HopeaKolikot normaalille kansalaiselle

161616

Tämä blogi http://hopeakolikot.blogspot.com/ keskittyy ns. normaalille kansalaiselle soveltuviin hopeakolikoihin, jotka sisältävät hopeaa 50-92,5%. Eteviä sijoituskohteita ovat etenkin Suomalaiset juhlarahat, joita saa kätevästi ja edukkaasti (todella paljon alle spot eli maailmanmarkkinahinnan) esimerkiksi huuto.netistä, keltaisesta pörssistä, antiikkiliikkeistä ja silloin tällöin niitä voi löytää halvalla myös kirpputoreilta.

Jokaisen kansalaisen elämää muuttava mahdollisuus on juuri nyt - maailmantalous taistelee totaalista uppoamista vastaan ja harvase päivä Illuminati eliittiin kuuluvat poliitikkomme valehtelevat meille talouden todellisesta tilasta: NWO-Illuminati propagandaa uutisissa: Taviksen ei tarvitse varautua euron hajoamiseen.

Tiesitkö, että ainoastaan vain reilu 1% maailman miltei 7 miljardista ihmisestä omistaa 95% kaikesta maailmassa olevasta varallisuudesta ja sitä käytetään hallitsemaan suuria massoja. Miten tämä hallinta manifestoituu? Pääasiassa massamedian, politiikan ja erilaisten massalle suunnattujen uskomusjärjestelmien avulla.

Näitä tahoja rahoittaa tuo 1%, jota voimme kutsua myös negatiiviseksi eliitiksi. Tämä johtaa siihen, että massalle kerrotaan mitä heidän halutaan tietävän, oli se sitten valhetta tai totuutta. Ikävä kyllä esimerkiksi virallisten tahojen kertomista uutisista suurin osa on negatiivista energiaa sisältävää ja pelkoa lietsovaa propagandaa.

Suomen Illuminati - Hallituksen korruptio
http://www.youtube.com/watch?v=cll4qKCIdKM

Olisiko meidänkin aika ottaa kansalaisina vastuu itsestämme ja valita meille sellaiset päättäjät, jotka oikeasti hoitavat meidän asioitamme kuten kuuluisi: By the People, For the People, With the People. Timo Soini presidentiksi ja rosvoeliitille kenkää.

Nyt on aika turvata oma selusta ja tehdä elämänsä paras sijoitus - mikä se on? Hopeakolikot. Tähän blogiin on tulossa muutamia videoita, jotka selventävät miksi hopea on maailman paras sijoitus juuri nyt. Sitä ennen on hyvä tutkia sisarblogimme tarjontaa hopeasta: http://losportalos.blogspot.com/search/label/hopea. Etenkin nämä kirjoitukset ovat suositeltavia:

1. 01.09.2011 Kultaa ja hopeaa - Sijoita tulevaisuuteen ilman inflaatioriskiä
http://losportalos.blogspot.com/2011/09/kultaa-ja-hopeaa-sijoita-tulevaisuuteen.html

2. 06.09.2011 Silver Shortage This Decade, Silver Will Be Worth More Than Gold
http://losportalos.blogspot.com/2011/09/silver-shortage-this-decade-silver-will.html

3. 20.09.2011 Suomea myydään - Eliitti valehtelee ja kansa kärsii
http://losportalos.blogspot.com/2011/09/suomea-myydaan-eliitti-valehtelee-ja.html

4. 23.09.2011 Tarvitset fyysistä (kulta/hopea) selvitäksesi tulevasta
http://losportalos.blogspot.com/2011/09/tarvitset-fyysista-kultahopea.html

5. 14.10.2011 Suomi saattaa erota eurosta ensimmäisenä
http://losportalos.blogspot.com/2011/10/suomi-saattaa-erota-eurosta.html

6. 02.10.2011 Hopea ylimyyty kaikkialla - SILVER OVERSOLD
http://losportalos.blogspot.com/2011/10/silver-oversold-its-license-to-steal.html

Nykyisin käytössämme oleva fiat-raha painetaan kirjaimellisesti tyhjästä ja on käytännössä katsoen yhtä arvotonta kuin vessapaperi. Kulta ja hopea ovat aina olleet oikeaa rahaa ja ne säilyttävät arvonsa aina.

Despite every effort by governments, the gap between rich and poor continues to grow. It is now the biggest it has even been in history. All sorts of reasons for this have been proffered, but few, however, seem to realise that is a simple, inevitable consequence of our system of money and credit. This video, a shorter version of which appears in the film The Four Horsemen, explains...

Fiat Money
http://www.youtube.com/watch?v=hx16a72j__8&feature=player_embedded

Olisikohan meidänkin syytä ottaa jo se oma markkamme takaisin? Voitaisiin siirtyä suoraan takaisin hopeakantaan. Kuinka moni muistaakaan sitä, että aina vuoteen 1968 asti markassamme oli huimat 35% hopeaa? Entäpä sitä, että Suomen markka on ollut sidottuna kultaan 1878–1915 ja 1926–1931?

5

332

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaniruutanakukko

      Sijoittamalla 5 nykyrahaa nauriinsiemeniin turvaat elantosi talveksi.

    • Deval Vaatio

      Jos säästää, niin hopea ja kulta ovat pitkällä tähtäimellä todellakin turvallisia tapoja säilyttää säästöjen reaaliarvo. Kultaa ja hopeaa on tosin vähän vaikea käyttää maksuvälineenä. Ehkä jonkinlaiset kolikot voisivat toimia, mutta väärentämisen vuoksi kolikoiden hopeapitoisuus olisi pidettävä alhaisena.

      Toinen pitkällä tähtäimellä turvallinen säästökohde on Bitcoin. Siinä missä valtiolliset valuutat kärsivät jatkuvasta inflaatiosta, Bitcoin devalvoituu. Tämä johtuu Bitcoinien rajatusta määrästä. Valtiollisia valuuttoja voi painaa aina lisää ja tästä aiheutuva inflaatio ajaa kuluttamaan ja ottamaan lainaa, joka ei ole tervettä.

      Bitcoinia käyttämällä voi laittaa kapuloita tuon valtaeliitin rattaisiin, joka pyörittää maailmaa valtiollisilla valuutoilla. Kun valitset Bitcoinin, valitset oikeudenmukaisuuden. Valitset myös valuutan (tai vaihdon välineen) jonka siirtokulut ovat olemattomat.

      Bitcoin on todella hyvä kumppani arvometalleille.

    • valmistaudu
    • MarryLand
    • MurielErdos

      wonderful points altogether, http://boatbuildingplans.org/ you just gained http://howtopleaseaman.org/ a brand http://fantasticdecks.com/ new reader. What would you suggest in regards to your post that you made a few days http://lynxconcept.com/ ago? Any http://growingmushrooms.org/ positive?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5728
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3515
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1895
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1566
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1483
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1370
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe