Mulla ei ole kenellekään mitään sanottavaa

fjghuyoiyiuoipo

Näin se vaan on. Kyllä mä perheenjäsenteni kanssa juttelen mutta muuten, esim. opiskeluympyröissä tai työssä mulla ei yleensä ole mitään sanottavaa kenellekään.

16

2866

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4+18

      Tiedätkö juuri tuolta minustakin usein tuntuu..

    • iitu

      Joo toi on kumma juttu, musta tuntuu että en pysty oleen oma itteni kuin perheeni kanssa ja sitten muiden kanssa oon vaan ihan tuppisuuna kun ei oo mitään sanottavaa.

      • 18+12

        Voi tätä maailmaa,

        mulla ei taas ole mitään sanottavaa mun perheelle, eikä todellakaan mun äidilleni, ja se ahdistaa kun odottavat yhteydenottoa ja puhumista. Kauhulla odota taas joulua.... Voi olla että jätän sukuloinnit väliin, kun en kestä sitä painetta.

        Mutta muiden ihmisten kanssa kyllä mielelläni juttelen ja puhun vaikka mistä!


    • 20+1

      itellä sama, mut yleensä ei ole mitään sanottavaa edes äitille, niin että ite avaisin keskustelua

    • ahtisaari666

      Sama homma, ei hirveesti helpota uusiin ihmisiin tutustumista.

    • hiljaisuus

      Hyvä kun on edes joskus hiljaista eikä sitä iänikuista hölötystä.

    • Elisaliisa
    • Nii se ol mullaki

      Mulla oli tollasia oireita kans aikasemmin, mut kun ikää tuli tarpeeks niin asia kääntyikin päälaelleen. Nykyisin se olen minä, kuka aloittaa aina keskustelun saapuessaan! Kaikki tietää sen ja odottaa, että mitäs sieltä tänään tulee :)
      Tottakai tähän kesti aikansa ja vaiheensa, tietty piirien vaihtuminen, mutta oih, kyllä minä nyt olen onnellinen, onnellisempi kuin moni muu! (Aina on ihmisiä joilla on asiat huonommin...)
      Jos multa kysytään niin se on että sun tarviis innostua elämästäsi, niin että sua kiinnostavat asiat alkais kiinnostaa muitakin. Ja että niitä omia juttuja ylipäätään olis. Sitte alat kyllä keksimään myös puheenaihetta - ei itsekritiikki ja huonommuudentunne paina.
      Rohkaisut sinne: kommunikoinnissa on mahdollista kehittyä niinkuin kaikissa muissakin taidoissa!

    • pollux

      Hyvä että aloit puhua vaikka ihan tuntemattomillekin:)
      Niiin niitä kavereita saa:)

    • 15+4

      Mullakin on sellainen ongelma, että mun on tosi vaikea keksiä mitään sanottavaa. Kysymyksiinkin vastaan melkein aina ihan lyhyesti ja vasta myöhemmin tajuan, mitä muuta olisin voinut sanoa jotta muut tajuaisi, että haluan jutella niiden kanssa.

      Mistä päin te muut muuten olette? Jos joku sattuisi olemaan täältä Lounais-Suomesta, voitaisiin ehkä harkita tapaamista ja katsoa, löydetäänkö yhdessä jotain lievitystä ongelmaan.

    • ap

      Mun pitäis olla sosiaalinen ihan riippumatta siitä että useimmat ihmiset joka tapauksessa inhoavat mua.

    • -M-

      Suurin osa ihmisistä olis taatusti vain tyytyväisiä jos mä tappaisin itseni. Mua arvostellaan joka paikassa mihin menen, ihan julkisillakin paikoilla ihmiset kommentoivat täysin avoimesti (eivät tietenkään mulle sano mitään, eihän mulle voi puhua, vaan keskenään mutta silti kommentointi on "avointa"). Ite kuvittelee olevansa kuitenkin jokseenkin tavallinen, mutta tosiasiassa mä jotenkin hyppään ihmisten silmille, olen vääränlainen, mä esimerkiksi haisen aina pahalle ja tämä ei riipu yhtään millään tavalla siitä miten usein pesen itseäni ja vaatteitani.
      Mutta munhan pitäisn tietysti myös olla positiivinen ja sosiaalinen ihan riippumatta siitä miten helvetin paljon paskaa ihmiset joka paikassa jatkuvasti syytävät mun niskaani, koska positiivisena ja sosiaalisenahan mä olisin oikeanlainen ihminen eikä mua tarvittis arvostella niin että ihan on omaa syytä kaikki...

      Lainaus toisesta ketjusta tuntuu erittäin osuvalta: "Sitä itse välillä luulee optimistisesti, että näyttää ja käyttäytyy normaalisti mutta ei sitä omaa mitä lie vaivautuneisuutta sosiaalisissa tilanteissa pysty peittämään vaan se näkyy läpi joka kerta.
      Omassa ilmeessä ja eleissä on pakko olla joku telli josta toinen näkee heti, että tolle ei kannata edes puhua. Joskus sen näkee ihan suoraan kun esittelee itsensä toiselle, vaikka se toinen olisi puhelias tyyppi niin mulle ei edes yritä puhua mitään."

    • Olet kallisarvoinen

      Kaikki eivät ole laumaeläimiä ja hännänheiluttajia. Ei ole väärin pitää omaa reviiriä itsellään, eli välimatkaa muihin ihmisiin. Joskus tarkkaililijan rooli on antoisampi kuin ryhmän keskellä pyöriminen. Ihmisen geenit vaikuttavat siihen olemmeko seurallisia vai emme.Kun yväksyy itsensä erakkoluonteena tulee onnelliseksi jo siitä että ei tarvitse olla mitään muuta kuin se mikä aidosti on. Siitä rauhasta tulee varmuus itsekunnioitus ja rauha jonka muut ihmiset aistivat. Voit hymyillä hasuille pilville, linnuille, omille hupaisille ajatuksille. Ottaa kuvia luonnosta ja kirjoittaa luontopäiväkirjää.Kun on rauhassa itsensä kanssa yrittämättä muuttaa itseään toiset ilahtuvat läsnäolostasi vaikka et sanoisi sanaakaan. Suomaliseen kansanluonteeseen kuuluu määrätynlainen ylevä hiljaisuus mikä ei tarkoita toisten halveksimista vaan itsensä hyväksymistä niissä olosuhteissa missä kulloinkin sattuu olemaan. Tyhjät fraasit ovat keskustelun avaimia niihin voi tarttua tai sitten ei eikä niistä kannata loukkaantua puolin eikä toisin. Iloitaan elämästä, se on jo pelkkänä ilmiönä ainutlaatuinen.

    • Anonyymi

      Kyllä sen on kuule niin , että jos ois kaveri mulla , niin mä kertoisin sille , että mulla ei ole mitään sanottavaa. Mielummin kirjoittaisin. Mutta postikaan ei kulje. (tämähän olisikin hienoa Heikki Kinnusen äänellä)

      • Anonyymi

        Joo olis se kyllä kiva tavata joku kaltaisensa, siis tietäen asian etukäteen. Eiköhän sitä juttua alkais sit tulemaan, kun ensin alkaa molemmat kertomaan, kuinka ärsyttävää on, kun ei tuu mitään mieleen :D


    • Anonyymi

      sitten kun joutuu mielenterveyshoitoon, sitten vasta pitääkin olla sosiaalinen.
      tai tulee satikutia!

      t. mielenterveyshoitaja

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe