Sebastian VII

Illalla mä mietin, mitä laittaisin päälleni. Puku tuntui liian kankealta ja tavallisissa rönttövaatteissa mä en kehtaisi mennä Sebastianin kotiin. Päädyin uusiin farkkuihin ja siniseen kauluspaitaan. Mä ajoin mun olemattoman parran ja laitoin tipan partavettä päälle. Mua jännitti valtavasti ja mun mielikuvitus väitti, että mä lentäisin ulos Sebastianin kotoa alta aikayksikön.

Mä lähdin kotoa tuntia ennen kuutta ja päätin kävellä Sebastianin kotiin. Raikas ulkoilma sai mun ajatukset taas kasaan. Mua hymyilytti mun elämäntilanne ja suunta mihin se oli menossa. Mulla ei ollut mitään hävittävääkään. Seksi pyöri mielessä koko ajan, mutta sitäkin enemmän mä halusin vain olla Sebastianin lähellä. Sebastian oli kuin kypsä persikka puussa, mitä mä en saisi purra. En ainakaan julkisesti tai kovin lujaa.

Mä saavuin Sebastianin talolle muutamaa minuuttia ennen kuutta. Se oli iso valkoiseksi rapattu talo, missä oli kolme kerrosta. Myös ullakkokerroksessa oli ikkunat. Siellä loisti kynttilä jokaisessa ikkunassa. Mua jännitti, mutta mä soitin ovikelloa. Oven avasi nainen, joka oli pukeutunut tyylikkääseen mustaan mekkoon. Naisen vaaleat hiukset olivat tiukalla nutturalla. Samassa mä tajusin, mistä Sebastian oli perinyt silmänsä. Ne olivat identtiset naisen silmien kanssa.
” Hei, minä olen Joona.” Mä sanoin ja ojensin käteni. Nainen tarttui siihen ja hymyili mulle.
” Hei Joona, minä olen Mari, Sebastianin äiti.” Se vastasi.
Mari osoitti mulle naulakon, minkä yläpuolella luki Sebastianin nimi. Mä huomasin myös kaksi muuta naulakkoa, missä toisessa luki Mari ja toisessa Aarno. Mua hymyilytti tarkka jako. Mä olin tottunut yhteen naulakkoon, mistä välillä sai etsimällä etsiä omia vaatteitaan. Naulakot vahvistivat mun kuvaa järjestyksestä, mikä talossa vallitsi.

Sebastian tuli hetkeä myöhemmin eteiseen. Se oli pukeutunut tumman siniseen Polo Sportin neuleeseen ja tummiin kangashousuihin. Mä pistin merkille, että ne housut istuivat täydellisesti Sebastianin päällä.
” Onko noi räätälin tekemät?” Mä kysyin uteliaisuuttani.
” On. Äiti teettää mulle joka vuosi kolmet uudet housut.” Sebastian vastasi ja virnisti. Mä tiesin tulleeni taloon, minkälaisessa en ollut ikinä ennen käynyt.
” Mikä on meidän kuvio? Voidaanko me mennä sun huoneeseen?” Mä kyselin toiverikkaana. Sebastian pudisteli päätään.
” Ei voida vielä. Ihan kohta alkaa ruokatarjoilu ja sitten mä soitan pianoa. Sen jälkeen voidaan mennä mun huoneeseen.” Sebastian sanoi. Sen silmät hehkuivat jotenkin kummallisesti, kun se katsoi mua. Mulle tuli outo olo, mä en meinannut saada millään kiinni siitä, miten mun tulisi käyttäytyä.

6

568

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sebastian vei mua ympäri taloa ja esitteli mut vieraille luokkatoverina. Mä pistin merkille, että yhtään lasta tai nuorta ei ollut tullut kylään. Se oli mun mielestä outoa. Lopulta me haettiin ruokaa. Mä ladoin lautaselleni lihapullia ja salaattia. Sebastian vei mut istumaan sohvalle. Me pidettiin pientä keskustelua yllä ja mä aloin rentoutua. Sitten Sebastian nousi ja käveli pianon luokse. Se yskäisi lujaa ja sanoi:
      ” Huomio arvon vieraat, mä viihdytän teitä hetken pianon kera.” Se sanoi ja aloitti. Sebastianin sormet liikkuivat pianon koskettimilla nopeasti. Se soitti jotain klassista, mitä mä en tunnistanut. Olin kuullut kappaleena aiemminkin, mutta en tiennyt sen nimeä.

      Sebastianin isä istuutui mun viereen. Se hymyili mulle ja iski silmää. Mä hymyilin takaisin ja toivoin, että se ei olisi juttutuulella. Väärin meni.
      ” Bach Conccerto yksi.” Se valaisi mua. Mä nyökkäsin ja yritin näyttää siltä, kuin olisin ollut perillä asiasta.
      ” Seuraava on rokimpaa.” Sebastianin isä sanoi mulle ystävällisesti, kun Sebastian lopetti ensimmäisen kappaleen. Mua hämmensi se, kun Sebastian nousi tuolilta ja kumarsi yleisölle. Se sai raikuvat aplodit.

      Seuraava biisi tosiaan oli rokimpaa. Mä tunnistin Guns´n Rosesin Knocking on heavens doorin heti ensimmäisistä soinnuista. Se kuulosti niin hyvältä, että mä huumaannuin. Sebastian soitti pitkän version, mikä kesti lähes kymmenen minuuttia. Se veti niin tunteella, että vieraista monilla jalka hakkasi lattiaa. Mä olin yllättynyt Sebastianin tästä puolesta. Se selvästi nautti esiintymisestä.

      Kun Sebastian lopetti, yleisö taputti. Mä nousin muiden mukana seisomaan. Sebastian katsoi suoraan muhun, ennen kun kumarsi yleisölle. Sen poskilla oli punaiset läikät. Mä olin ihmeissäni ja Sebastian oli innoissaan.

      Sebastian sulki pianon kannen ja kävi sanomassa jotain äidilleen. Sitten se tuli mun luokse ja ehdotti, että mentäisiin sen huoneeseen. Mä suostuin tietenkin heti. Sebastian vei mut ylimpään kerrokseen ja avasi oven. Huone oli koko kerroksen kokoinen.
      ” Tsiisus, mikä huone.” Mä sanoin ihmeissäni. Sebastian hymyili mulle arvoituksellista hymyä. Mä katsoin sitä ja sitten huonetta. Huone oli laitettu viimeisen päälle. Lattia oli jotain tummaa lautaa ja seinät sekä katto olivat valkoiset lukuun ottamatta sängyn päätyä, mikä oli maalattu tummansiniseksi ja siinä oli hopeisia tähtiä. Sänky oli leveä ja tarkoitettu kahdelle hengelle.
      Huoneen toisessa päädyssä oli massiivinen kirjoituspöytä, missä oli oma tila tietokoneelle ja Sebastianin koulukirjoille. Huoneessa oli vielä kirjahylly, mikä oli täynnä kirjoja sekä sinivalkoinen villamatto.
      ” Tämä on ollut mun huoneeni viimeiset kaksi vuotta. ” Sebastian sanoi.
      ” Mä olen kateellinen” Mä myönsin.
      Mä löysin vielä valkoisen nahkaisen nojatuolin, mihin mä istahdin. Mun piti vetää henkeä. Sebastian oli yllättänyt mut perusteellisesti ja se aiheutti mussa ylikuumenemisen. Mä olin valmis menemään Sebastianin kanssa ihan mihin se haluaisi.
      ” Sä soitit Guns´n Rosesia loistavasti. Oliko se harkittua tai soitatko sä aina jotain hevimpää?” Mä kysyin.
      ” Silloin kun siltä tuntuu. Mulla on aina yllätys hihassa ja se biisi oli multa sulle.” Sebastian sanoi.
      ” Meni pohjia myöten läpi” Mä vastasin.
      ” Mä soitan myös viulua. Nyt en jaksa esitellä sulle mun taitoja, mutta joskus sitten.” Sebastian sanoi.
      ” Okei… Mitä me sitten tehtäisiin?” Mä sanoin.
      ” Jutellaan. Mun on parempi kertoa sulle muutama asia mun ekasta jutusta.” Sebastian sanoi.
      ” Sopii sekin…” Mä sanoin. Mä olin lähellä muuttua mustasukkaiseksi, mutta en näyttänyt sitä millään tavalla. Sebastian meni sängylleen ja nojasi sen päätyyn.

      • Mä pistin merkille, että se ei enää hymyillyt samalla tavalla, kuin äsken.
        ” Mun ekan nimi on Antti. Me tavattiin vuosi sitten musiikkileirillä. Se oli mun huonekaveri. Koko suhde oli mun puolelta pelkkää kiinnostusta seksiä kohtaan. Mä kyllä tein sen selväksi, mutta se ei auttanut. Kun mä jätin Antin, se rupesi uhkailemaan. Se väitti, että meidät on tarkoitettu yhteen ja sanoi, että mä en pääsisi pakoon kohtaloani. Sen mielestä meidän olisi pitänyt muuttaa heti yhteen. Siinä vaiheessa mä en ollut vastannut sen viesteihin enää ollenkaan. Mä vaihdoin puhelinnumeron ja kerroin sille viimeisessä viestissä, että seurustelen tytön kanssa. Tiina oli valmis mun kulissiksi sitä varten.” Sebastian kertoi.
        ” Okei, mutta liittyykö tämä jotenkin muhun, vai oliko tämä muuten vain hyvä tietää?” Mä ihmettelin Sebastianille.
        ” Antti aloitti mun pommituksen tänään iltapäivällä uudestaan. Ota koppi.” Sebastian vastasi ja heitti kännykkänsä mulle. Mä nappasin sen ilmasta kiinni. Kun mä avasin sen, näytölle ponnahti kuusitoista uutta viestiä.
        ” Lue niitä, niin tajuat…” Sebastian sanoi.
        Mä tein työtä käskettyä. Heti ensimmäinen viesti sai mut voimaan pahoin:
        ” Rakas Sebastian, mä olen muuttunut viimeisestä. Olen edelleen sitä mieltä, että me kuulutaan yhteen. Mä tiedän, että sulla on tunteita mua kohtaan ja sä oikeasti haluat olla mun kanssa. Sä vaan et pysty jotenkin käsittelemään sitä, että rakastat mua. Mä olen sulle oikea mies, joka pitää sut kurissa.”
        Mun silmissä välähti, kun puhdas viha iski mun läpi. Samalla mä säälin Sebastiania, kun se oli joutunut tämmöiseen tilanteeseen. Mä luin vielä muutaman viestin ja ne muuttuivat aina vaan uhkaavammiksi.
        ” Oletko sä vastannut sille mitään?” Mä kysyin.
        ” En vielä…” Sebastian vastasi.
        Mä avasin viestien lähetyksen ja naputin sinne muutaman sanan. Lähetin viestin nopeasti, etten tulis katumapäälle.
        ” Mitä sä teit? Lähetitkö sä sille viestin?” Sebastian kysyi. Mä huomasin, että se oli pelästynyt. Mun olisi pitänyt kysyä lupa.
        ” Laitoin sille, että sillä on väärä numero. Kirjoitin, että sille vastasi Sanna 55-vuotta.” Mä sanoin. Sebastian nauroi ääneen. Muakin nauratti ja mä olin aika varma, että viestittely loppuisi siihen. Mä olin silti vähän utelias kuulemaan lisää.
        ” Sä sanoit, että se oli seksiä. Kerro vähän tarkemmin.” Mä sanoin.
        ” No se oli seksiä koko sen musaleirin ajan. Sen jälkeen Antti tuli tähän kaupunkiin hotelliin. Se oli mulle uutta mutta lopulta sekin meni sairaaksi. Sen mielestä meidän piti harrastaa seksiä vain lähetyssaarnaaja asennossa, kuten mies ja nainen.” Sebastian kertoi. Mä olin järkyttynyt. Antti kuulosti todella mielisairaalta ihmiseltä.
        ” Se halusi, että sä olisit nainen? Niinkö?” Mä sanoin. Mun oli melkein mahdoton käsittää asiaa.
        ” Periaatteessa kyllä. Ja silloin mä lähdin siitä suhteesta. Se oli finito.” Sebastian sanoi. Mä tajusin kuulleeni tarpeeksi ja en halunnut tietää Antista enää sen enempää. Sebastian oli mun poikaystävä, enkä mä aikonut jakaa sitä kenenkään kanssa. Mä menin Sebastianin viereen sängylle. Se näytti surulliselta ja viattomalta, kun se katsoi mua. Arvelin, että se odotti multa jonkinlaista negatiivista reaktiota. Mä pussasin sitä ja se sulki silmänsä. Annoin sille mitä kuuluu.
        ” Mun vanhemmat ei tiedä siitä mitään.” Sebastian sanoi.
        ” Ymmärrän. Miksi ne muuten on niin homokammoisia? Miksi sä annat niiden vahtia sua, kuin jotain lasta?” Mä kyselin.
        ”Meidän suvussa on muutama avoimesti homo ja yksi lesbo. Ne vaan pelkää sitä ihan kamalasti, enkä mä aio muuttaa sitä asiaa. Musta on ihan kiva, että ne tarkastaa mun kotitehtävät ja on valmiita tekemään asioita mun takia. Ei mua ahdista, mä oikeastaan tykkäänkin niitten tempauksista. Se on niitten tapa osoittaa rakkautta ja mä rakastan mun vanhempia. Sitä paitsi tän kaiken ansiosta mun keskiarvo lukiossa on tasan kymmenen.” Sebastian selitti.
        Mä ymmärsin, että kaikki eivät olleet samanlaisia, kuin minä. Mulle riitti kahdeksan keskiarvoksi ja mä tein läksyt silloin kun huvitti.
        ” Onko sun ainoa liikunnallinen harrastus lenkkeily? Käytkö sä piano ja viulutunneilla?” Mä utelin.
        ” Joo, lenkkeily on mun henkireikä. Mä rakastan metsää illalla. Kävin vielä viime vuonna sekä piano että viulutunneilla, mutta lopetin ne keväällä. Mä osaan ihan tarpeeksi ja en aio tehdä itsestäni ammattilaista. Silti mä olen kehittynyt harjoittelemalla yksin. Mitä sä harrastat?” Sebastian sanoi.


      • emil.laine kirjoitti:

        Mä pistin merkille, että se ei enää hymyillyt samalla tavalla, kuin äsken.
        ” Mun ekan nimi on Antti. Me tavattiin vuosi sitten musiikkileirillä. Se oli mun huonekaveri. Koko suhde oli mun puolelta pelkkää kiinnostusta seksiä kohtaan. Mä kyllä tein sen selväksi, mutta se ei auttanut. Kun mä jätin Antin, se rupesi uhkailemaan. Se väitti, että meidät on tarkoitettu yhteen ja sanoi, että mä en pääsisi pakoon kohtaloani. Sen mielestä meidän olisi pitänyt muuttaa heti yhteen. Siinä vaiheessa mä en ollut vastannut sen viesteihin enää ollenkaan. Mä vaihdoin puhelinnumeron ja kerroin sille viimeisessä viestissä, että seurustelen tytön kanssa. Tiina oli valmis mun kulissiksi sitä varten.” Sebastian kertoi.
        ” Okei, mutta liittyykö tämä jotenkin muhun, vai oliko tämä muuten vain hyvä tietää?” Mä ihmettelin Sebastianille.
        ” Antti aloitti mun pommituksen tänään iltapäivällä uudestaan. Ota koppi.” Sebastian vastasi ja heitti kännykkänsä mulle. Mä nappasin sen ilmasta kiinni. Kun mä avasin sen, näytölle ponnahti kuusitoista uutta viestiä.
        ” Lue niitä, niin tajuat…” Sebastian sanoi.
        Mä tein työtä käskettyä. Heti ensimmäinen viesti sai mut voimaan pahoin:
        ” Rakas Sebastian, mä olen muuttunut viimeisestä. Olen edelleen sitä mieltä, että me kuulutaan yhteen. Mä tiedän, että sulla on tunteita mua kohtaan ja sä oikeasti haluat olla mun kanssa. Sä vaan et pysty jotenkin käsittelemään sitä, että rakastat mua. Mä olen sulle oikea mies, joka pitää sut kurissa.”
        Mun silmissä välähti, kun puhdas viha iski mun läpi. Samalla mä säälin Sebastiania, kun se oli joutunut tämmöiseen tilanteeseen. Mä luin vielä muutaman viestin ja ne muuttuivat aina vaan uhkaavammiksi.
        ” Oletko sä vastannut sille mitään?” Mä kysyin.
        ” En vielä…” Sebastian vastasi.
        Mä avasin viestien lähetyksen ja naputin sinne muutaman sanan. Lähetin viestin nopeasti, etten tulis katumapäälle.
        ” Mitä sä teit? Lähetitkö sä sille viestin?” Sebastian kysyi. Mä huomasin, että se oli pelästynyt. Mun olisi pitänyt kysyä lupa.
        ” Laitoin sille, että sillä on väärä numero. Kirjoitin, että sille vastasi Sanna 55-vuotta.” Mä sanoin. Sebastian nauroi ääneen. Muakin nauratti ja mä olin aika varma, että viestittely loppuisi siihen. Mä olin silti vähän utelias kuulemaan lisää.
        ” Sä sanoit, että se oli seksiä. Kerro vähän tarkemmin.” Mä sanoin.
        ” No se oli seksiä koko sen musaleirin ajan. Sen jälkeen Antti tuli tähän kaupunkiin hotelliin. Se oli mulle uutta mutta lopulta sekin meni sairaaksi. Sen mielestä meidän piti harrastaa seksiä vain lähetyssaarnaaja asennossa, kuten mies ja nainen.” Sebastian kertoi. Mä olin järkyttynyt. Antti kuulosti todella mielisairaalta ihmiseltä.
        ” Se halusi, että sä olisit nainen? Niinkö?” Mä sanoin. Mun oli melkein mahdoton käsittää asiaa.
        ” Periaatteessa kyllä. Ja silloin mä lähdin siitä suhteesta. Se oli finito.” Sebastian sanoi. Mä tajusin kuulleeni tarpeeksi ja en halunnut tietää Antista enää sen enempää. Sebastian oli mun poikaystävä, enkä mä aikonut jakaa sitä kenenkään kanssa. Mä menin Sebastianin viereen sängylle. Se näytti surulliselta ja viattomalta, kun se katsoi mua. Arvelin, että se odotti multa jonkinlaista negatiivista reaktiota. Mä pussasin sitä ja se sulki silmänsä. Annoin sille mitä kuuluu.
        ” Mun vanhemmat ei tiedä siitä mitään.” Sebastian sanoi.
        ” Ymmärrän. Miksi ne muuten on niin homokammoisia? Miksi sä annat niiden vahtia sua, kuin jotain lasta?” Mä kyselin.
        ”Meidän suvussa on muutama avoimesti homo ja yksi lesbo. Ne vaan pelkää sitä ihan kamalasti, enkä mä aio muuttaa sitä asiaa. Musta on ihan kiva, että ne tarkastaa mun kotitehtävät ja on valmiita tekemään asioita mun takia. Ei mua ahdista, mä oikeastaan tykkäänkin niitten tempauksista. Se on niitten tapa osoittaa rakkautta ja mä rakastan mun vanhempia. Sitä paitsi tän kaiken ansiosta mun keskiarvo lukiossa on tasan kymmenen.” Sebastian selitti.
        Mä ymmärsin, että kaikki eivät olleet samanlaisia, kuin minä. Mulle riitti kahdeksan keskiarvoksi ja mä tein läksyt silloin kun huvitti.
        ” Onko sun ainoa liikunnallinen harrastus lenkkeily? Käytkö sä piano ja viulutunneilla?” Mä utelin.
        ” Joo, lenkkeily on mun henkireikä. Mä rakastan metsää illalla. Kävin vielä viime vuonna sekä piano että viulutunneilla, mutta lopetin ne keväällä. Mä osaan ihan tarpeeksi ja en aio tehdä itsestäni ammattilaista. Silti mä olen kehittynyt harjoittelemalla yksin. Mitä sä harrastat?” Sebastian sanoi.

        ” Mä harrastin karatea ruskeaan vyöhön asti ja sen jälkeen mä olen käynyt salilla. Eli aika köyhää mun harrastuspuoli on.” Mä sanoin.
        Sebastian kääntyi mahalleen sängyllä ja hiplaili sormillaan mun kättä. Mä kävin laittamassa musiikin soimaan stereoihin ja heittäydyin takaisin sängylle. Mun valinta oli Tarja Turunen. Mä katselin poski tyynyä vastaan makaavaa Sebastiania. Sen posket hehkuivat punaisina ja se hymyili. Musta tuntui, että se oli onnellinen ja se teki mutkin onnelliseksi. Mä upotin sormet sen niskatukkaan ja annoin käden pyöritellä sen hiuksia.
        ” Tiedätkö mitä, mulla on pieni fetissi…” Sebastian sanoi lopulta.
        ” Ai, minkälainen?” Mä kysyin.
        ” Mä tykkään seksistä jokin vaatekappale päällä. Esimerkiksi sun kanssa mulla oli sukat jalassa.” Sebastian selitti ja iski mulle silmää. Mä olisin ollut valmis seksiin heti, mutta se ei ollut mahdollista. Mä katsoin Sebastianin jalkoja. Ne oli melkoisen pienet ja niitä verhosivat tummansiniset sukat, missä meni vaaleamman sinisen värisiä raitoja. Sukkafetissi, mä ajattelin.
        ” Mikä sun kengännumero on?” Mä kysyin.
        ” Kolmekymmentä yhdeksän.” Sebastian vastasi.
        ” Aika pieni… ja söpö…” Mä vastasin. Sebastianin fetissi kiihotti mua. Mä olisin halunnut heti lisää, mutta tiedossa oli noin viikon pituinen selibaatti.


      • emil.laine kirjoitti:

        ” Mä harrastin karatea ruskeaan vyöhön asti ja sen jälkeen mä olen käynyt salilla. Eli aika köyhää mun harrastuspuoli on.” Mä sanoin.
        Sebastian kääntyi mahalleen sängyllä ja hiplaili sormillaan mun kättä. Mä kävin laittamassa musiikin soimaan stereoihin ja heittäydyin takaisin sängylle. Mun valinta oli Tarja Turunen. Mä katselin poski tyynyä vastaan makaavaa Sebastiania. Sen posket hehkuivat punaisina ja se hymyili. Musta tuntui, että se oli onnellinen ja se teki mutkin onnelliseksi. Mä upotin sormet sen niskatukkaan ja annoin käden pyöritellä sen hiuksia.
        ” Tiedätkö mitä, mulla on pieni fetissi…” Sebastian sanoi lopulta.
        ” Ai, minkälainen?” Mä kysyin.
        ” Mä tykkään seksistä jokin vaatekappale päällä. Esimerkiksi sun kanssa mulla oli sukat jalassa.” Sebastian selitti ja iski mulle silmää. Mä olisin ollut valmis seksiin heti, mutta se ei ollut mahdollista. Mä katsoin Sebastianin jalkoja. Ne oli melkoisen pienet ja niitä verhosivat tummansiniset sukat, missä meni vaaleamman sinisen värisiä raitoja. Sukkafetissi, mä ajattelin.
        ” Mikä sun kengännumero on?” Mä kysyin.
        ” Kolmekymmentä yhdeksän.” Sebastian vastasi.
        ” Aika pieni… ja söpö…” Mä vastasin. Sebastianin fetissi kiihotti mua. Mä olisin halunnut heti lisää, mutta tiedossa oli noin viikon pituinen selibaatti.

        Tulipä tästä pitkä. Vielä muutama osa ja sitten mä jätän tämän tarinan kirjoittamisen ikiajoiksi.


    • hymy korvissa

      Ihanaa, aivan loistava tarina... Ei tämä pitkä ollut, peruusteellinen tarina nuorten miesten rakkaudesta ;) Vaikka tämä seikkailu pian loppuu, niin toivottavasti kehittelet jotain uutta!!! Nämä sinun kirjoituksesi on helppolukuisia ja tunnepuoli tulee hyvin esiin...

    • Sudden Depth

      Komppaan edellistä, eli paljon selkeämpää kuin mulla. Jotenkin väkinäisesti tuli puserrettua ne viimeiset osat, vaikka ei kirjoittaessa siltä tuntunut.

      Mun seuraava novelli alkaa luultavasti huomenna. Saa nyt nähdä, että mitä tostakin saa aikaiseksi. Alku vaikuttaa ihan lupaavalta.

      Joka tapauksessa: hienoa työtä, jatka samaan malliin, en keksi mitään negatiivista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 173
      5109
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4613
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2946
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1947
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1737
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1720
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1716
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1623
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe