Lapsettomuus...mistä se voi myös johtua ?

Huutavanääni

Varmasti lapsettomuuteen on monia syitä ja varsinkin nykyaikana, kun elinympäristömme on kyllästetty saasteilla, ja ruokamme ympätty täyteen erillaisia lisä-aineita.
Näiden edellämainittujen seikkojen lisäksi osa nuorisostamme on ihastunut laittoman huumeen, eli kannabiksen käyttöön, joka tunnetusti vaikuttaa heikentävästi esim. miehillä siittiöinen kuntoon.
Rasvaliukoisena aineena se myös vaikuttaa naisilla hormoonitoimintaan, häiriten esim. kuukautiskiertoa.

Samaan aikaan, kun todetaan kannabiksen käytön lisääntymistä nuorisomme keskuudessa,...niin samaan aikaan voidaan todeta lapsettomuuden lisääntymistä, ...voidaan herättää kysymys...olisiko näillä asioilla jotain yhtäläisyyttä?

16

323

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kikkurila

      Intiastahan sen näkee selvästi, että kannabis johtaa lapsettomuuteen. Ympäristömyrkyillä ja muulla vastaavalla maailman tuhoutumisella ei ole mitään tekemistä asian kanssa.

      Uskovainen hullu myös kysyy enemmän kuin tuhat tiedemiestä kykenee koskaan vastaamaan, ja jos tiedemiesten vastaus ei huumevalistavaa jehovaa miellytä, ovat tiedemiehet väärässä ja skitsofreeninen valistaja oikeassa.

      Mitä syitä on miehen lapsettomuuteen?

      Siittiöiden muodostusta ja toimintaa heikentävät useat ulkoiset tekijät. Osa näistä, kuten kuumetaudit ja monet lääkeaineet, ovat tilapäisiä. Myös tietyillä kemikaaleilla, nautintoaineilla ja elämäntavoilla epäillään olevan hedelmällisyyttä alentava vaikutus. Useimmiten se on ohimenevä ja vaikeasti osoitettavissa, mutta lääkkeiden ja nautintoaineiden käyttö on siemennesteanalyysin yhteydessä aina syytä selvittää.

      Säännöllinen tupakointi saattaa heikentää siittiöiden määrää ja laatua. Etenkin miehillä, joilla sperma muutenkin on heikkolaatuista, tupakka näyttäisi aiheuttavan siittiöiden laadun heikkenemistä. Pitkään tupakoineilla tupakan sisältämä kadmium kertyy mm. kiveksiin ja lisäkiveksiin, ja sillä voi olla negatiivinen vaikutus siittiöiden laatuun.

      Alkoholi aiheuttaa häiriöitä kiveksen siittiöiden muodostuksessa. Osalla miehistä kohtuullisetkin päivittäisannokset voivat heikentää siemennesteen laatua. Osa lääkkeistä vaikuttaa haitallisesti siittiöiden hedelmöityskykyyn. Näitä ovat mm. suolistotulehduslääke salatsopyriini ja verenpainelääkkeinä käytetyt kalsiumsalpaajat.

      Taitaa olla oikeasti niin, että Suomessa merkittävin lapsettomuutta aiheuttava asia on ihan se sinullekin tuttu alkoholi.

    • kuiskaavaääni

      Yleensä huutavalle äänelle on riittänyt jonkin teorian todistamiseen yksi yksittäistapaus. Jos näin on tässälin tapauksessa, niin voin henkilökohtaisesti todeta, että lähes kaikki 90- luvun alussa tuntemani pilvenpolttelijat ovat nykyään isiä! Hyvää isänpäivää!

      Entä sitten sellainen yhteys, että samaan aikaan kun kannabiksen poltto on lisääntynyt julmetusti, myös valtion velka on kasvanut? Olisiko näillä asioilla yhteyttä. Vai olisiko näillä asioilla yhteys : http://www.google.fi/publicdata/explore?ds=d5bncppjof8f9_&met_y=ny_gdp_mktp_cd&idim=country:FIN&dl=fi&hl=fi&q=bkt

      http://www.ktl.fi/portal/suomi/julkaisut/kansanterveyslehti/lehdet_2005/4_2005/suomalaisnuorten_huumeiden_kayttotrendit

    • Grid administrator

      Voisko olla mahdollista, että jos et olisi tehnyt yhtään lapsia, Suomen päihdeongelmat olisivat paljon vähäisemmät, kun et olisi valehdellut 40 vuotta asiasta?

    • Giuseppe Verdin

      "Entä sitten sellainen yhteys, että samaan aikaan kun kannabiksen poltto on lisääntynyt julmetusti, myös valtion velka on kasvanut?"

      Nyt repesin :DDD

      • ....................

        sanoisin että lisääntynyt kannabiksen käyttö on johtanut karkki ja sipsi pussien koon kasvamiseen. samaten pitserioiden yleistyminen on selvästi kasvaneen kannabiksen käytön syytä.

        kaikenlaista se kannabis aiheuttaa...


      • pisteniekka
        .................... kirjoitti:

        sanoisin että lisääntynyt kannabiksen käyttö on johtanut karkki ja sipsi pussien koon kasvamiseen. samaten pitserioiden yleistyminen on selvästi kasvaneen kannabiksen käytön syytä.

        kaikenlaista se kannabis aiheuttaa...

        Lisäksi henkilöautojen keskikulutus on ollut laskussa samaan aikaan kun kannabiksenkäyttö on maailmassa jatkuvasti vain lisääntynyt...joten...voisiko...olla...että...se...on...kannabiksen...vika?


    • irto pää

      t. soinin mahan kasvu on selvästi kannabiksen syytä. eläkemenojen kasvu on tasan varmasti kannabiksen aiheuttamaa. samoin kotikadun loppuminen.

      pahus kun maapallon väkiluku vain kasvaa samalla kun kannabiksen käyttö kasvaa. miten se on edes mahdollista?

      ps. onks kroppaa näkyny?

    • radeon hd

      Huumevalistus on myös lisääntynyt Suomessa samaan aikaan kuin kannabiksen käyttö on kasvanut. Sekin voi selittää jotain.

    • Mustikkauute

      Lapsettomuus on lisääntynyt kun mämmin syönti on vähentynyt.

      • Saapaski

        Tuo pitää paikkansa ja on ihan yhtä "patevä" selitys asiaan kuin joukon jatkuvat kannabisvaivatkin.


    • Ykko

      "Varmasti lapsettomuuteen on monia syitä ja varsinkin nykyaikana, kun elinympäristömme on kyllästetty saasteilla, ja ruokamme ympätty täyteen erillaisia lisä-aineita. "

      Tämä on siitä jännä lause, että monista sanoistaan huolimatta se oikeasti tarkoittaa kuitenkin vain sitä, että "kannabis on mielestäni syyllinen ihan kaikkeen".

      Vai mitä se Jehova sinulle kertoilee, kun sen kanssa juttelet enkelten välityksellä?

    • 13+12

      Dokumenttaarissa "super high me" jossa Ameriikkalainen stand up koomikko Doug Benson vertaa kannabiksen käytön lopettamista kolmeksikymmeneksi päiväksi ja sen jälkeen polttaa kannabista joka päivä ollen "pilvessä" kolmekymmentä päivää.

      Tämän kokeen aikana lääkärit totesivat että vuosien kannabiksen käyttö ei ole aiheuttanut yhtään riippuvuutta tai pitkäaikaisia aivovaurioita, lääketieteelliset kokeet näyttivät että Bensonin siittiöiden määrä kasvoi 21 miljoonasta/millilitra 32 miljoonaan/millilitra.

      Kyseinen koomikko jopa nosti yhdysvaltalaisen SAT testin tuloksen yhdeksästäsadastakahdeksastakymmenestä tuhanteenkahdeksaankymmeneen, vain kuukaudessa.

    • riikinkukonperäsulat

      Täytyy olla kyllä aika hurahtanut kun viitsii tulla tänne laukomaan outoja
      kysymyksiä?. Vai olisiko käynyt niin, että ulkoilman mukana marokosta
      on tullut pössyttelijöiden savua, jota Jehova joutui hengittämään?
      Varmaan johtui tämäkin kysymys Cannabiksesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2010
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1719
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1691
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1656
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1646
    8. 91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1447
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe