miten laihtuu "huomaamattomasti"?? VASTAUKSII

miserable

miten laihtua kun en voi olla oikein syömättä kun vahditaan.... kotona on pakko syödä "kunnon" ruoka päivässä kun porukat on vieressä vahtimassa että syön kaiken mitä ne lautaselle laittaa ja kattoo vielä sen jälkeen etten mene oksentamaan.... koulussa on laitettu opettajat vahtimaan ni on pakko syödä vähintään salaattia ja kaveri on laitettu olemaan koko ajan seurassa etten mene sitäkään oksentamaan. aamuisin en syö tietenkään mitään, kun ketään ei ole kotona , koulusta yritän ehtiä kotiin ennen vanhempia, että ehdin lavastaa tilanteen , jossa oisin syönyt jotain , sen jälkeen menen aina lenkille, mutta jos viivyn yli tunnin niin vanhemmat soittaa ja käskee takaisin kotiin. sitten on se pakkoruoka-.- sen jälkeen menen kaverille ja siellä lenkittämään koiria( vanhemmilta salassa tietty) ja illalla kun tulen kotiin ni taas pakotetaan syömään jotain...... näin en laihdu ja olen lihonut siitä ihanasta entisestä laihasta minästä kamalaksi läskivuoreksi! kertokaa kiltit jotain keinoja miten laihtuu, tässä elämäntilanteessa, pakko olla joku keino, mutta kun en vaan itse sitä keksi!!

7

2746

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • höermörjmjötm

      kiität jonain päivänä ihmisiä jotka tukevat sinua paranemaan. joten mieti siis paranemista äläkä laihtumista!

    • entinen seko

      Tollasta elämää haluut varmaan elää koko loppuelämäs? Et varmaan itse tajuu sitä, mut oot ihan uponnut anoreksiaan. Varmaan laihuus ratkaiseekin sun kakki ongelmas ja sillon oot tyytyväinen itseesi? No ei pidä paikkaansa. Sitä iloa kestää hetken mut pian tajuut et oot ihan yksin ja helvetin ruma etkä enää pääse ylös. Älä laihduta vaan kuuntele terveitä ihmisiä, ne tietää oikeesti mikä sulle on parasta. Oon samaa mieltä et vielä joskus tuut kiittämään noita ihmisiä ketkä sua tukee. Itsekin pistin monta vuotta vastaan kaikella avulle ja tuelle ja koin sen vääryytenä kun mua väkisin syötettiin, mut nyt onneks oon järkevämpi ja iloinen siitä, et mun lähellä on ihmisiä, jotka tarjoaa apuaan.

    • spase

      Jos oikeesti haluut laihtuu niin kun sul alkaa koulu niin mee nopeeta jotain pidempää reitti juo vettä 2l päivässä ja talous suklaata puolilevyy päivässä ittelläni sama tilanne toi on auttanu☺

    • Läskitpalakoonhelvettiin

      Siis mikä vittu ihmisiä vaivaa! Mä ite lihosin kesän aikana ihanat 9kg siitä laihasta minusta (vaikka oli sillonkin pömppö maha) ja nyt painan 59kg ja oon 165cm. Mä en pysty laihuttaa ku koulus kaverit kyselee ja katsoo ku syön ja kotona sama. Kukaan ei onneks oo koskaan huomannu et laihutan paitsi yks blondi kaveri mut se ny ei sillobkan kunnolla tajunnut. Mut ite ajattelin et treenaan jonkun verran ku on täs samal sairauksia, juon vettä, ei herkkuja ja herkku rahat laitan säästöön se on hyvä idea :) sit ayön koulus salaatteja ja perunaa mutten lihaa tai mitään vitun rasvapaskaa, sit vielä kotona syön vain päivällisen enkä muuta. Mut pliis te jotka tajuatte meitä laihuuden ihanoijia niin puhukaa täs keskustelus mp tohon kysymykseen. Läskien ei tarvii vastata :)

      • everydaynofood

        onks sul kik:kii tai jtn koska ois kiva jutella samassa tilanteessa olevan kanssa:)


    • Totuus17

      Näytät itsestäsi lihavalta, mutta muut ajattelevat sinusta aivan päinvastoin.
      Jos paranet anoreksiasta, huomaat sitten että kehosi näyttää paljon normaalimmalta kuin se oli ennen.

      Joten mieti kahdesti: Haluatko kamppailla sairautesi kanssa ja miettiä vain ruokaa koko loppuelämän vai haluatko elää onnellista elämää tulevaisuudessa esim. Tulevan perheen kanssa.

      Kerrot vaan totuuden että miten syömisten kanssa menee ja sitten alat ihan oikeasti ruveta nostamaan sitä painoa. Se kannattaa hoitaa nyt pois tai sitten jatkaa samaan malliin ja huomaa olevansa sairas kun on jo liian myöhäistä.

      Kun keho on kärsinyt tarpeeksi sitten se antaa periksi ja luovuttaa. Tämän jälkeen kaikki on menetetty ja ihmiset jäävät suremaan sinua.

    • sinkkki

      Mulla on sama tilanne kotona et mun syömisiä vahditaan. Kiltit tulkaa kikkaa, tarvin tukea:( mun kik: Sinkkki666

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2910
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2155
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1574
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      71
      1033
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe