Astran hinta?

Kiinn...

Mikähän selittänee sen seikan että käytetyt Astrat esim.vm 2000 ovat n. 3500-4000 e hintahaarukassa, kun vastaavan vuosimallin Civicit ja Corollat maksaa n.tuplasti enemmän, elikkäs kaheksan tonnin paikkeilla. Onko ne niin paljon parempia, vai mikä maksaa? Mikä noissa Astroissa hajoo, jos on hajotakseen? Kyllä kait auton kun auton pitäis hyvällä hoidolla kestää pari, kolmesataatuhatta kilometriä. Uskallankohan tehdä Astra kaupat?

11

506

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiinn...

      Vielä lisään, että olen tälläinen vähän yksinkertainen tollo, joka ei oikein autojen päälle ymmärrä ja siksi kyselen tälläisiä tyhimiä asioita, mutta ole kuitenkin tosissani liikkeellä. Eli miksi muut autot ovat niin kalliita ja Astrat ovat niin halpoja?
      Voitteko siis kertoa uskallanko ostaa Astran vai en. Päättäkää ny hyvät ihmiset, että tiedän voinko ostaa Astran. Haluan että vastaatte pikaisesti, koska tarvitsen autoa, enkä voi ikuisesti odottaa teidän vastauksia. Vaikka epäilen, että siellä on vain tyhmiä tolloja, jotka eivät osaa vastata minun kysymykseeni. Olette sellaisia aivottomia luusereita, jotka ei saa mitään aikaikseksi. Jos kuitenkin löytyy sellainen viisas henkilö, joka voisi pulmani ratkaista niin ole hyvä vaan, vastaa minulle nyt.

      • 1.9 cdti

        Koeaja kaikki vaihtoehdot ja valitse mieleisesi.
        Pikku vinkki: Kannattaa olla tuulinen päivä ja valita mutkainen tie jolla ajaa reilua nopeutta niin selviää auton todelliset ominaisuudet.
        Opelissa on ainakin sinkitty kori ikkunalinjaan asti.
        Emännän 10 vuotiaaseen Astraan ei ole vaihdettu vielä edes jarrupaloja ( ajettu 138 tkm).


      • astramiäs....
        1.9 cdti kirjoitti:

        Koeaja kaikki vaihtoehdot ja valitse mieleisesi.
        Pikku vinkki: Kannattaa olla tuulinen päivä ja valita mutkainen tie jolla ajaa reilua nopeutta niin selviää auton todelliset ominaisuudet.
        Opelissa on ainakin sinkitty kori ikkunalinjaan asti.
        Emännän 10 vuotiaaseen Astraan ei ole vaihdettu vielä edes jarrupaloja ( ajettu 138 tkm).

        oma, uudesta asti minulla ollut, vm. 2000 G-Astra ja mittarissa nyt 171tkm. Olleet huolettimia ja viattomia kilometrejä. Ja vielä alkuperäiset etujarrupalatkin ! Pitänee nuo palat nyt joulunjälkeisellä viikolla vaihtaa ...


    • astraalilmio

      osta mieuummin keppihevonen ja tähtisädetikku.

    • vanham.

      "kun vastaavan vuosimallin Civicit ja Corollat maksaa n.tuplasti enemmän, elikkäs kaheksan tonnin paikkeilla."


      olisit nyt linkittänyt niitä vm. 2000 ja hinnaltaan 8000 € Hondaa ja Corollaa edes 3 kpl kumpaakin.

      Luulen näin kokeneena autojen ostajana että sinulla on -vain käsitys- kun olet innostunut joistain merkeistä, eikä oikeaa fakatietoa.

      Laita vaikka ittelles niitä paperille, oikeasti, niin huomaat, vm. ajokilom. ym.

      Minäkin muuten myin yli 2 vuotta omia atuojamme, 2-3000 € ylihintaan, jos joku "kaheli" ostaisi, yhden sain myytyä.
      Eli ota huomioon, ei puoletkaan yksityisten autoista ole "autotalleissa", yms. ihan oikeasti myynnissä, muutamat laittavat heti melkein myyntiin kun ostavat, se on nykyään hyvin helppa ja huoletonta, joku voi ostaa.

      Ota selvää aina sähköpostilla myynnin syy, kauanko on omistanut ja montako on,
      meilläkin useita, siksi ei haittaa jos joku yhden ostaa ylihinnalla, ostetaan sitten uus normaalihinnalla.

      Jos olet aloittelia, älä hae autoasi kaukaa, mitä kauempaa haet, sitä enemmän petetään, tiedustele lähimmistä autoliikkeistä, ensimmäisenä.

    • Merkomuumi

      Kysynnän ja tarjonnan laki...
      Ja miksi kysyntää ei ole, se pitäisi vanhan opelin omistajana tietää.

    • uuppelisti

      Teepä niin kuin minä ja laita nettiauton hakuun auton malli ja pari mallivuotta ja vertaa sitten. Ei nuo hinnat niin hirveästi heitä, 10- vuotias auto on jo vanha, eikä siitä enää kenenkään kannata hirveästi maksaa, olipa merkki sitten mikä hyvänsä. Astraa on tarjolla selkeästi enemmän kuin noita mainitsemiasi kahta muuta mallia ja opelilla näyttää myös rullatun metrejä selkeästi enemmän keskimäärin.

      Vaihdoin -98 vuonna fordista opeliin, kun uusi G-astra lanseerattiin ja sen jälkeen en ole muilla merkeillä ajanut, tällä hetkellä alla H-astra -07, ml 90tkm. Edellinen -03 astra meni vaihtoon vajaa 300 tkm ajettuna, eikä senkään kanssa ollut ongelmia, kuluvia osia joutui jo toki noille metreille uusimaan...

      http://www.nettiauto.com/opel/astra/?yfrom=2000&yto=2001

      http://www.nettiauto.com/honda/civic/?yfrom=2000&yto=2001

      http://www.nettiauto.com/toyota/corolla/?yfrom=2000&yto=2001

    • oliAG2000

      Oman kokemuksen mukaan hinta/laatu -suhteeltaan parhaita pelejä käytettyjen markkinoilla. Ajettavuudeltaankin selkeästi luokkaansa isompi, päihittää mainitsemasi vaihtoehdot selkeästi. Itsellä oli moinen 4 vuotta. Tyyppivikoja mallissa oli ajovaloumpio (muistaakseni oikea) falskasi, taidettiin vaihtaa tiettyihin sarjoihin osaan jo takuuaikana automaattisesti uusi, sytkäkasettia meni joistain rikki uutena, takuuseen vaihdettu, mutta usein myös omistajan piikkiin, käsijarru jäätyilee, jarrut jumii kevyessä käytössä. Eli aika normaaleita juttuja, ei sen enempää kuin muissakaan. 1.8 16V kone aika ongelmallinen, muut ihan hyviä. Omassa vaihdettiin aikanaan takuuna (takuuajan jälkeen) umpio ja sytkäkasetti, muuten pelas. Velipojalla yhäkin tuollainen, sillä kerran täys jarruremppa ollut jumimisen / laahaamisen takia, auto oli silloin sen n. 10 vuotta. 1.6 ja 1.6 16v aika taloudellisiakin, maantiellä helposti 6-7l.

    • Nii no jos budjettii on sen verta että about 10v vanhaa autoo katellaa, nii ei sillä merkillä Suomen oloissa oo merkitystä, jossei oo ennalta omia hyviä/huonoja kokemuksia. Autoliikkeet ku myy autoja, nii ne myy aina omia merkkejään kunnolla huollettuna, ehkä vähän ylihintaan, mutta varman päälle pelatessa sellaseen tiehen päädytään.

      Suomessa ei kuitenkaan tarvita isoja autoja, vaikka kaupunkilaiset nykyään katumaasturivillitykseen on mukaan lähteneetkin. Ostajasta riippuen voidaan kyseenalaistaa kaikki taikausko-kysymykset automerkin alkuperäismaasta jne, mutta lähinnä auton kunto ja ajetut kilometrit suhteessa hintaan merkitsevät.

      Liikemies ei varmasti katso ooppeliin päinkään, mutta uudemmat farmarit ovat perus perheautoja valvenutuneellekin kuskille, oma isäni mukaanlukien. Itse olen ehkä poikkeuksellinen nuori, ostin reilu vuosi sitten kesätyörahoillani -02 Astran. Siihen olen voinut olla tyytyväinen, kyllä se ulkonäössäkin menettelee, vaikkei sitä kylällä amikset katselekaan missään määrin. Mielestäni auto ei olekaan luotu silmäniloksi vai leikkikaluksi liikenteessä, vaan ajamiseen. 1.6 moottorilla, ei sillä pitkälle metsään päästäkään.

      Ei Ooppelit ylipäänsä yhtään huonompia ole kuin muut, autokaupat ja kanssaihmiset vievät osaltaan stereotypioita "japanilaisista driftiautoista" (hondat) ja "ruotsalaisista arktisen ilmaston kesyttäjistä" (volvot) eteenpäin jatkuvasti. Varmoja autoja kaikki on oikein pidettynä ja käytettynä, eri asia millä hintaa. Volvot mersut jne on ylihinnoteltuja perusajajalle, ja niissä maksaa se juppi-status Suomessa.

    • Järki käteen

      Hei koeaja ensin ja maksa sitten siinä hyvä neuvo.
      Muistan ajan kun vanhasta taksimesestä piti maksaa 10000 ekee ja ja samalla hinnalla sai uusia autoja takuunkanssa.
      no olihan siinä yksi hyväpuoli et kaikki tummat nosti kättä.
      No tosin kun menit vaihtaan Oopelia meseen niin huomasit miten sait ooppelista tuplahinnan.
      Eli muista se et se mitä mnaksat välii on se oikee hinta.

    • euro on aina euro

      Ooppelilla saa pikkasen enemmän pesää kuin japsien ratissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      426
      2981
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      101
      2324
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      351
      2036
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1913
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1777
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1217
    7. 158
      1212
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      96
      1144
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1072
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      937
    Aihe