Elisa suosittelee vaihtoa saunalahteen

ei full rate -yhteys

Kävin pitkästä aikaa Elisanetin sivuillani ja siellä oli suositus/kehote vaihtaa nykyinen laajakaistaliittymäni Saunalahden Tuplalaajakaistaan.

Nykyinen laajakaistamme on 24/1, mutta Elisa suosittamassa Saunalahden liittymässä 10/1. Eipä silti, en ole saanut nykyisestä yhteydestä koskaan yli 10 arvoja!

Mutta mikä tässä on jujuna? Onko minun vähän niinkuin "pakko" vaihtaa Saunalahteen, loppuuko Elisan laajakaista? Kyllähän tuollaisesta tietysti oltaisi eri tavalla jo informoitu. Meillä ei ole läppäriä, eli en tarvitsisi Tuplalaajakaistan mukana tulevaa mokkulaa mihinkään. Uusi päätelaite tietysti saattaisi olla asiaa, nykyinen kun on jo viitisen vuotta vanha a-linkin rr24api ja saisi wlaniin n-nopeusluokan.

Soitto elisalle olisi lääke, joo tiedän. Mutta kyrsii se jonotus jo etukäteen ja ajattelin josko täällä joku olisi asiaa jo tiedustellut tai olisi muuten selvillä...

3

162

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Saunis = Elisa

   Minä vaihdoin kun Elisan 2 meganen makso 26.90 ja Saunalahden 10/1 meg 23.90, ja kaupan päälle 6kk ilmaista ja lisänä wlan adsl boksi ja 18kk soppari. Vertaa hintoja ja katso Sauniksen tarjouksia, ja vaihda jos on suurempaa etua. Ei ole pakko ottaa Tuplakaistaa, normi 10 meganen käy. Ei tarvi soittaa mihinkää, menet vain Saunalahden sivuille ja asia hoituu siellä. Joo, kyllä se Elisa vissiin on siirtämässä yksityisten internet liittymät Saunalahden nimikkeelle, Elisassahan siinä ollaan tuon muutoksenkin jälkeen. Mun Saunis laskut menee Elisan tilille.

  • cvxsdfssdf

   Moniin osoitteisiin ei ole mahdollista saada yli 10M yhteyttä jos edes sitä. Sinulla taitaa olla tällainen tilanne, joten lienee aika yhdentekevää onko sinulla 24/1 vai 10/1. Jos saat vanhana asiakkaanakin tuon wlan boxin niin kannattanee vaihtaa. Mokkulan sim-korttia voi käyttää myös puhelimessa, jolloin voit surffata sillä ilmaiseksi. Joihinkin puhelimiin saa kaksi sim-korttia, jolloin tuo netti-sim on ihan kätevä, vaikka tietokoneeseen ei mokkulaa tarvitsisikaan.

   Tietenkin kannattaa tarkistaa saisitko pelkän kiinteän liittymän halvempaa, mutta en usko. Usein liittymissä tarjoukset ovat todella halpoja verrattuna normaalihintaisiin tuotteisiin, harvemmin kannattaa ostaa normaalihintaista tuotetta.

  • vaihtakaavaan

   Jos vaihtaa Elisalta Saunalahteen, ei silloin ole vanha asiakas vaan uusi asiakas, ja saa kaikki edut mitä senhekiseen tarjoukseen sisältyy. Näin ainakin vuosi sitten oli.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2021
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   72
   825
  3. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   44
   786
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   74
   693
  5. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   56
   661
  6. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   39
   600
  7. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   88
   570
  8. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   23
   550
  9. Onneks mies teit

   valinnasta helppoo. Its joor lost not main.
   Ikävä
   67
   532
  Aihe