vippivelat painaa jo yöunia

yykkl

olen perheellinen ja älkää please saarnatko minulle!olen ottanut pari isompaa vippiä 600e,300e,250e loput pienempiä.palkkani ei riitä niitten maksuun sittenkään.ja pankista ei eikä mistään heru esim.1500e lainaa,pienillä erillä vaikka 90e kuussa takasin maksuun.perintään on laskut menossa,mut maksusuunnitelmasta tulee 30e lisänä aina laskuihin.mitä kantsis tehdä?mies ei tiedä mitään,varmaan ero oisi partaalla kun tietäs.äitinä olen masentunut,en saa nukuttuu ja mikää ei huvita.

12

761

  Vastaukset

  • Sama juttu mulla. Mies kyllä tietää , mutta ei helpota. En mahda mitään enää asioille....

  • Suosittelen ottamaan yhteyttä perintään / ulosottoon ja pyytää yksinkertainen maksusuunnitelma. Se 30 euroa tuskin on nyt niin kauhea summa lisäkuluina kun itse pääoma velassa on toista tuhatta euroa.

  • Pienestä summastahan tuossa vielä on kysymys. Hyvä että seinä on tullut eteen jo nyt eikä sitten, kun summa lasketaan useissa tuhansissa. Ehkäpä mies suostuisi sittenkin auttamaan kerran, sillä eiköhän vaimon pelastaminen ole sen arvoista. Eikä varmaan haittaisi, että lopettaisit yli varojen elämisen ja järjettömän kalliiden vippien ottamisen.

  • Eikö naimisiin mentäessä luvata tukea ja auttaa niin pahoina kuin hyvinä hetkinä??Naimisiin ei olis kannattanut mennä, jos näin ei ole. Ja avioon ei varmaan kuulu asioiden pimittäminenkään?

  • Ei nykyaikainen nainen ota rahaa vastaan mieheltään, herranen aika! Sehän olisi suoraan rinnastettavissa maksulliseen seksiin.

   • Täällä vielä neuvotaan ottamaan isompi v elka ja maksamaan "pikkuvipit" pois. Juuri tuollainen neuvo vienyt monia suohon ja jopa peruuttamattomiin tekoihin. Siinä se velka alkaa kasvamaan ja sitten ollaan perikadossa. Että vippifirmat kehtaatte markkinoida. Kaikista "lainoistanne" on maksettava mitä ihmeellisimpiä maksuja, nostokuluja, järjestelykuluja, palvelumaksua - siis todella sikamaista.


  • Varaa aika velkaneuvojalle niin saat asiat järjestykseen ja saat yöunesikin takaisin. Tsemppiä

  • Joo...

   Nainen sanoo, eittei nainen ota mieheltä rahaa vastaan, se on kuin huoraamista..

   Itse olen huonossa asemassa oleva miespuolinen ja joskus ku on jutellu elämästä naisen kanssa, nii ne sanoo ettei rahanpuute ole syy... tai sitten, että persaukisuus on syy ettei asiat etene....

   Toisaalta kyllä jos on rehellinen, nii kyllä se edesauttaa suhdetta ja varmaa ne ongelmatkin ratkeaa ajallaan kunhan ne kerrotaan ja sit se ongelmia tehnyt puolisko ei tee niitä enää lisää.

   Tietty kyse on summastakin. Jos toinen tuo pöytään monien tuhanien ongelmat ja samaan aikaan on vaikka raksa, nii kyllä se on estekin. Mut ei se toisaalta muutamiin satoihin yli tuhanenkaan kaadu.

  • Rakkaus ei ole koskaan rahasta kiinni, vaan asenteesta. Aviomies voi tehdä hyvin auttaessaan vaimoaan, mutta onko sitä parasta rakastamista vaimon velkojen maksaminen, vai se, että antaa vaimon hoitaa omat velkansa ja oppia läksynsä ja ja rakastaa silti. Eipä nyt sotketa puuroja ja vellejä. Ja asiasta toiseen; kuules vaimo! Istut karvalompakon pää, rapsusta sieltä pikkasen rahaa meidän kaikkien iloksi, niin asiat järjestyy ja mies varmasti ymmärtää. Ei se ole pettämistä, jos myy per$että maksaakseen velkansa.

  • joo sama täälä vippi laskuja 1300 euroa eikä oo rahaa maksaa ja siihen päälle vielä muut laskut. Kyllä ihminen voi olla idiootti. Muut laskut kyllä voisi maksaa jos sais vaan vipit pois mut lainaa ei saa. en tiiä mitä teen. Tressaa ja en voi enää edes nukkua.......

   • Ei nyt tuollaisen pikku summan takia kannata stressata ja yöunia menettää. Tännekin palstalle kirjoittaa ihmisiä, joilla voi olla toistasataatuhatta vakuuttomia luottoja.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   91
   5216
  2. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   87
   911
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   858