Mikähän on nykyään Maisansalon SFC paikka

ensikesä mielessä

Oliskos siellä lapsiperheelle vuosipaikka hyvä? Tarkoitan että olis hyvää ajankulua ja jotakin harrastus mahdollisuutta nuorisolle.Ajattelen ensivuotta.Olemme joskus käyneet mutta silloin ei vielä ollut.

9

1388

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ok paikka

      Paikka on ihan mukava, kesällä tosi paljon väkeä, joten ei ihan rauhallsimmasta päästä, mutta siistiä ja onhan siellä kalastus ja uintimahdollisuus ja leikkikset ja kaikki.

      Viivytään joka vuosi useampia päiviä. 1 nyt jo teini-ikäinen poika mukana

    • hyvää kesää

      Paikka on oikein mukava jos sulautuu juoppojen mukaan ja on äänihuulet kunnossa nimittäin huuto on sitä suurinta desipeliä ainakin vuosipaikoilla.Ja kukaan ei välitä mistään mitään saa olla kuin ellun kana.Saat laittaa itsesi mihin vain missä tilaa on.Sosiaali tilat ovat loistavat jos se riittää palveluihin muuta ei sitten olekkaan.

    • Maisan fanittaja

      Olemme olleet Maisansalossa paljon ja on todella siisti ja viihtyisä alue.Aina on joku jolle ei kelpaa mikään ja kaikesta löytyy jotain negatiivista arvostelua.Sellaiset ihmiset jotka eivät siedä ääniä on paras mennä keskelle metsää omalle mökille.
      Vaunuilu ei sovi kaikille ja jos tykkää sosiaalisesta kanssakäymisestä tämä on oikea harrastus. Kitinät pois ja Maisansaloon nauttimaan kesästä avoimin mielin.
      Vetäjät ihan ok ja yrittävät parhaansa että vieraat ja kausipaikkalaiset viihtyisivät.

    • ex-vierailija

      No kyllä on paikka perseestä ja se on tullut useamman kerran huomattua. Nyt en enää ikinä mene! Puitteet ovat hyvät, mutta käyttäytyminen kammottavaa. Mieluummin Vankkurimännikköön tai Tilkunpeltoon.

    • kyllä hauskaa on

      Käytöksessä on tosiaankin parantamisen varaa.Mutta jos tosiaankin tykkää juopoista ja muista hillujista eikä ole muualla saanut itseänsä toteuttaa niin eikun mukaan vaan joukkoon kyllä vieläkin mahtuu.Karake kiljumista saa ja oluttakin ja huutoa aiskin aamuun asti.

      • Maisan Fanittaja

        Ei pidä paikkaansa tuo väite! Alueella on hiljaisuus klo 11 ja olemme olleet alueella monta kertaa eikä kertaakaan ole yöuni häiriintynyt huutamisen ja hillumisen takia. Mitäs pahaa muka karaokessa on? Kaikki saa laulaa osaa tai ei se on tasapuolista saa laulaa kun laulattaa.Ei se häiritse muita kuin tollasia ihmisiä joilla ei ole muuta tekemistä kuin arvostella ja mustamaalata. On muuten olemassa tosi hiljainen paikka jonne voisit sinäkin mennä nimittäin kristilinen Iso Kirja leirintä alue.Mutta varmaan sekään paikka ei sinunlaista huvita,siellä lauletaan varmaankin karaokessa virsiä.Oletko useinkin vieraillut Maisansalossa? Kirjoituksestasi päätellen et varmaan ole usein vieraillut. Isäntäpari pitää tosissaan huolta alueesta ja toimikunta ahkeroi muiden viihtyisyyden puolesta.


    • aamun virkku

      Tosiaan kello 11 on mielestäni aamua joten taidatolla sinäkin näitä jjuoppoja vai? Ja jos käyt joskus vaan niin et tiedä yhtikäs mitään tämänalueen asioista.Käytöstavat ja varsinkin isäntäväestä on parempi kun menisivät jo eläkkeelle ja antaisivat nuorten touhuta vihdoinkin.

    • Vierailijat vm 62

      Palasimme juuri eilen 3 pv Maisansalo yöpymiseltä. Paikka aivan ihana, paikalliset ystävällisiä ja jopa tervehtivät. Emme me ainakaan huomanneet mitään ei asiallista käytöstä, kukaan ei öykkäröinyt ja muutenkin meno oli mukavaa, olimme myös lauantaina karaoketansseissa ja mukavaa oli. Yöt on saatu nukkua rauhassa, ei ollut yöhäiriköintiä. Asiallinen paikka!

    • JaniJoh

      Huomenna olisi tarkoitus lähteä perheen kanssa vaunuileen maisaan kolmeksi yöksi, eli sunnuntai iltana kotio. Kiitos tämän groupin jutut..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1827
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1707
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1313
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      819
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      785
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      767
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      707
    Aihe