Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Surmasta epäilty

hjuhioå

Siellä on nyt taloo purettu pohjia myöten. Kuka tää kangasalan yrittäjä on, joka epäiltynä avovaimonsa murhasta?

28

5945

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sanompahan sittenkin

      Nimiä esiin että saadaan mekin tietoon kun on noinkin kauan asia pysynyt salassa .Täytyy olla mielisairas ukko en muuta sano.

      • 7+20=720

        Hei GOOGLE! Yrittäjä Kangasalta joka valmistaa suodattimia. Tällaisia yrityksiä löytyy Kangasalan Vatialasta yksi kappale labkon montusta.


    • JJ järvisieppo

      Poliiis koirat tekevät hyvää työtä. toivotaan et tekijä saadaan kiinne ja vankilaan.HETI. suodatin heppu on ilkiän ja näädän oloinen lierokiero!! ku ny ei mikään taho ala suojeleen rikollista.

      • Joulupukki 2011

        Ny oli mediassa et sumattu nainen löytyn jostain teolisalueen kint. POLIISEILLE kunnon kiitokset ja joku vois roudata sheriffit syömään aapiskukkoon. mahottoman hyvää työtä. saavat omaiset laittaa äitin kunniallisesti hautaan. törky äijä kuka murhan teki. oikke kiero niljakas sairas heppu.


    • Sihditin

      Minkäs näköinen tää murhamies on ? onko kuvaa missään?? kyselen kun on epäilys että olen asioinut työasioissa joskus ammoisina aikoina.

    • Sihditin

      No nyt löytyi kuva melko luihun näkönen koijari näyttäis olevan mutta en ole miestä aiemmin nähnyt

      • naapurin pena!

        Hei ei löytyny suodatin hepun kuvaa. mistä löytyy luihun nassu.?? onko omia lapsia??


    • pööööö

      Pistä linkki kuvalle. Nimenkin voitte antaa, niin törkee teko on. Elinkautinen varma.

    • Sihditin

      Googlea ja Suodattimia valmistavaa yritystä Kangasalalla ja ylen elävä arkisto osiossa kadonneet siinä olis linkkiä mutta melkoinen on ollut tämä yrittäjä tekoineen sekä että on voinut elää elämäänsä tuollainen teko omalla tunnollaan ja sitä muilta ihmisiltä salaten kaikki nämä vuodet ,sairas todella sairas ihminen on kyseessä mutta hyvä että vainaja pääsee siunattuun maahan ja omaiset saavat rauhan

      • Naapuri maalta.

        perj.aamulehessä kuvaa teollisuusalueesta?? onko paikka ollut ennen armeijan varikkona tai alueena?? muistaako kukaan??ja onko lähellä vatialaa??


    • Melkosta touhua

      Ei ole ollut mikään täydellistä murhaa hautova ruudinkeksijä kun on kiinteistönsä tontille haudannut ruumiin, ois ollu 18 vuotta aikaa hävittää se. No eivätpä olleet poliisitkaan mitään serlokholmeseita, rikos ois vieläkin pimeenä ilman uhrin pojan sinnikkyyttä.

    • Ohi kulkija 2008

      Liittyykö T.luukkala mitenkään RJ tapaukseen?? RJ kotiosoitteessa asuu joku marketta luukkala googlen mukaan. aikas erikoinen juttu?? ylen arkistosta löytyy kadonneet.olipa hyvä ku RJ lapset ei antaneet periksi.

    • Holreg Shelhoms

      Miksi Luukkala näytti tuon paikan mistä Raijan ruumista etsiä ? Pelkäsikö että poliisi etsii vika paikasta ja löytää jotain mistä häntä ei VIELÄ epäillä vai alkaako Luukkalan kortti talo huojua eli n.s vastarinta murtua ja tuo tunnustus oleen lähellä .Murtuuhan se isokin mies tuollaisen taakan alla mitä on sisällään kantanut kaikki 18 vuotta nyt kun on jo poliisin huomassa ja varmaanymmärtää sen että paluuta entiseen elämään ei ole Näyttävästi Tauno Luukkala osasi hämätä jo tuolloin 1993 poliisia ja kokoSuomen kansaa tuossa poliisi tv:n haastattelussa eli jos nyt toteen näytetään että Tauno Luukkala on murhamies niin kuvitelkaapa tilannetta että on voinut pitää murhan salaisuutena kaikki nämä 18 vuotta ja näyttellyt vakuuttavasti poliiseille sekä koko suomenkansalle syytöntä .Hän on joko jakomielitautinen tai kylmäverinen murhaaja jonka edesottamuksia kannattaisi seurata jo pidemmältä ajalta kuin tuon hänelle kuin myös Raijan ja hänen omaistensa kohtaloksi koituneen vuoden 1993 ajalta.

      • Tehotarkkailluun?

        Varmaankin POLIISI tutkii tarkasti? ettei hra luukkala olis tre alueella olevien naisten ja tyttöjen outojen katoamisien takanakin?? ja eteläsuomessa median mukaan on monta normi naista hukassa. ettei heppu ole vaan ns. sarjamurhaajan ainestakin.


    • TL tehotarkkailuun.

      Totta TL ollut aikaa tehä muitakin hirmutekojaaan. ihme ettei se marketta luukkonen joka asuu surmatun raijan talossa ole tiennyt mitään. vai onko suojellut ja pelännyt murhamiestä. toivotaan että poliisi tarkastaa TL liikeitä ja kulkuja. TRE monta pimeää juttua. ns. koripallotyttö.keisti.vst.

    • Leipuri

      Ei nykyinen vaimo välttämättä tiedä asiasta mitään sillä kun ottaa huomioon että Tauno Luukklaa on onnistuneesti osanut huijata 18 vuotta Suomen poliisia ja koko kansaa niin yhden naisen hööpöttäminen lienee ollut Luukkalalle lastenleikkiä .Ikäviä huhuja liikkuu että joku Tampereenalueen poliisi vaikuttajista olisi tämän Taunon rotary veljiä mutta voisiko poliisikin olla noin häikäilemätön että puolustelisi perseaukista konkurssin partaalla keikkuvaa pikkuyrittäjää eli mitä poliisi olisi hyötynyt jostakin tuhat lappusesta .ettei vaan ollut Luukkalle tuo humpuuki firma siellä Kangasalan vanhassa soramoontussa vaan sellainen peitefirma ja tämä onneton naisparka sai selville että ei ole Tauno rukalla puhtaat jauhot pussisa.

      • 4+19=419

        No nyt on Leipuri tainnut käydä salaa glögin kimppuun.


      • Pöly suodin .

        Tosi hyvä ku ihmiset kertovat nyt. et mitä tietävät TL ja kuulleet.on 100 varmasti tärkeää tietoa?? ny ei kande suojella saati peitella TL tekosia.tiedä mitä sieltä takaa löytyy. esim. raisa räisänen katosi.oritupa se saksalainen nuori nainen.ja monta muuta . kirjotellaan rauhassa elämän viisauksia.


      • Naapurin raili.
        Pöly suodin . kirjoitti:

        Tosi hyvä ku ihmiset kertovat nyt. et mitä tietävät TL ja kuulleet.on 100 varmasti tärkeää tietoa?? ny ei kande suojella saati peitella TL tekosia.tiedä mitä sieltä takaa löytyy. esim. raisa räisänen katosi.oritupa se saksalainen nuori nainen.ja monta muuta . kirjotellaan rauhassa elämän viisauksia.

        Jos epäilyllä on poliisin palveluksessa joku myyrä. laittakaa nimi ja kuva pollarista medialle. ei murhamiehiä pidä suojella . varsinkaan poliiisin tai komisarioinkaan. jos joku tietää niitä rotary pollareita .julkaiskaa heidän tiedot.suomessa on vielä kin sanan vapaus.


      • Tehotarkkailuun 24 /
        Naapurin raili. kirjoitti:

        Jos epäilyllä on poliisin palveluksessa joku myyrä. laittakaa nimi ja kuva pollarista medialle. ei murhamiehiä pidä suojella . varsinkaan poliiisin tai komisarioinkaan. jos joku tietää niitä rotary pollareita .julkaiskaa heidän tiedot.suomessa on vielä kin sanan vapaus.

        Olikos siellä kangasalan poliisin palveluksessa joku päällystö komisaari.jolla oli joitain ylinopeus pikku tuoimoitakin. mihinkäs se mies on kadonnu??


      • näin se kävi
        Tehotarkkailuun 24 / kirjoitti:

        Olikos siellä kangasalan poliisin palveluksessa joku päällystö komisaari.jolla oli joitain ylinopeus pikku tuoimoitakin. mihinkäs se mies on kadonnu??

        Sai ylennyksen tietääkseni


    • Rikollinen.

      Toivotaan ettei epäilty murhamies pääse koskaan vapaaksi.

      • hhhhhki

        Oikeuden käynti alkaa tänään...


      • inhorealistinen?

        Toivoa sopii aina, mutta tod.näk. ukko lusii 6 v ja tekee haastattelun Alibille, poispäästyään iskee jonkun eukon ja mahdollisesti iskee sen myös aikanaan hengiltä. Kun on kerran tappamisen makuun päässyt, vaikea siitä on eroonkaan päästä.


    • Raha ratkaisi

      Raha ja rahan puute teettää kaikenlaista - joku saattaa rahan puutteessa ottaa
      rahaa sieltä mistä saa - siis vaimolta, joka ei ehkä halua antaa kaikkia rahojaan
      pois! - Rahalla on taivaallinen voima- niin on sanottu:" Kun raha kirstuun kilahtaa
      niin sielu taivaaseen vilahtaa!" - Näin kirkollispiireissä ennen!
      Sanoisin tätä asiaa harkituksi murhaksi - sillä jos ihminen äkkipikaistuu ja
      lyö toisen ihmisen hengiltä - niin kyllä jonkinlainen synnin tunto tulee nopeammin
      kuin kymmenien vuosien kuluttua!
      ---
      Rahan ansiosta tehdään jopa murhatekoja. Tässä tapauksessa ei ainakaan
      rahalla ole taivaallinen voima - ellei maallinen oikeus suuressa viisaudessaan
      ajattele, että vainaja on itse kaivanut etukäteen hautansa lähipihaan ja sitten
      odottanut armon iskua - ja itse peittänyt hautansa! -- VRT. Kokemäen uunimurha! - Vaimo löytyi kotitalon muurin sisältä tapettuna, ja mies vapautettiin todistajien puutteessa???? - Onko Suomi enää oikeusvaltio???
      Kuka kutsuu paikalle todistajat, kun surmaa esim. puolisonsa? - kysyn vain?

    • suodin

      toivottavast pääsee pian vapaaksi, tarvin suodattimia jatkossakin ja niit sai kätevästi läheltä

    • Anonyymi

      Onko hengissä

    • Anonyymi

      Hyvin rikollinen naapuri se on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2268
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1964
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      83
      1743
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1608
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1532
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1413
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1372
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      37
      1347
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1331
    Aihe