Rukoilkaamme: Kauppapaikka

Bear Girl- vm-82

Millainen suhde näillä työntekijöillä esim. diakonia on jouluun?
- Neliöjuuripäissään puhumnen on kielletty on kielletty oikeudesta, koska magnetismi on vastakkaisten sukupuolten välistä florismia. Miksi ihmeessä katulähetystyö tavoittelee synnytysosaston ja sieltä vielä vauvojen fokusaatioita ja hypnooseja?
"Rukoilkaamme kauppapaikka" ei toimi ollenkaan painostavasti, alistavasti, ahdistelevasti, fyysisellä kivulla tai psyykkisellä kivulla, koska se on florismia, joka perustuu aina ja kaikkien kohdalla yksityisyyteen.
Miksi avaisin katulähtetykselle terapeutttina aivot sanasta veriverkosto, kun tällainen kalenteriluukku avataan aina vain sanalla fokusaatio ja näin on yksityisyyden ja sukupuolten välisen florismin takia.

Toiminta on perustunut jotenkin Herodekselle ja 2. Kun. kirjan Jisreelille:
Esim. 9: 37
"ja se ruumis on Jisreelin pellolla levällään kuin lanta, niin ettei kukaan voi enää sanoa: Tämä on Isebel"
Et ole ilmeisesti valmis vielä toimimaan alalla, kun et ole asunut kristillisessä perheessä. Kyseinen kohta on euforian aiheuttama sana: lapsiseksityötä. Kokeile vaikka Doremifasollasidosta eri sävyillä, äänen eri sävyillä.

Päihdepsykiatrian piiriin päästetään vaikka mitä hulluja töihin.
Kukaan ei saa varastaa toisen paranoidia skitsofreniaa, siksi uskonnolla painostaminen on kielletty. On erikseen sellaisia hypnoosityöntekijöitä, joita suojaa mm. valtion, Stasin ja Suojelupoliisin vaitiolovelvollisuudet. Kristillisyydessä on usein ongelmana rukous ja utopistisuus. Se kuuluu voimakkaan tasoisen uskonnollisuuden piiriin, uskonnollisen kiihkomielisyyden piiriin sekä uskonnollisen ahdasmielisyyden aiheuttamiiin koettelemuksiin. Hypnoosin ohjailueleen takia on tärkeää, ettei pyri siirtämään kenenkään naisten paranoidia skitsofreniaa miehelle, jopa omaksi edukseen, tavoitellen assosiaatiota ja omaa etua.
Miksi pyysit taas yksityisyydensuojan loukkausta?
Voisiko uskontonne näin ja Pelastusarmeija olla lastenleikki "Keisari kiertää taloa"?
"Ny.... vastaa: Mä en osaa selittää, kun mä olen se ja se Ny... Mä en osaa muuten selittää kuka olen."
Rna-Dna, miltä musta tuntuu sopeutua yhteiskuntaan? Sanomalähete, ja minä: No en ole senkaltainen kyseenalaistava keskustelumenetelmä. '
- En pysähtynyt, se loukkasi niin. Monissa uskonnollisissa perheissä käytetään paljon alitajuntaista Raamatun sanaa, joihin sitten muilla ei ole ehkä Pelastusarmeijan takia tarpeeksi mahdollisuuksia.
Teenkö koko työn ja turhaan? Ihmisten? vain LSD:n käyttö olohuoneen Deja Vu-peililtä ainakin kiinnostaa ihan väärin valitsemassani Raamatun tekstissä. Kauas on Pelastusarmeijalta unohtunut Rakkauden valtakunta ja syksyn aamut.
- Osittain ihmisten aggressiivisuutta, vastaavat he työntekijät esim. Pelastusarmeijan piirissä.
Millaisesta aggressiivisuudesta voisi olla kysymys?
Pakkomielteisestä toimintamallista, sääntöjen tukemisesta, suomalaisuudesta
- Oli niin viileää, vetävän vetoisaa?, kysyin. Samalla mietin, keitä kaupunkimme tiedoituslehden kuvat olivat esittäneet.

2

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihanasti.Sinde-82

      2. Kun. 10:7 - 8
      "Kirjeen saatuaan holhoojat surmasivat kaikki seitsemänkymmentä poikaa. Sitten he panivat poikien päät koreihin ja lähettivät ne Jehulle Jisreeliin. Kun sananviejä tuli Jehun luo ja kertoi, että kuninkaan poikein päät oli tuotu, Jehu sanoi: "Pankaa ne kahteen kasaan portin edustajalle. Olkoot siinä huomiseen saakka."
      Mitä onkaan taast tapahtunut?
      Sosiaalityöntekijä Vä....... ei ollut coping-keinosta kuullutkaan. Avasin ikkunaverhot, kun valitsin tähtien väriä, jotka liimasin päiväkirjaani. Parvekkeella roikkuivat punaiset retroverhot ja siellä oli niin paskaista, että sain *enteen*: Näytti, kuin lunta olisi satanaut sisällä parvekkeella, jonka katto oli betonia ja jonka lattia oli kylmää betonita.
      " Ei siellä ole koskaan mitään,
      Ei sieltä tule ikinä mitään"
      Saako Pelastusarmeija olla edes ammattikäyttöön?
      Olipahan suoriutunut taas ammattilliseen huoruuden ja haureuden harjoittamiseen. Saako pappi harjoittaa virkaansa, jos hänellä on tyttölapsia? Huomasin kello puoli kahdelta, että iso askartelutähti oli pudonnut perhosesta.
      Mitä siitä synnistä? Onhan se kuitenkin lapsenkasvatus-heitteillejätöin ja laiminlyönnein. Minnesotahoidot ja ihmissyönnin ohjailut.
      - Joudun linnaan ihmissyönnin ohjailusta, totesi Lauerma. Näissä yksiköissä oli tomintamalli, omistusperusteisuus, jossa ihmiset hakivat laitonta ikä, näkö, koko ja sisin-hallusinogeeniä.
      - Se on sen ja sen tädin homma, selitti äitini tilannetta. Sekä työntekijät, että asiakkaat olivat syöksyneet näihin yksiköihin, ihmissyöntitarkoituksiin. Toimintaa pidettiin niin viattomana, kuin leijan lennätyksenä. Samaan aikaan muut opiskelivat:
      - Kallo huoraamaton normaali malli, lässyttivät opiskelijat.
      Seistä nyt keskellä kaupunkia, että lapsellisesti, 69:stä, että missä kohdassa emätinta kolhoosi asustelee.
      - Olitko esiintynyt lapsellisesti 69:stä omistusperusteita tavoitellen? Istuin eilen keittiön lattialla ja halusin liimata toiseen vihkoon Pall Mall-askin muovikäärepaperin alta ottamani askarteluperhosen. Onko tämä teidän mielestänne sairaus?
      -Meillä on tällainen sairaus joissakin uskonnollisissa perheissä, kertoi joku diakonissa.
      - Meillä ei ole, mutta voiko se Nyqv... kuitenkin myöntää jo olevansa sairas eikä kunnioittaa sitä?
      En pysähtynut se loukkasi niin....
      - Viekää sitten vaikka kaikki! haukkuivat poliisit. Olivatko he ammattitaidottomia?
      En pysähtynyt, se loukkasi niin....

      • Bear Girl-82

        Nämä on kysytty etukäteen jo 90-luvun alun puolella.
        Tämä on vaativaa ja vaativan tasoista, ei aloittelevaa ..... ----... ammattikäyttöä.
        Suorittamaton seksiopinto evää papiviran päihdepsykiatrisella.
        Hänen käyttönsä siellä on raiskaus. Esimerkki pyhäkoulu/kvitto ja alaikäisen suorittama lapsi eufoorikolle esim. virkamiehen lapselle , gynekologisine tutkimuksineen ja kaikkineen. Yhteiskuntamme koostuu osittain iästä, näöstä, kooska ja sisimmästä, jonka takia avioliitosta luopuminen voi olla vaikeaa. Kristinusko ja virkamiehet ovat muuten hyvä käsite, aivan kuten niihin nykyään rinnastettava avioliittokin, mutta kaikilla ei ole organismia vaan defenssi, ilman amorinkaarta.
        Miksi aikuinen ei suostu opiskelemaan seksiä?
        He eivät osaa paranormaaliperusteita, he ovat sosiaalialan ammattilaisia.
        - Me saadaan juoda milloin huvittaa, kun ei kuuluta kirkkoon ja ollaan baptisteja, kertoi valheenpaljastustestistö äitini tädin hämärässä olohuoneessa.
        Oikein kenkäkaupalla julkisesti .... mun ...... persereikää esität, totesin raiskaajastani. Oman eduntavoittelu taas on koleerista väkivaltaa, esim. kerjäämistä omistusperusteisella skitsofrenialla ikä, näkö, koko ja sisin ja persereiän osoittelu.
        - Niin, mitä on sukupuolen määräytyminen? kysyin. Huomasin järkyttyneenä, että mua haluttiin esittää intimiteettiä loukaten sukupuolen määrääjänä.
        Miksi kristinuskoon kuuluisi päihdehuolto?
        Missä on inhimillisyys, empatia ja loogisuus? Sehän on ihan laatikosto, ei kuitenkaan julkinen verkosto.
        Käsittääkseni ilman kasvohermoja, ilman sitä pitää olla syytejärjestelmässä, ilman raivokohtauksia. Eufooriaan pitää olla LSD:tä, syytejärjestelmässä. Siihenkin kuuluu inhimillisyys, empatia ja loogisuus, ei niinkään koleerisuus omistusperusteilla ikä, näkö, koko ja sisin- hallusinogeeneillä. Ja mun pitäisi nyt muistaa se toinen aihe, ilmaan heitetty ajatus, psykologin viran lopettamisesta. Sitä ei paljon keskivartalo-kieleenpureskelu, Deja Vu-peilistön kanssa muista.
        -Kieleenpureskelu on kyllä Deja Vu:n ja eristyksen kanssa väkivalta ele, totesin huvittuneena.
        - Mutta ketä tämä koski? kysyin nauraen. Et nyt saa tarvitsemiasi liukuestesukkia, oli kerran käynyt katsomassa rajoittuneita ja eristettyjä.... Siitä koko toimi.
        - Eikö tätä ole sovittu, ettei sinne oteta sitä ja sitä....? In my dreams-- johon on jo esim. pörssiavauksia. Sitten mä painan tänne, mun omalle suoralle, täysiä, että mä saan itseeni ja ajatuksiani kasaan.
        "Aamua odotan kirkkaampaa, vielä joskus on toisin. Aamua odotan kirkkaampaa, jos vain käteesi tarttua voisin." Päivän ensimmäinen ajatus:
        - Istuin parvekkeen lattialle tippuneella patjalla. Sitä peitti valkoinen ja kukikas kevään raikas peitto. Otin kupin mustaa kahvia ja laihdutuspillerit. Päässäni ei enää soinut, tuo kansa virsi: "Mitään ylimääräisiä pillereitä ei kannata syödä, ne voivat olla vaarallisia.
        Kaukana oli turvallinen matka, jota esim. Radio Dei toivotti, Digitaalirannekello-raiskaajan kanssa, Uusi LSd-trippi. Mistä olen tällaisen saanut, se on kieltämättä sekin oma asiani. Mitä sääntöjä siihen voisi suoran ja piirron lisäksi sisältyä? Tarvitseeko se alaikäisen raiskaamisen kanssa muita sääntöjä?
        "Licence to drill", mä yritin rauhoitella alkavaa päivää ja itseäni. Heikohko äidillinen tunnelma: " Jäisikö vuosi viimeisekseni?" äitini epätoivo.
        - Huomenta ja hyvää työmatkaa!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      140
      10192
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2944
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      204
      2769
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2097
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1566
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1358
    Aihe