Suomessa FUE hiustensiirto Medousa oy

pootti

Suomessa oleva klinikka joka tekee FUE tekniikalla hiustensiirtoja.
Hintoja kattelin niin belgiassa Prohairclinicalla maksaa 3000 siirrettä 6500e ja Medousalla 6670e. Ei paha hintaero siitä ettei tarvi ulkomaille lähteä.

Mutta onko kellään tietoa/kokemuksia kyseisestä paikasta? Nordströmin kanssa vissiin ainoita klinikoita suomessa joka FUE tekniikkaa käyttää. Nordström ei tosin mainosta sitä ykkös tuotteena, vaan menee strip edellä. Mutta medousassa ei ole edes strip vaihtoehtoa.

Hiustensiirto kiinnostaa ja strip arpea en vielä tässä vaiheessa halua joten fue on ensimmäinen vaihtoehto. Hiuksia on vielä jonkuverran päässä, mutta jos tarkkaan katsoo niin huomaa kuinka ohuita ne ovat. Kohta on hiustyylin muutos jos ei jotain hiuksille tee.

17

3681

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • itsekin menossa

      Itse oon myös päättänyt mennä hiustensiirtoon tässä jossain vaiheessa, kun saisin vaan täyden varmuuden siitä että minne klinikalle kannattaisi mennä. Suomessa aion pysyä, kun tulee helpommaksi ja eikä ole kielitaitokaan niin hyvä että pystyisin asiani tarpeeksi hyvin ilmaisemaan noissa ulkomaalaisilla klinikoilla.

      Oon lukenut netistä jotain juttuja noista hiustensiirroista ja huomasin siellä sellaisen jutun, että vaikka tuota Fue-tekniikkaa kovasti aina kehutaan, niin joidenkin lääkäreiden mukaan tuo kyseinen tekniikka ei välttämättä sovi kaikille hiustyypeille. Muistelin että tuo FUE tekniikka sopi lääkäreiden mukaan sellaisille potilaille joilla oma hiuslaatu on suht tuuheaa. Niille joiden hiuslaatu on taas tyypillisen pohjoismaisen ohuempaa niin sopi paremmin se toinen tekniikka, jonka nimeä en nyt tässä muista, mutta sitä on haukuttu täällä kovasti sen takia kun jättäisi liian ison arven potilaan päähän.

      Tämän vuoksi olenkin miettinyt vakavissani sitä että pitäisikö mun päätyä tossa hiustensiirrossa mahdollisesti just tuohon "huonomman tekniikan" klinikkaan, koska se saattaisi hyvinkin sopia paremmin mun pohjoismaisen hieman ohuempaan hiustenlaatuun.

      Tuossa FUE tekniikassa oli myös se riski, että jos hiusten laatu onkin ohuempaa, niin ne istutetut siirteet eivät välttämättä kasva niin hyvin kun niiden pitäisi. Valitettavan vähän tällä palstalla koskaan puhutaan näistä eri tekniikoiden mahdollisista riskeistä.

      • pootti

        Mulla oli tarkotuksena laittaa tuohon että ei oo mikään mainospuhe, mut ois näköjää pitäny laittaa kun sedät luulee, että mainostan kyseistä puljua. käytin klinikoita vaan esimerkkeinä. Tottakai belgian klinikassa on huomattavasti parempaa ammattitaittoa ja osaamista kuin uunituoreessa suomalaisessa klinikassa. Kielet on hallussa mutta toinen paikka on suomessa ja toinen belgiassa.

        Onko oikeita mielipiteitä? Medousasta mitään tietoo tai ylipäätäänsä suomessa tekevistä fue klinikoista? Otsikko saattoi olla myös aika mainosmainen anteeksi siitä.


      • itsekin menossa
        pootti kirjoitti:

        Mulla oli tarkotuksena laittaa tuohon että ei oo mikään mainospuhe, mut ois näköjää pitäny laittaa kun sedät luulee, että mainostan kyseistä puljua. käytin klinikoita vaan esimerkkeinä. Tottakai belgian klinikassa on huomattavasti parempaa ammattitaittoa ja osaamista kuin uunituoreessa suomalaisessa klinikassa. Kielet on hallussa mutta toinen paikka on suomessa ja toinen belgiassa.

        Onko oikeita mielipiteitä? Medousasta mitään tietoo tai ylipäätäänsä suomessa tekevistä fue klinikoista? Otsikko saattoi olla myös aika mainosmainen anteeksi siitä.

        Oon miettinyt itsekin tuonne Medousalle menoa, kun heidän hinnat vaikuttivat nettisivujen mukaan suht edulliselta. Siellä mm. 1000hiusta maksoi n. 3670 euroa, kun taas Nordströmin klinikalla 1000hiusta/n.4200 euroa, joten onhan tuossa hieman hintaeroa. Kyllä ainakin nettisivujen mukaan tuo medousan lääkäri/plastikkakirurgi vaikutti ihan pätevältä, että siinä mielessä sinne menoa voisi kyllä harkita.

        Mutta olisko kellään kertoa mitään omia kokemuksia tuosta Medousasta?


    • Näin käsitän
      • itsekin menossa

        Itse oon ajatellut mennä hiustensiirtoon just joko tuonne Medousalle tai sitten Nordströmin klinikalle, jossa tosin hinnat olivat hieman kalliimpia. Ongelmani on se kun en tiedä yhtään sitä että kumpi operaatio olisi parempi omille hiuksilleni, tuo Medousan strip-siirrot vai Nordströmin FUE-tekniikka.

        Kuten kerroinkin tossa aikaisemmin siitä että kaikille hiustyypeille ne FUE-siirteet eivät välttämättä sovellu, varsinkin jos hiustenlaatu on tyypillisen pohjoismaisen ohut, kuten itselläni luultavasti juuri on.

        Mutta stressaa ja pelottaa vaan hirveästi kun en tiedä yhtään että kumpaan kannattaisi turvautua. Kumpaakin tekniikkaa on täällä kehuttu, mutta myös kritisoitu.


    • pootti

      Lähinnä strippiä on haukuttu koska se jättää helvetinmoisen arven takaraivoon. Ja mitä nyt oon lukenut niin aika montaa jannua on se arpi haitannut. Eikä pysty pitämään lyhyttä tukkaa, vaikkakin tyhmältä kuulostaa että haluaa mennä hiustensiirtoon ja siltikin pitämään lyhyttä tukkaa. Mutta lyhyt siili ja kalju on eri asia..
      Fue nyt lähinnä kiinnostaisi koska arpi ei houkuttele yhtään.

      Okei siis medousakin käyttää strippiä, sivuilla vaan ei suoraan mainita asiasta. Ja sitten mainitaan isosti tuosta FUE tekniikasta, ovelaa porukkaa. No ulkomaat näyttää kutsuvan ja belgia mitä ilmeisimmin. Vielä pitää tarkastella tilannetta jos saisi ihmeen kautta finalla loppumaan hiusten lähdön mutta epäilen, ja vielä enemmän epäilen uusien hiuksien kasvua finalla.

      • Itsekin menossa

        Itse voisin tuon arven hyväksyä, jos se ei sieltä näkyisi esim. pidemmän hiusmallin alta tai jos leikkaus tuon arven kanssa olisi huomattavasti halvempi kun ilman sitä.

        Luin muistaakseni jostain Nordströmin klinikan sivuilta sellaista juttua, että pohjoismaisille ohuemman tyylisille hiuksille ei välttämättä sopisi tuo FUE-tekniikka, koska se sopisi paremmin hieman tuuheammille hiuksille. Itselläni kun on aika lailla just tyypilliset suomalaiset ohuemmat hiukset niin sen vuoksi mietin sitä, että olisko tuo strip-tekniikalla tehty siirto parempi mun hiuksille.

        Harmittaa kun en tiedä yhtään just sen takia että kumman klinikan puoleen mun kannattasi nyt kääntyä, tuon Medousan vai Nordströmin? Osaisitko sä sanoa siitä että miten pitkään sitä finaa kannattaisi syödä ennen operaatiota? Riittääkö n. 3-4kuukautta?


    • Prohairillä käynyt

      pakko korjata tuota hintaverailua: Medousalla, kuten nordströmillä, laskevat hiusten määrän eli 3000 hiusta kuten taas Prohairclinicillä ja missä tahansa muualla lasketaan follicular unit= hiusjuuren mukaan. yhdessä hiusjuuressa kasvaa 1-4 hiusta, keskimäärin 2, eli 3000 siirrettä prohairclinicillä tarkoittaa noin 6000 hiusta joka maksaa siis sen 6500€. Välttäkää suomalaisia klinikoita, Medusakin tekee strippejä, ja vaan nettisivujensa mukaan korjaa arpia fuella: miksi arpi pitäis edes korjata jos sen tekee ammattitaitoisesti..

      • Itsekin menossa

        En oikein ymmärtänyt noista siirteiden määristä ja tekniikoista, mutta itse haluaisin mennä nimenomaan suomalaiselle klinikalle, kun ei toi kielitaito riitä ulkomaille menemiseen. Haluan keskustella niin paljon lääkärini kanssa ennen tuota operaatiota.

        Mutta itse tarvisin varmaan n. 2-3cmx4cm kokoiset lahdekkeet tuohon ohimoiden kohdalle molemmille puolille. Eli luulisi ainakin niin että tollainen operaatio onnistuisi yhdellä leikkauksella, siirteiden määristä en kyllä osaa mitään sanoa.

        Mietin vaan sitä että jos kerran se arven korjaaminen on mahdollista, niin ei kai siinä silloin mitään haittaa ole. Mieluummin ottaisin kuitenkin vaikka pienen näkyvän arven päähän, kun se että menettäisin hiuksiani koko ajan enemmän ja enemmän.


    • pootti

      Jaa empäs tiennytkään että ne lasketaan noin suomessa, tuo selkensi aika hyvin asioita. Eli aika vahvasti belgia mielessä. Kiitokset viestistä! Okei oot itse siellä käynyt niin millasia tuntemuksia löytyy?

    • Trichophytic closure
    • Molemmista kokemusta

      Olen käynyt hiustensiirrossa kaksi kertaa eka kerta Nordströmillä ja toka kerta Medousalla ja sen verran tiedän että fue tekniikka ei vaan toimi kun on kyse isommista hiusmääristä kyllä ne sen osaa siellä molemmissa tehdä.
      Ja selvennetty minulle on myös se jos joku lupaa 1500 siirrettä jos ne laittaa vain 1 hiuksen siirteitä saan vain 1500 hiusta,

    • ,miä

      No entäs sinä, joka kävit siellä prohairclinicillä? Ootko tyytyväinen lopputulokseen?
      Siellä käsketään syömään ensin vuosi finaa ja tulla sitten operaatioon. Eli ensi vuonna ajattelin sinne matkustaa "tulkin" kera.
      Fue-tekniikkaa haluaisin käytettävän, että voisin pitää niskatukkaa siilinä.

    • prohairill 2x käynyt

      mulla on takana yksi 2000 fue siirto ja toinen 2000 fue alkaa kasvamaan tässä aivan viikon päästä ku on taas melkeen 3kk odotellut operaation jälkeen. Ne eivät siellä tee mitään muuta kuin FUE tekniikalla. Itse en ole syönyt finasteridia ,vaikka ne on sitä sieltä useasti suositellutkin. käytän revivogenia ja piitä. Lpopullisesta tuloksesta voin paremmi kertoa jonkin ajan kuluttua ,mutta ekalla tuli jo muutosta selkeästi ja uskon myös että niin nytkin. Niskatukka näyttää edelleen ihan hyvältä suht isosta ottomäärästä huolimatta.

    • ulkomaille kannattaa

      Kannattaa käydä tutustumassa hintoihin osoitteessa www.hiusvalitys.com

    • kaitsu

      Minulle on tehty Nordströmillä hiustensiirto mikrosiirteillä. Hiusrajaa ja tuuhennosta pyörteen alueelle ja olen erittäin tyytyväinen aikaansaatuun tulokseen ja arpi ei todellakaan ole häiritsevä. Se on hyvin viivamainen ja kapea. Olen ymmärtänyt, että joillain ihmisillä arven muodostumistaipumukset ovat erilaiset eli ne leviävät herkemmin kuin toisilla. Minulle painotettiin myös sitä, että leikkauksen jälkeen pitää olla hyvin varovainen käyttäessään yläselän ja hartioiden lihaksia ja niiden treenaminen kiellettiin kokonaan n. kuukaudeksi ja senkin jälkeen piti ottaa salilla iisimmin. Jatkossa joudun menemään vielä ainakin yhteen siirtoon ja todellakin menen Nordströmille.

    • Engin

      Turkkissa on hiustensiirto sairalaa tai köininka monta istanbuöissa ja rajaton houkdia siirretään etupuoleen esm 5000 lpl muöle tehty ja maksoin 1500 euroa. Ja hotellissa 3 päivä yöpyminen on ilmainen kaikki sama kuin paketti kalliin on 2000 euro. Jos joku halua lisätietoa voin autta itse asun Helsingissä. Tässä on mun sähköposti [email protected]

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3108
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1265
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1251
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1056
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      52
      947
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      914
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      826
    Aihe