3G ei toimi Tampereella 7.11

vcxvxdfs

2G verkko toimii, mutta 3G ei ole toiminut moneen tuntiin. Olen kokeillut Saunalahden ja Elisan mokkuloilla ja muutamalla eri tietokoneella. Puhelimen DNA toimii hyvin.

Miksi ihmeessä tästä viasta ei ilmoiteta missään? Kyse on tuskin pelkästään minua koskevasta viasta. Eikö tästä ongelmasta tiedetä vai eikö sitä vain yksinkertaisesti laiteta nettiin. Jos tieto olisi netissä, ei tarvitsisi miettiä, että pitääkö ongelmasta tiedottaa.

Laitoin kylläkin palautetta Elisalle teknisestä viasta, mutta viestissä luki, että vastaus tulee 3 päivän kuluttua. Mielestäni verrattaen hidas reagoimisaika vikailmoituksiin.

5

147

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • pentti50v

   Sama ongelma DNA mokkulalla

  • Saunalahden asiakas

   Juu ei ole toiminut ainakaan Petsamossa nyt illalla. Eikä mitään infoa Saunalahden sivuilla.. Pitää ilmeisesti hommata toisen operaattorin tikku varalle? Puhelimen kautta nyt netissä Soneran liittymällä.

  • vcxvxfsd

   Taas ollaan 2G:llä.

   Speedtest antanut pari päivää alle megan lukemia. Vähän aikaa sitten pääsin 5M ja netti toimi hyvin. Tunti myöhemmin 3G ei toimi taaskaan lainkaan.

  • Saunalahden asiakas

   Jep. Töktök. Tästähän tulee hyvä päiväkirja millon Elisan yhteydet tökkii Mansessa, voi joskus pistää sitten linkin tekniseen tukeen.. Tilaisin muuten lisäksi DNA:n tai Soneran tikun, mutta ei tee mieli sitoutua 24kk:ksi. Jos tänne vaikka sitä 4Geetä pukkais jossain välissä? ADSL:lää en hanki. Ei vähempää kiinnosta viihdepaketit, enkä halua myöskään maksaa enempää liittymästä ilman sitä.

   • cvxvcxfds

    Tuli Elisalta sähköposti, että verkossa ollut yleistä vikaa ilmoittamanani ajankohtana ja vika pitäisi olla nyt korjattu. No kun 2G:llä juuri äsken oltiin niin ei korjatulta vaikuttanut.

    Tosin nyt pääsen taas 3G yhteydellä nettiin ja sain 3M upload speedin, joka on kyllä paras upload varmaan koskaan tällä liittymällä. Download oli 9,5M, joka sekin huippuluokkaa tälle liittymälle.

    Kyllähän ongelmat ymmärtää, mutta millähän perusteella näistä ilmoitetaan ja jätetään ilmoittamatta? Ainoastaan jostain pidemmistä katkoksista ilmoitetaan?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jetin syöksy saanut lisää vauhtia

   Huh huh - uusimmat uutiset viittaa siihen aika vahvasti, että nyt mennään lujaa kyytiä kohti pohjaa! Mutta eipä sitä koskaan tiedä, jospa sieltä viel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   3721
  2. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   81
   1708
  3. Mulla on ikävä sinua

   Kun oli edes joku yhteys. Nyt ei ole enää mitään, ja tuskin tulee koskaan olemaan. Katsoin kuvaasi ja tulin niin iloiseksi, mutta samalla haikeaksi.
   Ikävä
   34
   1110
  4. Suomi kuihtuu ilman maahanmuuttoa

   Aika pahan laittoi Iltalehti persuille :-D https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/87de288c-7c6f-4ed3-b81c-72bea585649a
   Maailman menoa
   448
   1023
  5. Uusi viihdesarja-tietovisa Hengaillaan sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit?

   Ylen uusi Hengaillaan starttasi lauantaina. Jenni Poikelus juonsi ja Riku Rantala tuomaroi. Ohjelma sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit
   Tv-sarjat
   52
   992
  6. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   905
  7. Törmäsin lauseeseen

   "Kun ihmiset tietävät tehneensä sinulle väärin, he välttelevät sinua". Taitaa olla totuuden siemen.
   Ikävä
   74
   821
  8. Sille jollekin, edelleen tunnistat kyllä

   Jatkamme siitä mihin jäimme. Tekniikkakin meni kauhusta polvilleen kun rikoimme rajat. Edelleen on vielä verkko avaamatta. Nyt huomaat, että pidät si
   Ikävä
   126
   801
  9. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   166
   747
  Aihe