Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

mistä edullisin kortti...

Kuulkaas enot...

..jolla saisin Showtimen näkymään boksissani?
Mikä olisi edullisin tarjous?

1

165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ..................

      Niin millaisessa boksissa, antenni-, kaapeli- vai satelliittiboksi?

      Jos olet antenniverkossa niin vaihtoehtosi ovat:

      1. DNA Welho TV Antenni M paketti Antenna Ready HD-boksi
      2. Maxivision peruspalvelu 6 e/kk (reilu 20 peruskanavaa Discovery ja Eurosport mukaanlukien sekä YleHD ja MTV3 HD) Viihdepaketti 7,90 e/kk (Viihdepakettiin kuuluu Showtime ja 9 muuta kanavaa), yhteensä 13,90 euroa kuussa, digiboksi pitää ostaa omaksi, kysele josko niillä on vielä puoleen hintaan käytettyjä digibokseja. Ja boksi siis nimenomaan Maxivisionin käyttöön tarkoitettu, mikä tahansa boksi ei siihen kelpaa. Ja huomioi myös että pitää olla laajakaistayhteys (minimi 2 Mbps, suositus 8 Mbps, HD-kanaville vieläkin nopeampi) koska tuossa katellaan tv-kanavia nimenomaan laajakaistan kautta.
      EI ole sama asia kuin nettitv (Yle Areena, Ruutu.fi tai Iltasanomien tai Iltalehden nettitv), netillä ei ole tässä tapauksessa mitään tekemistä vaikka tekniikka toki samaa ja ip-paketteina molemmissa kulkee tuo data.

      Sitten jos sulla on jo satelliittiantenni Thoriin suunnattuna ja Canal digitalin joku paketeista niin sulla pitäisi olla joko Perhe HD tai Viihde HD jos haluat Showtimen näkyviin.

      Jos oot kaapelissa niin sit homma menee pikkaisen hankalammaksi, kun en tiedä missä kaapelissa olet...mutta Dna Welholla on DNA Welho TV M 19,90 euroa kuussa ja siihen kuuluu 16 kanavaa mukaanlukien Showtime.

      Elisalla S-paketti jossa 7 kiinteästi kuuluvaa kanavaa ja kaksi vapaavalintaista kanavaa eli yhteensä 9 kanavaa, hinta 9,90 mukana Showtime.
      Elisalla on toki Viihde jonka saa sinnekin missä ei ole Elisan kaapelia mutta jonne saa Elisan kiinteän laajakaistan mutta Elisan Viihde-digiboksi on niin susi että suositan välttämään Viihdettä.

      Noissa kaapelijutuissa on sit aina se että olet sidottu siihen kaapeliverkkoon jonka kanssa taloyhtiö on tehnyt sopimuksen, et voi itse tilata kanavia vaikka Dnalta jos talosi kuuluu Elisan kaapeliin, tai toisinpäinkään ei onnistu. Eli jos ootte koko talo esimerkiksi Elisan kaapeliverkossa niin sit kanavia saa vain ja vain Elisalta. Sama tietty pätee kaikkiin muihinkin kaapelioperaattoreihin.
      Joten kaapelissa jos haluaa tilata joltain muulta kuin omalta kaapelioperaattorilta niin Maxivision on ainoa vaihtoehto sitten omalle kaapelioperaattorille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      40
      1237
    Aihe