Canal Total paketista

-. J.a.,

Series kanavan voisi vaihtaa leffoihin ja family kanava voisi tulla pidempään ettei loppuisi lähetykset jo iltapäivästä. Sen ruottinkielisen leffakanavan voisi päivittää myöskin vaikkapa "canal hits 2" .

Muuten ok, mutta ei ketään kiinnosta koko kanavallinen uusia sarjoja joita ei ole koskaan nähnyt, ennemmin sitten vanhempia sarjoja myös väliin ja hurrielokuvat on mitä on.

3

184

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samaa mieltä

      Olen samaa mieltä tuossa Canal SF Kanalen-kanavan kohdalla, mutta ikävä kyllä varmaan ruotsalaiset onkin sitten ihan eri mieltä. Ne haluaa varmaan katella oman maansa tuotantoa (vaikka se onkin silkkaa roskaa). Ja Viasatilla on muuten ihan samanlainen kanava, Viasat Nordic joten nekin suosii omiaan tosin Nordicilla saattaa tulla myös muitakin kuin ruotsalaisia leffoja.

      Mitä sit tulee Seriesiin, niin tää varmaan jakaa mielipiteitä aika lailla. Mä uskoisin että aika moni kuitenkin haluaa katsoa sarjoja. Mut se on huono juttu että antenniverkossa ei näy Hits enää kun se korvattiin Seriesillä ja Aitio ei oikein voi korvata Hitsiä koska ensinnäkin se lähettää Hits-kanavan leffoja silloin jos ei tule urheilua eli aika moni leffa jää väliin, ja lisäksi ovat Liikenne- ja viestintäministeriöstä (vai oliko se ViestintäVIRASTO) antaneet ukaasin ettei Canal Aitio antenniverkossa täytä sen toimilupaehtoja elikkä voi olla että joutuvat luopumaan leffoista kokonaan mikä olisi niin suolesta. Toivottavasti MTV Media/Canal saa uuden toimiluvan esim. Hits-kanavalle.

      Ja Family-kanavasta sitten olen samaa mieltä ohjelma-ajasta ja lisään vielä sun mielipiteeseen sen että saisivat olla kaikki sen kanavan ohjelmat joko dubattu tai tekstitetty suomeksi. Eihän pienet lapset osaa englantia.

      Mutta yleisesti ottaen, kyllä tuolta Canal :lta ihan hyviä leffoja tulee vaikka jotkut nirpat niistä valittaakin ja myös uusinnat on hyvä juttu koska itsekin missannut monta hyvää leffaa ekalla esityskierroksella joten on hyvä että uusitaan. Tallentava digiboksikaan ei auta asiassa mitään silloin jos sitä ei muista ajastaa. Se kun ei osaa lukea ihmisten ajatuksia. Vielä ainakaan.

    • yrnwwww

      Lisää sarjoja tarvitaan paskojen leffojen tilalle nääs. Jos sua ei sarjat kiinnosta niin muita kyllä kiinnostaa joten vedä vaikka vituli päähäs :D

      Hyvä että tulee taas kaks oikeata sporttikanavaa ja jää ne jäysteleffat pois kokonaan. Seriesiltäkin tulee leffoja joten kyllä ne riittää.

      • haista ite

        Haistappa sinä suoltasi ja vedä kuule se vituli ihan omaan päähäsi vaan!

        Ei yks leffakanava antenniverkossa riitä yhtikäs mihinkään, ja mitä niistä leffoista niin mun mielestä sieltä tulee ihan hyviä leffoja. Seriesiltä taas ei juurikaan tule leffoja, ja nekin vähät mitä on tulleet, korvataan nyt pornolla. Canal :n pitäisi saada antenniverkkoon toinen oikea leffakanava, vaikkapa Canal Hits. Tää on leffafanien väärinkohtelua.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5484
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      21
      2440
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1957
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      50
      1674
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1297
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe