemassa Tripadvisorista kommentteja (yleensä todella positiivisia) niin eikö joku nirppanokka ollutkin sinne antanut palautteen et ruoka ei ollu kelvollista..ei viinit eikä jäätelöt.

      Sääkin kiinnostaa, niin paljon erilaisia on säätiedotukset eli jotka olette Los gigantesissa juuri olleet, millainen keli siellä oli?

    • Waiting waiting

      Niin, olisi kiva jos viitsisittte, ihmiset, matkan jälkeen heittää tänne jotain kommenttia ja tunnelmia kohteesta. Tuoreita kokemuksia on aina mielenkiintoista lukea, kun itse on lähdössä. Mukavia reissuja kaikille! Toivotaan aurinkoa.

    • rupinjo

      Bufee monipuolinen paikallisine erikoisuuksineen ja välillä teemapöytiä. (esim. Italia-pöytä ke päivällisellä)
      Palvelu osalla salissa hiukan töksähtelevää. Astiat luvattoman huonosti pestyjä!
      Viinit eivät kovin häävejä, mutta valkkari menettelee.
      Snackbaari rauhallisemmalla altaalla on todella monipuolinen allasbaariksi: Pastaa/pizzaa/hampurilaisia/ranskiksia yms. hiukan päivittäin vaihdellen. Jälkiruuat, hedelmät ja juomat vielä lisäksi. (Pienten kanssa huomioitavaa: klo 18 - 19.30 ei hotellilla ole lainkaan ruokaa tarjolla.)
      Toisella allasbaarilla ei ole ruokaa, mutta kaikki juomavaihtoehdot ja jäätelöä.
      Minibaari huoneissa kuuluu hintaan. (Cola olut vesi.)
      Olut on lisenssi Amstelia = hyvää.
      Huone oli erityisen mukava ja valoisa. Näkymä "läpitalon"huoneistostamme (hotellin B-osassa): La Gomeralle, "Jättikallioille" ja Teidelle!
      Hotellin sijainti erinomainen maisemien suhteen ja rannalle ja paikalliselle kylälle lyhyt (jyrkkä) matka. (Paljon ravintoloita lähettyvillä Los Gigantesin suuntaan.)
      Los Gigantesin kylä on viehättävä ja tyrskyt mahtavat, kannattaa käydä kävelyllä.
      Palvelut lapsille hotellilla erittäin moninaiset ja paikat ovat kunnossa.
      Iltaohjelmaa kaikille joka ilta.
      Lapsien villi käytös sisätiloissa, etenkin illallisella ja aivan liian kovalla tasolla soitettava musiikki minidiscossa miinuksen puolella.
      Melko meluisaa hotellilla on (hälyä ja turhan kovaa musiikkia).
      Jopa paatunutta perheenisää alkoi hiukan em. asiat ärsyttää. (ja vauvaikäisiä aikuisten ilta-showssa!)
      Myös pukeutumisesta välinpitämättömät ihmiset ihmetytti päivällisellä...
      Kannattaa tiedostaa että etäisyydet ovat isoja ja aikaa vieviä, koska hotellialue on todella laaja. Allasalueet siistejä ja muutenkin ok, mutta matalampaa ison altaan osaa hiukan kaipasimme uimaan opettelevalle.
      Kokonaisuutena tähtiensä ja hintansa arvoinen Hotelli.
      Kolmen ja puolen tähden hinnalla ei voi viittä vaatiakkaan.
      Sääkin oli suosiollinen, vk 2 ja yli 25 varjossa.

    • öböö

      Kiitos kun kirjoitit kokemuksistasi! Me ollaan menossa tuonne helmikuussa ja kovasti tietysti jännittää...Edelleen jos joku muukin jaksaa kirjoittaa niin olis kiva!

    • ffffffffff

      Olisi kiinostustatähän hotelliin, muuta minkä kokoinen on sviitti?
      Finnmatkat antaisi meille vain sviitin, entiedä löytyykö edes isompiä huoneistoja.
      Seurueeseemme kuuluu 2 aikuista, poika 12 v ja 2 kpl 6 v tyttöjä.
      Mahtuuko tuollainen poppoo sviittiin?

      • Capt. Morgan

        Sviitti koostuu kahdesta huoneesta kylppäristä. Olohuone on normaalin hotellihuoneen kokoinen ja siellä on avattava vuodesohva kahdelle.Huoneessa on TV ja jääkaappi sekä iso ja pieni pöytä ja pari tuolia. Makuuhuoneessa on King Size tuplavuode kampauspöytä ja TV. Yhdellä seinällä on tilava vaatekaapppi ja laatikosto, laatikoston yläpuolella pieni kassakaappi.Huoneiden välillä on erittäin tilava kylppäri missä amme, pytyy ja bide ja tietysti pesuallastaso. Eteisessä iso vaatekaappi. Uskoisin, että löytyy kolmas vuode olkkariin jos pöydän siirtää pois.
        Olohuoneen jatkona on lasiovellinen parveke merelle ja makuuhuoneessa myös "parveke", H-talo alakerta, betonimonttu mitähän tarkoitusta varten?. Lisävuoteita varmasti saa koska eilen aamulla kun olimme lähdössä pois niin meidänkin kämpän eteen oli jo roudattu kaksi lasten sänkyä.Tämä oli kuvaus yhdestä sviitistä, rakennuskomplekseja on kaikkiaan 15 eli varmasti on erilaisuutta mutta mielestäni tässä H-talossa ainakin oli paljon suomalaisia.


    • hmm4

      Onko kenelläkään uusia kokemuksia kyseisestä hotellista sekä Los gigantesista?

    • emlu1

      Täälläkin lähtö 10.12 kyseiseen paikkaan..Kertokaahan ihmiset tuoreimmat uutiset :)

      • jupe

        Tultiin 17.11.2013 ko. hotellista. Kuvaukset edellä vastaavat tuoreimpia tietoja.


      • emlu1
        jupe kirjoitti:

        Tultiin 17.11.2013 ko. hotellista. Kuvaukset edellä vastaavat tuoreimpia tietoja.

        Kerro nyt vähän jotain,esim millanen sää oli päivisin,iltaisin? :)


      • Jup
        emlu1 kirjoitti:

        Kerro nyt vähän jotain,esim millanen sää oli päivisin,iltaisin? :)

        Meillä oli aurinkoa koko viikko. Kahtena päivä oli pari tuntia enemmän pilvessä eikä oikein kunnnolla paistanut. Lämpötila allasalueen mittarissa päivisin oli 24...29 ja aamulla ennen auringon nousua 18...22. Iltaisin lämmintä klo 22 aikaan reilut 20 astetta. Hyvin tarkeni ja ruskettui. Teema ruokailuihin ja kiipeilyyn oli parin päivän jonot. Kylpylän käyttö ilmaiseksi vain yhtenä päivänä, jota ei voi valita.


      • emlu1
        Jup kirjoitti:

        Meillä oli aurinkoa koko viikko. Kahtena päivä oli pari tuntia enemmän pilvessä eikä oikein kunnnolla paistanut. Lämpötila allasalueen mittarissa päivisin oli 24...29 ja aamulla ennen auringon nousua 18...22. Iltaisin lämmintä klo 22 aikaan reilut 20 astetta. Hyvin tarkeni ja ruskettui. Teema ruokailuihin ja kiipeilyyn oli parin päivän jonot. Kylpylän käyttö ilmaiseksi vain yhtenä päivänä, jota ei voi valita.

        Eli kyllä ne ilmat suomen sään voittaa :) Kannattaakohan niihin teemaillallisiin edes mennä,vai oliks ne just niitä että voi valita meksikolaisen,italialaisen jne.? Hotelli niin suuri,oliko teillä hyvässä kohtaa huone,onkohan suomalaiset laitettu samaan paikkaan?


      • Jup
        emlu1 kirjoitti:

        Eli kyllä ne ilmat suomen sään voittaa :) Kannattaakohan niihin teemaillallisiin edes mennä,vai oliks ne just niitä että voi valita meksikolaisen,italialaisen jne.? Hotelli niin suuri,oliko teillä hyvässä kohtaa huone,onkohan suomalaiset laitettu samaan paikkaan?

        Meillä oli kauimmainen mahdollinen rakennus N, josta oli matkaa altaalle (ensimmäinen lasten allas) 200m ja respaan 400-500m. Snack-baariin toiseen päähän varmaan jo 700m, joten liikunta hoituu luonnostaan. Saavuttuamme saatiin kyyti sellaisella golf-autolla eliclubi-autolla (tuk-tuk) ja laukut kannettiin, mut yöllä lähtiessä kentälle oli itse hinattava karavaani respaan. Teema illalliset ihan kokemisen arvoinen ja vaihtelua seisovaan pöytään. Siellä vain tilataan suppealta listalta kolmesta vaihtoehdosta annos. Ruokailu kestää n 1,5 tuntia ja meillä oli klo 20.30 kattaus, mikä menee junioreiden kannalta turhan myöhään. Flipper Unon ristely lähtee gigantesin satamasta, jonne haetaan. Kokemisen arvoinen ja kiva reissu katsomaan delfiinejä.


      • Hmm4
        Jup kirjoitti:

        Meillä oli kauimmainen mahdollinen rakennus N, josta oli matkaa altaalle (ensimmäinen lasten allas) 200m ja respaan 400-500m. Snack-baariin toiseen päähän varmaan jo 700m, joten liikunta hoituu luonnostaan. Saavuttuamme saatiin kyyti sellaisella golf-autolla eliclubi-autolla (tuk-tuk) ja laukut kannettiin, mut yöllä lähtiessä kentälle oli itse hinattava karavaani respaan. Teema illalliset ihan kokemisen arvoinen ja vaihtelua seisovaan pöytään. Siellä vain tilataan suppealta listalta kolmesta vaihtoehdosta annos. Ruokailu kestää n 1,5 tuntia ja meillä oli klo 20.30 kattaus, mikä menee junioreiden kannalta turhan myöhään. Flipper Unon ristely lähtee gigantesin satamasta, jonne haetaan. Kokemisen arvoinen ja kiva reissu katsomaan delfiinejä.

        Paljon delfiini risteily maksoi?


      • Juhani Palmunalla
        Hmm4 kirjoitti:

        Paljon delfiini risteily maksoi?

        En muista paljonko meidän delfiiniretkemme maksoi, mutta kun ostettiin vähän ennen lähtöä, saatiin puoleen hintaan... ei otettu lounasta, kun oli siinä kuitenkin tunteroinen istuskella rantaravintolassa ennen lähtöä. "Pakottivat" kuitenkin syömään sitä paellan tapaista (tasan 1 vaihtoehto) ja löivät oluenkin käteen vaikka yritin kieltäytyä (en mitenkään erityisen pontevasti tosin :-). Meidän laivamme nimi oli Nashira Uno... niitä laivoja taitaa olla ainakin kymmenen. Ehkä näissä pikkulaivoissa pääsee lähemmäksi eläimiä kuin Flipper Unolla.

        Villien delfiinien kohtaaminen merellä oli kyllä elämäni parhaita kokemuksia... ne tulivat melkein kosketusetäisyydelle ihmettelemään... oltiin kuitenkin aika kaukana valtamerellä.


      • JPalmunalla
        Juhani Palmunalla kirjoitti:

        En muista paljonko meidän delfiiniretkemme maksoi, mutta kun ostettiin vähän ennen lähtöä, saatiin puoleen hintaan... ei otettu lounasta, kun oli siinä kuitenkin tunteroinen istuskella rantaravintolassa ennen lähtöä. "Pakottivat" kuitenkin syömään sitä paellan tapaista (tasan 1 vaihtoehto) ja löivät oluenkin käteen vaikka yritin kieltäytyä (en mitenkään erityisen pontevasti tosin :-). Meidän laivamme nimi oli Nashira Uno... niitä laivoja taitaa olla ainakin kymmenen. Ehkä näissä pikkulaivoissa pääsee lähemmäksi eläimiä kuin Flipper Unolla.

        Villien delfiinien kohtaaminen merellä oli kyllä elämäni parhaita kokemuksia... ne tulivat melkein kosketusetäisyydelle ihmettelemään... oltiin kuitenkin aika kaukana valtamerellä.

        Tässä mainosfilmi Nashira Unosta. Oman näkemykseni mukaan hyvin totuudenmukainen:
        http://www.youtube.com/watch?v=JpsI8N_FDCE


      • jupe1
        Hmm4 kirjoitti:

        Paljon delfiini risteily maksoi?

        olikohan 39 egeä aikuinen ja lapset puolet siitä. Siihen kuului tosiaan paellaa lautasellinen ja juomaa. Olut tupsahti käteen alkumetreillä. Mainigit keinuttaa aikalailla, jos on altis merisairaaksi tulolle, niin täällä se on mahdollista saada. Flipper unolta pääsi hengaamaan mereen Mascan lahdella ankkurissa.


    • Dora

      Hei!

      Sunnuntaina tultiin koto-Suomeen ko. hotellista.
      Yllä jossakin mainittiin, että käsidesiä olisi hotellissa saatavilla.... no me ei ainakaan nähty missään. Vessatkin oli aina ravintolan ulkopuolella, joten käsien pesu ennen ruokailua oli pienten lasten kanssa aika haasteellinen juttu.

      Meillä 3 viidestä matkustajasta sai ko. reissulla mahataudin, en tiedä tuliko tartunta kahdelle jo mennessä lentokentältä tai koneesta tms. Matkatoimistolle iso plussa siitä, että saatiin hirmuisen nopealla aikataululla hotellihuoneeseen lääkäri ja pienimmälle lääkkeet, ettei päässyt kuivumaan (viestin laittamisesta alle puoli tuntia, niin lääkäri oli jo ovella).

      Hotellialue on todella siisti ja henkilökunta hirveän kohteliasta. Altaat vaikutti tosi puhtailta, näkyivät ottavan joka päivä näytteet veden laadusta.

      Paikka on muuten turvallisen oloinen ja rauhallinen, mutta ruokailujen meteli on aika hirmuinen. Ruokailijoita on todella paljon samassa tilassa ja meteli on todellakin aikamoinen.

      iltaohjelmat saa multa ison plussa. :)

      • jupe1

        Joo ilta ohjelmat oli hyviä ja mukava istua iltaa ruokailun jälkeen.


    • tellu3

      Kauanko kuljetus lentokentältä kestää?
      Suunnitellaan reissua ja lento kotiin lähtisi aamulla klo 6, eli vähän turhan aikaisin pitää lähteä hotellilta...

      Mitenkäs liukumäet, jossain luki että vain tietyn mittaiset sai niitä käyttää?

    • Dora, joka myös yllä

      Linja-automatka kestää noin tunnin verran. Aika vaihtelee sen mukaan, miten monella hotellilla ko. linja-auto käy.

      Liukumäen käyttö oli tosiaan rajattu. En nyt muista tarkkoja mittoja, että minkä kokoisille se oli. Tosin aika vähän aikaa tuo oli päällä koko liukumäki, taisi olla tunnin puolen päivän aikaan ja toisen tunnin iltapäivällä.

      Huomatkaa muuten myös, että tuolla pelisalissa olevat pelit on kaikki lisämaksusta. Ne eivät siis ole ilmaisia, niinkuin voisi kuvitella. Ja keilarataa ei saa käyttää kuin lapset ja sekin toimii kolikoilla. :(

    • Usein Matkaava

      Ylitähditetty hotelli, liikaa luvattu ja vähän toteutettu. Kuljetukset on n. 1 h verran. Liukumäkiä on 1 jota saa käyttää vain 6-17v, tunnin päivässä, joten hyvin heikosti hyödynnnettävissä. Huone ok, sviitti, mut ei ollut pyyhkeitä kun tultiin, palaneita lamppuja, 2 telkkaria mut 1 kaukosäädin. Henkilökunta perus ok mut aika kyllästyneitä työhönsä. Faciliteetit olemassa mut paljon eri syitä miksei voi käyttää milloin mitäkin palveluita: lasten ohjelmat peruttu/lyhennetty, urheiluaktiviteetit varattu moneksi päiväksi eteenpäin samoin kuin teemaillalliset (jossa jäi pääruoka tarjoilematta). Ilmeisesti säästöohjelma menossa kaikessa, luvataan paljon mutta toteutetaan puolet, jos joku väkisin vaatii. Faciliteetit 4* ja palvelu/asenne 3*.

      • jupe1

        Kyllä meilläkin jäi sellainen olo, ettei tarvitse toista kertaa mennä.


    • matkailiaflick

      Muuten oliko ne snackbaarin nugetit ja muut ilmaisia jos oli toi all inclusive?

      • Dora taas

        Snackbaarin ruuat kuuluu All Inclusiveen. Samoin kaikki juomat ja jäätelöt ym. tuossa baarissa. Hotellissa on kyllä melkein koko ajan ruokaa tarjolla. Nälkä siellä ei pääse missään vaiheessa yllättämään. :)


    • Lossesgigantis

      Ihan jees paikka, päivä lämpötila 25-29 Ja yö 18-25. Hotelli tamaimo tropical ja sellaine perusmesta aamiaisella. Enempää sapuskaa ei kannata ottaa kun paikallinen lidlistä saa sämpylät 20 senttiä, oluttökkki iso 40 senttiä, punaviini Pulli 2 euroa, ulkofilepihvit 3 euroa, kenkurufile 4 euroa jne. Vähä korkeuseroja, mutta rannalla menee rantaraitti jota voi hölkätä. Yksi isompi musta hiekkanen ranta ihan jees. Hyvät ilmat ja satama vieressä, eikä mikään biltemasta. Ei heikko polvisille kuitenkaan....

      • Anonyymi

        Onko kellään tuoreita kokemuksia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko kellään tuoreita kokemuksia?

        Vuosi sitten kyseisessä hotellissa. Hyvät ruuat, ystävällinen henkilökunta ja siivous ensiluokkaista.


    • Anonyymi

      2.3.2020

      Kahdekas kerta ja hyvin kaikki toimi..ainoo haitta hiekkamyrsky..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14846
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    10. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3039
    Aihe