Kokemuksia tiilikaton maalauksesta.

aaaswww

Heippa

Omistan vanhan tiilikaton..sementtitiili siis. Viime kesänä tuli katto pestyä ja poistin sammaleet. Vaihdoin myös huonot tiilet, joita oli muutamia. Muuten tiilet vielä suht hyvässä kunnossa, mutta tietysti ikää on.
No koska ei nyt vielä viitsisi kattoremonttia tehdä, ajatten maalata tiilet. markkinoilla on terva maalia ja tikkurilan kilpimaali.
Nyt näin, että kattokauppa.com myy einza huoltomaalia tiilikatolle puoleen hintaan ja sävyjä löytyy.
Onko kellään kokemusta näistä maaleista ja lopputuloksesta.

17

10669

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Terva ?

      Terva kuuluu veneisiin ja tiilikatolla huono lopputulos.
      = Naapurin ukon katosta tuli ihan fiasko.

      Jos joku myy tuotettaan puoleen hintaan ? Se jos jokin kertoo sen toimivuudesta.
      Kas halvalla ei saa kun p....aa. ( kun kukaan ei ole käyttänyt, yritetään huonosta tuotteesta päästä eroon vaikka puoli ilmaiseksi )

      Onneksi kattosi on oma sillä sinnehän voi kokeilla ihan mitä vaan mönjää.

      Suosittelen kummiskin kääntymään ihan oikeitten ammattilaisten / ammatti tuotteiden puoleen, eipähän tartte sitten tehdä kattoa ihan heti uusiksi.

    • rrtttt

      tämä einza huoltomaali maksaa 12 litraa noin 45 ekua talvella..kesällä hintaa on tuplasti, koska menekkiä on. ovat ammattilaisia. firma aurassa ja kuuluvat a-tiilikate kompleksiin.
      joten ammattilaisia on..
      j

    • Kattoammattilainen

      Maalasimme toissa kesänä tuolla tuotteella tiilikattoja, löysimme kummiskin huomattavan paljon paremman tuotteen jonka lopputuloskin oli lähes uuden kattotiilen veroinen. Suosittelen lämpimästi siis Isonit merkkistä erikois tiilikattomaalia, tietenkin mikäli vain paras katollesi kelpaa ?

    • kyttäammattilainen

      jaaha.. kattopesukoijarit ovat tääs eksyneet tälle palstalle mainostamaan hunajaisia hintoja omia ihmeaineita..

    • Asioista selvää.

      Tuo Isonit tiilikattomaali on Tanskalaisen euroopan suurimpiin kuuluvan tiili / mineriittikattoihin keskittyneen kemiantehtaan huipputuote ! Ihan vaan tiedoks kilpailijoille jotka käyttävät itse sekoittamia keittoja katoille. Tuolla tuotteella on tehty
      Euroopassa satoja tuhansia neliöitä kattoja ja täällä Suomessakin kymmeniä tuhansia neliöitä kattoja.

    • azsssw

      älkää nyt hyvät ihmiset vaan ottako jotakin kattopesuammatilaista maalaan sikakalliilla aineella. tulee nimittäin halvemmaksi tehdä uusi katto..
      monet pettyneet kun ovat ottaneet mukamas kattoammattilaisen tekemään homman. olisivat hinnalla saaneet uuden katon ja näiden herrojen jälkeen katto muutaman vuoden päästä samanlainen..

    • Maalaus kiinnostaa

      Meillä kävi 2-vuotta sitten tiilitehtaan pojat katsomassa kattoa ja saimmekin sen uusimisesta uusilla tiilillä tarjouksen 7500€ jäi tekemättä ! se jos joku on ryöstöä koska kattotiilistä oli vain pinta rapautunut pois. Tiilet sinäänsä ovat edelleenkin ehjiä ja huomattavasti vahvempia kyn nykyiset tiilit ! Naapuriin tehtiin samana vuonna uusi tiilitalo johon laitettiin monierin tiilikatto. Kahtena viimetalvena katolle on uusittu kymmeniä uusia tiiliä kun taas meidän ns: vanhat ja huonot tiilit ovat kestäneet nuo kaksi kovaa talvea rikkoutumatta. Kysymys siis kuuluukin miksi vaihtaa uusiin tiiliin jos on myös mahdollista maalauttaa katto lähes puoleen hintaan ? Osaiskos siihen joku viisas kattoammattilainen vastata jotakin ? Eihän peltikattojakaan uusita 20-vuoden välein vaan nekin maalataan !

    • aqwww

      katos joskus ne maalaukset on maksaneet saman, kuin uusi katto. ekaks ne painepesee ja sitten käsittelee jollakin ihme aineella ja maalaa lopuksi huippu tuotteilla (siis muista huippu..heh..) ja sitten antavat myös huippuhinnan ja sanovat, että kestää..
      mut kun muutama vuosi on kulunut, tulee omistajelle poru, et mua on huiputettu.

      varokaa näitä kattoammattilaisia.. lukekaa vanhoja viestejä..

    • Maalaus kiinnostaa

      Vanhoissa viesteissähän kehutaa maalauksen lopputuloksia !
      Taitaapi nyt herra AGWWW olla tiilitehtaan miehiä !!!!!
      Kysyin 4-urakoitsijalta tarjouksen kattomme maalauksesta ja 3kpl kerkesi vastaamaan. Hintahaarukka hommalle pääkaupunkiseudulla oli 200m2 katolle 3700-4200€ sis alv 23% Tiilien vaihto uusiin hauraisiin tiilin tulisi maksamaan urakoitsijasta riippuen 6500-8000€ ! Miksi haluaisin uusia hauraita tiiliä katolleni ? Siinä jos jossain voin sanoa että vain hullu maksaa pas...sta uusista tiilista hyvien ja kestävien vanhojen tiilien tilalle ! Kävin myös katsomassa kahta kattoa jotka olivat maalattu jo 2-talvea sitten ! Katot todellakin näyttivät siltä kun olisi laitettu uudet tiilit katolle ! Arvaappa kumman tilaan !

    • Asian tuuntiija

      Kattokotilainen maalaa tiilikatotkin Tikkurilan Vinhalla koska se Tikkurilan edustajien mielestä paras maali. Sävytys ja ohennus vedellä. Ja toinen kierros "vinhalla" tekee vinhaa katolle kuin katolle. Kotilaisellaisella on kokemusta mys pelti, eläinten, ja vaimonhoitotöistä. Navetassa pidämme sivutoimisesti kirpparia Turun lähellä tietysti. Tuttu ja turvallinen Turku on lähellä. Tervetuloa ostoksile ja neuvottelemaan kattotöistä maaluksineen. On ketterä ja kevyt kiipeilijä, varsinainen kattojen kunkku. Työt teen nopeasti ja taakuulla. ilmainen hintaarvio. Jos ollaan erimieltä hinnasta tule turpiin heti. Kannattaa kuunnella ammattimiestä.
      Ansarintielle Littoisiin vaan neuvottelupöydän ääreen.

    • eko1nehmo

      Kesällä maalasin betonikattotiilet itse tehdyllä maalilla. Siihen tulee rasvatonta maitoa, sementtiä ja punamultaa. Aineet eivät siis maksa juuri mitään. Komea tuli.

      Katonharjalle laitoin myös kuparilangan estämään sammalen kasvua. Siitä liukenee kuparia pikkuhiljaa, ja sammal ei siitä pidä.

      • Kattokuntoon1

        Tervehdys nimimerkki eko1nehmo. Olit kesällä 2011 maalannut betonitiililaton omatekoisella maalilla ja nyt kiinnostaa oliko hyvä ratkaisu? Onko maali pysynyt ja lanka sammalet karkoittanut?
        Martti


    • Uski1

      Ei ole mitään syytä maalata tiilikattoa. Pelkkä pesu riittää. Tiilikattojen maalaus on humpuukia ja takuuvarmasti siellä ei mikään mönjä pysy. Tikkurila on tietääkseni testannut useana vuonna, eikä he ole tuonut markkinoille tuotetta tiilikatoille.
      Kilpi on hyvä tuote ja se toiminee kuitenkin mineriittikatteessa?

    • kontiokatto

      Minä haen vastausta että maalataanko vai ei? Uusitaanko tiilet, työ on unohtunut, vähintään 2x tiilenhinta lisättävä. Maalataan,- Tanskalaisella maalilla.

    • Anonyymi

      Mikäs maali olisi hyvä?

      • Anonyymi

        Maalasin 2 vuotta sitten Teknoksen tiilikattomaalilla. Ainakaan vielä ei ole ollut mitään huomauttamista, tosin vasta aika näyttää. Katto on tehty 1985, ensimmäinen käsittelykerta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maalasin 2 vuotta sitten Teknoksen tiilikattomaalilla. Ainakaan vielä ei ole ollut mitään huomauttamista, tosin vasta aika näyttää. Katto on tehty 1985, ensimmäinen käsittelykerta.

        Ruiskulla vai pensselöiden?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8855
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2643
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2380
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1746
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1227
    Aihe