Taas yksi lentotapaus ja ikää 7 vee.........

voi jessus sentään

http://www.martat.fi/keskustelu/keskustelunurkka/?x33061=199531315

lukekaa koko ketju läpi.
MUA ÄRRRRRSYTTÄÄ TÄMÄ PAIKKA!
31.10.2011 klo 09:17:47
anjuska
Eilisellä Helsinki – Oulu -lennolla sattui seuraava episodi: Ihan täyteen bookattuun koneeseen tuli noin 35 -vuotias isä noin 7-vuotiaan poikansa kanssa. Koneessa oli istuimia kolme rinnakkain käytävän molemmin puolin (ABC DEF). Isän ja pojan paikat olivat B ja C. A-paikalla ikkunan vieressä istui herrasmieheltä vaikuttava henkilö. Isä antoi pojan valita B:n ja C:n välillä. Kumpikaan ei kelvannut. Poika aloitti kauhean karjumisen: "MUA ÄRRRRSYTÄÄ TÄMÄ PAIKKA !" Sama jatkui ainakin viisi minuuttia. Isä yritti rauhoittaa poikaa, mutta poika vain karjui, että OLE SINÄ HILJAA ja pyristeli irti isän otteesta. Koko muu porukka hiljentyi seuraamaan tilannetta. Kone olisi muuten ollut jo valmiina lähtöön, mutta poika ei suostunut istumaan. Pojan takana oleva nuorehko nainen jo hermostui ja kysyi lentoemännältä, eikö tuolle voi tehdä mitään. Välillä poika karkasi isänsä otteesta koneen takaosaan, mistä löysi mieleisensä paikan siipien kohdalta, missä sijaitsevat pelastautumistiet. Lentoemäntä selitti, että niillä paikoilla ei saa istua alle 16-vuotiaat. Poika vain jatkoi karjumista niin kauan, että lopulta niiltä paikoilta istuvat joutuivat vaihtamaan paikkoja isän ja pojan kanssa. Lentoemäntä kuitenkin sanoi, että he saavat istua siinä vain, jos poika on koko ajan isänsä sylissä.

Enpä mahtanut mitään sille, että kasvattaja sisälläni kiukustui. Sekä isä että lentohenkilökunta olivat ihan neuvottomia pojan oikkuilun edessä.

Minulla oli mielessäni kaksi vaihtoehtoa tilanteen ratkaisemiseksi: Isä ja poika olisi pitänyt poistaa koneesta. Ehkä isäkin vähitellen oppisi aikuisen auktoriteetin omaksumiseen. Tai sitten poika olisi vain pitänyt istuttaa siihen omalle paikalleen turvavöihin, vaikka huuto olisi jatkunut koko lentomatkan ajan.

Millaista ratkaisua te muut tuohon tilanteeseen tarjoaisitte?

1

282

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • travelbag

      Tilannehan ei ollut lapsen syyta, vaan isan, eli kuinka poikaa oli kasvatettu. Todennakoisesti lapsi sai aina tahtonsa lapi , ja nyt nolo isa joutui koneessa kaikkien katseen kohteeksi. Itse olisin kylla laimayttanyt poikaa korville, heti olisi kylla oppinut tapoja. Ah, anteeksi unohdin Suomessahan ei saa lasta laimayttaa, vaikka viela veisi oikeuteen !!!!

      Joten mika ratkaisu ? Kovempi kasvatuskeino tulevaisuudessa.
      Pojalle ei olisi pitanyt antaa mitaan vaihtoehtoa, vaan istuttaa omalle paikalleen turvavyon kanssa, pieni tukkapolly varmasti olisi asiaa auttanut.
      TAI sitten poistaa koneesta, lentoemannan harkinnan mukaan.
      Eivathan muut matkustajat ole pakko kuunnella jonkun kakaran huutoa tuntitolkulla. Eihan humalaisiakaan lasketa lennolle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3673
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2287
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1999
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1874
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1286
    6. 80
      1205
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1094
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1020
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe