Jussi Pellikka Kempeleestä ymmärtää

Kaleva 7.1.

..Heino Korpelan tuskan. Heinolta oli 2.11. kirjoitus Lukijalta-palstalla liittyen SRK:n julkilausumaan, mistä on todella vaikeaa löytää anteeksipyyntöä ja parannnusta.

Vl-krisityn elämään liittyy väärä ja tuhoisa anteeksianto -ja pyyntömenettely. Siinä ei tehdä todellista parannusta, vaan rikotaan ja anteeksiannetaan automaatin tavoin.

35

2322

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 12+10

   Odotan innolla mitä mieltä nimimerkki Kesitas on tästä !

   • jussi kempeleestä

    sama mies kempelainen


  • nöyryyttä saa olla

   Miten sinä kuolleen puolesta voit muuta kuin pahoitella. Eikä SRK:n nykyiset "johtajat" tiedä näistä, millaista ollut eri paikkakunnilla. Eipä sitä voi kuin pahoitella väärinkäytöksiä ja ottaa opiksi, ettei sellaista pääse enää tapahtumaan. Mutta onko kukaan erehtymätön, onko edes "hoidettukaan" erehtymätön. Aina meitä jokaista on aihetta hoitaa ja muistuttaa oikeasta kilvoituksesta.

  • 48+18, vanha

   Kyllä Pellikka on oikeassa.
   Parannus on ainut tie ja siinä kaikkein vähiten mollataan ketään, mutta selkeästi muutetaan linja.
   Eikä meidän johtajat tajua, että seurapenkit tyhjentyy, tiedon lisääntyessä mutta varsinaista ongelmaa vain pyöritellään ja me -60/70 luvun nolatut olemme syyllisiä?
   Muissa seurakunnissa liitytään viikoittain ulkopuolelta, joten jotain siellä todella on, ehkä Pyhä Henki, joka valitettavasti uupuu meiltä.
   Missä on Hengen vaikutuksesta ylistys, missä profetointi?
   Kuivaa on, parannus on tehtävä.
   Ps. Valta osa niistä Työvaliokunnan hoitajista on elossa, jopa johtavilla paikoilla, joten on turha mennä sen taakse, että He ovat kuolleet. Työvaliokunta on vastuussa ensi kädessä kauheuksista ja valehtelusta.
   Missä Herätys, missä parannus? Sitä odotamme!

   • -60/70

    Voisko joku julkaista noitten -60/70 -luvuilla SRK:n työvaliokunnassa olleitten nimet vaikkapa täällä netissä?


   • Pentti Vinnurva
    -60/70 kirjoitti:

    Voisko joku julkaista noitten -60/70 -luvuilla SRK:n työvaliokunnassa olleitten nimet vaikkapa täällä netissä?

    oli pitämässä hoitokokousta Helsingissä 70-luvun lopulla. Lieneekö ollut työvaliokunnan jäsen silloin?


   • Keijo Marjanen
    Pentti Vinnurva kirjoitti:

    oli pitämässä hoitokokousta Helsingissä 70-luvun lopulla. Lieneekö ollut työvaliokunnan jäsen silloin?

    "Kerubi" oli pitämässä SRK:n lähettämänä hoitokokousta nuorisolle Hankasalmella. Heitti 13- ja 14-vuotiaat pojat tuosta vaan saa-tanalle.


   • Satan!
    Keijo Marjanen kirjoitti:

    "Kerubi" oli pitämässä SRK:n lähettämänä hoitokokousta nuorisolle Hankasalmella. Heitti 13- ja 14-vuotiaat pojat tuosta vaan saa-tanalle.

    onko Satan olemassa?


   • noinikkää

    No missä on pahuutta, siellä hän on.


  • entinen naapuri

   Tunnen molemmat, mutta en ole nähnyt Pellikan kirjoitusta, josko joku kopioisi?

  • o-o-o-o.............

   Onko Lenna Pellikalle sukua?

   • tietäväinen,,

    Kaikki Pellikat pohjautuvat samasta miehestä, joka on tullut maahan 1736.


  • lukenut,,

   tässä.

   Kalevanlukijan palstalla Heino Korpela Kärsämäeltä käsitteli SRK;n julkilausumaa,jossa tuotiin esille näkökohtia siitä, miksi seurakunta hylkää lähimmäisen jaalkaa suhtautua Häneen penseästi, jopa vihamillisesti. Vaikeaa todella onlöytää anteeksipyyntöä sekä parannusta SRK;n lanseerauksesta. Ymmärrän Heinontuskan.

   Ottamattakantaa siihen kuka rikkoi ja ketä, mutta seurakunnan tehtävä on Jeesuksen mukaanhaalia ihmisiä Jeesuksen opetuslapsiksi, ei sitoa heitä sielunviholliseen.

   YstäväniHeino ottaa otannan Saarnaajan kirjasta (VT) joka on lain alle menemistä. Sieltälöytää kyllä sanomaa, mutta jos menee lain alle yhdessä, on vastuussakoko laista, se on hyvä tietää. Tähän syyllistyy molemmat, VLseurakunta ja osin erotetut. Lakilista korvaa elävän uskon Kristukseen. Asiaase oli, mutta juutalaisille. Elämme eri liitossa, Uudessa Liitossa Jeesuksessa.

   Kyseinenkohta ei kirkasta Kristusta, joka tehtävä kristityllä on, vaan asettaa mieleisiäraameja oman ajatuksen tueksi, otetaan vain rusinat pullasta. Myös tätä kohtaaei vahvista Uusi Liitto kaikille kuuluvaksi, pelastuksen ehdoksi. Laki muovaa useinjopa perheiden kokoa?

   Yhtenä,läpi koko Korpelan kirjoituksen mainitaan anteeksi anto. Siitä on tullut VL- automaatti,rikotaan ja anteeksiannettaan, rikotaan ja anteeksiannettaan tekemättä todellistaparannusta, mikä kuuluu olennaisena osana VL - kristityn elämään. Lyödäänposkelle, anteeksi annetaan, kerta kerran jälkeen ja yleensä anteeksianto japyyntö jää uhrille. Kyseinen menettely on väärä ja tuhoisa.

   Jeesusei tarkoittanut näin. On tehtävä parannus rikkomuksesta ja sitä seuraa anteeksianto,ei Jumalan, vaan Jeesuksen edessä. Luonnollisesti asia on ensin hoidettavarikotun kanssa. Vain uudestisyntynyt ihminen Jeesuksessa kelpaa Isälle. Isäkuulee vain Poikaansa, ei ihmistä.

   Kaikentakana on ongelma Kristuksen sisäisestä tuntemuksesta. Jopa Heino (kristitty) kirjoittaalopuksi oman näkemyksen tuomarista, - tuomio on yksin Jumalan?

   Lakioppi on kuitenkin jäänyt liian syvällä Heinoon. Jeesus itse sanoo näin. ( Joh.5.22,23 ) Isäitse ei tuomitse ketään, vaan hän on antanut kaiken tuomiovallan Pojalle,jotta kaikki kunnioittaisivat Poikaa niin kuin he kunnioittavat Isää. Se,joka ei kunnioita Poikaa, ei kunnioita myöskään Isää, joka on hänet lähettänyt.

   Mitään tuontapaisia ongelmia seurakunnissa ei ole, jos Jeesus tunnustetaanHerraksi, sillä Hänessä on rakkaus. Synnin sovitus on käyty ristillä 2000v.sitten sitä ei voi kukaan tämänpäivän ihminen muuttaa, pidättämällä taipäästämällä. Kristityn tehtävä on vain viedä katuva ihminen Golgatan ristineteen, - siellä on Herrasi, ota vastaan ja seuraa Häntä.

   Sitä, kuka on ketäkin pettänyt VL piireissä selviää vain todellisellaparannuksella ja toteuttamalla Jeesuksen antamaa kaksoiskäskyä. Menkää ja saarnatkaaevankeliumia ja parantakaa sairaita, sekä Rakastakaa lähimmäistä, kutenitseänne, mutta Jumalaa (Elohim ) yli kaiken. Tie Isän luo käy ainoastaan Jeesuksenkautta, ei suoraan. Usko ilman tekoja on turhaa, teeskentelyä.

   On vain niin vaikea myöntää, että Jeesus on Messias ja Hänellä on kaikkivalta Taivaassa ja maan päällä (Matt 28;18).

   • eikelpaaei

    Heino onkin erehtymätön, eikä sille nin mikään kelpaa. !


  • Kesitas>Juutalainen?

   Yllättävä tieto / väite tältä Pellikalta>> Kesitakselta, oli toisessa ketjussa hänen väitteensä hän on Juutalainen.
   En ole tiennytkään, että Pellikat olisi " Juutalaisia".
   Käännynnäisjuutalaisiahan me kaikki voimme olla syntyperästä riippumatta, mutta Kesitas ei maininnut käännynänäistaustasta mitään..
   Oliko muille outo tieto / väite?
   .

   Alla lainaus Kesitaksen viesti hänen 3.11 avaamassaan ketjussa :

   Onko joku syy siihen, ettei tehdä lähetystyötä?

   >> tässä lainaus Kesitaksen yhdestä viestistä ketjussa:

   >>Näinhän Jeesus teki omankin aikansa fariseuksille, näin myös hänen seuraajansa tekevät tälläkin ajalla Mestarinsa kehoituksen mukaisesti..** Juuri näin, tehtiin parannus Jumalasta Jeesukseen, ottamalla Hänet Herraksi.
   Kaikki juutalaiset tiesivät kuka Jumala on, mutta eivät tienneet, että Jeesus on Messias. Tiedän tämän omakohtaisesti juutalaisena
   "

  • tietäväinen,

   Ote Jussi Pellikan sivuilta.

   Pellikka nimen on ottanut Rautavaaralle muuttanut juutalainen 1730 luvulla 40 km Pietarista. Hän otti ”erikoisen suomalaisen sukunimen”
   Juutalaisen tradition mukaan äidin suku ratkaisee, mutta mies oli juutalainen.
   Juutalaisuus näkyy missä, mutta sen salaaminen/ kieltäminen on yleistä, mutta geneettiselle perimälle ei kukaan voi mitään, se näkyy olemuksessa, ulkomuodossa, ja tavoissa.
   Maallistumistakin on tapahtunut.
   Pellikoissa ei juuri ole ortodoksi- juutalaisuutta, mutta lestadiolaisuus on syvällä, mutta osassa hyvin päällisin puolin häivytettynä. Nyky- VL meno ei useaakaan miellytä. Onhan Pellikoilla ollut yksi haarakin, pellikkalaisuus 1910 luvulla, joista toinen serkus John oli pappani.
   Äitini mummulla oli jopa Puolan juutalainen sukunimi, jota piti hyvin salata.
   Pellikat kuuluvat niihin diasporassa eläviin juutalaisiin, jotka eivät lähteneet takaisin omaan maahansa viimeisen pakkosiirtolaisuuden jälkeen. He ovat erään tiedon mukaan pataaneja, Israelin poikia alueella, jossa Heitä paljon asuu, eli Afganistanin alueen vuorilla.
   Pellikoiden luonne on erilainen valtaväestöön verrattuna. Eläinrakkaus ja rohkeus leimaa sukua, sekä ihon tummuus.

   Kirjoitus jatkuu, sitä onko Hän Kes. en tiedä, mutta onko sillä väliä.

   • VL-mies

    Pellikkalaisuus erkani vanhoillislestadiolaisuudesta vuonna 1907, josta lähtien sitä kutsutaan väyrysläisyydeksi, koska Esko Pellikka jättäytyi pois perustamastaan liikkeestä ennen kuolemaansa vuonna 1907.

    Wikipedia pellikkalaisuudesta eli väyrysläisyydestä:

    Vanhoillislestadiolaisuudesta erkani Pohjois-Savossa ja Viipurin läänissä vuonna 1907 pieni ryhmä nimeltä väyrysläisyys, jota kutsuttiin myös "uuven kirkon höyryksi". Väyrysläisiä oli eniten Nilsiässä Pohjois-Savossa, jossa Niilo Väyrynenkin asui. Väyrysläiset erosivat kirkosta 21.11.1907...25.3.1908 ja yrittivät perustaa jopa oman kirkon. Viranomaiset laativat kuitenkin 16.1.1908 kielteisen päätöksen väyrysläisten kirkon perustamishakemukselle, jonka jälkeen väyrysläiset päättivät haudata oman kirkkohankkeen, mutta toimittivat kuitenkin senkin jälkeen kasteen ja ehtoollisen sakramentit itse, koska eivät halunneet vastaanottaa sakramentteja epäuskoisilta papeilta. [21]

    Väyrysläisyyttä kutsuttiin ensin pellikkalaisuudeksi ryhmän alkuvaiheiden johtajan Esko Pellikan mukaan, joka oli vanhoillislestadiolaisuudessa laajalti arvostettu saarnaaja ja hänet oltiin jopa valittu Lähetystoimen Päätoimiston luottamusmieheksi. Esko Pellikka kuitenkin luopui kirkostaeroamishankkeesta juuri ennen kuolemaansa (1907) saatuaan sairasvuoteella horrostilassa ilmoituksen että kirkostaeroamishanke ei ollut Jumalan tahdon mukaista. Esko Pellikan leski ja saarnaaja Niilo Väyrynen (1872-1924) kuitenkin jatkoivat itse sakramenttitoimituksia ja erkaantuivat vanhoillislestadiolaisuudesta noin parin kymmenen kannattajansa kanssa. Heillä oli muitakin saarnaajia Niilo Väyrysen lisäksi. Väyrysläiset "jakoivat" ehtoollista niin että kukin otti omilla käsillään suuhunsa leipää ja viiniä. Viimeiset havainnot väyrysläisistä ovat Viipurin läänistä Hiitolasta Suomen itsenäisyyden alkuvuosilta. Sen jälkeen väyrysläisyyttä ei ilmeisesti ole enää ollut olemassa. [22]

    Lähde: Wikipedia. Vanhoillislestadiolaisuus. http://fi.wikipedia.org/wiki/Vanhoillislestadiolaisuus. Lainattu 29. toukokuuta 2013.


   • heh veh

    Kirjoitus jatkuu, sitä onko Hän Kes. en tiedä, mutta onko sillä väliä.

    Kai sä nyt tiedät kun jälleen kerran itseäsi siteerasit.


  • Heino1

   Onhan se Jussi juutalainen. Hän on teettänyt DNA-testin, joten epävarmuutta tästä asiasta ei ole.
   tiedän kyllä Jussin uskon, mutta en ymmärrä hänen perusteita uskolleen. Luulin häntä ensiksi helluntaiuskoiseksi, mutta ei hän ole helluntaiuskoinen.

   En minä ole pahoittanut mieltäni, vaikka Jussi uskookin ja kirjoittaa: ”Lakioppi on kuitenkin jäänyt liian syvällä Heinoon.” Jussi on rehellinen henkilö ja kirjoittaa rehellisesti miten uskoo. ”Ystäväni Heino ottaa otannan Saarnaajan kirjasta (VT) joka on lain alle menemistä.”

   Äitini kertoi kun olin lapsi, miten hän oli eksynyt lähelle kotimetsikköön, sanoi; ”Vaikka minne päin katsoin, en löytänyt suuntaa kotiin,” Mielestäni Jussille on käynyt myös näin!

   Ensinnäkin, ei meillä ole lupa väheksyä raamatun kirjoituksia, eikä hylätä vanhantestamentin kirjoituksia joita myös Jeesus käytti. Jeesus myös todisti juutalaisille fariseuksille:
   Joh. 5:46 ”Jos te uskoisitte Moosesta, uskoisitte myös minua -- juuri minusta hän on kirjoittanut.
   47 Mutta kun te ette usko hänen kirjoituksiaan, kuinka voisitte uskoa minun puhettani!"

   Kun lainaan vanhaa testamenttia, en minä tämän lainaukseni takia ole mennyt lain alle, kuten Jussi väittää. Jo vanhan testamentin = raamatun alkulehdiltä voimme lukea lupauksen Kristuksesta:
   1 Moos. 3:15”Ja minä panen vihan sinun ja naisen välille ja sinun sukusi ja hänen sukunsa välille:* ihminen on iskevä sinun pääsi murskaksi, ja sinä olet iskevä häntä kantapäähän.”

   Kun rukoilemme Jumalaa, niin samalla rukoilemme myös Jeesusta. Ihmettelen kun Jussi ei tätä ymmärrä, ei vaikka Jeesus itse näin todistaa:
   Joh. 8:18 ”Minä todistan itsestäni, ja minusta todistaa myös Isä, joka on minut lähettänyt."
   19 "Missä sinun isäsi on?" he kysyivät. Jeesus vastasi: "Te ette tunne minua ettekä Isääni. Jos tuntisitte minut, tuntisitte myös Isäni."

   Tuntuu kummalliselta kun Jussi pitää vääränä sitä, että rukoilee Jumalaa vaikka Jeesus itse näin meitä opettaa rukoilemaan:
   Luuk. 11:1 ”Kerran, kun Jeesus oli ollut rukoilemassa, eräs hänen opetuslapsistaan pyysi: "Herra, opeta meitä rukoilemaan, niin kuin Johanneskin opetti opetuslapsiaan."
   2 Jeesus sanoi heille: "Kun rukoilette, sanokaa näin: -- Isä, pyhitetty olkoon sinun nimesi. Tulkoon sinun valtakuntasi.”

   Apostolit puhuvat Jumalan tahdosta, näin myös Jeesus:
   Joh. 5:30 "Omin neuvoin minä en voi tehdä mitään. Minä tuomitsen sen mukaan mitä kuulen, ja tuomioni on oikea, sillä minä en pyri toteuttamaan omaa tahtoani, vaan lähettäjäni tahdon.”

   Kenen on evankeliumi? Eikö Jumalan! Kenen on valtakunta? Eikö Jumalan! Näin meille todistaa raamattu:
   1 Piet. 4:17 ”On tullut tuomion aika, ja tuomio alkaa Jumalan huoneesta. Mutta jos se alkaa meistä, mikä onkaan niiden loppu, jotka eivät taivu uskomaan Jumalan evankeliumia?
   18 -- Jos hurskas pelastuu vaivoin, miten käykään jumalattoman ja syntisen!
   19 Sen tähden ne, jotka joutuvat kärsimään, jos niin on Jumalan tahto, antakoot elämänsä uskollisen Luojan haltuun ja tehkööt edelleen sitä, mikä on hyvää.”

   Kun rukoilemme Jumalaa, rukoilemme niin kuin Jeesus rukoili, emme etsi omaa tahtoamme, emmekä omaa ymmärrystämme vaan Jumalan tahtoa:
   Mark. 14:36 ”Hän sanoi: "Abba, Isä, kaikki on sinulle mahdollista. Ota tämä malja minulta pois. Ei kuitenkaan minun tahtoni mukaan, vaan sinun."

   Voimme lähestyä rukoillessamme Jumalaa hänen lapsena, joka on meitä rakastanut niin, että uhrasi oman poikansa meidän syntiemme sovitukseksi:
   Room. 8:15 ”Te ette ole saaneet orjuuden henkeä, joka saattaisi teidät jälleen pelon valtaan. Olette saaneet Hengen, joka antaa meille lapsen oikeuden, ja niin me huudamme: "Abba! Isä!"

   • sectori1

    Minusta sinä kyllä kirkastat Kristusta selkeästi. Jumalan siunausta sinulle Heino.


   • Eikö_sinunkin

    kannattaisi nyt vanhuudessa kirehtiä parannuksen askelille?


  • Bochumissa.

   Huh hihhulissa

  • 18+15

   Eikö Heino tiedä kuka on välimies ihmisen ja Jumalan välillä ?

   • pellikka48

    Ole3n pellikan poika ja välimies on Jeesus


  • Ex-yrityskumppani

   Oletko Jussi koskaan pettänyt yrityskumppaniasi tai Vaimoasi???

   • limari1

    No Jussi et sitten vastannut selvään kysymykseen vai eikö ole omatunto puhdas ?


   • Ex-yrityskumppani

    Ei uskalla vastata, ei selkärankaa,, kun naisvastauksia tulisi satoja ja yrityskumppaneilta kymmeniä... läheltä katsoneena tiedän!


   • Pinnasänky
    Ex-yrityskumppani kirjoitti:

    Ei uskalla vastata, ei selkärankaa,, kun naisvastauksia tulisi satoja ja yrityskumppaneilta kymmeniä... läheltä katsoneena tiedän!

    Tottakai-kes nimimerkki mainitse kaikki muut maailamssa roistoksi, paitsi tämä bedofiililahkon 13;10.2016

    **on roisto nyt niin kuin kaikki epäuskoiset ovat roistoja. Mutta ajatelkaapa sitä roistoa, joka riippui ristinpuulla Jeesuksen vieressä. Miten sille kävi?**

    Näin kirjoittaa lestadiolainen, kaikki muut, kun he ovat ROISTOJA??

    Voitteko käsittää, tuomio tulee jos ei ole Lestadiolainen?

    Sitten tuo ”ei roisto”” kirjoittaa; Mutta ajatelkaapa sitä roistoa, joka riippui ristinpuulla Jeesuksen vieressä. Miten sille kävi**

    Niin, miten kävi, samalle päivälle Hän pääsi Jeesuksen kanssa Paratiisiin.

    Näin vähän nämä ei roistot tuntee Raamattua

    Heillä on nyt uusi buumi; - kaikki muut ovat roistoja??

    Mitä mieltä, tunnistatteko itsenne roistoksi.


  • esinahkaton

   Onko jussi ympärileikattuki?

   • Tuohan_on_ihan

    helppo käydä toteamassa Kempeleessä, koska Jussi on kaiken aikaa ilkosillaan.


   • pikku.jusa
    Tuohan_on_ihan kirjoitti:

    helppo käydä toteamassa Kempeleessä, koska Jussi on kaiken aikaa ilkosillaan.

    Valtuuston kokkouksissakinko?


  • make...van

   Jussiko muka jotakin ymmärtää, eipäs liioitella, vaikka huumoripalstalla ollaankin!

  • Kuuntelin

   Yle puheella voisi joskus olla vaikkapa yöaikaan Heinon haastattelu. Elävä arkisto rules.

  • Anonyymi

   Voi vittu mitä jeesustelua

  • Anonyymi

   Onko Jussi Pellikka Lenna Pellikan poika?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   676
   5738
  2. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   731
   5550
  3. Mihin aikaan tulee Marinin eroilmoitus huomenna?

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cc979c9c-c331-42f5-afe6-d30bdb869e3a Yksityiset pikku bileet, taustalla kuuluu: v*ttu tästä tulee hyvä olo. Jau
   Maailman menoa
   299
   3650
  4. Sanna Marin juhlii humalassa haarat levällään

   Kuvat tulivat vihdoin julki. Melkoinen pienen lapsen äiti.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   330
   3220
  5. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   297
   2721
  6. "Bile-Sanna" lempinimen saanut Sanna Marin selittelee: "Tiesin kyllä, että minua kuvataan, mutta..."

   Bile-Sannan bailuvideo on saanut pääministerin myrskyn silmään. Mitä mieltä olet, pitäisikö pääministerin saada olla ihan tavallinen ihminen ja juhlij
   Maailman menoa
   331
   2279
  7. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   235
   1892
  8. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   207
   1597
  9. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   58
   1426
  Aihe