The Human Centipede 2

nonjonna

tätä karmaisevaa kohu elokuvaa tuli odoteltua sen 2kuukautta,ennenkö sen sai kautta rantain käsiin.

ykkösosa antoi pientä toivon pilkettä erikoisella tavalla toteutetusta kauhusta joka jollakin tapaa riipasee ties mistä tunneaistista.

elokuuvahan mainostettiin maailman sairaimmaksi elokuvaksi,joka pahimmassa tapauksessa aiheuttaa herkemmille katsojille pään pehmenemistä,pahoinvointia,itkua sekä epätietoisuutta siitä että voiko joku terve ihminen edes tehdä tälläisen elokuvan.

tiedättekö sen tunteen kun silmät kiiluen aloitat katsomaan jotain jonka oletat mullistavan täysin sen käsityksen siitä että miten pitkälle kauhugenressä yleensäkin ottaen päästään.

noh elokuvan katsottuani voin vain todeta että moista ****** en ole kuunaherran päivänä katsonut.
mitä ihmettä on pyörinyt Tom Sixin päässä kun on mennyt tekemään noin tylsän sekä halpamaisen silvontapaska pläjäyksen.
elokuvasta puuttui ensinnäkin täysin kokonaan juoni,vuorovaikutus elokuvassa esiintyvien henkilöiden kanssa sekä juonenkäänteet.

ei ollut poliisia estämässä tommosta ***** typerää kehitysvammasten lääkäri leikkiä,ei pakenemisien tuomaa jännitystä,ei minkäänlaista viitettä siitä että kyseessä olisi ollut ajalla ja vaivalla tehty käsikirjoitus.

jos jotain kiinnostaa 1,5tuntia katsoa alastomia lihavia ihmisiä valittamassa ja paskantamassa yltympäriinsä niin tämä elokuva on juuri sinulle.

olo on vähän semmoinen että tässä nyt ollaan maskeeraajalinjan opiskelijoiden kanssa vähän leikitty silikooni perseillä ja nahkan palasilla ja katottu että kuka saa aikaiseksi ällöttävimmän kohtauksen.

kyseessähän oli kaikenlisäksi mustavalkoinen elokuva,
en tosiaan teidä minkälaisella budjetilla tämä oli tehty mutta veikkaan että värien puuttuminen kuvasta piilotti hyvin paljon pieniä,epärealistisia virheitä sekä hieman rönsyilevää toteutustyötä.

nyt kyllä miettii että mihin on menossa,itseäni yleisesti ottaen paljon kiehtova kauhu,päin persettä ilmeisesti.

20

8683

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jeao

      no voi raaassua

    • nonjonna

      tosi yhyyy :(

    • KyleKatarn(1987)

      Tällaisia elokuvia nähdessään tulee kyllä miettineeksi, että onkohan kauhu nyt lainkaan sopiva sana kuvaamaan koko lajityyppiä. Pikemminkin kyseessä on aivan uusi genre, jossa ohjaajat kilpailevat keskenään siitä, kuka saa aikaiseksi kaikista oksettavimman ja vastenmielisimmän väkivaltafantasian.

      Kauhulla on hyvin vähän tekemistä tämänkaltaisen filminteon kanssa..

      Tuollaiset elokuvat herättävät lähinnä inhoa ja toden totta saavat ainakin meikäläisen kyseenalaistamaan leffantekijöiden henkisen terveyden.

      • Eksploitaatio

        Itseasiassa tuolle on jo nimitys: Eksploitaatioelokuvat. Näitähän oli paljon jo 60- ja 70-luvulla.


      • Kauhufani

        Niinpä, sama asia näissä "saw" tyylisissä elokuvissa, koska omasta mielestäni ainakaan kauhu ei ole oikea sana kuvaamaan tälläisiä splatter veri mäiskintä elokuvia. Eikö kauhu ole sellaista jonka tarkoituksena on pelottaa tai jännittää katsojia. Toki joidenkin mielestä nämä veri splatter elokuvat voivat olla pelottavia mutta oma mielipiteeni on tämä.


      • Kauhu vs Paska
        Kauhufani kirjoitti:

        Niinpä, sama asia näissä "saw" tyylisissä elokuvissa, koska omasta mielestäni ainakaan kauhu ei ole oikea sana kuvaamaan tälläisiä splatter veri mäiskintä elokuvia. Eikö kauhu ole sellaista jonka tarkoituksena on pelottaa tai jännittää katsojia. Toki joidenkin mielestä nämä veri splatter elokuvat voivat olla pelottavia mutta oma mielipiteeni on tämä.

        Samaa mieltä!! tykkään psygolisesta kauhusta mutta tämmöinen paska on kerta kaikkiaan oksettavaa.


    • LOLZ Olihan tuo aika hauskaa ja ällöä :)

    • Scifisti1977

      Ei kyllä kiinnosta katsoa tämän tyyppisiä sairaita elokuvia. Kauhu vielä jotenkuten menettelee, mutta tämä ei ole kauhua. Tämä on mielisairasta skitsoilua! Kuulostaa ainakin siltä. Ei taida tällaisten filmien tekijöillä olla ihan kaikki kohdillaan päänupissaan.

      AInakin minun mielestä.

      Scifisti1977

    • jumavitulauta

      Älkää vittu kattoko tota leffaa. on ihan täyttä paskaa ja jää oksettava fiilis (enkä mä edes kattonu kokonaa) en ymmärrä miten terve ihmine voi nauttii tommosen kattomisesta..

    • Sairas ehkä?

      Byyhyy.. Alottaja puhuu ihan silkkaa asiaa kyseisestä elokuvasta.. Täyttä kuraa.. Ja jos ette pidä ton kaltasista leffoista niin miks aloititte edes katsomisen? Tiesitte tasan tarkkaan mitä on luvassa.. Nynnyt..

      • Vittu sää oot kova,

        Tottahan tuo on vaikka en ole ikinä ennen kuullut Tom Six:stä eikä ollut mitään hajua mitä on luvassa.


    • kauheeta scheissea

      aloittajan kanssa samoilla linjoilla. oli kyllä ÄÄRETTÖMÄN p*aska leffa! koko ajan odotin että koska leffa ns. alkaa, mutta ei... huh huh. älkää tuhlatko aikaanne tuohon, iso pettymys. hyvä kun loppuun asti jaksoin katsoa.

    • Obtimisti

      Te ihmiset ootte ihan sairaita?! Täähän ei liity mitenkään homoihin! Ja jos on omasta mielestä elokuva oli Pas** niin turhatulla siitä valittamaan . . . aikuiset ihmiset valittamassa tollasesta ja kauhistelemassa että ohjaajalla on päässä vikaa O.o* Ohjaaja varmastikin halusi luoda niin sairaan elokuvan että ihmisiä ällöttää, minusta elokuva on hyvä ja hyvin luotu! Eli se elokuva ei varmastikkaan ole tarkoitettu ihmisille jotka ovat homoja! JA HEI! SE ON VAAN ELOKUVA!!!!! Kuka vaan voi tehdä sellasen eikä se tarkoita että kyseisellä henkillöllä olisi päässä vikaa tai jotain!!!

    • Mietityttää...

      En nyt ole oikein saanut selvää tuosta että miten noi torakat liittyy tohon elokuvaan mitenkään? Ensimmäisen osan olen katsonut mutta mietin vielä tota toista osaa kun vaikuttaa kuitenkin niin mauttomalta. Mustavalkoinen ja ihmiset yhdistetään toisiinsa? Onko elokuvassa myös sama juoni eli jollain on fantasiana saada ihmisiä yhdistettyä, ja sitä vielä mietin, miten nuo torakat tai mitkä onkaan tuhatjalkaiset liittyvät elokuvaan? Vaikuttaa jotenkin kamalan vastenmieliseltä mutta silti kiinnostaisi katsoa!

      • hyhhyh

        Liittyisköhän ne tuhatjalkaiset leffaan siten, että centipede on suomeksi tuhatjalkainen....


    • vai normaali

      No olihan toi ihan ***** epänormaali pätkä, itse tunnen olevani sitä mieltä, että jos ajattelen että elokuvan käsikirjoittaja, ohjaaja, NÄYTTELIJÄT, ovat täysillä mukana tämmösessä *******, ovat he täysin epänormaaleja. No ei mitään kyllä sen kerran katsoi, mutta en jaksa kyllä toista kertaa katsoa...Jos joku haluaa pitää muijansa kanssa romanttisen viikonloppuillan, niin hanki tämä ja lyö läjä tortilloja pöytään, kyllä katsomisen jälkeen varmasti romantiikkaa löytyy vielä makuuhuoneen puolellakin.

    • Bishopper

      Joku siellä kyseli, että miten tuhatjalkainen liittyy elokuvaan - joku, joka oli jo nähnyt ensimmäisen osan. No, koko elokuvan ideahan on se, että ihmisiä yhteen liittämällä luodaan "ihmistuhatjalkainen", eli monesta ihmisestä rakennetaan kokonaisuus: yksi oman ruoansulatusjärjestelmän omistava olio/tuhatjalkainen.

    • KatsonutMolemmat

      Tällaiselle on olemassa jo eräänlainen genre, nimittäin Gore. En kylläkään suosittele googlaamaan, heikkohermoiset. Mutta mutta. En mene sanomaan, että paska mutta sanon että mielenkiintoinen. Okei, olen sairas päästäni. Mutta niin ovat kaikki. Jollakin tasolla. Hyvää yön jatkoa, jonnet ja trollit.

    • Karvasylinteri

      Pystysköhän, noin tehä oikeasti (En nyt oo mikään kehari, joka on saanu pakkomielteen elokuvasta ja aikoo tehä niinku toi, mutta taas vähän isommalla mittakaavalla :DDD) Mutta mielenkiinnolla kysyn, josko vaikka olis jotain lääkäreitä, tai noh paremminki jotain jotka niitä siiamilaisia kaksosia leikkaa, vastaamaan.

    • OlenIloinenTänään

      Aion katsoa, jos ihmisiä kidutettiin siinä urakalla. Näytetäänhän kaikki gore kunnolla?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe