Oppiiko vaikean astman kanssa ikinä elämään? (laitan tännekin)

köyhä&kipeä,vituttaa

Mielellummin opiskelisin, urheilisin ja kävisin töissä kuin sairastaisin jatkuvasti kuukausien flunssia. Lääkärikin totesi, että 99% astmaatikoista löytää sopivan lääkityksen ja lääketasapainon, valitettavasti minä satun kuulumaan siihen yhteen prosenttiin.

Ennen astman puhkeamista olin hyväkuntoinen, nyt en pysty harrastamaan minulle rakasta urheilulajia enää ollenkaan, en saa peruskuntoani niin hyväksi että kestäisin edes yhdet treenit hengissä.

Taas pyörii itsemurha päässä enemmän ja enemmän. Kun olisi edes hyvä ulkomuoto, niin alkaisin jonkun rikkaan miehen kotivaimoksi niin ei tarvisi välittää kuinka kalliita lääkkeet on tai mistä saa ruokaa pöytään ja voisin satunnaisesti kunnon mukaan tehdä työkeikkoja rakastamaltani alalta.

13

363

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toinensairas

      Kuulostaa melko tutulta! Mäkin sairastan vähän väliä ja flunssien välissä en ehdi saada astmaani tasapainoon. Ja haluaisin urheillakin, mutta kun aina melkein olen sairaana! Ja niin, astma on kuulemma lääkkeillä hoidettavissa oleva sairaus...on varmasti, mutta kun saa noita infektioita, niin siinähän se ongelma onkin!

    • entinen astmaatiko

      millasii oireit teiän astma aiheuttaa

    • Ettekö todella ole

      kuulleet tätä!?

      ........jakuu.
      - Pro’biootti on anti’biootti vastakohta.
      - >>>>>>>>>>Kun sairastat astmaa tai muuta perinteistä allergiaa, niin voit parantaa ne 3-tärkeimmällä Probiootti bakteereilla ja nimen omaan oikeilla bakteereilla, syömällä niitä useamman vuoden. Astma-tasolla 2,5-4vuotta. Katso kolme tärkeintä bakteeria! Jatkuu........
      http://maitohappobakteeri.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-tiesitko-taman-probiootti-bakteereista/

    • Inha astma!?

      Tuttua, tuttua.. :/
      Vaikea astma täälläkin:

      Sairastuin itse astmaan joku 4vuotta sitten ja se oli kauheinta aikaa..
      alkuun oli tosi vaikeeta ja flunssat vei sairaalaan ja mielessä kävi
      tuo ihan sama hirveän tyhmä ja itsekäs ajatus, mutta kun voimat
      on vähissä ja ei vaan jaksa niin onko ihme!?!

      Vieläkin on välillä tai usein hankalampaa, mutta parempaa kun
      alkuaikoina, eikä enää tule mieleen samat ajatukset!
      Nyt jopa liikuntaa jaksaa/pystyy harrastamaan..
      Alkuu suihkussa käyntikin oli tuskaa, kun sekin jo ahdisti :/

      Millaset lääkkeet sinulla on?
      Annostukset?

      Kaikki kääntyy vielä ilon puolelle! :)

    • oikeaa tietoa

      Valitettavasti joku hullu poisti vastaukseni sivulta. Sanoin siinä että ainoa lääke astmaan on puhdas ilma. Ihmetyttää sen henkilön henkinen tasapaino joka estää tämän sanomisen. Minulla näet on 40 vuoden kokemus asiasta. En olisi hengissä lääkkeiden avulla enää. Muutin pois kaupungista puhtaaseen ympäristöön ja voin hyvin. Vain kaupunkikäynnit ovat rasittavia.

    • 40v nainen

      Minä oeln samalainen henkipatto kuten ap kirjoittaja..ja sairastuin mykoplasman aih,keuhkokuumeeseen ja sekin on ollut x2..ja enne olin terve! Nyt vaan astma vaivaa ja ääni hukassa..nivelet kipeät ja vain kaksi kuuria syönyt antibiootteja..eikä tk lääkäri kirjoita tehohäätö-antib.kuuria vaikka olen sitä mykon vuoksi pyytänyt..olen jo masentunut kun henki ei kulje ja yskittää..ja aina vaan ventoline beclomet--jos olisi rahaa..menisin yksityiselle keuhkolääkärille joka tajuaa mykosta jotain..

    • Auttoi

      Oletteko kokeilleet ilmanpuhdistimia? Pienhiukkaset aiheuttavat astmaa ja hepasuodattimilla ne voi helposti suodattaa pois. Yöksi vaan puhdistin puhaltamaan sänkyyn puhdasta ilmaa.

      • ei naurata

        Kyllä niitäkin pidetty huushollissa..Olen nyt sairaslomalla ja en enää siedä työpaikan sisäilmaa ollenkaan..ääni menee heti ja alkaa hengenahdistus ja veriarvot päin peetä..Nyt koetetaan saada astma parempaan kuntoon mutta saa nähdä koska uusi työpiste löytyy..:( Ikävä olla näin huonossa kunnossa ja pienikin ponnistus aih.hengenahdistusta..potuttaa..Ei ole hääviä..ennen sentän liikuin ympäri vuoden..nyt pakkaset ahistaa..


    • samaa koen

      Minulla ei ole astmaa, vaan homeisesta asunnosta saatu limakalvotulehdus keuhkoissa. Ei siis mitään virallista diagnoosia, vaikka infektiolääkäri sen aikoinaan tunnistikin. Myös immuunijärjestelmä on heikentynyt (ei mutu-tuntua vaan tutkittu).

      Ihan samoja ongelmia. Aina kun saan flunssan, se jää roikkumaan ties miten pitkäksi aikaa. Liikunta on jäänyt tosi vähälle, kun en koskaan ehdi aloittaa kun on taas jo uusi flunssa pukkaamassa.

      Lenkkeilisin todella mielelläni, mutta voi, miten harvoin pääsen.

    • Mikä ero?!

      Mikä ero on Astmalla ja Limakalvojen(keuhkojen) lievällä laaja-alaisella tulehduksella?
      -Astmassa em tulehdus ylittää astman kriteerit!

      Mitä yhteistä on Astmalla ja Limakalvojen(keuhkojen) lievällä laaja-alaisella tulehduksella?
      -Molemmat lievat laaja-alaiset tulehdukset pystytään patantamaan 1.L-a, 2L-b ja 3.Bif bakteereilla, MUTTA EI PYSTYTÄ PARANTAMAAN ANTIBIOOTILLA!

      Homeisessa tilassa saatu lievä laaja-al. tulehdus on sama kuin astma, oireiluaan myöten.

      http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-kadonneiden-elamaa-yllapitavien-probiootti-bakteerienmhb-arvoitus-ja-homeiden-antibiootti/

    • samaa koen

      Jaa -aa, sittenhän minulla on myös silmien limakalvoilla astma.

      Oireeni eivät, muuten, ole astmankaltaiset. Ei esimerkiksi hengenahdistusta tai vinkunaa. Käytän vain tulehdusta lievittävää lääkettä. Jos lopettaisin käytön, saisin kuumetta.

      • Tee elämäntapamuutos

        On helppoa kuin syöminen! Lääkärit työntää pilleriä joka vaivaan koska Lääketehtaat sen palkitsee:
        http://maitohappobakteeri.nettisivu.org/mhb-maitohappoprobiootti-bakteerit-pahkinankuoressa-vaiheittain-lyhyesti/


        ja lopputulos on aika karua kerrottavaa:
        .............jatkuu. Esimerkki-tapaus 1.
        - Puoleeni kääntyi v.2007 äiti, jonka kahdeksan(8) kuukauden ikäinen vauva oli pahasti altistunut kosteusvaurio-homeiden toksiinille vakavin seurauksin. Lääkäri oli syöttänyt tälle vauvalle jo kuusi(6) antibiootti kuuria ilman korvaavaa maitohappobakteeri hoitoa! Tällaiselta lääkäriltä pitäisi poistaa lääkärin-oikeudet välittömästi!

        Esimerkki-tapaus 2.
        - Tapasin v.2007 noin viisikymmentä(50) vuotiaan pillerihumalassa olleen naishenkilön, jolle lääkäri oli määrännyt neljäkymmentäkolme(43) pilleriä/vrk!? Edellä mainittu henkilö näytti lääkkeensä ja kertoi oikein ylpeänä pillerihumalassa; lääkäri on määrännyt nämä lääkkeet hänelle!? Tällaiselta lääkäriltä pitäisi poistaa lääkärin-oikeudet välittömästi!

        Esimerkki-tapaus 3.
        - Törkeyden huippu:

        Törmäsin 9/2010 kaikkien aikojen törkeimpään tapaukseen: Potilas oli pahasti altistunut kosteusvaurio-homeiden toksiinille vakavin seurauksin. Lääkäri oli määrännyt ko potilaalle KOLMEN VUODEN (36 kuukauden!) antibiootti(!)-kuurin ilman korvaavaa maitohappobakteeri hoitoa!
        >>>>Eli lääkäri hoiti potilaan sairautta antibiootilla, jonka oli aiheuttanut home-antibiootti!!
        >>>>Ko potilas ei olisi selvinnyt menehtymättä 3-vuoden antibiootti-kuurista!
        Herää kysymys: Onko tällaisella lääkärillä itsellään yhtään aivotoimintaa!!? Tällaiselta lääkäriltä pitää poistaa lääkärin-oikeudet välittömästi enenkuin hän tekee ruumiita!

        Julkisen terveydenhuollon heitteille jättämät potilaat-ei ole ihme kun he hädissään hakevat apua netissä!
        Linkki avutuu uuteen ikkunaan, tai uuteen välilehteen!
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9902940

        Olet tässä: *Mhb-. Turhat synteettiset (=kemialliset) lääkkeet. Lääketieteen kaikkien aikojen huijaus. Nyt kohteena kosteusvaurio homeen-toksiinille altistuneet!
        Alkuun
        Kokonaan:
        http://maitohappobakteeri.nettisivu.org/mhb-pula-08092010-meijereiden-takia-maidon-kasittelyssa-on-vakava-terveys-uhka-maidon-homogenointi-on-lopetettava-valittomasti/mhb-turhat-synteettiset-kemialliset-laakkeet-laaketieteen-kaikkien-aikojen-huijaus-nyt-kohteena-kosteusvaurio-homeen-toksiinille-altistuneet/


    • Stadin kundi

      On yksi asia jolla on ollut ratkaiseva vaikutus omaan vointiini astmaatikkona. Tämä on ns. Buteyko-menetelmä. Se on tieteellisesti tutkittu hengitysmenetelmä erityisesti astman hoitoon ja joihinkin muihin ongelmiin. Voin vakuuttaa, että se toimii. Asiasta on lisäksi paljon tieteellistä näyttöä, joten sinun ei tarvitse uskoa pelkästään minun sanaani. Toisin kuin usein näissä "luonnonmukaisissa" hoidoissa, näyttö ei ole pelkkiä anekdootteja, vaan vakavaa tutkimusta.

      Menetelmän harjoittelu tosin vaatii aikaa ja työtä. Käytännössä ainakin 90 minuuttia harjoituksia päivässä joitakin kuukausia. Kehityksen myötä harjoituksia voi vähentää, kun uudesta tavasta hengittää tulee osa normaalia elämää. Menetelmän voi oppia vaikka muutaman euron kirjasta. Itse olen käyttänyt Patrick McKeown englanniksi kirjoittamia oppaita ja DVDtä.

      En lähde tässä kuvailemaan menetelmää enempää, voit aloittaa etsimällä Youtubesta videoita hakusanalla Buteyko. Asiasta järjestetään myös kursseja, mutta itse en ole niihin halunnut pistää rahaa. On ihmisiä, jotka onnistuvat parantamaan astmansa lähes tai kokonaan käyttämällä Buteyko-menetelmää. Tosin tätä ei ehkä kiistattomasti ole osoitettu, mutta itse pidän sitä todennäköisenä. Eniten ärsyttää, että yksikään lääkäri ei koskaan kertonut asiasta minulle, vaan löysin jutun itsenäisesti vasta n. 3 vuotta sitten. Suomessa terveydenhoito on hyvin tietämätön asiasta.

      Mm. Englannissa tilanne on paremmalla tolalla: "In 2008, The British Thoracic Society in their Guideline on the Management of Asthma upgraded Buteyko Breathing technique to category B, meaning that there are high quality clinical trials supporting the effectiveness of the method in reducing asthma symptoms and bronchodilator use. "

      (Vielä semmoinen pikku juttu jonka olen itse huomannut: jos kärsit trakeo- tai bronkomalasiasta niin joiden Buteykon äkillisempien hengityksen pidätys-harjoitusten kanssa kannattaa ottaa hiukan iisimmin, hengityksen vähennys-harjoitukset ovat nähdäkseni turvallisempia.)

      Jos mietit itsemurhaa, niin hanki myös siihen apua. Apua on saatavilla, vaikka joskus sitä pitää hiukan vaatia. Et ole yksin, tämä sairaus vituttaa monia ihmisiä ympäri planeettaa - jos se mitään helpottaa ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5148
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3367
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1333
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      938
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe